Xbox Avowed

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Obsidian
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
156502

Developer:Obsidian Entertainment
Genre:First-Person RPG
خالقین عناوینی همچون Fallout: New Vegas و The Outer Worlds بازی جدید خود را با نام Avowed معرفی کردند. به گفته سازندگان، این بازی نقش آفرینی فانتزی از پایه بر روی کنسول Xbox Series X توسعه می‌یابد. پس از The Outer Worlds و Grounded، این بازی سومین عناوین استودیو Obsidian به‌شمار می‌رود که پس از خریده شدن توسط مایکروسافت در حال ساخت است.

بازی در جهان فانتزی Eora جریان دارد، جهانی که ابتدا در سال 2015 و با یکی از آثار گذشته Obsidian یعنی بازی Pillars of Eternity به ما معرفی شده بود. البته بر خلاف Pillars of Eternity، بازی Avowed با زاویه دید اول شخص دنبال می‌شود و به‌نظر می‌رسد جادو و اسپل‌ها نیز نقش مهمی را در این عنوان ایفا می‌کنند. با اینکه تریلر منتشر شده جزئیات زیادی را از گیمپلی مشخص نمی‌کند، اما نمایش کوتاه بازی جلوه‌های بصری چشم‌نواز و اتمسفر حاکم بر بازی را به‌نمایش می‌گذارد.

متن خبر @
Cpt. price

عکس هایی از بازی :
RWoMExI.jpg FSOH0cF.jpg

تاپیک بازی به مرور بروز میشه .

جدا نمی‌دونستی این به خاطر character customization هست؟! یعنی حتی نیاز به نگاه کردن ویدئو هم نبود و از قیافه طرف مشخصه :دی تو همین ویدئو این مورد رو کامل هم توضیح میده.

2e7a27_24IMG-20241128-020347.jpg
بیخیال واقعا
اینم قیاقه NPCها.
حرفی سخنی؟

IMG_20241127_151513_530.jpg

حالا اصلا قیافه ها رو هم فاکتور بگیریم با ضمائر و نان باینری و he/him و اینجور خزعبلات میخوای چیکار کنی؟ درگن ایج تا روزی که عرضه نشده بود کسی نمیدونست چقدر دیالوگها کرینجه.
خود سازنده داره میگه با افتخار ووکیم ولی چون بازی اکسباکسه توجیهش میکنی؟

Last edited by a moderator:
من هربار یه ویدئو از بازی میبینم و خوشم میاد ولی یادم میره که قیمت بازی تو استیم چقدره.
دوباره میرم چک میکنم و اینطوری میشم/:):-?[-(
لعنتی خیلی گرونه.
بازی aa رو هم 70 دلار گذاشتن :|

------------------------------------------

فکر کنم Art Director میخواد Avowed شکست بخوره :|

bg3 هم ضمیر و اقلیت داشت ولی اونقدر بخشهای دیگه بینظیر بود کمتر کسی اهمیت میداد و از همه مهمتر روابط عمومی قوی که خود استدیو با مخاطبها داشت و داره
اینجا هم مسئول روابط عمومی خوب داشت میتونست تا حدی جلو تاثیر منفی رو بگیره که متاسفانه نداره ~X(

--------------------------------------------

آخرین ویرایش:
بیخیال واقعا
اینم قیاقه NPCها.
حرفی سخنی؟

View attachment 358268

حالا اصلا قیافه ها رو هم فاکتور بگیریم با ضمائر و نان باینری و he/him و اینجور خزعبلات میخوای چیکار کنی؟ درگن ایج تا روزی که عرضه نشده بود کسی نمیدونست چقدر دیالوگها کرینجه.
خود سازنده داره میگه با افتخار ووکیم ولی چون بازی اکسباکسه توجیهش میکنی؟

یه بار دیگه اینو بزارم واسه اون که واقعا این جریانات براش مهم هست.

7d5928_24download.jpeg

این شخصیت‌های Pillars of Eternity هست، تازه اینا طراحی هستن، مدل in game که هیچی! :دی

اینم از Outer Worlds و مدل in game :دی

54f828_24NPC-Characters-Side-by-Side-in-The-Outer-Worlds.jpg

حالا به نظرتون این ووک هست خب کاری نمیشه کرد، ولی استودیو روندش رو عوض نکرده و همون مسیر رو داره ادامه میده. اونی که با بازی‌های قبلی Obsidian اذیت نشده، با اینم اذیت نمیشه.

هی هم بحث ایکس باکس و فن بازی نکنید، کدوم ایکس باکس آخه؟ 😂😁 ولی این استودیوها چون سال‌ها کارهاشون رو دنبال کردم مشخصا بازی‌هاشون رو پیگیر هستم و ربطی به ایکس باکس نداره چون همین Avowed هم یه مدت دیگه برای پلی‌استیشن میاد.

Last edited by a moderator:
باشه شما درست میگی 😂😁 اصلا نمی‌دونی جریان بازی‌های این استودیو چی هست. یه ووک گرفتی دستت هر چی تاپیک هست رو به حاشیه بردی. حالا جالبه یکی بیاد مثل خودت بدون هیچ منطقی تو تاپیک GTA VI بگه تریلر بازی پر از ووک هست قطعا یه طومار بلند بالا می‌نویسی که نه اینجوری نیست lol خوبه عکس گذاشتم از شخصیت‌های بازی قبلی استودیو که دقیقا عین همین بالایی‌ها هستن باز میگی چرا این کجه و اون تپله 😂 هر چند با کسی که اصلا نمی‌دونه character customization چی هست بحث کردن فایده‌ای نداره. دیگه حتی کیفیت متوسط طراحی شخصیت‌ها هم مربوط به ووک شده :))

یه بار دیگه اینو بزارم واسه اون که واقعا این جریانات براش مهم هست.

7d5928_24download.jpeg

این شخصیت‌های Pillars of Eternity هست، تازه اینا طراحی هستن، مدل in game که هیچی! :دی

اینم از Outer Worlds و مدل in game :دی

54f828_24NPC-Characters-Side-by-Side-in-The-Outer-Worlds.jpg

حالا به نظرتون این ووک هست خب کاری نمیشه کرد، ولی استودیو روندش رو عوض نکرده و همون مسیر رو داره ادامه میده. اونی که با بازی‌های قبلی Obsidian اذیت نشده، با اینم اذیت نمیشه.

هی هم بحث ایکس باکس و فن بازی نکنید، کدوم ایکس باکس آخه؟ 😂😁 ولی این استودیوها چون سال‌ها کارهاشون رو دنبال کردم مشخصا بازی‌هاشون رو پیگیر هستم و ربطی به ایکس باکس نداره چون همین Avowed هم یه مدت دیگه برای پلی‌استیشن میاد.
طراحی چهره ها ایراد خاصی نداره . مشکل از انیمیشنهای صورته بنظرم

بیخیال واقعا
اینم قیاقه NPCها.
حرفی سخنی؟

View attachment 358268

خود سازنده داره میگه با افتخار ووکیم ولی چون بازی اکسباکسه توجیهش میکنی؟ حالا درسته گفتی برات مهم نیست ولی دیگه نیا قسمتهای ووکش را ماله بکش بیا بگو همون مثلا گیمپلیش خوبه (:
حقیقتش چهره افراد ایراد خاصی نداره، تازه خیلی از NPC های بازی های دیگه بتسدا مثلا خیلی خیلی اوضاع داغون تری نسبت به این بازی داشتند.:دی

بازی aa رو هم 70 دلار گذاشتن :|

------------------------------------------

فکر کنم Art Director میخواد Avowed شکست بخوره :|

bg3 هم ضمیر و اقلیت داشت ولی اونقدر بخشهای دیگه بینظیر بود کمتر کسی اهمیت میداد و از همه مهمتر روابط عمومی قوی که خود استدیو با مخاطبها داشت و داره
اینجا هم مسئول روابط عمومی خوب داشت میتونست تا حدی جلو تاثیر منفی رو بگیره که متاسفانه نداره ~X(

--------------------------------------------
دقیقا مشکل وجود ضمیرها تو بازی نیست.
همونطور که گفتی این مورد تو خیلی از بازیها وجود داره ، تو استارفیلد هم بود.
خب اجباری نیست که پلیر ضمیری که دوست نداره رو انتخاب کنه.

مشکلی که یه بازی مثل ویلگارد داره اینه که به اجبار پلیر رو هدایت میکنه به اون مسیر.
خود پازیکن هم اگه نخواد کرکرتهای همراه با دیالوگهای مزخرف و بخشهای داستانی رو مختص به شستشوی مغزی طوری میکنه تو چشم بازیکن که خب اصلا قابل نادیده گرفتن نیست.

موردی مثل اینه اگه تو Avowed باشه قطعا اینجا هم به همون اندازه من به شخصه میزنم میترکونمش ولی هنوز هیچی از این موارد ندیدیم.
صرفا انتخاب ضمیر داره و کارگردان هنری که داره جنجال درست میکنه ، حالا میخواد از توش فروش بازی و تبلیغات در بیاد یا واقعا دیوونه میوونست رو نظری ندارم.

ولی همونطور که بچه ها گفتن تا بازی منتشر نشه و حداقل ویدئوهاش بیرون نیاد نمیشه گفت بازی یه چیزی در حد ویلگارده.

عکس خیلی از کاراکترهایی که به عنوان ووک گذاشته اصلا مشکلی نداره! اتفاقا یسریشون چهره جذابیم دارن! تاپیک نمرات ویلگارد بس نبود اینجارم میخواد جبهه حق علیه باطل راه بندازه!
فقط نمیدونم چرا رولی از این طومار نوشتنا برا سری هورایزن انجام نمیده که کاراکتر آدمیزادی اندازه انگشتای یه دستم نداره! همه سیاه و شرقی و کج و کوله :D عجیبه اونجا نمیاد بگه (خود سازنده داره میگه با افتخار ووکیم ولی چون بازی پلی استیشنه توجیهش میکنم؟ دم از شخصیتهای چرت و زشت و کریهش نمی‌زنم؟!)
البته بماند که درکی هم از مقوله بازی RPG و نقش آفرینی نداره که از n سال پیش تا الان همه جور شخصی سازی و npc زشت و زیبایی داشته! موقع نبرد حق علیه باطلش تو تاپیک ویلگاردم چون نمیدونه بازیای بایوور چی هستن، خبر نداشت که DA و ME از نسخه اولشون کلا این چیزارو داشتن. سخت نگیر بهش:D
جناب ایلیا تو ویلگارد یارو نشسته سر میز میگه من نان باینری هستم. اینو چجوری میتونی توجیش کنی. اها چون RPG عه ؟ لول. گند اون بازی همه جا در اومد بازی رسما ترنس توش داشت.
هورایزن کجاش نان باینری داشت؟ اگه میداشت که خوب بود راحت تر میشد کوبوندش. هورایزن فقط یک خوبی داره اونم گرافیک و گیمپلی مابقی بازیش ذره ای جای دفاع نداره با اینکه ضمیر و ترنس و اینجور چیزا نداره‌ ولی مشخصا داخلش رگه های دری وری فمینیستی توش زیاد هست اینو از نسخه اولشم میشد فهمید هیچ جای توجیهی هم نداره مثل قضیه RPG و اینا که میگی.
یاد بگیرید فرومه هر مدل نظری هم توش هست. چرا کسی با هلبلید و استاکر کاری نداره. یعنی نمیفهمی اصلا بحث اکسباکس و پلی استیشن نیست؟ پای ایلان ماسک و ساتیا نادلا و کارگردان بازی وسط کشیده شده .بحث سر اینه این ویروس افتاده به جون صنعت گیم بعد جنابعالی سطح بحث رو در حد VS پلی استیشن و اکسباکس تو یه فروم گمنام تو دنیا میارید پایین؟

طراحی چهره ها نسبت به بازی دراگون د ووک که خیلی خوبه، فقط میمونه نوع پیاده کردن ووک که اجباریه یا اختیاریه که به نظرم زود قضاوت کردن، اگه مثل بالدورز گیت باشه که عالیه ولی اگه مثل دراگون د ووک باشه یه زبالست

فقط این کارگردان هنریش باید آدم بشه که همچین تفکرات احمقانه ای رو بیان میکنه، با کی داره لجبازی میکنه که هدف از این لجبازی فقط باعث میشه بازی زمین بخوره

جناب ایلیا تو ویلگارد یارو نشسته سر میز میگه من نان باینری هستم. اینو چجوری میتونی توجیش کنی. اها چون RPG عه ؟ لول. گند اون بازی همه جا در اومد بازی رسما ترنس توش داشت.
هورایزن کجاش نان باینری داشت؟ اگه میداشت که خوب بود راحت تر میشد کوبوندش. هورایزن فقط یک خوبی داره اونم گرافیک و گیمپلی مابقی بازیش ذره ای جای دفاع نداره با اینکه ضمیر و ترنس و اینجور چیزا نداره‌ ولی مشخصا داخلش رگه های دری وری فمینیستی توش زیاد هست اینو از نسخه اولشم میشد فهمید هیچ جای توجیهی هم نداره مثل قضیه RPG و اینا که میگی.
یاد بگیرید فرومه هر مدل نظری هم توش هست. چرا کسی با هلبلید و استاکر کاری نداره. یعنی نمیفهمی اصلا بحث اکسباکس و پلی استیشن نیست؟ بحث سر اینه این ویروس افتاده به جون صنعت گیم بعد سطح بحث رو در حد VS پلی استیشن و اکسباکس میارید پایین؟
ببین تو اصلا گیمر نیستی! تنها چیزی که برات مهمه یا vs راه انداختن بابت هرچیزیه یا شمردن فریم و رزولوشن و گرافیک!
برا همین کلا برام مهم نیستی که بشینم وقت بذارم باهات بحث کنم! تو خودت خداوندگار حاشیه و vsی دیگه برای من یکی ادا نیا که فاز بی طرفی داری. همم تو فروم خوب می‌شناست که چه شخصیتی داری! بابت کثافتی به اسم هورایزن یدونه پست انتقادی نداری ولی همه تاپیکارو بهم ریختی! هورایزن آپشن بوسیدن دختر میداد مشکلی نداره ولی اینجا که بازی RPGیه و صرفا حق انتخاب میده بابت یسری مسایل ایراد داره؟ برو اینارو تو گروهت بگو که اداهات همونجا فقط خریدار داره.
گفتمم، پشیزی از ژانر RPG نمیدونی و رفتی عکسایی آوردی که ۹۹درصدشون هیچ ایرادی نداشت قیافشون!
هرجا میای فقط جوو بهم میزنی و vs راه میندازی! نمیدونم والا کجا میشه از دست پرحاشیه ای مثل تو آسایش داشت! برو بشین هورایزنتو بازی کن فریم و رزولوشن بشمار چیکار به بازی نقش آفرینی داری تو!
تو فروم گیمی که گیمر نیستی چرا باید باهات بحث کرد؟! فکر کن تو راست میگی منتهی حرفات برا کسی اهمیت ندارد حقیقتا!:D

بیخیال واقعا
اینم قیاقه NPCها.
حرفی سخنی؟

View attachment 358268

آقا من یهو وسط بحث می‌پرم، خدایی قیافه و طراحی‌شون که خوبه به نظرم. فقط مشکل اینجاست که چقدر لباس پوشیدن، اونم توی آب و هوای گرم. یه کم راحت باشن، یه هوایی به بدن خودشون برسونن :D
طراحی لباس‌هاشون آنچنان خوب نیست. الان اون دوتا که زره دارن، چرا اون نقطه‌های وسطشون هم مثل همدیگه است.

• Like
Reactions: MyJinx
من به نظرم نسبت به يه بازى كه مديكوريتى و درپيت بودن از سر تا پاش ميباريد زيادى داريد بهش اهميت ميديد و بحث ميكنيد :D
درود . والا یکبار نشد یه بحثی صورت بگیره یا طرف شخصیش نکنه یا پای کنسول وار وسط نکشه. اونم از طرف یکی مثل ممد فروبری که خدا را هم بنده نیست (: حداقل این بازی اصلا بحث کنسول وار نداشت بقول تو از اولم بازی متوسطی بود. حالا یه بحث حاشیه ای براش پیش اومد تا جایی که پای گنده های تکنولوژی هم کشیده شد وسط سریع بحثو میبرن سمت شخصی کردن یا کنسول وار‌ . من دیگه حرفی تو این تاپیک ندارم حالا بازی میاد و بعدا ابعاد ماجرا بیشتر مشخص میشه و تو تاپیک امتيازات بازی شاید در آینده بیشتر بشه بحث کرد.

• Sad
Reactions: robot.boy81
من فقط برام سواله چرا رنگ بندی و فیلترینگ بازی اینقدر با تریلر معرفی متفاوته؟بازی خیلی شادو شنگول شده نسبت به اون معرفی درست حسابی که داشت.
بازی ریبوت شد کلا! محصول الان با اون چیزی که اول قرار بود باشه زمین تا آسمون فرق داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or