Xbox Avowed

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Obsidian
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
156502

Developer:Obsidian Entertainment
Genre:First-Person RPG
خالقین عناوینی همچون Fallout: New Vegas و The Outer Worlds بازی جدید خود را با نام Avowed معرفی کردند. به گفته سازندگان، این بازی نقش آفرینی فانتزی از پایه بر روی کنسول Xbox Series X توسعه می‌یابد. پس از The Outer Worlds و Grounded، این بازی سومین عناوین استودیو Obsidian به‌شمار می‌رود که پس از خریده شدن توسط مایکروسافت در حال ساخت است.

بازی در جهان فانتزی Eora جریان دارد، جهانی که ابتدا در سال 2015 و با یکی از آثار گذشته Obsidian یعنی بازی Pillars of Eternity به ما معرفی شده بود. البته بر خلاف Pillars of Eternity، بازی Avowed با زاویه دید اول شخص دنبال می‌شود و به‌نظر می‌رسد جادو و اسپل‌ها نیز نقش مهمی را در این عنوان ایفا می‌کنند. با اینکه تریلر منتشر شده جزئیات زیادی را از گیمپلی مشخص نمی‌کند، اما نمایش کوتاه بازی جلوه‌های بصری چشم‌نواز و اتمسفر حاکم بر بازی را به‌نمایش می‌گذارد.

متن خبر @
Cpt. price

عکس هایی از بازی :
RWoMExI.jpg FSOH0cF.jpg

تاپیک بازی به مرور بروز میشه .

بیخیال واقعا
اینم قیاقه NPCها.
حرفی سخنی؟

View attachment 358268

حالا اصلا قیافه ها رو هم فاکتور بگیریم با ضمائر و نان باینری و he/him و اینجور خزعبلات میخوای چیکار کنی؟ درگن ایج تا روزی که عرضه نشده بود کسی نمیدونست چقدر دیالوگها کرینجه.
خود سازنده داره میگه با افتخار ووکیم ولی چون بازی اکسباکسه توجیهش میکنی؟
خداییش با این قیافه ها مشکل داری؟یعنی اینا ووک حساب میشن؟(اصلا نمیدونم ووک چیه).اگه اینا ووک باشن یه سر برو بیرون میبینی همه این شکلین و ووک ها همه جارو تسخیر کردن :)
دیگه خیلی حساس شدید.کم مونده یه فرقه ی آنتی ووک هم تشکیل بشه و اعلام موجودیت کنه و ایلان ماسک هم بشه پیامبرشون :)

خداییش با این قیافه ها مشکل داری؟یعنی اینا ووک حساب میشن؟(اصلا نمیدونم ووک چیه).اگه اینا ووک باشن یه سر برو بیرون میبینی همه این شکلین و ووک ها همه جارو تسخیر کردن :)
دیگه خیلی حساس شدید.کم مونده یه فرقه ی آنتی ووک هم تشکیل بشه و اعلام موجودیت کنه و ایلان ماسک هم بشه پیامبرشون :)
از این کامنتت مشخص شد قشنگ میدونی Woke چیه و شما هم Woke هستی .
بریم بیرون ببینیم قیافه ها چطوریه ؟ نکنه فکر کردی ما خودمون سوپر مدل هستیم و از اینکه چاق و عنتر منتر سیاسوله ببینیم ناراحت میشیم ؟ نه داداش برعکسه ما دقیقا دومی هستیم و از اینکه قیافه های داغون خودمون رو رو پوستر فروشگاه ها و تبلیغات ، جای ستاره های سینما یا شخصیت های گیم و غیرو ببینیم ناراحتیم :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Arima Kishou
بریم بیرون ببینیم قیافه ها چطوریه ؟ نکنه فکر کردی ما خودمون سوپر مدل هستیم و از اینکه چاق و عنتر منتر سیاسوله ببینیم ناراحت میشیم ؟ نه داداش برعکسه ما دقیقا دومی هستیم و از اینکه قیافه های داغون خودمون رو رو پستر فروشگاه ها و تبلیغات ، جای ستاره های سینما یا شخصیت های گیم و غیرو ببینیم ناراحتیم :دی
پیرو این حرفت رفتم ببین اصلا ووک چیه و فهمیدم هم من میتونم به شما بگم ووک و هم شما میتونید همین انگ رو به من بزنید.در کل ووک بودن تو همه آدما وجود داره ولی شدت و ضعف داره.در کل اگه کسی رو مجبور به کاری بکنی و یا پذیرفتن عقایدتون، شما ووک تشریف دارید نه اینکه یه عمل فردی رو خودت انجام بدی و کاری به کسی نداشته باشی

کم مونده یه فرقه ی آنتی ووک هم تشکیل بشه و اعلام موجودیت کنه و ایلان ماسک هم بشه پیامبرشون :)
خیلی وقته تشکیل شده :دی
یه نمونش:
1732801565180.png 1732801639029.png
کل چنلش در مورد همین قضیس :دی محتوا 0 بعد نزدیک 100k هم ساب داره!
فک میکنی شاید همین یکی باشه اما کلی چنل دیگه شبیه این هست که اصلا هیچ محتوای دیگه ای غیر این رو پوشش نمیدن، سر همون قضیه کانکورد و TlouP2 خودشونو پاره کردن.
منبع درآمد شده واسشون.

خب این مدل برخورد با خود Woke ـا چه فرقی داره؟ اونا هم هنوز یکم زاویه داشته باهاشون بالافاصله برچسب Racist و Homophobe بودن میزنن بهت، الان شماهم داری همینو با Woke بودن میزنی :دی

یه سر به پروفایلت زدم دیدم 20 پست اخیرت تو تاپیک PS5 تاپیک خریده شدن کادواکا، تاپیک تخفیفات PSN، تاپیک Avowed، تاپیک Horizon همه در مورد Woke داری حرف میزنی :دی اصلا به من ربطی نداره اما شل کن یکم از بازی کردن هم لذت ببری :-"

آقا بازی Woke ـه دیگه بیخیال بشید کنسول وار تموم شده درباره خود بازی داره بحث میشه انقدر پای ایکس باکس یا پلی استیشن رو وسط نیارید چون یکیشون دیگه وجود نداره انقدر درگیر این چیزا نباشید . مساله Woke بودن رو تجربه بازی رو داستان بازی رو همه چیز تاثیر میذاره و فروم هم برای همینه که درباره مسائل مختلف بازی ها صحبت کنیم دیگه .
محمد شما ویدئو و محتوای اختصاصی و جدیدی از بازی دیدی که ما ندیدیم؟
میتونی بگی الان ووک بودن بازی تو چه سطحیه؟

اصلا بحث طرفداری و فن ایکس باکس/ پلی استیشن نیست.
این بازی شیش ماه یا یکسال بعد روی PS5 هم احتمالا منتشر میشه.

فقط میخوام به این اشاره کنم که از روی چه نکاتی یه بازی میشه ووک؟

من خودم یه مروری روی ویدئوهایی که از بازی تا حالا دیدم انجام دادم.
هیچ نکته ای تکرار میکنم هیچ نکته ای که من بگم این بازی Woke بوده ندیدم.
صرفا همون انتخاب ضمیر بوده + اراجیف کارگردان هنری.

البته حرفم این معنی رو نمیده که بازی نمیتونه همچین مواردی حتی بدتر از ویلگارد رو داشته باشه ولی الان از هیچ ویدئویی که از بازی اومده نمیشه این برداشت رو کرد.
شما از کجا همچین نسبتی به بازی میدی؟

همه این کثافتکاری ها از دوران کرونا شروع شد. تو اون دوره استخدام فله ای در صنعت زیاد شد و اینم نتایجش که داریم میبینیم.
البته که وضعیت دانشگاه های امریکا هم چندین ساله که وخیم شده. حالا این رییس جمهور جدید قول داده که تا حدی اوضاع دانشگاه ها روهم درست کنه.

به نظر من مشکل اصلی این صنعت جامعه lgbtq و داشتن ضمیر در بازیها نیست. مشکل کارمندهایی هستن که خیلی واضح دارای مشکلات حاد روحی روانی اند.
کدوم آدم نرمالی میاد نزدیک عرضه بازیش، اینجوری گند بزنه به همه چیز.
اگر نگیم عمدی بوده، تنها گزینه باقی مونده همین مسایل روانپزشکی و اختلالات روحی روانیه. یه جا هم نوشته بود که میخاد برگرده به جنگل. کاش این تصمیم رو زودتر مگیرفت.

بهترین کاری که مایکروسافت و دیگر کمپانی ها میتونن انجام بدن، استخدام یک روانپزشک خبره است. اینجوری آدمهای بیماری مثل ایشون فیلتر میشن و رفته رفته اوضاع صنعت هم به حالت نرمالش برمیگرده.

محمد شما ویدئو و محتوای اختصاصی و جدیدی از بازی دیدی که ما ندیدیم؟
میتونی بگی الان ووک بودن بازی تو چه سطحیه؟

اصلا بحث طرفداری و فن ایکس باکس/ پلی استیشن نیست.
این بازی شیش ماه یا یکسال بعد روی PS5 هم احتمالا منتشر میشه.

فقط میخوام به این اشاره کنم که از روی چه نکاتی یه بازی میشه ووک؟

من خودم یه مروری روی ویدئوهایی که از بازی تا حالا دیدم انجام دادم.
هیچ نکته ای تکرار میکنم هیچ نکته ای که من بگم این بازی Woke بوده ندیدم.
صرفا همون انتخاب ضمیر بوده + اراجیف کارگردان هنری.

البته حرفم این معنی رو نمیده که بازی نمیتونه همچین مواردی حتی بدتر از ویلگارد رو داشته باشه ولی الان از هیچ ویدئویی که از بازی اومده نمیشه این برداشت رو کرد.
شما از کجا همچین نسبتی به بازی میدی؟
قیافه کرکترها داد میزنن که ووکه . حالا بازی میاد به حرف من و بقیه میرسید . نوبت رونمایی از کوئست ها و دیالوگ ها هم میرسه :دی

محمد یکم بعید نیست این موضوع؟ :-? اگه قراره بیاد چرا مثل Indiana jones تاریخ نزدن براش؟
اگر برنامه فعلی رو کنار نگذاشته باشن به نظرم بعید نیست. Avowed هم چون دو تا بازی قبلی استودیو یعنی Pentiment و Grounded برای پلی‌استیشن اومدن، احتمال عرضه‌اش زیاد هست.

قیافه کرکترها داد میزنن که ووکه . حالا بازی میاد به حرف من و بقیه میرسید . نوبت رونمایی از کوئست ها و دیالوگ ها هم میرسه :دی
واقعا عجیبه.
الان از روی این قیافه کرکترها مشخصه که بازی ووکه؟
IMG_20241127_151513_530.jpg

پس نظرت در مورد این کرکترها چیه؟
me2-romance-featured.jpg best-dragon-age-origins-companions.jpg Screenshot 2024-11-28 174914.jpg

با این تفسیر پس از nسال پیش به این سمت هرچی بازی داشتیم ووک بوده!
پس به جز چندتا استثنا رسما ما بازیی که ووک نباشه نه تو گذشته داشتیم و نه الان.

===========
اشتباه نکن اینکه بگی بعد انتشار بازی بر اساس کوئست و ... میتونه ووک باشه که خب هممون داریم همین رو میگیم که محتمله.
اما الان بر اساس نمایشها مدرکی که این رو ثابت کنه وجود نداره ، جز اینکه خودت بخوای مدل این کرکترها رو اسمش رو بزاری ووک!

واقعا عجیبه.
الان از روی این قیافه کرکترها مشخصه که بازی ووکه؟
View attachment 358300

پس نظرت در مورد این کرکترها چیه؟
View attachment 358295View attachment 358296View attachment 358297

با این تفسیر پس از nسال پیش به این سمت هرچی بازی داشتیم ووک بوده!
پس به جز چندتا استثنا رسما ما بازیی که ووک نباشه نه تو گذشته داشتیم و نه الان.

===========
اشتباه نکن اینکه بگی بعد انتشار بازی بر اساس کوئست و ... میتونه ووک باشه که خب هممون داریم همین رو میگیم که محتمله.
اما الان بر اساس نمایشها مدرکی که این رو ثابت کنه وجود نداره ، جز اینکه خودت بخوای مدل این کرکترها رو اسمش رو بزاری ووک!
حاجی پایینی ها صد لول خوشگلتر و جذاب ترن:|
جدا اون دختر هایی که عکس پایینی گذاشتیو با بالایی ها مقایسه میکنی و میگی پایینی ها هم وکن؟
مثلا تو عکس بالا ردیف اول وسطی و ردیف دوم سمت چپ هر چی هستن‌به جز دختر

بعد مس افکتی که‌ انقدر شخصیت هاش هات بود که مجبور شدن تو ریمستر وک ها سانسورش کنن مقایسه میکنی؟ :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or