Atlus و SEGA در PC Gaming Show 2020 حضور خواهند داشت

Hamid Payne

کاربر سایت
PC-Gaming-Show-2020-740x416.jpg

لیست کامل شرکت های حاضر در رویداد PC Gaming Show 2020 اعلام شد. رویداد PC Gaming Show 2020 میزبان بیش از 50 بازی از شرکت های مشهوری چون 2K Games ،Rebellion ،SEGA و XSEED Games خواهد بود. در لیست کامل شرکت های حاضر در این رویداد، نام توسعه دهنده ژاپنی Atlus، که ساخت عناوین سری Persona را در کارنامه دارد، خودنمایی می کند.

Atlus پیش از این تنها یک بازی خود یعنی Catherine را بر روی PC عرضه کرده و باید دید که حضور این شرکت در PC Gaming Show 2020 با معرفی محبوب ترین ساخته آنها یعنی عناوین سری Persona برای PC همراه خواهد شد یا خیر.

• 2K Games (Mafia: Definitive Edition)
  • Amazon Games (New World)
  • Atlus
  • Battlestate Games (Escape From Tarkov)
  • Bossa Studios (Surgeon Simulator 2)
  • Brace Yourself Games
  • Coffee Stain Studios
  • DONTNOD
  • Funcom
  • FJRD
  • Frontier Developments
  • Glumberland (Ooblets)
  • Humble Games
  • New Blood Interactive
  • Merge Games
  • Modus Games
  • Mythical
  • Perfect World (Torchlight 3, Remnant: From the Ashes)
  • The Wandering Band
  • Rebellion
  • Red Sails Team
  • Rocketwerkz
  • ROCKFISH Games (Everspace 2)
  • SEGA
  • Tripwire Interactive
  • WolfEye Studios (Weird West)
  • XSEED Games
  • Yaza Games

آخرین ویرایش:
دمت گرم که منظور حرف من به این سادگی نادیده گرفتی...منظورم این بود، ایپی پرسونا هیچوقت ارث بابای سونی نبوده.
مرد حسابی مخاطب سبک فایتینگ با JRPG یکیه؟ حتی اونموقع که مثلا 360 توی اوج بود خیلی از JRPG ها بازم روی یک کنسول میومدن چون فک میکردن روی PC و یا 360 مخاطبی ندارن.

بعد واقعا فکر میکنی بودجه سری های اصلی با اسپین اف ها یکی بوده؟
اخه پورت کردن پرسونایی که نزدیکای صد ساعته واسه کنسولی که فکر نمیکردن مخاطبی برای همچین سبکی داشته باشه عاقلانه هست؟
حالا بگذریم که تازگیاست تازه اتلوس واسه بازار غرب ارزشی پیدا کرده وگرنه بازار اصلی و مخاطب های اصلی خودش رو همیشه همون ژاپنی ها میدونست و اصلا خود هاشینو بعد عرضه P5 گفته بود اصلا نمیدوسته پرسونا توی غرب اینقدر هوادار داشته.
یعنی در این حد اینا بیخیال بودن.
با كي داري بحث ميكني جدا :D

اگه واقعا سونی در انحصار بودن Persona ها دخیل بوده بوده به نظرتون منطقی نبود مثلا بیاد Persona 5 رو توی بزرگترین بازارش که آمریکا و اروپا باشه خودش ناشر بشه و همزمان به صورت جهانی منتشرش کنه ؟ من چیزی که از سیاست های Atlus متوجه شدم از یـ طرف میخوان مستقل باشن از طرف دیگه ترسو هستن و قدرت ریسک پذیریشون پایین ـه چه موقع لوکالیزیشن چه مولتی پلتفرم کردن قشنگ کامل دست دست کردن همیشه و قشنگ هم پیداست با دید بازار نیش جلو اومدن و از این به بعد هم بعید بدونم این دیدشون رو به این زودی ها عوض کنن همون سگا که خودش چند تا استودیو غربی داره هنوز یاکوزا رو مثل بچه آدم همزمان منتشر نمیکنه و هنوز که هنوزه با زیرنویس برا غرب میده بیرون دیگه چه انتظار از Atlus میشه داشت ؟ فقط باید امیدوار بود پرت بازی رو گند نزده باشن یـ پرت تر تمیز (ترجیحا ساپورت کامل ماوس و کیبورد که فک کنم خواسته زیادی باشه از یـ شرکت ژاپنی :-") که قشنگ کامیونیتی PC براشون جبران کنه از اون ور هم اعتماد به نفسشون واسه بقیه پلتفرم ها و بازارهای غربی بالا بره

من فکر کنم یک دوسالی میشه که به عنوان اینسایدر SEGA/Atlus دارم Persona را تیز میکنم برای PC و احتمالا ایکس باکس :D

اما در مورد Atlus. اینا 2013 اومدن زیر مجموعه SEGA و اولین بازیشون هم سال 2017 عرض شد. یعنی عیار خرید برای سگا تازه 2017-2018 بعد فروش پرسونا 5 مشخص شده. از اون موقع هم سرمایه گذاری روی آتلوس افزایش پیدا کرد. اوایل الحاق 147 نفر بودن الان +250 هستن و یک تیم جدید هم تشکیل دادند.

در مورد Port بازی های Atlus هم اول Sega Europe اومد کترین را خودش پورت کرد به PC و دیدن که فروش بازی بد نیست. (نسبت به گذشت این همه سال). خب مشخصه تصمیم گرفتن که بازی های بیشتری از Atlus را بیارن رو PC. برای سایر بازی های Sega Japan هم همین روال معمولا طی شده. برای مثال اول Valkyria Chronicles برای PC پورت شد و بعد از موفقیت اون Valkyria Revolution و Valkyria Chronicles 4 به صورت Day One روی PC/XBOX هم اومد. یا برای Yakuza هم اومد یک سری نسخه قدیمی تر را روی PC/XBOX پورت کردند بعد که دیدن وضعیت خوبه الان میبینیم که Yakuza Like A Dragon داره Day One روی XBOX و PC عرضه میشه و حتی روی XBOX Series X یک نسخه فیزیکی Day One Edition داره.:D

در مورد سونی هم به نظرم با توجه به کیفیت بازی هایی مثل Persona ، سونی در حق این بازی ها واقعا کم لطفی کرد در طی این سالهایی که انحصاری بودند. یک عنوان ثردپارتی با متای 93-95 را ما یکبار ندیدیم سونی توی کنفرانس های غربی خودش تبلیغ کنه. از وقتی Yakuza اومده روی ایکس باکس ، تمام نسخه هاش توی کنفرانس ها بوده و اکانت تویتری Xbox و Game Pass بصورت مرتب بازی را Promote میکنن. در این مورد سونی نباید خیلی ناراحت باشه چون سرمایه گذاری نکرده روی این بازی ها (به اون صورت قابل توجه)

قبلا سونی مفت و مجانی بازی های ژاپنی رو انحصاری کنسولش میکرد اما از وقتی اسپنسر شروع کرد با شرکت های ژاپنی هر ساله رایزنی کنه دیگه سخت شده:D
بازیهای ژاپنی،ریلیز نمیشد تو غرب. یا خیلی دیر و فروش کم. سراغشون هم نمیرفتند غربیها.
الان بازارهای دیگه رو یافتن .illusion امسال بازی داره رو استیم (که ژانرش رو نمیشه گفت چی هست).البته همینم ناقص داده.
هنوز تو اول راه هستن.هنوز تو ترجمه و دوبله خیلی میلنگن. دوبله هاشون به زبان انگلیسی ،خیلی جای کار داره.
و نکته دیگه هم ،تیمهای کوچیکشون هست. الان پریروز ایندی اونا بود که رو استیم میدادن. تیمهای ایندی دو نفر 5 نفر.تهش ده نفر.
بفهمن ،میتونن بفروشن ،مثل یاکوزا و والکریا و ... همشون مولتی میشن

فقط 3 Company of Heroes و دیگر هیچ..
فعلاً Relic سرش با Age of Empires IV گرمه ، پس فعلاً تا دو سال دیگه فکر نکنم خبری ازش بشنوی ، ولی ناراحت نباشین چون Iron Harvest امسال منتشر میشه
بازی rts انحصاری PC که بخاد برای کنسول هم بیاد مفت نمی ارزه
هر RTS باز قحاری این نکته رو بخوبی میدونه

View attachment Stories • Instagram.mp4

آخرین ویرایش:
بازیهای ژاپنی،ریلیز نمیشد تو غرب. یا خیلی دیر و فروش کم. سراغشون هم نمیرفتند غربیها.
الان بازارهای دیگه رو یافتن .illusion امسال بازی داره رو استیم (که ژانرش رو نمیشه گفت چی هست).البته همینم ناقص داده.
هنوز تو اول راه هستن.هنوز تو ترجمه و دوبله خیلی میلنگن. دوبله هاشون به زبان انگلیسی ،خیلی جای کار داره.
و نکته دیگه هم ،تیمهای کوچیکشون هست. الان پریروز ایندی اونا بود که رو استیم میدادن. تیمهای ایندی دو نفر 5 نفر.تهش ده نفر.
بفهمن ،میتونن بفروشن ،مثل یاکوزا و والکریا و ... همشون مولتی میشن
صحبت از دوبله برای بازی های ژاپنی میشه، فقط میخوام سرم رو بکوبم دیوار :-"
امیدوارم هیچوقت دوبله انگلیسی نگیرن اصلا که مثل ملعون اسکوئر انیکس دوبله ژاپنی رو به عنوان DLC بفروشن!
یا مثل کونامی که MGSها رو توی غرب بدون دوبله ژاپنی منتشر میکرد، از این حرکات بزنند:-"
کلا خطرناکه این کاراشون! ژاپنی ها هم دست به DLCشون از غربی ها هم بدتره!

صحبت از دوبله برای بازی های ژاپنی میشه، فقط میخوام سرم رو بکوبم دیوار :-"
امیدوارم هیچوقت دوبله انگلیسی نگیرن اصلا که مثل ملعون اسکوئر انیکس دوبله ژاپنی رو به عنوان DLC بفروشن!
یا مثل کونامی که MGSها رو توی غرب بدون دوبله ژاپنی منتشر میکرد، از این حرکات بزنند:-"
کلا خطرناکه این کاراشون! ژاپنی ها هم دست به DLCشون از غربی ها هم بدتره!
یه ساعت ژاپنی .اونم وقتی میرن تو فاز تهاجمی گوش بدی. رسما باید،برا بستری تو امین آباد ثبت نام کرد.خیلی وحشتناکه.
تو فاز رومانس هم که خیلی عشوه و ناز و ادا دارن.من یاکوزا رو نتونستم برم. دیدم یه ربع دارن ،حرفاشونو ادامه میدن. همش هم ژاپنی و با لهجه و تو تون بالا. پاکش کردم.
نیازه . همه انیمه باز نیستن که بتونن ،اون تون صدا رو تحمل کنن. تو فیلمهاشون خوب حرف میزنن. من یکسری از فیلمهاشونو میبینم ،خوبه.
ولی تو فاز بازی ،خیلی بد عمل میکنن.
میگم assassin odyssey از زبان ژاپنی ساپورت میکنه . برا اونم شده.برو یه دست بزن

• Wow
Reactions: IMANOKA
یه ساعت ژاپنی .اونم وقتی میرن تو فاز تهاجمی گوش بدی. رسما باید،برا بستری تو امین آباد ثبت نام کرد.خیلی وحشتناکه.
تو فاز رومانس هم که خیلی عشوه و ناز و ادا دارن.من یاکوزا رو نتونستم برم. دیدم یه ربع دارن ،حرفاشونو ادامه میدن. همش هم ژاپنی و با لهجه و تو تون بالا. پاکش کردم.
نیازه . همه انیمه باز نیستن که بتونن ،اون تون صدا رو تحمل کنن. تو فیلمهاشون خوب حرف میزنن. من یکسری از فیلمهاشونو میبینم ،خوبه.
ولی تو فاز بازی ،خیلی بد عمل میکنن
WTF:|

یه لحظه فکر کن خالق و صاحب امتیاز یه چیزی باشی و بعد از شخص ثالث اجازه بگیری برای استفاده ازشون:D

جدی نزنید این حرفا رو. اگر صاحب IP سونی میبود، یه حرفی. ولی اینجا سونی نیست. فکت.

آخرین ویرایش:

Persona 3 و Persona 4 Gold Edition
اگه حقیقت داشته باشه حالا مساله اینجاست که کدوم پرسونا 3 رو میخوان بدن؟ نسخه اصلی، FES یا Portable؟:D
اگه نسخه اصلی باشه که خب اون امکانات دو تای دیگه نداره، اگه FES باشه یه داستان ثانویه برای بعد از بازی اصلی داره که خیلی خوبه ولی در عوض کمبتش پدر دربیاره (یه کلمه ای هست که از پرسونا 3 یاد گرفتم که تا عمر دارم یادم نمیره: Marin Karin یه جورایی تبدیل به تروما شده:D)، اگه هم پورتیبل باشه که اون بخش اضافه FES رو با یه سری امکانات دیگه نداره و گرافیکش هم داغونه ولی هم کمبتش بهتره و هم میشه با شخصیت مونث بازی کرد. اگه میشد ویژگی های خوب هر سه تا رو ترکیب کرد و در قالب یه بازی داد بیرون خیلی خوب میشد:D

اگه حقیقت داشته باشه حالا مساله اینجاست که کدوم پرسونا 3 رو میخوان بدن؟ نسخه اصلی، FES یا Portable؟:D
اگه نسخه اصلی باشه که خب اون امکانات دو تای دیگه نداره، اگه FES باشه یه داستان ثانویه برای بعد از بازی اصلی داره که خیلی خوبه ولی در عوض کمبتش پدر دربیاره (یه کلمه ای هست که از پرسونا 3 یاد گرفتم که تا عمر دارم یادم نمیره: Marin Karin:D)، اگه هم پورتیبل باشه که اون بخش اضافه FES رو با یه سری امکانات دیگه نداره و گرافیکش هم داغونه ولی هم کمبتش بهتره و هم میشه با شخصیت مونث بازی کرد. اگه میشد ویژگی های خوب هر سه تا رو ترکیب کرد و در قالب یه بازی داد بیرون خیلی خوب میشد:D
دیگه بعید میدونم اتلوس اینقدر هم به فکر پیسی گیمر جماعت باشه:دی
اینا هنوزم فول بادی رو برای پیسی ندادن:))

• Like
Reactions: Z-fan and ce7en44
دیگه بعید میدونم اتلوس اینقدر هم به فکر پیسی گیمر جماعت باشه:D
اینا هنوزم فول بادی رو برای پیسی ندادن:))
رویا پردازی که میتونیم بکنیم:D

پ.ن: من منتظرم ببینم کدوم تایید میشه که بدونم ادامه portable رو برم یا نه:D

یه لحظه فکر کن خالق و صاحب امتیاز یه چیزی باشی و بعد از شخص ثالث اجازه بگیری برای استفاده ازشون:D

جدی نزنید این حرفا رو. اگر صاحب IP سونی میبود، یه حرفی. ولی اینجا سونی نیست. فکت.
یه نگاه به دث استرندینگ بنداز، هیچ حضور و اثری تو نسخه pcش از سونی نیست... فکت...

نکنه دث استرندینگ سونی هیچ سهمی نداره و به قول ونوم با پول نوشابه انرژی زا و وام ساخته شدش

آدم میره پیجای خارجی رو میخونه همه از این حرف میزنن که سونی یه قرارداد انحصاری دیگه رو از دست داد، بعد اینجا...

این اصرارتون خودش خیلی عجیب، غریبه.. فکر کنم فهمیدم قضیه چیه!!! آره اصلا سونی انچارتد 2 و tlou و گاد او وار ها رو هم نساخته... تنها انحصاری های مثبت 90 ش همین پرسونا ها بودن

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: jijabig23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or