Atlus و SEGA در PC Gaming Show 2020 حضور خواهند داشت

Hamid Payne

کاربر سایت
PC-Gaming-Show-2020-740x416.jpg

لیست کامل شرکت های حاضر در رویداد PC Gaming Show 2020 اعلام شد. رویداد PC Gaming Show 2020 میزبان بیش از 50 بازی از شرکت های مشهوری چون 2K Games ،Rebellion ،SEGA و XSEED Games خواهد بود. در لیست کامل شرکت های حاضر در این رویداد، نام توسعه دهنده ژاپنی Atlus، که ساخت عناوین سری Persona را در کارنامه دارد، خودنمایی می کند.

Atlus پیش از این تنها یک بازی خود یعنی Catherine را بر روی PC عرضه کرده و باید دید که حضور این شرکت در PC Gaming Show 2020 با معرفی محبوب ترین ساخته آنها یعنی عناوین سری Persona برای PC همراه خواهد شد یا خیر.

• 2K Games (Mafia: Definitive Edition)
  • Amazon Games (New World)
  • Atlus
  • Battlestate Games (Escape From Tarkov)
  • Bossa Studios (Surgeon Simulator 2)
  • Brace Yourself Games
  • Coffee Stain Studios
  • DONTNOD
  • Funcom
  • FJRD
  • Frontier Developments
  • Glumberland (Ooblets)
  • Humble Games
  • New Blood Interactive
  • Merge Games
  • Modus Games
  • Mythical
  • Perfect World (Torchlight 3, Remnant: From the Ashes)
  • The Wandering Band
  • Rebellion
  • Red Sails Team
  • Rocketwerkz
  • ROCKFISH Games (Everspace 2)
  • SEGA
  • Tripwire Interactive
  • WolfEye Studios (Weird West)
  • XSEED Games
  • Yaza Games

آخرین ویرایش:
یه نگاه به دث استرندینگ بنداز، هیچ حضور و اثری تو نسخه pcش از سونی نیست... فکت...

نکنه دث استرندینگ سونی هیچ سهمی نداره و به قول ونوم با پول نوشابه انرژی زا و وام ساخته شدش

آدم میره پیجای خارجی رو میخونه همه از این حرف میزنن که سونی یه قرارداد انحصاری دیگه رو از دست داد، بعد اینجا...

این اصرارتون خودش خیلی عجیب، غریبه.. فکر کنم فهمیدم قضیه چیه!!! آره اصلا سونی انچارتد 2 و tlou و گاد او وار ها رو هم نساخته... تنها انحصاری های مثبت 90 ش همین پرسونا ها بودن
برادر.
یه حرفی رو وقتی یه نفر میزنه میگی نظرشه، وقتی دو نفر میزنه میگی ایده شونه، وقتی دیگه سه نفر به بالا یه حرفو میزنن! این دیگه یه فکته! چرا انقدر در برابر یه فکت مقاومت نشون میدی آخه؟ به پیر به پیغمبر به ریش هرمن هالست!!!!! که خیلی دوستش داری! آی پی پرسونا برای سونی نیست. دست سونی نیست که چطور منتشرش کنه یا نکنه چیکارش کنه یا نکنه!
اینم نخوای متوجه بشی آب در هاون کوبیدن میشه دیگه!

• Smile
Reactions: g4mer
برادر.
یه حرفی رو وقتی یه نفر میزنه میگی نظرشه، وقتی دو نفر میزنه میگی ایده شونه، وقتی دیگه سه نفر به بالا یه حرفو میزنن! این دیگه یه فکته! چرا انقدر در برابر یه فکت مقاومت نشون میدی آخه؟ به پیر به پیغمبر به ریش هرمن هالست!!!!! که خیلی دوستش داری! آی پی پرسونا برای سونی نیست. دست سونی نیست که چطور منتشرش کنه یا نکنه چیکارش کنه یا نکنه!
اینم نخوای متوجه بشی آب در هاون کوبیدن میشه دیگه!
این دیگه چه منطقی بود... همین الان میلیون ها نفر بت و آلت میپرسن، پس حتما عقایدشون درست و به حقه؟

وقتی چیزی فکت میشه که براش سند و مدرک ارائه بشه.. نه من اینطوری دوست دارم، پس همینطوریه که میگم

IP هیچوقت مال سونی نبوده، هر وقتم اتلوس تصمیم می‌گرفت میتونست نسخه بعدی انحصاری سونی نکنه.. درست همون کاری که اسکوار انیکس با فاینال فانتزی و باندایی نامکو با تکن کرد...
همون کاری که کوانتیک دریم کرد...

بحث دوستان اینه که سونی هیچ سهمی تو ساخته شدن این بازی ها حتی فاند کردن بازی نداشته... خوب این حرف بی معنیه

آخرین ویرایش:
این دیگه چه منطقی بود...

وقتی چیزی فکت میشه که براش سند و مدرک ارائه بشه.. نه من اینطوری دوست دارم، پس همینطوریه که میگم
برات سند و مدرک هم آوردند. نمیخوای باور کنی دیگه واقعا مشکل از خودته! مدرک مستدل میخوای؟ بشین کنفرانس پی سی گیمینگ رو ببین!

خب دوستان هایپ ترین خودتون رو روشن کنید... 4Gamer و Famitsu که ژاپنی هستن دارن ایونت رو هایپ میکنن، بنظر میاد پای اتلوس ژاپن هم در میان باشه.

یعنی دیگه فقط خبر پورت خالی، که وظیفه سگای اروپا توش نقش داشته باشه نیست.

یا توی پورت ها تغییر اتلوس ژاپن داده، که اینجا نقش داره یا قراره چیزای جدیدی هم معرفی کنن که قراره برای پیسی هم بیان.

با اینکه هنوزم چیزی معلوم نیست، سر کاترین از این حرکت ها که داخل خود ژاپن هم هایپ کنن نزده بودن!

یه نگاه به دث استرندینگ بنداز، هیچ حضور و اثری تو نسخه pcش از سونی نیست... فکت...

نکنه دث استرندینگ سونی هیچ سهمی نداره و به قول ونوم با پول نوشابه انرژی زا و وام ساخته شدش

آدم میره پیجای خارجی رو میخونه همه از این حرف میزنن که سونی یه قرارداد انحصاری دیگه رو از دست داد، بعد اینجا...

این اصرارتون خودش خیلی عجیب، غریبه.. فکر کنم فهمیدم قضیه چیه!!! آره اصلا سونی انچارتد 2 و tlou و گاد او وار ها رو هم نساخته... تنها انحصاری های مثبت 90 ش همین پرسونا ها بودن
من نمیدونم قرارداد دث استرندینگ چطوری بوده و حق IP مال کیه و چطوریه. درسته که سونی هم تا حدودی بازی رو فاند کرده. ولی دقیقا بگو چرا ناشرش یکی دیگه هست روی PC وقتی طبق گفته خودت، اجازه-ش دست سونی بوده؟ سونی بیاد اجازه بده یکی دیگه از بازی ای که فاند کرده پول در بیاره؟

قرارداد انحصاری به این معنی نیست که سونی باید اجازه بده پرسونا روی بقیه پلتفرم ها بیاد. یعنی اینکه برای یه مدت زمانی، اتلوس بازیشو جای دیگه عرضه نمیکنه. شایدم اصلا همچین قراردادی نبوده. اتلوس خودش میگه همین فن بیسی که سونی داریم برامون کافیه و دلیلی نمیدیدیم جای دیگه عرضه کنیم. ژاپنی هستن دیگه. کلا مغزشون فکر میکنه ژاپن = کل دنیا. الان میبینن که نه بابا. میتونم از جاهای دیگه هم استفاده کنیم و بیشتر سود کنیم. سونی چی میگه دقیق این وسط؟:D اگر قرار باشه کسی چیزی بگه، اون سگا هست نه سونی.

اصن فرض کن خالق و صاحب امتیاز پرسونا "خودت" باشی. خودت خنده-ت نمیگیره که "من" بیام برات تعیین تکلیف کنم کجا عرضه-ش کنی و کجا نکنی؟:D

من نمیدونم قرارداد دث استرندینگ چطوری بوده و حق IP مال کیه و چطوریه. درسته که سونی هم تا حدودی بازی رو فاند کرده. ولی دقیقا بگو چرا ناشرش یکی دیگه هست روی PC وقتی طبق گفته خودت، اجازه-ش دست سونی بوده؟ سونی بیاد اجازه بده یکی دیگه از بازی ای که فاند کرده پول در بیاره؟

قرارداد انحصاری به این معنی نیست که سونی باید اجازه بده پرسونا روی بقیه پلتفرم ها بیاد. یعنی اینکه برای یه مدت زمانی، اتلوس بازیشو جای دیگه عرضه نمیکنه. شایدم اصلا همچین قراردادی نبوده. اتلوس خودش میگه همین فن بیسی که سونی داریم برامون کافیه و دلیلی نمیدیدیم جای دیگه عرضه کنیم. ژاپنی هستن دیگه. کلا مغزشون فکر میکنه ژاپن = کل دنیا. الان میبینن که نه بابا. میتونم از جاهای دیگه هم استفاده کنیم و بیشتر سود کنیم. سونی چی میگه دقیق این وسط؟:D اگر قرار باشه کسی چیزی بگه، اون سگا هست نه سونی.

اصن فرض کن خالق و صاحب امتیاز پرسونا "خودت" باشی. خودت خنده-ت نمیگیره که "من" بیام برات تعیین تکلیف کنم کجا عرضه-ش کنی و کجا نکنی؟:D
من نگفتم سونی گفته حالا باید بازی تون رو برای pc عرضه کنید... به هر حال توافقی صورت گرفته بینشون، چیز پیچیده ای نیست... اتلوس خواسته بازیش رو به pc بیاره، سونی هم اوکی داده، همون اتفاقی که برای کوانتیک دریم افتاده...

من نگفتم سونی گفته حالا باید بازی تون رو برای pc عرضه کنید... به هر حال توافقی صورت گرفته بینشون، چیز پیچیده ای نیست... اتلوس خواسته بازیش رو به pc بیاره، سونی هم اوکی داده، همون اتفاقی که برای کوانتیک دریم افتاده...
باو بازی های کوانتیک دریم رو خودش فاند کرده. بازی های اتلوس رو مگه سونی فاند میکنه؟:|:D

باو بازی های کوانتیک دریم رو خودش فاند کرده. بازی های اتلوس رو مگه سونی فاند میکنه؟:|:D
سونی هیچوقت هیچ کدوم از بازی های اتلوس رو فاند نکرده.:D

هرکی هم مخالف این حرف رو بزنه به سادگی فقط اشتباه میگه.

سونی هیچوقت هیچ کدوم از بازی های اتلوس رو فاند نکرده.:D

فکت که نمیشه داد. ولی مثلا،یکی از مثالهایی که نشون میده فاندی نبوده و ترس ژاپنی ها از بازار جهانی بوده ،همین yakuza :like a dragon هست.
بازی 2020 اومده رو ps4 و تو همین 2020 میاد رو pc و اکس باکس و سری x
هیچ جوره نمیشه براش قرارداد انحصاری بست. از 6 ماه رد کرده و به یکسال نرسیده.
نشون میده ،میتونسته بازیشو تو عرضه بده ،ولی تو ps4 نسخه ژاپنی بوده.و تو غرب ،نسخه ژاپنی نمیتونه خوب بفروشه. نسخه انگلیسی ساخته میشه و بعد میاد.
بازار اصلی اونا ژاپنه ،اسپنسر هم هی میره ژاپن ،برا ترغیب اوناست ،تا بتونه هم همزمان کنه و هم بتونه کنسولشو به نحوی ،ژاپنی پسند کنه.
این سگا تهش نمیفهمه.
2020-06-11_10-53-37.jpg

نسخه انگلیسی ،یعنی زبان هم انگلیسی ،بازم audio ژاپنی.اینو بزار ،اونم بزار

wtf هم نداریم ،

• Like
Reactions: Z-fan and g4mer
احسنت
منم ادیت کردم، چه کاریه اصلا.
==========
اینا از عوارض همون انیمه هاست :D،حس خشانت درت موج میزنه ،بیا خودم بهت چند تا انیمیشن باربی ،تجویز کنم.اون خشونت ژاپنی رو بشوره ببره.

آخرین ویرایش:
خودت برو بیرون تا بلائی چیزی سرت نیومده.
اینا از عوارض همون انیمه هاست :D،حس خشانت درت موج میزنه ،بیا خودم بهت چند تا انیمیشن باربی ،تجویز کنم.اون خشونت ژاپنی رو بشوره ببره.
منم ادیت کردم، چه کاریه اصلا.
==========

خب نسخه بیماری شما همین پرسونا است :))
انگاری یک انیمه بلند هر روز داری میبینی اونم چند ساعت.
حالا 3 یا 4 هرکدوم که شد، بازی کنی خیلی زیبا و شکیل آب بندی میشی :D
انیمه ،حس نه فیلم رو میده و نه انیمیشن. برا همین،برام جذاب نیست .
یکی دو تا گفتن ته انیمه هست. که دوبله فارسی هم شدن تو 2018 و 19 فکلی جوایز درو کردن ولی باهاشون حال نکردم. میگفتم داستانشون نچسبه ،خیلی تخیلی بود.هیچ پیامی توشون ندیدم. فهمیدم کلا تمم بهش نمیخوره.
بعد با ژانر عجیبی یکی از بچه ها که از ژاپن میومد آشنام کردم. گفت فقط مختص ژاپنه.
بهش میگن pinku. ژانر خسته و خاکستری هست. نمیدونم چرا ازش خوشم اومد،همچین داستان خاصی ههم نداشت و بیشتر بر پایه sm هست. یه چند تا دیدم ،بعد ترسیدم ،ادامه بدم. یدفعه هوس کنم ،اینا رو به مرحله اجرا در بیارم.:D
برا همین ،پرونده ژاپن روو بستم. گفتم به همون غربی ها رجوع کنیم. بهتره.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: g4mer

انیمه ،حس نه فیلم رو میده و نه انیمیشن. برا همین،برام جذاب نیست .
یکی دو تا گفتن ته انیمه هست. که دوبله فارسی هم شدن تو 2018 و 19 فکلی جوایز درو کردن ولی باهاشون حال نکردم. میگفتم داستانشون نچسبه ،خیلی تخیلی بود.هیچ پیامی توشون ندیدم. فهمیدم کلا تمم بهش نمیخوره.

پیامی توشون ندیدین چون انیمه اشتباهی انتخاب کردین جدیدا توکیو غول رو دیدم (عکس پروفایل) دیالوگ هایی که توش میگن صحنه سازی هاش همه چیش فوق العاده جذاب بود واسم ، ضمنا انیمه باید سریالی باشه و زبان جاپنی سراغ انیمه های سینمایی نرو :D انیمه دوبله فارسی آخه ؟ دوبله انگلیسیش رو نمیبینیم چه برسه فارسی.
ژاپن جوریه که غرقش بشی نمیتونی بیای بیرون ، بخصوص از لحاظ فرهنگ و تاریخ و همینطور Myth هاش که به کرات تو انیمه ها میبینیم

راجع به انیمه که من خودم تا چند سال پیش میگفتم برنامه کودک تا اینکه اولین انیمه ام رو دیدم Death Note و فهمیدم واقعا یه دنیای دیگس الان به حدی رسیده که اصلا با فیلم و سریال حال نمیکنم و فقط انیمه
پیامی توشون ندیدین چون انیمه اشتباهی انتخاب کردین جدیدا توکیو غول رو دیدم (عکس پروفایل) دیالوگ هایی که توش میگن صحنه سازی هاش همه چیش فوق العاده جذاب بود واسم ، ضمنا انیمه باید سریالی باشه و زبان جاپنی سراغ انیمه های سینمایی نرو :D انیمه دوبله فارسی آخه ؟ دوبله انگلیسیش رو نمیبینیم چه برسه فارسی.
ژاپن جوریه که غرقش بشی نمیتونی بیای بیرون ، بخصوص از لحاظ فرهنگ و تاریخ و همینطور Myth هاش که به کرات تو انیمه ها میبینیم

والله ما هم یه بار تو GS اومدیم کلاس بزاریم یه غلطی کردیم گفتیم طرفدار anime هستیم ، به هر حال بچه بودیم و عشق کاپیتان سوباسا یادتون میاد شوت چرخشی میزد کل قوانین فیزیک پرتابی را می برد زیر سوال ، بگذریم بعد یه دختری اومد گفت " پس otaku هستی؟" گقتم

نه کاکو من دانیال ام ، بعد گفت "Waifu ات کیه" ؟ گفتم وایفو چه کوفتیه ؟ گفت "Waifu for Laifu !!!" ... 'گفتم خواهرم نوکرتم مثل آدم حرف بزن ببینم چی می گی ، گفت ابر قهرمان ات کیه گفتم Batman ، گفت "نه یا Manga یا Manhaw" گفتم میدونی چیه اصلاً هر چی

سلیقه خودته ... گفت "I love One Punch Man" ، گفتم عزیزم مشتم سنگینه بزنم دیگه بلند نمیشی . نمیدونم چی شد طرف قاطی کرد یدفعه ، فقط این عکس را برام فرستاد دیگه جوابم را هم نداد

146217

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or