Multi Platform Assetto Corsa Evo

سازنده
Kunos
تاریخ انتشار
نامعلوم
ناشر
505Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
Assetto Corsa 2 Set To Be Called 'Assetto Corsaس Evo'.jpg
نسخه جدید از ریسینگ شبیه ساز سری Assetto Corsa با اسم Evo معرفی شد.
دیروز بعد از انتشار آخرین DLC از بازی Assetto Corsa Competizione که پیست مورد انتظار Nordschleife بود استودیوی کونس رسما بازی بعدی از این سری رو معرفی کرد.
انتظار میره طبق سابقه این بازی بصورت دسترسی زودهنگام طی سال 2024 روی استیم منتشر بشه و بعد با فاصله ای چندماهه تا نهایتا یک ساله برای کنسول ها هم منتشر بشه.

هر آنچیزی که باید در مورد AC Evo بدونیم:

Everything you need to know about Assetto Corsa EVO's Early Access

View attachment Assetto Corsa Evo - Page 3 - انجمن های بازی سنتر.mp4

=============
مقدمات ساخت انجین جدید و بالطبع خود بازی از 4 سال پیش (2020) شروع شده ، تقریبا دوسال بعد از انتشار نسخه ارلی اکسس ACC. (همون موقع گفتن این اپیک با آنریل انجین اپیک نشود:)) )
طبق اطلاعات قبلی نسخه ارلی اکسس شامل 20 عدد ماشین از برندهای مختلفه:

ACE 1.jpg

و همینطور 5 عدد پیست:
Laguna Seca از آمریکا
Brands Hatch از انگلیس
Mount Panorama (Bathurst) از استرالیا
Imola از ایتالیا
Suzuka از ژاپن

====
تو بحث فیزیک از پیشرفتهایی که این نسخه داره سیستم تعلیق و انتقال وزن و فنربندی ماشینهاست که تو نسخه قبلی (ACC) خیلی پیشرفت داشتن ولی این بار حتی از اون هم فراتر رفتن.
===-
از بخشهای جدید این نسخه Driver Academy هست که برای اولین بار به این سری اومده. (دیگه چجوری بگن گرن توریسموها رو ریختیم تو استوکورسا :D )
در این بخش قسمتهای مختلف هر پیست رو با تموم کردن یکسری از چلنج ها یاد میگیریم که چطور باید طی کنیم.
عملا بهترین شیوه روندن هر پیست رو در عمل آموزش میبینیم.
من آخرین باری که همچین چیزی رو تو یه بازی ریسینگ دیدم برمیگرده به نزدیک به 20 سال پیش که GTR2 یه همچین بخش خفنی رو تو بازیش گذاشته بود.
اگه میخواید بدونین چقدر این مورد ویژگی خفنیه این ویدئو رو از GTR2 ببینین که تو سال 2006-2007 چقدر از زمان خودش جلوتر بود:

خیلی خبر خوبی بود ، امیدوارم به همون اندازه جزئیات داشته باشه.
کاملا مشخصه که با این نسخه میخوان همرو جذب این عنوان کنن حتی اونهایی که هیچ ایده ای از مسابقه داخل پیست ندارن و بهشون رانندگی داخل سیم و پیستها رو آموزش بدن.

با همین اولین نسخه از انتشار ارلی اکسس بخش اقتصادی بازی و پول درآوردن درش منتشر میشه.
میتونیم با تموم کردن بخش Time Attack گواهینامه رانندگی بگیریم و پول کافی در بیاریم که بتونیم ماشین مورد نظرمون رو بخریم.

از بخش گرافیکی بازی و انجین جدیدی که برای این نسخه نوشتن صحبت کرد(آنریل انجین رو انداختن دور) که این انجین برپایه DirectX 12 هست و کاملا آب و هوای داینامیک و چرخه شب و روز رو شبیه سازی میکنه.
از ویژگیهاش هم تکنیکهای رندرینگ مدرن ، مباحث Raytracing و... که مشخصه کاملا انجین به روزیه.

در مورد بخش Free Roam و جهان-باز Evo صحبت کرد که از همین الان خیلی از نگاه ها رو به سمت بازی جذب کرده.
این بخش به وسعت 1600 کیلومتر مربعه که منطقه Eifel که دارای جاده و مسیرهای خیلی زیباییه(یکی از زیباترین مسیرهای اروپاست) و پیست بزرگ Nurburgring Nordschleife در اون واقع شده رو شامل میشه.
اولین انتشار این بخش در تابستان بعد برای دوره ارلی اکسس برنامه ریزی شده و بنا بر وسعتی که داره و بازآفرینیش در بازی که خیلی زمانبره قراره که بصورت بخش به بخش منتشر و نهایتا کامل بشه.
این مپ از طریق تکنولوژی Lidar (با کمک پهبادها) کاملا تصویر برداری ماهواره ای شده و با کمک تکنولوژی فوتوگرامتری قراره که در Evo بازآفرینی بشه.
ساختن یه پیست ریسینگ معمولی برای استودیوهای AAA حدود 4-3 تا 6 ماه زمان میبره.
اینکه اینها میتونن همچن وسعتی رو تو بازه نهایتا یکساله به بازی بیارن با استفاده از تکنولوژی انحصاری خودشونه که برای انجین جدید نوشتن که خیلی از مراحل رو بطور اتوماتیک خودش انجام میده و بصورت 3d بازآفرینی میکنه.
وگرنه اگه بصورت سنتی میخواستن این مپ رو تو بازی بسازن کم کم چندین سال برای کونوس زمان میبرد.

ارلی اکسس 16ام ژانویه 2025 منتشر میشه و نسخه کامل 1.0 برای پاییز 2025 برنامه ریزی شده که شامل 100 عدد ماشین ، مپ جهان باز و تعداد 15 عدد پیست لایسنس شده خواهد بود.
بعد از اون خب میشه انتظار ماشینها و پیستهای مختلف رو در قالب آپدیتهای رایگان و همچنین DLCپک طبق روال گذشته از کونوس داشت.

============
طبق سابقه فکر نکنم فاصله انتشار نسخه های کنسولی بیشتر از اوایل زمستون 2026 طول بکشه.
این یکی دو سال آخر فاصله انتشار آپدیتهای PC و کنسولی به یک ماه تاخیر رسیده بود.
پس خوشبینانه میشه آخر 2025 رو برای نسخه کنسولها در نظر داشت و بدبینانه اواخر 3ماهه اول (زمستون) 2026.

آخرین ویرایش:
درود .
من بازیو دانلود و نصب کردم ولی گیچ شدم نمیدونم چطوری باید بازیو با xbox controller کانفیگش کنم ! مثلا میخوام مثل فورزا دکمه هارو ست کنم یا حرکت چرخش دوربین رو بندازم روی Right Axis ولی نمیدونم چرا در نمیاد و اصلا ست نمیشه.
برای اولین بار هست اومدم توی دنیای assetto corsa راستش یه مقدار گیج شدم راهنمایی میخواستم در این مورد. 🙂
تو بخش کنترل xinput رو انتخاب کن بعد ، منوی Car و بعد روی هر دکمه ای که میخوای تغییر بدی کلیک کن و روبروش روی Propertise کلیک کن:

1.jpg 2.jpg

بعد روی clear binding بزن که دکمه قبلی حذف بشه و دوباره روش کلیک کن و دکمه دلخواهت رو بهش بده.

برای تنظیم بهتر گیم پد هم اینها به نظرم خیلی خوبه:

تو همین منوی Car روی Steering کلیک کن و جلوش Propertise و اینها رو تنظیم کن.
Deadzone - 0% (اگه دریفت داره کنترلت میتونی کمی زیاد کنی)
Saturation - 100%
Curvature - 20%

بعد جلوی پراپرتیز روی Settings کلیک کن و اینها رو تغییر بده:
Speed Sensitivity - 96%
Steering Filter - 78%
Steering Assist Weigth - 0%

برای از بین بردن assisst ها قبل لود کردن پیست میتونی طبق شکل انتخاب کنی و همچنین تعداد ai رو:
3.jpg

برای دوربین یه بخش camera داره ولی نمیدونم چطور میشه اونی که میخوای رو تنظیم کنی.
حالا فردا اگه پیدا کردم میام اینجا مطلب میزارم.

تو بخش کنترل xinput رو انتخاب کن بعد ، منوی Car و بعد روی هر دکمه ای که میخوای تغییر بدی کلیک کن و روبروش روی Propertise کلیک کن:

View attachment 363993View attachment 363994

بعد روی clear binding بزن که دکمه قبلی حذف بشه و دوباره روش کلیک کن و دکمه دلخواهت رو بهش بده.

برای تنظیم بهتر گیم پد هم اینها به نظرم خیلی خوبه:

تو همین منوی Car روی Steering کلیک کن و جلوش Propertise و اینها رو تنظیم کن.
Deadzone - 0% (اگه دریفت داره کنترلت میتونی کمی زیاد کنی)
Saturation - 100%
Curvature - 20%

بعد جلوی پراپرتیز روی Settings کلیک کن و اینها رو تغییر بده:
Speed Sensitivity - 96%
Steering Filter - 78%
Steering Assist Weigth - 0%

برای از بین بردن assisst ها قبل لود کردن پیست میتونی طبق شکل انتخاب کنی و همچنین تعداد ai رو:
View attachment 363995

برای دوربین یه بخش camera داره ولی نمیدونم چطور میشه اونی که میخوای رو تنظیم کنی.
حالا فردا اگه پیدا کردم میام اینجا مطلب میزارم.
دستت درد نکنه. اینو اکی میکنم .
بخش camera واقعا دیوونم کرده . اونجایی که لیبل axis زده زیرشون که میشه axis های کنترلر رو وارد کرد مثلا right axis رو ست کردم که بشه باهاش دوربین رو چرخوند هیچ اتفاقی نمیفته و اصلا کار نمیکنه . اینجاش رو اگه بتونیم تنظیم کنیم عالی میشه .

• Like
Reactions: m.d.makan
نه.
تنظیمات بازی همون دیفالته دست نزدم.
البته ai رو اوردم رو 20 تا ماشین
20تا خب زیاده ، AC مثل بازیهای دیگه نیست ماشینهای دیگه فیزیک ساده سازی شده ای داشته باشن.
همه aiها همون فیزیک ماشین خودت رو دارن و بار محاسبه همشون میفته روی دوش CPU.
به خاطر همونه که لگ و استاتر داری حتما.

حداقل برای الان که تو اوایل ارلی اکسسه و تا بهینه تر بشه ، تعدادش رو کم کن.

برا من باگ داره یا Ui با فریم پایین اجرا میشه؟
خود بازی 60 میده بعد منوها انگار داره با 10 فریم اجرا میشه یه حالت رو اعصابی ایجاد میکنه :دی

گرافیک بازی ولی چه دلنشینه، خیلی تر و تمیز و شارپه.
اون نیمچه مپ باز ترافیک دار که تو تریلر چند ثانیه نشون دادن ولی انگار خبری نیست ازش حداقل اینجا، درسته یا من کورم؟ :دی

برا من باگ داره یا Ui با فریم پایین اجرا میشه؟
خود بازی 60 میده بعد منوها انگار داره با 10 فریم اجرا میشه یه حالت رو اعصابی ایجاد میکنه :دی

گرافیک بازی ولی چه دلنشینه، خیلی تر و تمیز و شارپه.
اون نیمچه مپ باز ترافیک دار که تو تریلر چند ثانیه نشون دادن ولی انگار خبری نیست ازش حداقل اینجا، درسته یا من کورم؟ :دی
آره ui کلا سنگین و کند اجرا میشه.
چیز خاصی هم نیست و عملا مشخصه که موقتیه ، خیلی هم زشته.
در مورد فریم تو منوی تنظیمات میتونی تارگت فریم رو بزاری روی 90 ، 120 و بالاتر.

اون نیمچه مپ باز ترافیک دار که تو تریلر چند ثانیه نشون دادن ولی انگار خبری نیست ازش حداقل اینجا، درسته یا من کورم؟ :D
با این نسخه از ارلی اکسس نمیاد.
اون مپ قراره که به صورت قدم به قدم منتشر بشه و با هر نسخه بزرگتر بشه.
اولین نسخش تو تابستون میاد.

بازی رو میدی بالا roadmap گذاشتن:
1.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: majidred2011
یه آپدیت هم برای بازی اومده:
Assetto Corsa EVO update v0.1 – v0.1.1

اگه نسخه رایگان رو استفاده میکنین حجم آپدیت 10 مگه ولی یه 40 گیگی فضای خالی برای نصب نیاز داره.
مثل باقی آپدیتهای xdelta ، حواستون باشه و گرنه فایل بازی خراب میشه.

اگه از سایتهای ایرانی گرفتین و تعداد ماشینهای تو گاراژتون 20تا نیست با این آپدیت حل میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: majidred2011
خب بازی رو دانلود کردم و تست کردم و نظرم رو در مورد بازی کردن با کنترلر بگم با اینکه خیلی بهتر از نسخه های قبلی با کنترلر هستش اما باز هم باید بگم بازی کردنش واقعا با کنترلر وقت تلف کردنه رقابت با این قرمون دهی در پیچ ها با کنترلر امکان پدیر نیست برا رفابت با فرمون و پون این بازی رو 99 درصد با فرمون بازی میکنن بدون شک رقابت با کنترلر غیر ممکن خواهد بود و این که در مورد فیزیک و گرافیک باید بگم خیلی خوبه البته باز با کنترلر فیزیک رو به اندازه فرمون حس نمیکنی اما با این حال به نظرم خیلی عالیه و گرافیم هم بسیار تمیز و کم ایراده و جزییات بزودی اضافه خواهد شد بدون شک اما بیس منت مهمه که به نظرم بسیار خوبه با این حال من که کنترلر دارم نه فرمون باید بگم بسیار ناراحت که واقعا نمیشه بازی رو درست تجربه کنم و به همین دلیل در حسرت ها باقی میمونه و نخواهم هرید تا زمانی که فرمون و لوازم مورد نیازش رو داشته باشم و نشته به در نگاه میکنم در حسرت یک بازی پیست خوب که با کنترلر بشه لذت برد لا تشکر :D

خب بازی رو دانلود کردم و تست کردم و نظرم رو در مورد بازی کردن با کنترلر بگم با اینکه خیلی بهتر از نسخه های قبلی با کنترلر هستش اما باز هم باید بگم بازی کردنش واقعا با کنترلر وقت تلف کردنه رقابت با این قرمون دهی در پیچ ها با کنترلر امکان پدیر نیست برا رفابت با فرمون و پون این بازی رو 99 درصد با فرمون بازی میکنن بدون شک رقابت با کنترلر غیر ممکن خواهد بود و این که در مورد فیزیک و گرافیک باید بگم خیلی خوبه البته باز با کنترلر فیزیک رو به اندازه فرمون حس نمیکنی اما با این حال به نظرم خیلی عالیه و گرافیم هم بسیار تمیز و کم ایراده و جزییات بزودی اضافه خواهد شد بدون شک اما بیس منت مهمه که به نظرم بسیار خوبه با این حال من که کنترلر دارم نه فرمون باید بگم بسیار ناراحت که واقعا نمیشه بازی رو درست تجربه کنم و به همین دلیل در حسرت ها باقی میمونه و نخواهم هرید تا زمانی که فرمون و لوازم مورد نیازش رو داشته باشم و نشته به در نگاه میکنم در حسرت یک بازی پیست خوب که با کنترلر بشه لذت برد لا تشکر :D
رضا من فرمون دارم که هنوز با بازی تستش نکردم ولی باور کن با گیم پد خیلی خیلی بهتر از عناوین قبلیه.
ملت تو ACC با کنترلر رکورد میزنن و تو رده های خیلی بالا ریس میدن.
حتی تو بعضی از لیگها گیم پد رو ممنوع میکنن چون که میتونه برتری داشته باشه نسبت به فرمون.

قطعا با فرمون هم ایمرسیو تره و هم فیدبک بهتری میگیری ولی برای من نوعی بین Evo با فورتزا که با گیم پد بازی میکنم اونچنان تفاوتی تو کنترل کردن ماشین با گیم پد نمیبینم.
به نظرم assisstها رو همه رو خاموش نکن ، مخصوصا Stability Control.

این رو ببین برای ACC که تو لیگ LFM با گیم پد شرکت میکنه:

تازه EVO به نظرم از ACC کنترل با گیم پدش بهتره.
به نظرم اگه با گیم پد اگه نتونی با فاصله حداقل 4-3 ثانیه از تایم استاندارد اون پیست و ماشین برسی پس قطعا با فرمون هم کار خاصی نمیشه کرد.
ذهنیت پشت استفاده از گیم پد و فرمون خیلی با هم متفاوت نیست.
اینطور نیست که اگه با فرمون خیلی خوبی با گیم پد نتونی همون تایم رو بزنی یا بالعکس.
این رو از روی تجربه میگم.

یه مورد دیگه اینکه اگه توجه کنی این ماشینها همه کلاس جاده ای هستن که همراه این نسخه اومدن .
نه آیرودینامیکی برای پیست ساخته شدن و نه ترمزها ، لاستیکهاشون برای این کار مناسبه.
بااین حال کاملا قابل کنترله.

میخوام بگم تو ورژنهای بعدی که ماشینهای جدید میان مطمئن باش کنترل ماشینهای برای مثال کلاس GT و... بارها از این ها راحت تره.
چون هم مخصوص پیست هستن ، ABS/Traction Control دارن و...

=============
من خودم نخریدم چون خیلی کار زیادی نمیشه فعلا درش کردولی احتمالا تا عید ببینم چی براش میاد احتمالا میگیرم.
البته افزایش قیمت هم دلیل مهمیه.
چون در ادامه که محتوای جدید براش منتشر میشه به مرور قیمت بازی هم تو ارلی اکسس زیاد میشه.

رضا من فرمون دارم که هنوز با بازی تستش نکردم ولی باور کن با گیم پد خیلی خیلی بهتر از عناوین قبلیه.
ملت تو ACC با کنترلر رکورد میزنن و تو رده های خیلی بالا ریس میدن.
حتی تو بعضی از لیگها گیم پد رو ممنوع میکنن چون که میتونه برتری داشته باشه نسبت به فرمون.

قطعا با فرمون هم ایمرسیو تره و هم فیدبک بهتری میگیری ولی برای من نوعی بین Evo با فورتزا که با گیم پد بازی میکنم اونچنان تفاوتی تو کنترل کردن ماشین با گیم پد نمیبینم.
به نظرم assisstها رو همه رو خاموش نکن ، مخصوصا Stability Control.

این رو ببین برای ACC که تو لیگ LFM با گیم پد شرکت میکنه:

تازه EVO به نظرم از ACC کنترل با گیم پدش بهتره.
به نظرم اگه با گیم پد اگه نتونی با فاصله حداقل 4-3 ثانیه از تایم استاندارد اون پیست و ماشین برسی پس قطعا با فرمون هم کار خاصی نمیشه کرد.
ذهنیت پشت استفاده از گیم پد و فرمون خیلی با هم متفاوت نیست.
اینطور نیست که اگه با فرمون خیلی خوبی با گیم پد نتونی همون تایم رو بزنی یا بالعکس.
این رو از روی تجربه میگم.

یه مورد دیگه اینکه اگه توجه کنی این ماشینها همه کلاس جاده ای هستن که همراه این نسخه اومدن .
نه آیرودینامیکی برای پیست ساخته شدن و نه ترمزها ، لاستیکهاشون برای این کار مناسبه.
بااین حال کاملا قابل کنترله.

میخوام بگم تو ورژنهای بعدی که ماشینهای جدید میان مطمئن باش کنترل ماشینهای برای مثال کلاس GT و... بارها از این ها راحت تره.
چون هم مخصوص پیست هستن ، ABS/Traction Control دارن و...

=============
من خودم نخریدم چون خیلی کار زیادی نمیشه فعلا درش کردولی احتمالا تا عید ببینم چی براش میاد احتمالا میگیرم.
البته افزایش قیمت هم دلیل مهمیه.
چون در ادامه که محتوای جدید براش منتشر میشه به مرور قیمت بازی هم تو ارلی اکسس زیاد میشه.
ماکان من با کنترلر خیلی خوبم در حدی که تو رالی با کنترلر میتونم رکورد ها ی خیلی خوبی بزنم با این حال درست میگی شاید هم مشکل اینه که خیلی تو رالی بودم این مدت کلا به هم ریختم نمیدونم چی باید کرد من بیشتر بخاطر یک بخش کریر خوب دلسردم اگه این کریر رو درست کنن در حدی که بشه لذت برد و بعضی مواقع هم آنلاین بزنی خوب میشه من واقعا دوست دارم تو پیست آنلاین بزنم ولی همیشه ترسم از برتری اونایی بوده که با فرمون میان اگه واقعا این طوری باشه که میگی که دوست دارم برم تو کارش با تشکر :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or