Xbox Avowed

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Obsidian
تاریخ انتشار
February 18, 2025
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
156502

Developer:Obsidian Entertainment
Genre:First-Person RPG
خالقین عناوینی همچون Fallout: New Vegas و The Outer Worlds بازی جدید خود را با نام Avowed معرفی کردند. به گفته سازندگان، این بازی نقش آفرینی فانتزی از پایه بر روی کنسول Xbox Series X توسعه می‌یابد. پس از The Outer Worlds و Grounded، این بازی سومین عناوین استودیو Obsidian به‌شمار می‌رود که پس از خریده شدن توسط مایکروسافت در حال ساخت است.

بازی در جهان فانتزی Eora جریان دارد، جهانی که ابتدا در سال 2015 و با یکی از آثار گذشته Obsidian یعنی بازی Pillars of Eternity به ما معرفی شده بود. البته بر خلاف Pillars of Eternity، بازی Avowed با زاویه دید اول شخص دنبال می‌شود و به‌نظر می‌رسد جادو و اسپل‌ها نیز نقش مهمی را در این عنوان ایفا می‌کنند. با اینکه تریلر منتشر شده جزئیات زیادی را از گیمپلی مشخص نمی‌کند، اما نمایش کوتاه بازی جلوه‌های بصری چشم‌نواز و اتمسفر حاکم بر بازی را به‌نمایش می‌گذارد.

متن خبر @
Cpt. price

عکس هایی از بازی :
RWoMExI.jpg FSOH0cF.jpg

تاپیک بازی به مرور بروز میشه .

یه ویدیو از فیزیک بازی و مقایسه ش با اسکایریم اومده.

ولی ولی ولی اگه آبسیدیان با فانتزی بسازه اسکایریم تا ابد فراموش میشه و مردم میفهمن اژدهای واقعی چیه

x.com
یکی دو صفحه پیش در مورد مقایسه با بازیهای بتسدا صحب شد.

واقعا آبسیدین همچین پتانسیلی داره ، اصلا هر استودیویی این پتانسیل رو داره.
ولی وقتی بودجه بازیت AAA نیست و نه نفرات کافی رو داری و کنارش چندتا پروژه دیگه در همین حد بطور موازی رو توسعه میدی خب مشخصه که اصلا نمیخوان بازی بزرگ بسازن.
با این همه اگه آبسیدین فقط Avowed رو میگرفت دستش و کل این چند سال رو روی اون متمرکز میبود قطعا میتونست که حداقل یه بازی به وسعت و عمق اسکایریم بسازه.

اما میخوان بشینن نون و ماستشون رو بخورن.

البته من هم قبل انتشار و هم بعدش که فیل شد چندجایی نوشتم که وجود این مسائل به بازی ضربه نزد.
خود بازی متوسط بود.
مکانیکها و سیستمهای بازی رو سلاخی کردن و خواستن خیلی در دسترسش کنن که خب نتیجه عکس داد و از عمق ویژگیهای بازی کم کرد.

اتفاقی که میتونه برای Avowed هم بیفته ولی خب باید دید بودجش در مقابل چند بار ریبوتی که برای ویلگارد شد چقدر بوده و آیا ضرر ده هست یا که نه.
چون اصلا وضع پلیرهای بازی خوب نیست و تا الان که تحویل گرفته نشده.
View attachment 367948

اگه این آخر هفته هم وضع همین باشه رسما میشه گفت که Avowed حداقل تو جذب پلیر فیل شده.
سوددهی رو نمیدونم چون باید دید هزینش چقدر بوده.

==================
به نظرم بحثهای اینطوری رو تا به جزییات جدیدی دست پیدا نکردیم از تاپیک ببریم بیرون.
اگه غیر از ضمیرها که الان تو کلی بازی دیگه هم وجود داره محتوایی در حد دیالوگهای عجیب ویلگارد پیدا کردیم که بیاین در ادامه به اشتراک بزاریم و بعدش با هم از تاپیک خداحافظی کنیم.
ولی تا اونموقع بحث بیخودیه که صحبتهای تکراری ویلگارد رو بخوایم اینجا ادامه بدیم.
من از اون تاپیک اومدم بیرون و از اشتراک درآوردم ، خود بازی رو هم گذاشتمش تو ایگنور لیست که اصلا دیگه به چشمم نخوره.

مطمئنا اگه این بازی هم در اون حد خرافه و ایدئولوژی بر پایه دروغ و غیرعلمی رو بخواد ترویج بده همین کار رو میکنم.

ولی به نظرم اینجا جای تصفیه حساب شخصی یا VS پلتفرمی نیست.
این بحثها رو میشه تو تاپیک امتیازها هم پیگیری کرد.
فکر می‌کنم تعداد بازیکن‌های Outer Worlds هم در همین حدود بود.
و این بازی روی گیم پس هم در دسترسه.
بنابراین به نظرم چندان وضعش بد نیست چون از Outer Worlds هم راضی بودن.

فکر می‌کنم تعداد بازیکن‌های Outer Worlds هم در همین حدود بود.
و این بازی روی گیم پس هم در دسترسه.
بنابراین به نظرم چندان وضعش بد نیست چون از Outer Worlds هم راضی بودن.
درسته.
این ادامه راهیه که با OW شروع کردن و بودجه این بازی هم به نظر نمیرسه که خیلی بالا بوده باشه.
بودجه کم یا زیاد ولی Avowed رو نساختن که کسی بازی نکنه.

من فکر نکنم تعداد پلیرهاش سقفش همین باشه.
یعنی اگه این بخواد ماکزیمم باشه که خیلی خبر خوبی نیست چون مثلا یه بازی مثل پرسونا 3 که همزمان روی گیم پس بود هم نزدیک 50هزارتا پلیر روی استیم داشت ولی این هنوز 20k رو نزده.
ویلگارد که اونطور شد نزدیک به 90-80 هزارتا رو زد.

امیدوارم که با دخل و خرجشون بخونه.

البته این رو هم باید گفت که این از اون بازیهاست که خیلی ها نخریدنش و روی آوردن به گیم پس ، یکیش خود من.
که مطمئنا تو تخفیف میخرمش ، فقط الان به نظرم با قیمت کامل منطقی نیست.
اونهم وقتی KCD2 تو اولویته.

فکر کنم این تفکر قالب باشه روی پلیرهای استیم که در حال حاضر این بازی با قیمت کامل نمی صرفه و بعدا تو تخفیف ارزش واقعیش رو پیدا میکنه.

نکته جالب اینه که بازیهای اخیر مایکرو برای من دقیقا همینطور بودن.
بازی قبلیش فورتزا موتوراسپورت بود که من دقیقا همین حس رو در موردش داشتم.

که چندماه بعد تو تخفیف پکیج کامل رو گرفتم و خب به نسبت اون حجم از محتوا واقعا می ارزید.
همینطور هل بلید هم تو این چهارچوب بود.

میخوام بگم اگه کسی بگه Avowed هم یه بازی در خدمت گیم پسه پر بیراه نگفته و کاملا برام قابل درکه.

آخرین ویرایش:
نمیشه با استناد به پلیر همزمان به موفقیت یا عدم موفقیت یه بازی رسید.
الان اسپایدر 2 به 28 هزار رسید ولی یک 66 هزار بود پس با این تفاسیر یه فاجعه رخ داده، عوامل مختلفی تو پلیر همزمان نقش دارن که تو اسپایدر مشکلات فنی و عدم پریلود و ... بود
______
در مورد avowed هم نزدیکی ریلیز به یه rpg واقعا خوب که kcd بود
داشتن ارلی اکسس که خودش پلیر 13 هزار تایی داشت و گیم پس
تو هفته پیش فروشش 8 استیمو داشت که باید دید این هفته چه میکنه.

نمیشه با استناد به پلیر همزمان به موفقیت یا عدم موفقیت یه بازی رسید.
الان اسپایدر 2 به 28 هزار رسید ولی یک 66 هزار بود پس با این تفاسیر یه فاجعه رخ داده، عوامل مختلفی تو پلیر همزمان نقش دارن که تو اسپایدر مشکلات فنی و عدم پریلود و ... بود
______
در مورد avowed هم نزدیکی ریلیز به یه rpg واقعا خوب که kcd بود
داشتن ارلی اکسس که خودش پلیر 13 هزار تایی داشت و گیم پس
تو هفته پیش فروشش 8 استیمو داشت که باید دید این هفته چه میکنه.
Silent hill remake هم فکر کنم فقط ۲۰۰۰۰ هزارتا پلیر زد رو استیم ولی فروشش رو ps5 عالی بود.بنظرم بهترین جا برای فروش بازی سینگل پلیر رو کنسول سونیه و اونجا avowed میتونه جبران کنه چون کلا سیستم گیم پس هم فرق داره و سوددهیش یکم پیچیده تره قضیه اش.بودجه ساخت بازی هم به اندازه dragon age فکر نکنم باشه که نیاز به فروش خیلی بالا باشه.

• Like
Reactions: Love Console
Silent hill remake هم فکر کنم فقط ۲۰۰۰۰ هزارتا پلیر زد رو استیم ولی فروشش رو ps5 عالی بود.بنظرم بهترین جا برای فروش بازی سینگل پلیر رو کنسول سونیه و اونجا avowed میتونه جبران کنه چون کلا سیستم گیم پس هم فرق داره و سوددهیش یکم پیچیده تره قضیه اش.بودجه ساخت بازی هم به اندازه dragon age فکر نکنم باشه که نیاز به فروش خیلی بالا باشه.
سبک RPG بنظرم قضیش فرق داره و معمولا فروش بازیهای این سبک روی PC یا نزدیک به کنسوله یا بعضی مواقع بیشتر هم هست. کیس Avowed هم دقیقا همینه و عملکرد ضعیفش روی پلتفرمی که سبک RPG به شدت محبوبه نگران کننده. البته هزینه ساخت هم مهمه و ممکن بعد یک سال 1-2 میلیون نسخه بفروشه بگن سودآور بود

سبک RPG بنظرم قضیش فرق داره و معمولا فروش بازیهای این سبک روی PC یا نزدیک به کنسوله یا بعضی مواقع بیشتر هم هست. کیس Avowed هم دقیقا همینه و عملکرد ضعیفش روی پلتفرمی که سبک RPG به شدت محبوبه نگران کننده. البته هزینه ساخت هم مهمه و ممکن بعد یک سال 1-2 میلیون نسخه بفروشه بگن سودآور بود
حالا به قول دوستان تب kcd2 بخوابه شاید بیشتر بیان سراغ بازی.اگه هزینه ساخت بازی رو اعلام کنن خیلی چیزا معلوم میشه.

رفتم تو شهر اصلی پارادیس گفتم خوب الان میتونم جیب بری کنم فهمیدم جیب بری تو بازی وجود نداره. لاک پیکینگ‌ هم لاک پیک میذاری تو جیبت بعد میری جلوی در قفل شده دکمه رو نگه‌میداری باز میکنه یعنی حتی اون مینی گیم قفل باز کردن هم نذاشتن. جالبه جیب بری تو بازی های قبلی خودشون بوده انگار موقع ساخت این یادشون رفته

از لحاظ لور و ارجاعات بازی به نسخه های قبلی خیلی خوبه.
یعنی اگه دوتا بازی قبلی رو به تازگی بازی کرده باشین واقعا لذت میبرین از تجربه بازی.
مخصوصا اگه از لور و روایت خود بازی راضی نیستین بهترین کار اینه که دو نسخه قبلی رو بازی کنین و avowed رو کامل اکسپلور کنین.

الان تو همین Dawnshore دو نفر رو دیدم که باهاشون صحبت کردم که منتظر بچه هاشون بودن که داستانش برمیگرده به مقدمه POE 1.
خیلی حس خوبی داد که همچین چیزی رو دیدم.

میدونین که داستان Avowed دقیقا 3 سال بعد از POE 2 روایت میشه.

یه پیشنهاد دیگه اینکه UI و Hud بازی رو تا جایی که میتونین خاموش و خلوت کنین.
بازی خیلی ایمرسیو تر میشه.

آخرین ویرایش:
اینا هیچ اعلامیه رسمی از بودجه ش نزدن ولی با توجه به تیم ۱۲۰ نفره و حقوق های کالیفرنیا بعیده بودجه زیر ۸۰ باشه

یه 4 5 ساعتی بازی کردم و چقدر بازی اعتیاد آوره! کلا هم یکی 2تا بیشتر ماموریت اصلی نرفتم و همش دارم ول میچرخم تو مپ و ساید کوئست میرم! از یجا شروع میکنی میبینی اون سر مپی و nتا اتفاق دیگه که تو برنامت نبود رو داری تجربه میکنی!
داستان و شخصیتا که تا الان چنگی به دل نمیزنه و جذابیتی نداشته و کلیشه ای هم بوده حتی. ساید کوئستا هم زوده بشه نظر داد تا الان در حد معمولی بودن. ولی خوبیش اینه که بابت هرچیزی ریواردینگه بازی و آیتمای خوبیم میگیری.
منی که تا الان هرموقع یادم میومده بازی RPG برام با مبارزات نزدیک و شمشیر و سپر و شوالیه طوری گره خورده، سیستم جادوی Avowed به حدی خفنه که کلا شمشیرو گذاشتم کنار و برا اولینبار بعیده تا آخر دیگه استفاده ای از مبارزات نزدیک کنم! جادو میزنی قشنگ حسش ارضات میکنه :D گیم پلیش خوش دست و رضایت بخش بوده حداقل این اوایل حالا نمیدونم تکراری میشه یا نه که به تنوع جادوها و ایناش بستگی داره.
گرافیک رنگارنگ و خوشگلیم بازی داره و بارها دلت میخواد واستی و از منظره لذت ببری که البته امیدوارم تنوع محیطیش بیشتر شه در ادامه. طراحی چهره هام نسبت به بازیای قبلی ابسیدین پیشرفت خوبی کرده.
باید بیشتر بازی کرد بشه نظر داد ولی اگه ایراداتشو نادیده بگیریم پتانسیل خیلی زیادی داره که یه عنوان خاصی مثل اسکایریم بشه. ای کاش این محدوده امنشونو میذاشتن کنار. ببینیم در ادامه چی برامون تدارک دیدن. تا اینجا همون 80 تا 82-3 بوده برام. یه RPG جمع و جور که برخلاف مثلا KCD 2 ریسک آنچنانی نکردن براش.

خب یه پیشنهاد دیگه اینکه سختی بازی رو ببرین بالا.
تو نرمال خیلی آسونه.

البته تو اون حالت هم چون فقط جونشون بیشتر میشه حالت تانکی پیدا میکنن و باید زمان بیشتری گذاشت برای انداختنشون.
کمی هم باید گرایند پیدا کردن و آپگرید آرمور رو کمتر کنن.
فکر کنم اینها رو با چندتا پچ بتونن بالانس کنن ، چون کار عجیبی نیست.
=======================
اگه بازی رو روی استیم اجرا میکنین و Overwolf رو نصب دارین این مینی مپ رو نصب کنین که خیلی کار راه اندازه.
شاید روی نسخه کرکی هم بشه نمیدونم ولی روی نسخه گیم پس نمیشه چون تست کردم خودم:(

View attachment I Developed An Interactive Map With Real-Time Position Tracking, Minimap And 2Nd Screen Suppor...mp4
Avowed Interactive Maps - Desktop App on Overwolf

=============
البته برای نسخه گیم پس میشه روی گوشی هم انداختش یا روی مانیتور دوم ولی مثل ویدئوی بالا نمیشه انداخت روی خود بازی.

در هر صورت اگه نسخه استیم دارین حتما نصب کنین.

خب یه پیشنهاد دیگه اینکه سختی بازی رو ببرین بالا.
تو نرمال خیلی آسونه.

البته تو اون حالت هم چون فقط جونشون بیشتر میشه حالت تانکی پیدا میکنن و باید زمان بیشتری گذاشت برای انداختنشون.
کمی هم باید گرایند پیدا کردن و آپگرید آرمور رو کمتر کنن.
فکر کنم اینها رو با چندتا پچ بتونن بالانس کنن ، چون کار عجیبی نیست.
=======================
اگه بازی رو روی استیم اجرا میکنین و Overwolf رو نصب دارین این مینی مپ رو نصب کنین که خیلی کار راه اندازه.
شاید روی نسخه کرکی هم بشه نمیدونم ولی روی نسخه گیم پس نمیشه چون تست کردم خودم:(

View attachment 368059
Avowed Interactive Maps - Desktop App on Overwolf

=============
البته برای نسخه گیم پس میشه روی گوشی هم انداختش یا روی مانیتور دوم ولی مثل ویدئوی بالا نمیشه انداخت روی خود بازی.

در هر صورت اگه نسخه استیم دارین حتما نصب کنین.
برا سختی اینو بریز.
Better Difficulties
_____
بازی رو هم آپدیت کنید. ال امیگوس هم داده

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or