Xbox Avowed

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Obsidian
تاریخ انتشار
February 18, 2025
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
156502

Developer:Obsidian Entertainment
Genre:First-Person RPG
خالقین عناوینی همچون Fallout: New Vegas و The Outer Worlds بازی جدید خود را با نام Avowed معرفی کردند. به گفته سازندگان، این بازی نقش آفرینی فانتزی از پایه بر روی کنسول Xbox Series X توسعه می‌یابد. پس از The Outer Worlds و Grounded، این بازی سومین عناوین استودیو Obsidian به‌شمار می‌رود که پس از خریده شدن توسط مایکروسافت در حال ساخت است.

بازی در جهان فانتزی Eora جریان دارد، جهانی که ابتدا در سال 2015 و با یکی از آثار گذشته Obsidian یعنی بازی Pillars of Eternity به ما معرفی شده بود. البته بر خلاف Pillars of Eternity، بازی Avowed با زاویه دید اول شخص دنبال می‌شود و به‌نظر می‌رسد جادو و اسپل‌ها نیز نقش مهمی را در این عنوان ایفا می‌کنند. با اینکه تریلر منتشر شده جزئیات زیادی را از گیمپلی مشخص نمی‌کند، اما نمایش کوتاه بازی جلوه‌های بصری چشم‌نواز و اتمسفر حاکم بر بازی را به‌نمایش می‌گذارد.

متن خبر @
Cpt. price

عکس هایی از بازی :
RWoMExI.jpg FSOH0cF.jpg

تاپیک بازی به مرور بروز میشه .

فکر کنم درست نخوندید:D
من میخواستم همچین چیزی بسازم. این رو من نساختم.
چیزی هم که من ساختم با وجود تمام تلاش و نگاه کردن به مدل اصلا نزدیک به این هم نشد:D
اینا رو هم تست کن

Attachments

• Like
Reactions: majidred2011
اینا رو هم تست کن
اونی که خودم ساختم از اینها بهتره. ولی نه در حد اونی که عکسش رو گذاشتم .
شاید هم اون رو خود دولوپرها ساختن و به یوتیوبر دادن. قبلا دیده بودم که چیزهایی مخصوص محتواسازها بود و شاید این چهره هم از همینها باشه. چون شکل چشم و ابرو و گونه اون کاراکتر به هیچ وجه با امکانات بازی درنیومد. یا شایدم من بلد نیستم.

• Like
Reactions: rahyarpaul
یه سوال دارم
خیلی مکالمه تو بازی زیاده؟(مدلی که باید جواب بدی حتما) ینی از اون حالتیاس که هی تا میخوای گرم گیم پلی و فایت بازی بشی هی دوباره مکالمه های طولانی که باید جواب بدی برات میاد؟ و همرو باید بخونی با دقت که جواب درست بدی و این حالت ها
چقدر این مدلیه؟ ..

یه سوال دارم
خیلی مکالمه تو بازی زیاده؟(مدلی که باید جواب بدی حتما) ینی از اون حالتیاس که هی تا میخوای گرم گیم پلی و فایت بازی بشی هی دوباره مکالمه های طولانی که باید جواب بدی برات میاد؟ و همرو باید بخونی با دقت که جواب درست بدی و این حالت ها
چقدر این مدلیه؟ ..
بازی های ابسیدین بیشتر از این که روی گیم پلی تمرکز داشته باشن روی دیالوگ و داستان فوکوس دارن بنابراین بله دیالوگ زیاد داره

بازی های ابسیدین بیشتر از این که روی گیم پلی تمرکز داشته باشن روی دیالوگ و داستان فوکوس دارن بنابراین بله دیالوگ زیاد داره
کاش واقعا اینجوری نبود
زبانم بد نیست ولی دیگه اونقدرا ام خوب نیست که مو به مو واصح متوجه بشم و جواب بدم
ولی خیلی با محیط بازی و گرافیکش و حس و حالش ، حال کردم .. واقعا کاش اینقدر دیالوگ محور نبود ..

بابا میخوایم بشینیم بازی کنیم خو حالا هی سوال جواب...

زبانم بد نیست ولی دیگه اونقدرا ام خوب نیست که مو به مو واصح متوجه بشم و جواب بدم
باهات موافقم
اوتر ورلد اینقد npc ها زر میزدن بی نمک شد بازی دلیتش کردم
به این استدیو نمیاد بازی افسانه ای فالوت نیو وگاس رو ساخته باشه :D

• Like
Reactions: Roozbeh psp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or