Xbox Avowed

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Obsidian
تاریخ انتشار
February 18, 2025
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
156502

Developer:Obsidian Entertainment
Genre:First-Person RPG
خالقین عناوینی همچون Fallout: New Vegas و The Outer Worlds بازی جدید خود را با نام Avowed معرفی کردند. به گفته سازندگان، این بازی نقش آفرینی فانتزی از پایه بر روی کنسول Xbox Series X توسعه می‌یابد. پس از The Outer Worlds و Grounded، این بازی سومین عناوین استودیو Obsidian به‌شمار می‌رود که پس از خریده شدن توسط مایکروسافت در حال ساخت است.

بازی در جهان فانتزی Eora جریان دارد، جهانی که ابتدا در سال 2015 و با یکی از آثار گذشته Obsidian یعنی بازی Pillars of Eternity به ما معرفی شده بود. البته بر خلاف Pillars of Eternity، بازی Avowed با زاویه دید اول شخص دنبال می‌شود و به‌نظر می‌رسد جادو و اسپل‌ها نیز نقش مهمی را در این عنوان ایفا می‌کنند. با اینکه تریلر منتشر شده جزئیات زیادی را از گیمپلی مشخص نمی‌کند، اما نمایش کوتاه بازی جلوه‌های بصری چشم‌نواز و اتمسفر حاکم بر بازی را به‌نمایش می‌گذارد.

متن خبر @
Cpt. price

عکس هایی از بازی :
RWoMExI.jpg FSOH0cF.jpg

تاپیک بازی به مرور بروز میشه .

همه نگرانیای دوستان بجاس.بازی واقعا از نظر گیم پلی و ویژوالی خوبه ولی از نظر داستان و دیالوگ و شخصیت پردازی معمولیه.اگه این موارد هم خوب بود میتونست یه AAA کلفت بشه.شاید با یه dlc بزرگ خوب بتونن در حد new vegas عمل کنن.

همه نگرانیای دوستان بجاس.بازی واقعا از نظر گیم پلی و ویژوالی خوبه ولی از نظر داستان و دیالوگ و شخصیت پردازی معمولیه.اگه این موارد هم خوب بود میتونست یه AAA کلفت بشه.شاید با یه dlc بزرگ خوب بتونن در حد new vegas عمل کنن.
جالبه که دقیقا تو‌ چیزایی ضعف داره که همیشه نقطه قوت ابسیدین بوده و بخاطر اونا شناخته میشدن!

جالبه که دقیقا تو‌ چیزایی ضعف داره که همیشه نقطه قوت ابسیدین بوده و بخاطر اونا شناخته میشدن!
منم از همین تعجب کردم.ضد و نقیض هایی آدم تو بازیا میبینه برگاش میریزه😁 اصلا انتخاب داستان از پایه چیز بیهوده ای بوده.یعنی خودمون همین فلبداهه میتونسم موضوع قشنگتری بسازیم برای داستان😅

ملت به ویلگارد بدبخت گیر میدادن اونوقت Avowed اومده برای Identifier از they برای شخصی سازی کاراکتر استفاده کرده (یه گزینم داره که این بی صاحابو تو دیالوگا و مکالمات اینا نشون بده یا نده)!:D
خب این موردش که اجباری نیست ، دوست داری They باشی انتخابش میکنی :D
ویلگارد اون مزخرفات بی صاحاب رو تو بخش دیالوگها و داستان بازی میکرد تو چشمت ، راه فراری نبود.
تا اینجاش مورد عجیب و غریبی نداشته.

البته این رو هم باید دید در ادامه چطوره.
=============================
=============================

این دوربین اول شخصش خیلی خوبه.
در مقایسه با سوم شخص کاملا واضحه که نمای اول FPS هست که خب این رو خیلی دوست دارم.
=====
گرافیک بازی عالی ، کاملا بهینه.
برای این دوره و زمونه عجیبه که دوتا بازی (KCD2) اینقدر بهینه پشت به پشت هم منتشر میشن.
مبارزات بازی جذابه ، استفاده از شمشیر و اسلحه سردش متوسطه.
اما اسپل های جادوش خیلی خوبه و اصلا حس خیلی خوبی میده ، دلیلی نمیبینم بخوام Melee برم با اینکه دوربین اول شخصش جون میده برای این کار.

البته امیدوارم تو آپدیتهای بعدی Melee رو هم باف کنن که بیلدها رو همه اسپل کست نبندیم که ارزش داشته باشه که حین مبارزه بین Spell و Melee سوییچ کنیم.

تا همینجا در حد یه بازی متا تو بازه 85-80 بوده و بازی کردنش روی گیم پس که حتما فوق العادست.
ولی در مقابل اگه حق انتخاب داشتم که بخوام این بازیها رو بخرم بین این و رقیبش KCD2 قطعا اون رو انتخاب میکردم و بعدا میرفتم سراغ Avowed.

فعلا مقدمه رو بازی کردم و رفتم سمت پارادیس (اِسکله) ، ببینیم در ادامه چطوره.

آخرین ویرایش:
ویلگارد اون مزخرفات بی صاحاب رو تو بخش دیالوگها و داستان بازی میکرد تو چشمت ، راه فراری نبود.
تا اینجاش مورد عجیب و غریبی نداشته.

البته این رو هم باید دید در ادامه چطوره.
اونو قطعا بازی نکردی وگرنه میدونستی مسائل ووک شخصی سازی هم قابل اسکیپ بود و دیالوگها و اون شخصیت هم میشد بازیشون نکرد که به طبع ندیدش یا اسکیپش کرد! هیچ اجباری نبود که بکنه تو چشم! عجیبه اونو شما اجباری و بدون راه فرار میبینی ولی اینو نه!
وگرنه اینکه یه They بیاد بشینه پشت هر دیالوگی که گفته میشه، خیلی تو چشمتر از چیزایی که ویلگارد داشت! حداقل اینه جای عمل تغییر جنسیت اگرم انتخابش میکردی زیر لباس بود و عین فعال کردن گزینه They نمیکرد تو چشم مخاطب
بخاطر همینه که ویلگارد سر چیزایی کوبیده شد که ملت بازی نکرده علمش کردن وگرنه عینا و چه بسا بدتر تو بازیای دیگه وجود داشته. اسمش روشه اپشنال! راه فرار اگه بازی میکردی داشت عین همین Avowed:D

آخرین ویرایش:
اونو قطعا بازی نکردی وگرنه میدونستی مسائل ووک شخصی سازی هم قابل اسکیپ بود و دیالوگها و اون شخصیت هم میشد بازیشون نکرد که به طبع ندیدش یا اسکیپش کرد! هیچ اجباری نبود که بکنه تو چشم! عجیبه اونو شما اجباری و بدون راه فرار میبینی ولی اینو نه!
وگرنه اینکه یه They بیاد بشینه پشت هر دیالوگی که گفته میشه، خیلی تو چشمتر از چیزایی که ویلگارد داشت! حداقل اینه جای عمل تغییر جنسیت اگرم انتخابش میکردی زیر لباس بود و عین فعال کردن گزینه They نمیکرد تو چشم مخاطب
بخاطر همینه که ویلگارد سر چیزایی کوبیده شد که ملت بازی نکرده علمش کردن وگرنه عینا و چه بسا بدتر تو بازیای دیگه وجود داشته. اسمش روشه اپشنال! راه فرار اگه بازی میکردی داشت عین همین Avowed:D
من بازی نکردم و چندبار خودم تو تاپیک امتیازاتش گفتم که اولین بازیه که تو استیم گذاشتم تو ایگنور لیست.

یعنی اون مکالمه ای که بابت میسجندر کردن شنا میره آپشناله؟

من خدا رو شکر کردم که بازی رو نخریدم که بخوام مهر تاییدی زده باشم روی عقاید من درآوردیشون.
فقط به خاطر وجود همون دیالوگ سمی.

همچین چیزی در اون حد اگه تو avowed هم باشه من درجا بازی رو شیفت دیلیت میکنم و مثل ویلگارد دیگه هم تو تاپیکش نمیام.

ملت به ویلگارد بدبخت گیر میدادن اونوقت Avowed اومده برای Identifier از they برای شخصی سازی کاراکتر استفاده کرده (یه گزینم داره که این بی صاحابو تو دیالوگا و مکالمات اینا نشون بده یا نده)!:D
باید ترامپ رو انداخت به جون اینا

• Smile
Reactions: Love Console
قسمت اول بازی یا همون توتریالشو تموم کردم و یه شروع معمولی داشت ! کامبت بازی خوبه و راضی می‌کنه ، مبارزات از نزدیک معمولیه و اوکیه اما مبارزات از دور قضیش فرق داره و خیلی جالب شده خصوصا مجیک ها . ترد پرسنش شبیه بازی های شرقی و mmo شده به نظرم و فرست پرسنم که خوبه . طراحی هنری عالیه و پرفورمنس و گرافیکم روی سریز اس راضی کنندست .

کلن این قضایای هویت های مختلف و این شر و ور ها واقعن سم هستن چه تو صنعت بازی سازی چه فیلم و سریال و ....
ولی من ویلگارد و پلات کردم اون دیالوگ ترنس و این ایناش کلن یه بخش بود که میتونستی اسکیپ کنی و دیگه هم ظاهر نشد ٬ البته که اون بازی از پایه ایراد داشت خیلی چیزاش.

نمی دونم هدفت از این دروغ هایی که میگی چیه. بازی یک گزینه ی they هم مثل خیلی بازی های دیگه داره(که همینم مضخرفه و باید حذف بشه تو تمام بازی ها)
پشت هیچ دیالوگی identifire نوشته نمی شه.
حتی موقع ساختن کارکتر هم میشه همین identifier رو خاموش کرد که تو player stats هم نشون داده نشه

1000000754.jpg
من حتی اینجا☝️ they رو انتخاب کردم و تیک yes رو هم زدم باز پشت دیالوگ They ایی نشون نمی ده

View attachment 1000000755.mp4

ضمنا شما که با این 👇محتوای فاخر ویلگارد خیلی حال کرده بودی نباید از وجود یه گزینه ی they این قدر برآشفته بشی

View attachment 1000000756.mp4

ویلگارد که حکم تیر داره تعریف کردنش. من شیک و قشنگ ۷۰ ساعتی ازش لذت بردم :D

همچین چیزی در اون حد اگه تو avowed هم باشه من درجا بازی رو شیفت دیلیت میکنم و مثل ویلگارد دیگه هم تو تاپیکش نمیام.
مطمئن باش چیزی در حد اون افتضاح ویلگار و حتی نزدیک به اون که منجر به داغون شدن استودیو سازنده اش شد ،تو این بازی بود ، این دوستمون سوراخ می کرد تاپیکو.🤣
بازی هم که از ۵ روز پیش در دسترسه

مطمئن باش چیزی در حد اون افتضاح ویلگار و حتی نزدیک به اون که منجر به داغون شدن استودیو سازنده اش شد ،تو این بازی بود ، این دوستمون سوراخ می کرد تاپیکو.🤣
بازی هم که از ۵ روز پیش در دسترسه
البته من هم قبل انتشار و هم بعدش که فیل شد چندجایی نوشتم که وجود این مسائل به بازی ضربه نزد.
خود بازی متوسط بود.
مکانیکها و سیستمهای بازی رو سلاخی کردن و خواستن خیلی در دسترسش کنن که خب نتیجه عکس داد و از عمق ویژگیهای بازی کم کرد.

اتفاقی که میتونه برای Avowed هم بیفته ولی خب باید دید بودجش در مقابل چند بار ریبوتی که برای ویلگارد شد چقدر بوده و آیا ضرر ده هست یا که نه.
چون اصلا وضع پلیرهای بازی خوب نیست و تا الان که تحویل گرفته نشده.
av.jpg

اگه این آخر هفته هم وضع همین باشه رسما میشه گفت که Avowed حداقل تو جذب پلیر فیل شده.
سوددهی رو نمیدونم چون باید دید هزینش چقدر بوده.

==================
به نظرم بحثهای اینطوری رو تا به جزییات جدیدی دست پیدا نکردیم از تاپیک ببریم بیرون.
اگه غیر از ضمیرها که الان تو کلی بازی دیگه هم وجود داره محتوایی در حد دیالوگهای عجیب ویلگارد پیدا کردیم که بیاین در ادامه به اشتراک بزاریم و بعدش با هم از تاپیک خداحافظی کنیم.
ولی تا اونموقع بحث بیخودیه که صحبتهای تکراری ویلگارد رو بخوایم اینجا ادامه بدیم.
من از اون تاپیک اومدم بیرون و از اشتراک درآوردم ، خود بازی رو هم گذاشتمش تو ایگنور لیست که اصلا دیگه به چشمم نخوره.

مطمئنا اگه این بازی هم در اون حد خرافه و ایدئولوژی بر پایه دروغ و غیرعلمی رو بخواد ترویج بده همین کار رو میکنم.

ولی به نظرم اینجا جای تصفیه حساب شخصی یا VS پلتفرمی نیست.
این بحثها رو میشه تو تاپیک امتیازها هم پیگیری کرد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or