Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
من تا به اینجا هیچ افت فریمی نداشتم که اذیت بکنه حتی تو صحنه هایی که درگیری با smoke یه خروار ادم رو سرم بودن هم هیچ افتی نمیدیدم و خیلی راحت کارم و انجام میدادم
فقط موقع دویدن تو خیابون های شلوغ افت فریم داشتم اونم یکی دو صحنه که خیلی اهمیتی نداشت
صرفا حرف بنده رو بیخیال :d باید خودت بازی رو تجربه کنی
من که لذت میبرم :>
دقيقا مشكل من همينه:d بقيه جاها اوكي هست.

بازی واقعاً خوش ساخته.با پیشروی در مراحل اصلی ، Level Design بسیار عالی ای رو تجربه کردم که فقط مختص Ubisoft هست!
چالشی تر شدن مراحل ، AI نسبتاً سخت گیرانه ی دشمنان و انیمیشن ها و سرعت عمل عالی آرنو، یکی از بهترین تجربه های گیم پلی سری AC رو ایجاد می کنه.
من AC:R رو واقعاً دوست داشتم و از ACIII بیزار بودم، اما Unity کاری کرد بعد از چند سال دوباره عاشق این سری بشم!:d:x
در مورد گرافیک هم 2 تا نکته بگم شاید ندونن بعضیا! : 1- آب و هوا چرخش داینامیک داره،حرکت ابر ها و پنهان شدن خورشید،بسیار زیباست! موقع غروب خورشید اگر روی بلندی باشید،سایه ی خودتون در صد ها متر اون ور تر قابل مشاهدست!:d
Thank You Ubisoft!:bighug:

اقا ول کنید :| کم تعریف کنید :| با هزار مصیبت پول کال آف جور کردیم ، هفته بعدم باید GTA بخریم ، الانم اینقدر تعریف میکنید باید بریم بینوا بازی در بیاریم برا AC :| خوشتون اومده تو دلتون نگه دارید خب گناه ما فقیر فقرا چیه :|:d

بازی واقعاً خوش ساخته.با پیشروی در مراحل اصلی ، Level Design بسیار عالی ای رو تجربه کردم که فقط مختص Ubisoft هست!
چالشی تر شدن مراحل ، AI نسبتاً سخت گیرانه ی دشمنان و انیمیشن ها و سرعت عمل عالی آرنو، یکی از بهترین تجربه های گیم پلی سری AC رو ایجاد می کنه.
من AC:R رو واقعاً دوست داشتم و از ACIII بیزار بودم، اما Unity کاری کرد بعد از چند سال دوباره عاشق این سری بشم!:d:x
در مورد گرافیک هم 2 تا نکته بگم شاید ندونن بعضیا! : 1- آب و هوا چرخش داینامیک داره،حرکت ابر ها و پنهان شدن خورشید،بسیار زیباست! موقع غروب خورشید اگر روی بلندی باشید،سایه ی خودتون در صد ها متر اون ور تر قابل مشاهدست!:d
Thank You Ubisoft!:bighug:

بازی چرخه شب و روز داره یا نه؟

خیلی از بازی تعریف میکنید غش کردیم...پوله چند تا بازی رو از کجا بیاریم...تویک ماه کلی بازی قشنگ میاد...واقعا باید چه کار کرد؟..سونی باید برای ایرانی ها قیمت بازی رو کم کنه:d

خوشبختانه طراحی مبارزات بهتر شده،زود میمیرید!!!
کلا انیمیشن وحرکات کشتن دشمن هم عالی شده،من فقط چند
ساعتی بازی کردم به جرعت میشه گفت کاملترین وبهترین نسخه این سری هستش تا الآن.
من خیلی جذبش شدم..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or