این نسل 8 عجب نسل مزخرفی بوده خدایی هرچی تولید کردن بازی براش گند کاری زیاد توش داشته بازی نیامده 1 گیگ آپدیت داره یعنی خاک تو سرشون....
ی بازی ورزشی دیگه هم اسمشو نگم دموش 2 گیگ اینا آپدیت داشت نمیدانم اینا چیکار میکنن فیلم درست کردن با آپدیتاشون اه اه به خدا اگر اعتیاد به بازی نداشتم کنسولمو میفروختم استراتژیک تو pc بازی میکردم...
هرچی تو ذهنمون رشته میکنیم راجب بازی ها به چند روز نمیرسه پنبه میشه....اون از آپدیت 1 گیگ اول nba 2k اون از اون آپدیت 2گیگه دمو اون از آپدیت فیفا اون از آپدیتای واچ داگز اون از آپدیت یگانه آشغاله این نسل کیلزون شادوو فال که واقعا تو عمرم انقدر بازی بد فک نمیکردم باشه تو مرحله چینی و فیزیک و گیم پلی تو این نسل .....
من نمیدانم چه غلطی میکنن خوب 10 روز انتشارشو بندازن عقب شده فیلم همش آدمم تا آپدیت نکه دلش نمیاد همش میگه بازی کم داره ی چیزی برا منی که هر گیگم 10 هزار آب میخوره صرف 10تومن پول اضافی کنار دیسکش حرصمو در میاره....
خدایی جا داشت ی دونه میزدم زیر سفره تمام شرکتای بازی سازی ..اینا تا بیان یاد بگیرن برا این نسل بازی تولید کنن شده سال 2017 ....کلا مشخصه ..حرصمو در آوردن نقشه هام آب شد گفتم میرم هفته بعد 210 215 میخرمش الان میگم ولش کنم اول فارکرای بخرم و جی تی ای بعد سراغ این برم البته فارکرای هم کار دست همین ubisoft....
زور داره به خدا آفلاین باز باشی و داستان بازی برات مهم باشه بازی نخریده نزدیک 1 گیگ آپدیت بخواد...تا آپدیتم نکنی تو ذهنت میگی بازی مشکل داره فلانه و بهمانه ....چقدر این بازی دوست دارم و رو داستانش حساب کردم اما الان فقط میگم معلومه گند زیاد داره که ی گیگ همان اول آپدیت داره اگه نه دلیل نداشت هنوز تو دنیا پخش نشده آپدیت بدن بیرون امیدوارم اینطور نباشه و فکرم غلط...
کلا ps4 وصل نت میکنی نوبتی آپدیت همه بازی ها شروع میشه
- - -ویرایش - - -
آقا بخش داستانی بازی رو لطفا بدون آپدیت اینا اگر راه داشت اولش برو ی 1 2 ساعت و ی نمره هم بده از 10 بهش تا معلوم بشه چه خبره و اون آپدیت که میگن رو بازی اثر داره یا نه....