Xbox Avowed

• Thread starter Thread starter Refill
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Obsidian
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
156502

Developer:Obsidian Entertainment
Genre:First-Person RPG
خالقین عناوینی همچون Fallout: New Vegas و The Outer Worlds بازی جدید خود را با نام Avowed معرفی کردند. به گفته سازندگان، این بازی نقش آفرینی فانتزی از پایه بر روی کنسول Xbox Series X توسعه می‌یابد. پس از The Outer Worlds و Grounded، این بازی سومین عناوین استودیو Obsidian به‌شمار می‌رود که پس از خریده شدن توسط مایکروسافت در حال ساخت است.

بازی در جهان فانتزی Eora جریان دارد، جهانی که ابتدا در سال 2015 و با یکی از آثار گذشته Obsidian یعنی بازی Pillars of Eternity به ما معرفی شده بود. البته بر خلاف Pillars of Eternity، بازی Avowed با زاویه دید اول شخص دنبال می‌شود و به‌نظر می‌رسد جادو و اسپل‌ها نیز نقش مهمی را در این عنوان ایفا می‌کنند. با اینکه تریلر منتشر شده جزئیات زیادی را از گیمپلی مشخص نمی‌کند، اما نمایش کوتاه بازی جلوه‌های بصری چشم‌نواز و اتمسفر حاکم بر بازی را به‌نمایش می‌گذارد.

متن خبر @
Cpt. price

عکس هایی از بازی :
RWoMExI.jpg FSOH0cF.jpg

تاپیک بازی به مرور بروز میشه .

@Frobary
داری فن بازی در میاری . اون طرف ما داریم همه رو با خاک یکسان میکنیم سونی و ناتی داگ و پلی استیشن حالیمون نیست لگبتِ عنترِ بنفشِ لِزگِی ببینیم استودیو و هرکی میخواد باشه رو میشوریم میذاریم کنار .اینجا هم همینه Avowed مشخصا با این کامنت سازنده و قیافه های سیا سوله عنترمنتری که تو تریلرها هست مشخصا میخواد به زور عقاید Woke رو بکنه تو حلق مخاطب . مطمئنم Fable اگه Character Creation داشته باشه اولش میپرسه لِز یا گِی یا نان بایناری یا Them They یا بادمجون یا چی هستید .
پ.ن : من یکی البته خیلی حالم گرفتست چون با چند تا تریلر آخری بازی به شدت حال کرده بودم تو فکر آپگرید PC یا خرید Xbox هم افتاده بودم . لعنت بهشون .
ببین بحث شدت این مسائل هست وگرنه بازی‌های سونی هم عموما به نظرم بدون مشکل هستن و صرفا منظورم Avowed و Perfect Dark و اینا نیست :دی این قضایا هم یه جوری هست که می‌گذره و زیاد نباید نگران شد. مخاطب وقتی این موارد رو نپسنده، خود به خود موضوع حل میشه. الان Dragon Age همین روند رو ادامه بده قطعا یه شکست تجاری هست و مجبور میشن تغییر رویه بدن. Avowed هم در نهایت اگر مثل Dragon Age باشه همین بلا سرش میاد.

ولی اینکه ماسک بحث رو کشید در سطح سی ای او و نادلا به نظرم خیلی مثبته، هم اینکه وقتی پای مدیر عامل اجرایی وسط کشیده شه کمک میکنه که تغییرات اجرایی هم پدید بیاد (در واقع پرده ها کنار میره چون حتی تو این دنیای مدرن امروزی هم یک مدیر عامل اجرایی ممکنه واقعا متوجه تمام جوانب نباشه حتی سی ای او مایکروسافت)

هم اینکه این سیگنال رو ابلهان (مثل همین ارت دایرکتور) بعدی میده که نباید تحت احساسات و اعصاب خراب خودشون؛ دارایی و محصولات یک ابر کمپانی مثل مایکروسافت رو دستاویز کل کل توییتری کنند؛ همچنین بهشون یاداوری میشه که حد و حدود خودشون رو در برابر یک مدیر سوپر سطح بالا مثل ماسک؛ بشناسند...

مرتیکه (ارت دایرکتور) الکی الکی حاشیه برای یکی از بهترین استودیو های تاریخ ویدئوگیم درست کرد : l

خروجی: حساسیت رو مایکروسافت؛ رو ابسیدین، رو اوود، رو رنگین پوست ها، رو گی ها....

واقعا ابله هستند، سیس بچه مدرسه ای میان "دفاع" کنن... کل کل

ببین بحث شدت این مسائل هست وگرنه بازی‌های سونی هم عموما به نظرم بدون مشکل هستن و صرفا منظورم Avowed و Perfect Dark و اینا نیست :دی این قضایا هم یه جوری هست که می‌گذره و زیاد نباید نگران شد. مخاطب وقتی این موارد رو نپسنده، خود به خود موضوع حل میشه. الان Dragon Age همین روند رو ادامه بده قطعا یه شکست تجاری هست و مجبور میشن تغییر رویه بدن. Avowed هم در نهایت اگر مثل Dragon Age باشه همین بلا سرش میاد.
محمد ولی خداوکیلی درگن ایج هم زیادی شلوغ کردن سرش، این چیزا همیشه تو بازی های بایوور بود از مس افکت تا خود دراگون دیگه تو که بهتر میدونی... میشه کسی بازی های بایوور رو شخم زده باشه و متوجه اینا نشده باشه؟ مشکل اصلی همین جنجال های رسانه ای هست مثل مثالی که اخر پستت زدی اشارات غیر ضروری به این مسائل جنجال برانگیز و خصوصی که ماشالله دیگه همه عمومی میکنند، همین جنجال هاست که واکنش ملت رو به همراه میاره... دراگون ایج هم اگر مارکتینگش حرفه ای تر بود به نظرم اصن توجه ها رو به چیز هایی که "همیشه تو بازی های بایوور بوده اینجا هم هست" جلب نمیکرد یا حداقل در این حد جنجال به پا نمیکرد، بیچاره قربانی فضای سیاست زده شده...

وگرنه افرین به نظر منم اکثر بازی های سونی مخصوصا ناتی داگ و حتی سانتا، بازی هاشون 99 درصد هیچ مشکلی نداره و هرچی هست به "اراده" سازنده برمیگرده و 99 درصد هم علت داستانی داره، یعنی سازنده و کمپانی بدبخت حق نداره حتی دیدگاه خودش رو در بازیش دخیل کنه؟ کسی هم اگر خیلی ناراحته، یا این بازی ها رو نباید بخره یا خودش زحمت بکشه ناتی داگ و سانتا بسازه شبیه این اقیانوس سازنده های ایندی سوپر موفق، و بازی و فرهنگ مدنظر خودش رو تولید کنه، این یعنی دنیای ازاد، البته که حق انتقاد هم تو این دنیای ازاد برای همه باید محفوظ باشه...

اینا منافاتی با مخالفت با سهمیه بندی و dei و اینا نداره، این میشه همون انتقاد که باید ازاد باشه، والا از ان سال قبل ما هم با این چیزا مخالف بودیم وقتی بقیه مسخره میکردن این مخالفت رو...

اون مگه مرد نیست ؟ :D ( Perfect Dark )
جدی فکر نکنم اینجا کسی دیگه دنبال کنسول وار باشه چون اونم تموم شده . انقدر اوضاع صنعت خرابه که هرکی هرجا گیم سینگل پلیر خوب میسازه باید ازش حمایت کرد و باید بازیش رو خرید ولی مایکروسافت بدجور مثل خر تو گل این Woke گیر کرده ( وضع سونی هم همینه ) . این از این اون از Fable و بعدیش هم که من مطمئنم همون Perfect Dark ـه حالا خواهیم دید . قیافه ها همه حال به هم زن یک دونه شخصیت نرمال کلاسیک من نمیبینم . خداکنه خداکنه ترامپ اومد دکمه این مسخره بازی ها رو بزنه .
هر وقت یکی تو این فروم پیدا شد TLOU رو به عنوان فرنچایز woke قبول کنه و طومار ننویسه درباره اینکه چرا مشکلی نداره من اون موقع قبول میکنم کنسول وار نیست وگرنه چیزی که من میبینم دوستان با وجود ادعاهایی که میکنن تو این فروم طوری هستن که وسط بازی بعدی ناتی داگ نیل دراکمن یهو رو صفحه ظاهر بشه Das Kapital رو از اول تا آخر بخونه بازم گوتیه واسشون

آخرین ویرایش:
هر وقت یکی تو این فروم پیدا شد TLOU رو به عنوان فرنچایز woke قبول کنه و طومار ننویسه درباره اینکه چرا مشکلی نداره من اون موقع قبول میکنم کنسول وار نیست وگرنه چیزی که من میبینم دوستان با وجود ادعاهایی که میکنن تو این فروم طوری هستن که وسط بازی بعدی ناتی داگ نیل دراکمن یهو رو صفحه ظاهر بشه Das Kapital رو از اول تا آخر بخونه بازم گوتیه واسشون
من از ۳۶۰ تا الان فقط پلی استیشن خریدم و یه باری ایکس باکس نکردم ولی با قاطعیت میگم تلو ته وکه
هر کی میکه نیست هم بحثش فن بازیه وگرنه مشخصه
بازیای جدید اکس باکس هم وکن دیگه خیلی ساده س. ربطی به هم ندارن این قضایا

کنسول وار برای سونی فن ها تموم شده باور کن فقط شما هستید که چسبیدید به قضیه الان من خیلی راحت اومدم تو این تاپیک اصلا دیگه مثل قبل مهم نیست ناشر سونی یا مایکروسافته یا انحصاریه یا چیه فقط خود بازی مهمه و داریم درباره بازی صحبت میکنیم .
پ.ن : Tlou در عین فوق العاده بودن از منظر Woke بودن برای من یکی که به شدت Disgusting ـه .

محمد ولی خداوکیلی درگن ایج هم زیادی شلوغ کردن سرش، این چیزا همیشه تو بازی های بایوور بود از مس افکت تا خود دراگون دیگه تو که بهتر میدونی... میشه کسی بازی های بایوور رو شخم زده باشه و متوجه اینا نشده باشه؟ مشکل اصلی همین جنجال های رسانه ای هست مثل مثالی که اخر پستت زدی اشارات غیر ضروری به این مسائل جنجال برانگیز و خصوصی که ماشالله دیگه همه عمومی میکنند، همین جنجال هاست که واکنش ملت رو به همراه میاره... دراگون ایج هم اگر مارکتینگش حرفه ای تر بود به نظرم اصن توجه ها رو به چیز هایی که "همیشه تو بازی های بایوور بوده اینجا هم هست" جلب نمیکرد یا حداقل در این حد جنجال به پا نمیکرد، بیچاره قربانی فضای سیاست زده شده...

وگرنه افرین به نظر منم اکثر بازی های سونی مخصوصا ناتی داگ و حتی سانتا، بازی هاشون 99 درصد هیچ مشکلی نداره و هرچی هست به "اراده" سازنده برمیگرده و 99 درصد هم علت داستانی داره، یعنی سازنده و کمپانی بدبخت حق نداره حتی دیدگاه خودش رو در بازیش دخیل کنه؟ کسی هم اگر خیلی ناراحته، یا این بازی ها رو نباید بخره یا خودش زحمت بکشه ناتی داگ و سانتا بسازه شبیه این اقیانوس سازنده های ایندی سوپر موفق، و بازی و فرهنگ مدنظر خودش رو تولید کنه، این یعنی دنیای ازاد، البته که حق انتقاد هم تو این دنیای ازاد برای همه باید محفوظ باشه...

اینا منافاتی با مخالفت با سهمیه بندی و dei و اینا نداره، این میشه همون انتقاد که باید ازاد باشه، والا از ان سال قبل ما هم با این چیزا مخالف بودیم وقتی بقیه مسخره میکردن این مخالفت رو...
بنظرم اگر یک بازی مرز های این مسائل رو در گیمینگ جلو برده این دراگون ایج جدیده. اصلا گور بابای این Non-Binnary خان...هیچ منطقی نداره که به من در یک بازی فانتزی این اپشن رو بدن که جای زخم عمل زیر پستان رو برای کرکترم بزارم. اصلا این حرکت یعنی چی؟:| توی دنیای دراگون ایج عمل های اینطورم میکنند؟:دی

اینا اگر واقعا هدفشون حمایت درست و حسابی بود، میگفتند فلان کرکتر مرد بوده با جادو مثلا زن شده. ولی نه...حتما میخواستند توی چشم و چال مردم این قضیه رو بکنند. همین کارا رو میکنند مخاطب هم میگه منو خر فرض کردید؟ فحش به اول تا آخر سازنده ها میده.

طومار لازم نداره، دلست اف اس "تمام" ارکانش علت داستانی غیر ووک دارند،

تمام.

بنظرم اگر یک بازی مرز های این مسائل رو در گیمینگ جلو برده این دراگون ایج جدیده. اصلا گور بابای این Non-Binnary خان...هیچ منطقی نداره که به من در یک بازی فانتزی این اپشن رو بدن که جای زخم عمل زیر پستان رو برای کرکترم بزارم. اصلا این حرکت یعنی چی؟:| توی دنیای دراگون ایج عمل های اینطورم میکنند؟:دی

اینا اگر واقعا هدفشون حمایت درست و حسابی بود، میگفتند فلان کرکتر مرد بوده با جادو مثلا زن شده. ولی نه...حتما میخواستند توی چشم و چال مردم این قضیه رو بکنند. همین کارا رو میکنند مخاطب هم میگه منو خر فرض کردید؟ فحش به اول تا آخر سازنده ها میده.
محمد جان، یک موقع هست ما با سهمیه بندی و دی ای ای مخالفیم، یک موقعی هست که به "فرهنگ" امریکایی درون بازی انتقاد داریم، اون خط عمل زیر پستان ( =))) چه فرق خاصی با اسلحه حمل کردن کرکتر ها تو یک بازی امریکایی داره؟ اونم وقتی در امریکا این کار عرفی هست و در اکثر جاهای دنیا نیست؟

*واقعا پاره میشم از خنده وقتی به این داستان خط زیر سینه و عمل اشاره میشه : ))))))))))))))

اگرم ترنس ها تو امریکا هم مخالف دارند، خب حمل اسلحه هم تو امریکا مخالف داره... حالا باید اسلحه از بازی ها جمع بشه مثل خط زیر پستان؟ :D

آخرین ویرایش:
طومار لازم نداره، دلست اف اس "تمام" ارکانش علت داستانی غیر ووک دارند،

تمام.

محمد جان، یک موقع هست ما با سهمیه بندی و دی ای ای مخالفیم، یک موقعی هست که به "فرهنگ" امریکایی درون بازی انتقاد داریم، اون خط عمل زیر پستان ( =))) چه فرق خاصی با اسلحه حمل کردن کرکتر ها تو یک بازی امریکایی داره؟ اونم وقتی در امریکا این کار عرفی هست و در اکثر جاهای دنیا نیست؟

*واقعا پاره میشم از خنده وقتی به این داستان خط زیر سینه و عمل اشاره میشه : ))))))))))))))

اگرم ترنس ها تو امریکا هم مخالف دارند، خب حمل اسلحه هم تو امریکا مخالف داره... حالا باید اسلحه از بازی ها جمع بشه مثل خط زیر پستان؟ :D
بحث خود عمل نیست، اون نیت پشت عمله! بازم میگم اصلا توی مس افکت این حرکت رو انجام میدادن یک چیزی، بهرحال ستینگ در جهان آینده است. اما در بازیی که در قرون وسطا و این حرفاست آخه؟ یعنی میگم فقط میگفتن آقا جادو مرد رو میشه توی بازی زن کرد اینقدر بحث نمیشد. اما با خودشون گفتن باید به قول معروف یک Virtue Signal برای عزیزان Woke بزاریم. حتی این موضوع به خود ستینگ بازی هم مطابقتی نداره.
بشخصه بنظرم واقعا توهین به شعور مخاطبه وقتی همچین مسخره بازی در بازی وجود داره. بازیساز حتی به ستینگ خودشم ذره ایی احترام قائل نیست.

آخرین ویرایش:
بسم اله الرحمن الرحیم 😰

View attachment 358256
جدا نمی‌دونستی این به خاطر character customization هست؟! یعنی حتی نیاز به نگاه کردن ویدئو هم نبود و از قیافه طرف مشخصه :دی تو همین ویدئو این مورد رو کامل هم توضیح میده.

2e7a27_24IMG-20241128-020347.jpg

طنز تلخ ماجرا اینجاست که پشت این قضایا امثال بلک راک و ونگاردن که عملا تو همه کمپانی های اینترتیمنت سهام دار عمده هستن، کمپانی ها ضرر بدن سر این قضایا باید سهام دار های عمده واکنش بدن دیگه... وقتی اینا حالا خودشون عملا کنترل کمپانی هارو دارن، فایده ای نداره، تهش استدیو می بندن یا یکسری ادمو اخراج می کنن، ولی تفکر منتقل میشه به پروژه های بعدی...

شما تو همین قضیه کنکورد، ببینید، پشت سر هم تو جلسه پرسش و پاسخ از توتوکی در مورد نتیجه ای که رخ داده می پرسن، تهش میگه... تجربه بود دیگه... تازه در مرحله یادگیری هستیم و هیچی نمیگه، اونم سونی که سر هر شکستاش جنجال ها بپا می کنه، یعنی خوده توتوکی ترسید بیاد علت مشکل رو بگه... شما تا تهشو برید که تو اینترتیمنت چه وضعیتی شده...

بسم اله الرحمن الرحیم 😰

View attachment 358256
فقط حق پخش گیمپلی تیکه اول بازی رو داشتن و کرکتر کاستومایزشن و ... شاملش نمیشده.
احتمالا IGN صورت اینو واسه همین اینقد اغراق کرده که بدون نیاز به نشون دادن بخش کرکتر کاستومایزشن بشه فهمید تا چه حد قابل کاستومایز شدن هست.

قابلیت ساختن کرکتر سم تو RPG جز ارکان اصلی این سبکه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or