Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
دوستان فرق این نسخه ی Limited Edition چیه با نسخه استاندارد ؟

آخه توپخونه دارن یه 30 تومن گرون تر می فروشن اونو !

ولی اصلا همچین نسخه ای نیست تو سایت یوبی .

Assassin***39;s Creed®Unity|Purchase|Official GB site|Ubisoft

DLC خاصی داره همراهش ؟

Limited Edition همراش دو تا دفترچه هست که یکی توضیحات Season pass هست و یکی دیگه هم کد Chemical revolution misson :d

- - -ویرایش - - -

مراحل بازی چطورین؟مثل ACهای قبلی یکنواخت نیسن؟

مراحل خیلی خوبه هرچی بالا تر میری سخت تر میشه و داستان هم جذاب تر :d
خیلی یکنواخت نیست :d

یعنی یکی پیدا نمیشه این 2 تا سوال مارو جواب بده ؟ :|

بازی چندتا نسخه ازش اومده و فرقشون چیه ؟
الان counterkill رو برداشتن مبارزات بهتر شده یا بدتر ؟

ﻣﻌﻤﻮﻟﻲ و ﻟﻴﻤﺘﺪ ﻫﺴﺖ.ﻟﻴﻤﻴﺘﺪ ﻳﻪ ﺩﻱ اﻝ ﺳﻲ ﺭاﻳﮕﺎﻥ ﺑﺎ ﻧﻴﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﮔﻴﻢ ﭘﻠﻲ اﺿﺎﻓﻲ ﺩاﺭﻩ. اﻟﺒﺘﻪ ﺭﻳﺠﻦ ﺩﻭ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﺜﻞ ﻫﻤﻴﻦ ﻧﺴﺨﻪ ﻟﻴﻜﻴﺘﺪ ﻫﺴﺖ ﻓﻘﻄ اﻧﮕﺎﺭ ﺭﻭﺵ ﻧﻨﻮﺷﺘﻪ.اﻭﻧﺎ ﻧﻮﺷﺘﻪ اﺳﭙﻴﺸﻞ
اﻟﺒﺘﻪ اﻳﻨﻮ ﻣﻦ ﻃﺮﻑ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ.ﺑﺎﺯﻱ ﺧﻮﺩﻡ ﻓﺮﺩا ﻣﻴﺎﺩ. ﺷﻨﻴﺪﻥ ﻛﻲ ﺑﻮﺩ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺩﻳﺪﻥ

اﻳﻦ ﻓﺮﻳﻢ ﺩاﺭﻩ ﺷﺎﺥ ﻣﻴﺸﻪ. اﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﻌﻀﻲ ﻫﺎ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺎﻳﻜﺮﻭ اﻳﻦ ﻛﺎﺭﻭ ﻛﺮﺩﻩ و 60 ﻧﺰاﺷﺘﻪ اﻣﺎ اﻻﻥ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺫﻛﺮ ﻛﺮﺩﻥ ﻛﻪ ﺣﺘﻲ ﺯﻳﺮ اﻳﻦ ﻣﻘﺪاﺭ ﻳﻌﻨﻲ 30 ﻫﻢ ﻣﻴﺎﺩ.ﭘﺲ ﻗﻀﻴﻪ ﺑﻪ ﻭاﻥ ﺭﺑﻂﻲ ﻧﺪاﺭﻩ. اﺧﻪ ﻛﻨﺴﻮﻻ ﺩﻳﮕﻪ اﻳﻨﻘﺪﺭ ﺿﻌﻴﻔﻢ ﻧﻴﺴﺘﻦ.ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻴﺸﻪ ﻛﻢ ﻛﺎﺭﻱ ﻳﻮﺑﻲ ﺭﻭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﮔﺮﻓﺖ?اﻳﻨﻢ ﺳﺨﺘﻪ.اﺧﻪ اﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاﺭﻱ ﻛﺮﺩﻥ و ﻫﻴﺎﻫﻮ ...اﻓﺖ ﻓﺮﻳﻢ ﭼﻴﺰ ﻛﻤﻲ ﻧﻴﺴت ﺑﺎﺯﻱ ﻧﺴﻞ ﺑﻌﺪﻳﻪ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﺑﻪ ﺣﻘﻪ.

دوستان درباره مشکل فریم من فکر میکنم بازی درست حسابی روش بهینه سازی انجام نشده و این که تعداد npc ها تو بازی خیلی زیاده احتمالا با یکی دو تا آپدیت بهتر میشه ولی نه خیلی زیاد

مراحل بازی چجوری هستند ؟ سخت یا معمولی ؟

کسی تموم کرده ؟ چقدر طول کشید ؟ چند مرحله داره ؟

اوایل بازی راحته ولی هرچی جلوتر میری سخت تر میشه

12 مرحله داره که هر مرحله خودش شامل چند ماموریت میشه
من چپتر اخرم :d از صبح پای بازی بودم یه 2 ساعت دیگه خدا بخواد میرم تمومش میکنم و بعد هم بریم سراغ پلات :d

آخرین ویرایش:
اﻳﻦ ﻓﺮﻳﻢ ﺩاﺭﻩ ﺷﺎﺥ ﻣﻴﺸﻪ. اﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﻌﻀﻲ ﻫﺎ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺎﻳﻜﺮﻭ اﻳﻦ ﻛﺎﺭﻭ ﻛﺮﺩﻩ و 60 ﻧﺰاﺷﺘﻪ اﻣﺎ اﻻﻥ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺫﻛﺮ ﻛﺮﺩﻥ ﻛﻪ ﺣﺘﻲ ﺯﻳﺮ اﻳﻦ ﻣﻘﺪاﺭ ﻳﻌﻨﻲ 30 ﻫﻢ ﻣﻴﺎﺩ.ﭘﺲ ﻗﻀﻴﻪ ﺑﻪ ﻭاﻥ ﺭﺑﻂﻲ ﻧﺪاﺭﻩ. اﺧﻪ ﻛﻨﺴﻮﻻ ﺩﻳﮕﻪ اﻳﻨﻘﺪﺭ ﺿﻌﻴﻔﻢ ﻧﻴﺴﺘﻦ.ﻳﻌﻨﻲ ﻣﻴﺸﻪ ﻛﻢ ﻛﺎﺭﻱ ﻳﻮﺑﻲ ﺭﻭ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﮔﺮﻓﺖ?اﻳﻨﻢ ﺳﺨﺘﻪ.اﺧﻪ اﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاﺭﻱ ﻛﺮﺩﻥ و ﻫﻴﺎﻫﻮ ...اﻓﺖ ﻓﺮﻳﻢ ﭼﻴﺰ ﻛﻤﻲ ﻧﻴﺴت ﺑﺎﺯﻱ ﻧﺴﻞ ﺑﻌﺪﻳﻪ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﺑﻪ ﺣﻘﻪ.

با سلام
این حرفتو قبول ندارم ک میگی افت فریم به حقه و چیزی نیست.باید بگم ک یوبی سافت اولین اساسینس نسل 8 رو زده و میبایست گرافیک رو بر پایه فول اچ دی قرار میداد با نرخ فریم 30 ولی اینکارو نکرد ب دلایلی.در ضمن باید یاد آوری کنم بازی واچ داگز نیز با اون همه شلوغی منظورم افراد و جزییات بازی میشه من ک افت فریمی داخلش ندیدم.در کل باید بگم ک بستگی ب شرکت بازی سازی هم داره مثلا شرکت سونی بازی ها یی با حجم بالا و شلوغی زیاد تولید میکنه بدون افت فریم همانطور ک گاد آو وار و دیگر انحصاری ها .الان ک اول نسل هست این مشکلات هست ولی ب ندرت در بازی های انحصاری مشاهده میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or