Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
همونیه که برداشتی. اگه یه پازل رو خارج از Creche انجام داده بودی منفجر نمیشد. :D

گروو رو هم زدی نابود کردی اینطور که پیداس. :D

هرچی کوئست و اینجور چیزا تو مونرایز تاور هست همین الان انجام بده، چون وقتی بری دنبال رلیک جنرال تورم دیگه نمیتونی ادامشون بدی.

آره ديگه طى يه حركت كثيف همه رو سلاخى كرديم :D

• Smile
  • Like
Reactions: Erebor and DedSec88
اگر می خواین درو رو بگیرین باید حتما اون دروید عزیز رو بکشین :D گفتم در جریان باشین تا مثل من نشین که دروید رو ازاد کردم با درو هم رید کردیم ، دیدم درو کلا هیچجا اکت دو نیست :D حالا نمی دونم بازی از کدوم طرف انتخاب می کنه و چطوری ... ولی مجبور شدم از سیو خیلی قبل بیارم (14-15 ساعت) و دروید رو بکشم بعدش بقیه رو برم ...

بگذارید تو اسپویلر لطفا

اصلا اسم کسی رو نیاوردم که :D گذاشتم.

آخرین ویرایش:
اصلا اسم کسی رو نیاوردم که :D گذاشتم.
ممنون ، حالا نه در این حد ، اسم کلاس طرف هم اسپویلر میگذاشتین کافی بود
درسته ولی خوب ، تو بازی که انتخابها تاثیرگذارن یکی از انتخابها رو لو دادید .

آخرین ویرایش:
چندتا ویژه مهمی که از دست می‌دیم رو لطفا میگین ؟ به غیر کوئست لاین اون سه نفر
یه موردش همون دامون تریدر تیفلینگ هست که توی اکت دوم با ایتمهایی که پیدامیکنی و بهش میدی یه سری ارمور برات کرفت میکنه .همین طور یه سری ارمور توی ACT2 & 3 میفروشه که برای بعضی کلاس ها تا اخر بازی لنگشون پیدا نمیشه. alfira هم یه clothes توی act2 میده که اونم برای کلاس Sorcerer و Warlock تا انتهای بازی فقط یه مورد همردش پیدا میشه

آخرین ویرایش:
من دوتا سیو و دارم با هم میرم ، اولیش انتخاب های خوب رفتم ( از دید خودم) و همه جا بچه مثبت بودم :D الان توی اکت سه هستم اولش ، اونجا که زلزله میشه.
یکدونه هم سیو دیگه شروع کردم الان رید گرووم ، واقعیت دارم این یکی سیو رو منفی میرم ، ولی هر جور حساب می کنم نمی تونم اصلا کارلاچ و از دست بدم :( تازه ویلم میره حالا اون خیلی مهم نی :D اینکه مینترا رو انتخاب می کنی سه تا کمپنین دیگه از دست میدی خیلی بده ، اینا که این همه به حرفه پلیرا گوش کردن ، اینم یه کاری کنن انتخاب فقط بشه هالسین و مینترا ، پایه اون دوتا دیگه وسط نیاد :(
برای متحد شدن با minthara نیازی به کشتن کسی از جمله هالسین نداری.فقط توی کمپ گابلین ها بعد از حرف زدن با minthara اولا جای emerald grove رو بهش نمیگی بعدش قبول میکنی بهش کمک کنی وقتی رفت همون جا اگه کارلاک توی پارتی بود با دیالوگ راضیش میکنی بمونه و بعدش اصلا نباید به emerald grove برگردی اینطوری هم کارلاک میمونه که البته خط داستانیش فکر کنم ناقص میشه هم مینتارا رو توی اکت دوم میبینی

یه موردش همون دامون تریدر تیفلینگ هست که توی اکت دوم با ایتمهایی که پیدامیکنی و بهش میدی یه سری ارمور برات کرفت میکنه .همین طور یه سری ارمور توی ACT2 & 3 میفروشه که برای بعضی کلاس ها تا اخر بازی لنگشون پیدا نمیشه. alfira هم یه clothes توی act2 میده که اونم برای کلاس Sorcerer و Warlock تا انتهای بازی فقط یه مورد همردش پیدا میشه

آره اون آیتم Potent Rob که بهترین مخصوصا برای وارلاک ، من از موقعه ای که گرفتمش توی سیو اول روم هست !

تا اینجا ، من دوتا ایراد اساسی می تونم از بازی بگیرم ، یکی اینکه آیتم های خیلی خوب و خفن رو که بیلدتو کامل می کنن ، تقریبا دیگه آخرهای بازی بهت میده ، یعنی یک چهارم پایانی بازی و اینقدر آیتم های اکت سه خوبه که شاید به غیر 2-3 تا آیتم اکت دو ، که اونام حتما همه نمیگیرن ، کلا توی اکت سه کله آیتماتو از اول میچینی.
مورد دوم اینکه Playthrough Evil که بری ، اصلا و ابدا به اندازه Playthrough Good خوب و ریواردینگ نیست ، هم تعداد کوئستات کمتره ، هم آیتم های که دسترسی داری ، هم اتفاقات که میوفته و ... کلا اصلا راضی کننده نیست نسبت به زمانی که خوب میری.
من فقط همین دوتا ایراد رو می تونم از بازی بگیرم ، بقیش همه ویژگی های مثبته که بیشتر پلی بدم میگم.

برای متحد شدن با minthara نیازی به کشتن کسی از جمله هالسین نداری.فقط توی کمپ گابلین ها بعد از حرف زدن با minthara اولا جای emerald grove رو بهش نمیگی بعدش قبول میکنی بهش کمک کنی وقتی رفت همون جا اگه کارلاک توی پارتی بود با دیالوگ راضیش میکنی بمونه و بعدش اصلا نباید به emerald grove برگردی اینطوری هم کارلاک میمونه که البته خط داستانیش فکر کنم ناقص میشه هم مینتارا رو توی اکت دوم میبینی

این کارو می تونی انجام بدی ، ولی قضیه اینکه الان توی اپدیت های اخیر ، فقط و فقط یا مینت رو داری یا هالسین ، منم دقیقا همین کاری که شما گفتین کردم ، ولی فقط هالسین باهام موند و مینت توی جایه مون رایز نبود ! الان طوری شده توی اپدیت که فقط یکی از این دوتا رو می تونی داشته باشی.قدیما با باگ و یا حتی همین راهی که گفتین توی اپدیت های 1 و 2 میشد ، الان توی اپدیت 4 هیچ راهی نداره ، غیر مود زدن و البته یک راه پردردسر که بازی باگ میشه (کارکتر مینت و هالسین)

چندتا ویژه مهمی که از دست می‌دیم رو لطفا میگین ؟ به غیر کوئست لاین اون سه نفر
خود تیفلینگ ها هم کلی کوئست دارن که اونارم از دست میدی. در حال حاضر به نظرم مسیر حمله به گروو اصلا ارزش نداره، چون یه کوئست جدید میگیری و ۱۰ تا از دست میدی.
اگه دوتا companion دیگه میگرفتی (مثلا Z'rell و Nere) و چندتا کوئست از گابلینا و پیروان Absolute اون موقع ارزش پیدا میکرد.

• Like
Reactions: just_p30 and Erebor
خود تیفلینگ ها هم کلی کوئست دارن که اونارم از دست میدی. در حال حاضر به نظرم مسیر حمله به گروو اصلا ارزش نداره، چون یه کوئست جدید میگیری و ۱۰ تا از دست میدی.
اگه دوتا companion دیگه میگرفتی (مثلا Z'rell و Nere) و چندتا کوئست از گابلینا و پیروان Absolute اون موقع ارزش پیدا میکرد.

مینت شنیدم تو اکت سه خیلی فعال میشه ، دیالوگ و نظر و اینا ، درسته ؟

کار درست و شایسته ای کردی. :D

اين غول تشنى كه رافائل دم در گفت بكشيمش به نظرم بى گناه اومد فعلا بهش قول دادم يه دورى بزنم شايد يه چيزى از تو قراردادش در اوردم :D
فقط الان من الان اين ايتم پيك لاك قفلا رو تموم كردم حس ميكنم توش موندم،

بازی خیلی منو یاده دراگون ایج اورجینز مینداره ، کارکترهام حتی خیلی شبیه هستن ، یعنی اگر همین ستینگ رو میاوردن و اسم ها و لور های دراگون ایج ، من کاملا برام قابل قبول بود ! شخصیتی مثل Shodowheart که عینا مثل Leliana توی دارگون ایج می تونی Softness و Hardness ـش کنی و قشنگ یه چیزه chaotic میتونی از توی بنده خدا بسازی :D یا Astorian که باز منو یاده Zervan مینداره ، Karlach از بس مثبته عینا Alistair می مونه ، حتی Scratch که توی DAO هم بود :D کلا من بعد از DAO دنبال همچین بازی میگشتم با همچین ستینگ و انتخاب هایی ، به غیر مدل فایت هاش ( که اونم تقریبا شبیه هست) ، میتونم بگم بعد از 14-15 سال همه چیزش منو یاده DAO مینداره و فکره اینکه کاشکی این DA 2 بود :D
اونم جزو معدود بازی های بود که در کنار ME2 و TW3 و ER که back to back چندبار تمامشون کردم ، مطمینم اینم چندبار پشت هم تمام میکنم.

در ضمن بعد از رید گروو کلا کمپم خالی شد :( هعی.ولی خوب ارزششو داشت ، چونکه قشنگ ترین سکانس رومنس با مینت رو شد :D

من خودم رسیدم اکت سه سیووم به مشکل خورد ، خیلی همه چیز با دیلی انجام میشد (25-30 ثانیه) برای همین سیو کارکتر بدمو سریعتر شروع کردم ! تا اینکه الان اینو دیدم :D

Regarding patch 4:

" In Patch 4 we introduced a fix that would prevent the Scrying Eyes in Moonrise Towers from immediately calling the guards on you when stealing, even if you were sneaking, or invisible for example.
This fix had the unintended consequence of causing unnoticed thefts & acts of vandalism to remain stuck forever within the ‘did anyone see me’ pipeline, rather than timing out and moving on, as is intended. Essentially, your ‘DM’ - in a real-world sense - constantly thinks about the acts of theft & violence the player keeps doing, without ever moving on or verbalising them. Mulling on it ad infinitum.
These unnoticed and eternally-active acts of theft & violence eventually bogged down the game. The more a player commits those acts, the more the game is trying to keep that all up to date and in memory, and so the more slowdowns start happening. Essentially, the ‘DM’ eventually becomes unable to operate. By Act 3 this caused slow-down issues, which after some sleuthing we’re extremely happy to say we’ve solved in Patch 5, which is in testing and scheduled to release this week. "

خلاصه اینکه بچه خوبی باشین و دست کجی نکنین :D (توی اپدیت هفته دیگه درست میشه)

Baldur’s Gate 3 Has Slowdown Issues Because It Keeps Thinking About All Your Theft and Violence - IGN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or