Xbox Avowed

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Obsidian
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
156502

Developer:Obsidian Entertainment
Genre:First-Person RPG
خالقین عناوینی همچون Fallout: New Vegas و The Outer Worlds بازی جدید خود را با نام Avowed معرفی کردند. به گفته سازندگان، این بازی نقش آفرینی فانتزی از پایه بر روی کنسول Xbox Series X توسعه می‌یابد. پس از The Outer Worlds و Grounded، این بازی سومین عناوین استودیو Obsidian به‌شمار می‌رود که پس از خریده شدن توسط مایکروسافت در حال ساخت است.

بازی در جهان فانتزی Eora جریان دارد، جهانی که ابتدا در سال 2015 و با یکی از آثار گذشته Obsidian یعنی بازی Pillars of Eternity به ما معرفی شده بود. البته بر خلاف Pillars of Eternity، بازی Avowed با زاویه دید اول شخص دنبال می‌شود و به‌نظر می‌رسد جادو و اسپل‌ها نیز نقش مهمی را در این عنوان ایفا می‌کنند. با اینکه تریلر منتشر شده جزئیات زیادی را از گیمپلی مشخص نمی‌کند، اما نمایش کوتاه بازی جلوه‌های بصری چشم‌نواز و اتمسفر حاکم بر بازی را به‌نمایش می‌گذارد.

متن خبر @
Cpt. price

عکس هایی از بازی :
RWoMExI.jpg FSOH0cF.jpg

تاپیک بازی به مرور بروز میشه .

دوشبی میشه که دارم چندساعت POE 1 رو از اول بازی میکنم.
اصلا همه چی رو میزارم کنار ولی واقعا فضا و اتمسفر دارک نسخه اول POE رو خیلی میپسندم.
Avowed هنوز منتشر نشده که بشه قضاوت کرد ولی الان فکر میکنم به نظرم خیلی جذابتر میشد اگه فضای Avowed رو برمیگردوندن به POE1.

چیزی که الان هست بیشتر ادامه POE2 هست که خب کلا فضا و اتمسفرش کمی رنگی تر و ملایم تر شد ، اتفاقا خیلی خوب هم پرداخت شده بود.
با این حال میخوام بگم Avowed به نظر به نسبت اون هم خیلی خیلی تو این مسیر جلوتره.
نمیخوام بگم زیاده روی کردن چون هنوز بازی نکردیم.

صرفا سلیقم اینطوره که اگه این دو اتمسفر رو بزارن جلوم که انتخاب کنم قطعا من برگشت به تم دارک و خشن تر POE1 رو انتخاب میکنم.
============

جدای از همه اینها واقعا چی به سر صنعت AAAساز اومده؟
POE1 رو که دارم بازی میکنم انگار اون زمان استودیوها رو آدمهای دیگه با دغدغه های دیگه ای میگردوندن.
تعریفشون از ویدئوگیم چیز دیگه ای بود.

لعنتی فقط لذت کامله.

تو استودیوهای فعلی که AAA میسازن فقط یه Larian مونده و یه Owlcat که همچنان با اون کیفیت بازیسازی میکنن.
خدا رو شکر که AA سازها وجود دارن که اگر صنعتی به اسم ویدئوگیم داریم به لطف همینهاست .
مابقی بازی ساختن یادشون رفته یا آلوده به مسائل دیگه شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or