Xbox Avowed

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Obsidian
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
156502

Developer:Obsidian Entertainment
Genre:First-Person RPG
خالقین عناوینی همچون Fallout: New Vegas و The Outer Worlds بازی جدید خود را با نام Avowed معرفی کردند. به گفته سازندگان، این بازی نقش آفرینی فانتزی از پایه بر روی کنسول Xbox Series X توسعه می‌یابد. پس از The Outer Worlds و Grounded، این بازی سومین عناوین استودیو Obsidian به‌شمار می‌رود که پس از خریده شدن توسط مایکروسافت در حال ساخت است.

بازی در جهان فانتزی Eora جریان دارد، جهانی که ابتدا در سال 2015 و با یکی از آثار گذشته Obsidian یعنی بازی Pillars of Eternity به ما معرفی شده بود. البته بر خلاف Pillars of Eternity، بازی Avowed با زاویه دید اول شخص دنبال می‌شود و به‌نظر می‌رسد جادو و اسپل‌ها نیز نقش مهمی را در این عنوان ایفا می‌کنند. با اینکه تریلر منتشر شده جزئیات زیادی را از گیمپلی مشخص نمی‌کند، اما نمایش کوتاه بازی جلوه‌های بصری چشم‌نواز و اتمسفر حاکم بر بازی را به‌نمایش می‌گذارد.

متن خبر @
Cpt. price

عکس هایی از بازی :
RWoMExI.jpg FSOH0cF.jpg

تاپیک بازی به مرور بروز میشه .

اصلا یه جنجالی درست کرد این یارو بدجور.
آرت دایرکتر Avowed تو x سر اون توییتی که ایلان ماسک زد که وجود ضمائر تو یک بازی فانتزی غیرقابل قبوله شروع کرد به توهین و تمسخر که آره بازی ما الترا ووکه و یه سری فحش به ایلان ماسک .
بعد رفتن ته و توش را درآوردن دیدن این شخص بشدت از سفید پوستان متنفره و ادامه ماجرا که باعث شد ایلان ماسک خود ساتیا نادلا رو تگ کنه بگه این چه وضعشه
خلاصه که کالیفرنیا وضعش خیلی خرابه کی میخواد این وضع درست بشه خدا میدونه

View attachment 358169

View attachment 358175

View attachment 358179

View attachment 358170

View attachment 358172

View attachment 358173

View attachment 358167

View attachment 358168

اینم کامیونتی منیجرشونه. قیاقه رو :

View attachment 358171
چه افتضاحیه واقعا. همش دارم فکر میکنم که چه برنامه ای پشت این ماجراهای ووک و... هست. این یه برنامه کاملا هدفدار از اتاق فکر روسای این کمپانی ها هست، وگرنه این آدما از سر و روشون میباره که چه موجودات آنرمال و دل و دیوونه ای هستن. فقط برنامه هرچی که هست قشنگ به کثافت کشیدن این مدیوم رو. حالم دیگه داره به هم میخوره حقیقتا. واقعا امیدوارم با روی کار اومدن ترامپ این کثافت کاریا جمع بشه برای همیشه.

همون یه ذره هایپی که بازی سر نمایش‌های آخرش داشت هم با این رفتار به فنا میره :D
بدبخت سازنده های ویلگارد چقدر فحش خوردن! حداقلش اینه که نیومدن برا کسی تعیین تکلیف کنن و حاشیه راه بندازن و بدون هیچ جفنگ پرونی بازیو عرضه کردن که بازم حقشون خورده شد!
اینا بازی هیچ موفقیتی کسب نکرده وضعشون اینه وای به حال اینکه ۴تا نمره کامل و فروشی هم کسب کنن! که همینم براشون آرزو میشه.
امیدوارم زودتر ترامپ بیاد بلکه اینارو بفرسته به همون آشغالدونی که قبلا بودن.

بدبختی اینجاست خود خرش سفید پوست است.

این کاری که میکنه خودش از صد تا فحش بدتره! به معنای دیگه شما سیاه پوست ها حتی اگر صلاحیت داشته باشید لیاقت این چیزا رو ندارید، باید بهتون آوانس داد.
خب همین اصلا خیلی عجیبه! شما وقتی تعادل روان داری میخوای نسبت به تبعیض نژادی واکنش نشون بدی نهایت میگی برای من فرقی نداره کسی سیاه یا سفید باشه هرکس لیاقت داشته باشه من کمکش میکنم مثلا! نه اینکه پاشی بیای بگی فقط سیاه پوستا رو میخوام کمک کنم تا جامو بگیرن و خودم برم تو جنگل زندگی کنم! یعنی چی اخه!؟ :D

خب همین اصلا خیلی عجیبه! شما وقتی تعادل روان داری میخوای نسبت به تبعیض نژادی واکنش نشون بدی نهایت میگی برای من فرقی نداره کسی سیاه یا سفید باشه هرکس لیاقت داشته باشه من کمکش میکنم مثلا! نه اینکه پاشی بیای بگی فقط سیاه پوستا رو میخوام کمک کنم تا جامو بگیرن و خودم برم تو جنگل زندگی کنم! یعنی چی اخه!؟ :D
کلا سفید پوست های چپول این عادت رو دارند وقتی میخوان ادای ضد نژادپرستی رو در بیارند، نژاد پرست ترین اعمال رو انجام میدند.

دوستان حالا فاتحه بازی رو نخونید، بزارید عرضه بشه بعد مشخص میشه چیکار کردن :دی چیزی که مشخصه این یارو Art Director بازی آدم مشکل‌داری هست ولی انگار واسه فشاری کردن ایلان ماسک اومده این حرف‌ها رو زده. خود ایلان ماسک هم حقیقتا انگار مشکل داره (:دی)، وگرنه تهدید کردن یه آدم دیگه خیلی جالب نیست، تگ کردن ساتیا نادلا دیگه تهش بود 😂😁 کم مونده بود به طرف بگه اگه راست میگی بیا با هم بریم تو رینگ!! :دی

چیزی که تا حالا از بازی نشون دادن اوکی بوده، اینم بزارم از شخصیت‌های Pillars of Eternity که بدونید دنیای بازی شخصیت‌هاش از قدیم همین مدلی بودن :دی

f50a27_24Screenshot-2024-11-27-17-45-58-687-com-android-chrome-edit.jpg

در کل Obsidian استودیو کم حاشیه‌ای هست و اینکه Art Director بازی اینجوری اومده براش حاشیه درست کرده جالب نیست و امیدوارم دکمه‌اش رو زودتر بزنن.

دوستان حالا فاتحه بازی رو نخونید، بزارید عرضه بشه بعد مشخص میشه چیکار کردن :دی چیزی که مشخصه این یارو Art Director بازی آدم مشکل‌داری هست ولی انگار واسه فشاری کردن ایلان ماسک اومده این حرف‌ها رو زده. خود ایلان ماسک هم حقیقتا انگار مشکل داره (:دی)، وگرنه تهدید کردن یه آدم دیگه خیلی جالب نیست، تگ کردن ساتیا نادلا دیگه تهش بود 😂😁 کم مونده بود به طرف بگه اگه راست میگی بیا با هم بریم تو رینگ!! :دی

چیزی که تا حالا از بازی نشون دادن اوکی بوده، اینم بزارم از شخصیت‌های Pillars of Eternity که بدونید دنیای بازی شخصیت‌هاش از قدیم همین مدلی بودن :دی

f50a27_24Screenshot-2024-11-27-17-45-58-687-com-android-chrome-edit.jpg

در کل Obsidian استودیو کم حاشیه‌ای هست و اینکه Art Director بازی اینجوری اومده براش حاشیه درست کرده جالب نیست و امیدوارم دکمه‌اش رو زودتر بزنن.
والا به جای تهدید، بنظرم میومد لحنش اینطور بود که طرف به فنا رفته. هرچند پشت تکست کامل مشخص نیست.:دی

اون نادلا هم خدایی خوب کاری کرد تگ کرد، وضع مدیریت مایکروسافت گیمینگ واقعا مافوق افتضاحه. شاید انسان شدن.

این مت هنسن ارت دایرکتر بازی حتما از لحاظ روانی مشکلی چیزی داره، کارگردان بازی هم که پست رو منتشر کرده ایضا!
صرفا واسه اطلاع رسانی بگم که جاش سایر کارگردان بازی نیست و کلا نقشی تو این بازی نداره :دی کارگردانی بازی به عهده Carrie Patel هست.

این بزرگوار از هموطنان عزیزمون نیست؟ قیافه‌اش خیلی می‌خوره که باشه و عکس پشت سر پروفایلش...:دی
یه سرچی زدم اسمش Shyla Lane Schofield هست پس خیر! :دی شاید از اقوام مایکل اسکافیلد معروف باشه :-" :دی

صرفا واسه اطلاع رسانی بگم که جاش سایر کارگردان بازی نیست و کلا نقشی تو این بازی نداره :دی کارگردانی بازی به عهده Carrie Patel هست.
خب خداروشکر :D ولی وجود همچون افرادی توی استودیو ادم رو نگران میکنه و به این فکر میبره که کالچر استودیو جوری باشه که ممکنه ١٠ها کارمند شبیه مت هنسن ها و جاش سایرها وجود داشته باشن که اینجوری تا حالا خودشون رو بروز ندادن!

• Like
Reactions: Arima Kishou
خب خداروشکر :D ولی وجود همچون افرادی توی استودیو ادم رو نگران میکنه و به این فکر میبره که کالچر استودیو جوری باشه که ممکنه ١٠ها کارمند شبیه مت هنسن ها و جاش سایرها وجود داشته باشن که اینجوری تا حالا خودشون رو بروز ندادن!
البته همین که اثر توی استیم تگ LGBTQ+ خورده و ضمایر رو میشه انتخاب کرد اصلا نشانه های خوبی نیست.

لول 😂 اتفاقا من چندان مشکلی با این قضایای woke نه تو این بازی و نه هیچ بازی دیگه‌ای ندارم، قبلا هم گفتم (البته با هر چیز افراطی مخالفم، چه ووک باشه چه ضد ووک). ولی شما مثلا یادمه حتی به Perfect Dark هم گیر داده بودی و می‌گفتی شخصیت اصلی چونه‌اش مردونه هست! کشوندن همچین بحثی به Console war خیلی چیپ هست :دی

پ.ن: این اسپنسر لعنتی هم حق الدفاع (!) رو هنوز واریز نکرده! 🤨
اون مگه مرد نیست ؟ :D ( Perfect Dark )
جدی فکر نکنم اینجا کسی دیگه دنبال کنسول وار باشه چون اونم تموم شده . انقدر اوضاع صنعت خرابه که هرکی هرجا گیم سینگل پلیر خوب میسازه باید ازش حمایت کرد و باید بازیش رو خرید ولی مایکروسافت بدجور مثل خر تو گل این Woke گیر کرده ( وضع سونی هم همینه ) . این از این اون از Fable و بعدیش هم که من مطمئنم همون Perfect Dark ـه حالا خواهیم دید . قیافه ها همه حال به هم زن یک دونه شخصیت نرمال کلاسیک من نمیبینم . خداکنه خداکنه ترامپ اومد دکمه این مسخره بازی ها رو بزنه .

کلا افراط تو هر چیزی خوب نیست. جاش سایر هم باید دید نظر خودش در مورد این مسائل چی هست، ولی تا الان آدم نرمالی به نظر می‌اومد :دی ولی این Art Director مشخصا کلا قاطی داره، حالا یه موقع نظر شخصی خودش رو میده، ولی اینجا رسما بازی رو درگیر این جریانات کرده و کلی حاشیه براش درست کرده که می‌تونه تاثیر منفی روی جذب مخاطب Avowed بزاره، اونم استودیویی که بازی‌هاش همین جوری خیلی مخاطب ندارن.

اون مگه مرد نیست ؟ :D ( Perfect Dark )
جدی فکر نکنم اینجا کسی دیگه دنبال کنسول وار باشه چون اونم تموم شده . انقدر اوضاع صنعت خرابه که هرکی هرجا گیم سینگل پلیر خوب میسازه باید ازش حمایت کرد و باید بازیش رو خرید ولی مایکروسافت بدجور مثل خر تو گل این Woke گیر کرده ( وضع سونی هم همینه ) . این از این اون از Fable و بعدیش هم که من مطمئنم همون Perfect Dark ـه حالا خواهیم دید . قیافه ها همه حال به هم زن یک دونه شخصیت نرمال کلاسیک من نمیبینم . خداکنه خداکنه ترامپ اومد دکمه این مسخره بازی ها رو بزنه .
بی‌خیال :دی شخصیت Fable که مشخصا زشته، ولی Perfect Dark خدایی کجاش مردونه هست؟ 😁 همون Fable هم باز با قیافه شخصیت نمیشه پرونده‌اش رو بست، حالا بازی بیاد و به زور و افراطی مسائل ووک پسند (!) داشته باشه اون موقع باید گیر داد. مثلا همین Dragon Age جدید من خودم فکر می‌کردم حواشی بیش از حد براش درست کردن ولی یه کلیپ ازش دیدم که طرف اومد خودش رو معرفی کنه و بدون هیچ حرفی گفت «من Non-binary هستم»! همون موقع پشم‌هام ریخت :D

آخرین ویرایش:
این Woke های بی اعصابو که میبینم یاد EA فن های کشور خودمون میوفتم که میان توییت شر و ور میزنن و همه جا سروصدا راه میندازن تا شاید بتونن به یه مقامی برسن این وسط.
اینا هم احتمالا همین موضوع رو دارن، کمپانی بعدی بخواد استخدام شه DEI میبینه چه کارنامه درخشانی از Meltdown کردن رو X داره میگن به به :دی

بدبختی اینجاست اینا میتونن بی نهایت مارکتنیگ منفی ایجاد کنن و اسم بازیارو خراب کنن بدون اینکه یک درصد احتمال اخراج شدنشون وجود داشته باشه، هر شرکتی اینارو اخراج کنه بالافاصله به Homophobe بودنو Unsafe environment for work محکوم میشه!

ولی خب در نهایت تا زمانی که تاثیرشو تو گیم نبینیم مشکلی نداره، حداقل تا الان که من چیز بدی از Avowed ندیدم.
زناش شبیه زنان، قیافه های حال بهم زن هم نداشته فعلا، لاین کرینجم تو 10 ساعتی که از پریویوش بازی شده نشنیدم من.

@Frobary
داری فن بازی در میاری . اون طرف ما داریم همه رو با خاک یکسان میکنیم سونی و ناتی داگ و پلی استیشن حالیمون نیست لگبتِ عنترِ بنفشِ لِزگِی ببینیم استودیو و هرکی میخواد باشه رو میشوریم میذاریم کنار .اینجا هم همینه Avowed مشخصا با این کامنت سازنده و قیافه های سیا سوله عنترمنتری که تو تریلرها هست مشخصا میخواد به زور عقاید Woke رو بکنه تو حلق مخاطب . مطمئنم Fable اگه Character Creation داشته باشه اولش میپرسه لِز یا گِی یا نان بایناری یا Them They یا بادمجون یا چی هستید .
پ.ن : من یکی البته خیلی حالم گرفتست چون با چند تا تریلر آخری بازی به شدت حال کرده بودم تو فکر آپگرید PC یا خرید Xbox هم افتاده بودم . لعنت بهشون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or