Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
تشکر دوست عزیز پس من همون روز اول عرضه نگرفتم خوب شد صبر کنم باگ ها رفع شد میخرم
ولی خداییش کسانی که بازی رو موقع عرضه خریداری میکنن این مشکلات بد ضد حال میشه براشون
یوبی سافت وظیفه ش بوده معذرت خواهی کنه بازی رایگانم در اختیار کسانی که Season Pass خریدن بذاره (بازی رو تست نکرده فقط میخواد زود منتشر کنه)

بله دقیقا همینطوره این شرکت ها اسم و رسمشونو که در کردن دیگه شروع میکنن به سودجویی. همین مشکلات رو سر Watch Dogs هم داشتیم . بازیش با نمایش هایی که دو سال قبل انتشار داده بودن خیلی فرق داشت و افتضاحی بود واسه خودش . این Assassin هم با این همه تبلیغ اینجوری شد ولی خوب خوبه که حد اقل با آپدیت ها دارن مشکلات رو رفع میکنن .

من همون چند روز اول بازی رو گرفتم ولی بازی نکردم تا اپدیت جدید شروع کردم واقعا عالی شده به نوفعم شد شدید..
به دوستانی که بازی میکردن گفتم صبر کنید ولی بازی میکردنو فوش میدادن:))

بچه ها چی کار کنم تا این لگای روانی کننده و افت فریم شدید از بین بره؟ پچ سیصد تایی :دی کاری از پیش برده؟؟؟؟؟ آپدیت ریلودد چطور؟؟؟
مرسی

سلام دوستان
آقا من دو تا سوال دارم
من بازیو خریدم یه کد داده بود اون کد که میزنم قبول نمیکنه مشکلش چیه ؟
دوم که کلاب تو اساسینس به چه دردی می خوره و برای عضویت در کلاب باید پی اس ان پلاس داشته باشی ؟
این کلاب مهمه لطفا بگین
من لولم زیاد بالا نیست
veteran elite ام

سلام دوستان
آقا من دو تا سوال دارم
من بازیو خریدم یه کد داده بود اون کد که میزنم قبول نمیکنه مشکلش چیه ؟
دوم که کلاب تو اساسینس به چه دردی می خوره و برای عضویت در کلاب باید پی اس ان پلاس داشته باشی ؟
این کلاب مهمه لطفا بگین
من لولم زیاد بالا نیست
veteran elite ام
ریجن بازی و اکانتت احتمالا یکی نیستن! تو یک اکانت که با ریجن بازیت یکیه وارد کن و با اکانت اصلیت بازی کن!
فعلا هیچی! ولی بخش Club Competition که راه بیفته،اکثر آیتم های Legendary رو از اون راه میشه گرفت! :d البته اگر توی Club باشی،یه سری UPlay Point بهت داده میشه! :d
برای عضو شدن فکر نکنم پلاس بخواد،ولی خوب...اگر بخوای مولتی بزنی،آره پلاس لازمه! :d

دوستان بهترین راه برای پول بیشتر چیه تو بازی .؟!! چون هرچی loot میکنم این جعبه هارو و مراحل فرعی رو میرم خیلی کند پیشرفت میکنم تو پول بازی.!

یه سری شمشیر و لباس باحال هست که پولشون 125000 تایی هست . چجوری میشه سری پول جمع کرد برای خریدشون!!!

بعد از آپدیت گرافیکش داونگرید نشده ؟
نه هیجی نشده خیالت راحت...فقط افت فریم یکم بهتر شده....

- - -ویرایش - - -

من همون چند روز اول بازی رو گرفتم ولی بازی نکردم تا اپدیت جدید شروع کردم واقعا عالی شده به نوفعم شد شدید..
به دوستانی که بازی میکردن گفتم صبر کنید ولی بازی میکردنو فوش میدادن:))
با اپدیت هم افت فریم زیاد درست نشده یکم بهتر شده همین..اپدیت بیشتربرای باکهاش بوده

سلام به همه من بازی میکنم بعد مدتی نقشه و ایکن صلاح ها و ایکن خون میپره کلا هر ایکنی رو صفحه هس میپره لامصب نمیدونم مشکلش چیه میخوام ببینم این اپدیت جدیده همچین باگی برطرف کرده ؟

دوستان بهترین راه برای پول بیشتر چیه تو بازی .؟!! چون هرچی loot میکنم این جعبه هارو و مراحل فرعی رو میرم خیلی کند پیشرفت میکنم تو پول بازی.!

یه سری شمشیر و لباس باحال هست که پولشون 125000 تایی هست . چجوری میشه سری پول جمع کرد برای خریدشون!!!
به نظر من تو این بازی استثناءً می تونید چیت پول بزنید، چون یوبی سافت قیمت های تخیلی گذاشته که با پول واقعی خرید کنید و یه پول بیشتری گیرش بیاد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or