Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
این نسل 8 عجب نسل مزخرفی بوده خدایی هرچی تولید کردن بازی براش گند کاری زیاد توش داشته بازی نیامده 1 گیگ آپدیت داره یعنی خاک تو سرشون....
ی بازی ورزشی دیگه هم اسمشو نگم دموش 2 گیگ اینا آپدیت داشت نمیدانم اینا چیکار میکنن فیلم درست کردن با آپدیتاشون اه اه به خدا اگر اعتیاد به بازی نداشتم کنسولمو میفروختم استراتژیک تو pc بازی میکردم...
هرچی تو ذهنمون رشته میکنیم راجب بازی ها به چند روز نمیرسه پنبه میشه....اون از آپدیت 1 گیگ اول nba 2k اون از اون آپدیت 2گیگه دمو اون از آپدیت فیفا اون از آپدیتای واچ داگز اون از آپدیت یگانه آشغاله این نسل کیلزون شادوو فال که واقعا تو عمرم انقدر بازی بد فک نمیکردم باشه تو مرحله چینی و فیزیک و گیم پلی تو این نسل .....
من نمیدانم چه غلطی میکنن خوب 10 روز انتشارشو بندازن عقب شده فیلم همش آدمم تا آپدیت نکه دلش نمیاد همش میگه بازی کم داره ی چیزی برا منی که هر گیگم 10 هزار آب میخوره صرف 10تومن پول اضافی کنار دیسکش حرصمو در میاره....

خدایی جا داشت ی دونه میزدم زیر سفره تمام شرکتای بازی سازی ..اینا تا بیان یاد بگیرن برا این نسل بازی تولید کنن شده سال 2017 ....کلا مشخصه ..حرصمو در آوردن نقشه هام آب شد گفتم میرم هفته بعد 210 215 میخرمش الان میگم ولش کنم اول فارکرای بخرم و جی تی ای بعد سراغ این برم البته فارکرای هم کار دست همین ubisoft....

زور داره به خدا آفلاین باز باشی و داستان بازی برات مهم باشه بازی نخریده نزدیک 1 گیگ آپدیت بخواد...تا آپدیتم نکنی تو ذهنت میگی بازی مشکل داره فلانه و بهمانه ....چقدر این بازی دوست دارم و رو داستانش حساب کردم اما الان فقط میگم معلومه گند زیاد داره که ی گیگ همان اول آپدیت داره اگه نه دلیل نداشت هنوز تو دنیا پخش نشده آپدیت بدن بیرون امیدوارم اینطور نباشه و فکرم غلط...
کلا ps4 وصل نت میکنی نوبتی آپدیت همه بازی ها شروع میشه :((

- - -ویرایش - - -

آقا بخش داستانی بازی رو لطفا بدون آپدیت اینا اگر راه داشت اولش برو ی 1 2 ساعت و ی نمره هم بده از 10 بهش تا معلوم بشه چه خبره و اون آپدیت که میگن رو بازی اثر داره یا نه....

داداشم چه دخلی به اینا داره!؟ اتفاقا درستشم همینه،ما ایرانیا عقب مونده ایمو سرعت اینترنتمون کمه...1 گیگ برای سرعت 10 مگ اونا مث اب خوردن اپ دیت میگیره
10 مگ کمشه ها،مشکل از خود ماست.

جالبه در مورد بلک فلگ میگفتن اینکه اصلا از ریشه ها فاضله گرفته و اساسین نیست !
با اینکه بازی فوق العاده بود !

حالا در مورد این میگین ؛ اینکه خود ریشه هاست و چیز خاصی نداره !
بلک فلگ هرچی بود ایده داشت... مکانیزم های نسخه سه رو بهینه کرد و کلا چیزهای جدیدی رو وارد بازی کرد...
یونیتی چه تغییر انقلابی ای کرده؟
مگه اینکه از نظر شما اضافه کردن فانتوم بلید و اینا ایده باشه!

بلک فلگ هرچی بود ایده داشت... مکانیزم های نسخه سه رو بهینه کرد و کلا چیزهای جدیدی رو وارد بازی کرد...
یونیتی چه تغییر انقلابی ای کرده؟
مگه اینکه از نظر شما اضافه کردن فانتوم بلید و اینا ایده باشه!

من کاری به داشتن ایده ندارم . چون تا بازی نکنم نمی تونم نظر بدم . به نظرم ایده ی کلی بازی یعنی انقلاب فرانسه به اندازه کافی قوی هست و اگه تونسته باشن خوب روش مانور داده باشن ؛ میشه انتظار یه شاهکار رو داشت . دقیقا مثل نسخه ی 2 که شاید ایده ی فوق العاده جدیدی نداشت ( شبیه مثلا کشتی سواری ! ) به جز یه سری سلاح های فوق العاده ی داوینچی و ... . یعنی اونجا هم تونسته بودن از زمان رنسانس ایتالیا به نحو احسن استفاده کنن و یه شاهکار رو بسازن .

مطمئنا شما هم مثل من دوست دارید بازی یه اثر خوب از آب دراومده باشه نه یه عنوان ضعیف . ;)

یه نمره هم از بازی در تاپیک PC گذاشته بودن . ( کاربر محترم Farshidstar2012 )
اولین بررسی بازی با امتیاز 8.8 از 10:

Death Never Looked So Pretty

من کاری به داشتن ایده ندارم . چون تا بازی نکنم نمی تونم نظر بدم . به نظرم ایده ی کلی بازی یعنی انقلاب فرانسه به اندازه کافی قوی هست و اگه تونسته باشن خوب روش مانور داده باشن ؛ میشه انتظار یه شاهکار رو داشت . دقیقا مثل نسخه ی 2 که شاید ایده ی فوق العاده جدیدی نداشت ( شبیه مثلا کشتی سواری ! ) به جز یه سری سلاح های فوق العاده ی داوینچی و ... . یعنی اونجا هم تونسته بودن از زمان رنسانس ایتالیا به نحو احسن استفاده کنن و یه شاهکار رو بسازن .

مطمئنا شما هم مثل من دوست دارید بازی یه اثر خوب از آب دراومده باشه نه یه عنوان ضعیف . ;)

یه نمره هم از بازی در تاپیک PC گذاشته بودن . ( کاربر محترم Farshidstar2012 )
اولین بررسی بازی با امتیاز 8.8 از 10:

Death Never Looked So Pretty
کاملا درست میگی منتهی نسخه دو فرق داشت... بعد از نسخه یک جو ملت رو گرفت دیدن عجب بازیه خوبیه و منتظر بعدی شدن...
اما الان کار یوبی سافت به جایی رسیده که شاهد عرضه کلی نسخه در عرض فقط دو سال هستیم

کاملا درست میگی منتهی نسخه دو فرق داشت... بعد از نسخه یک جو ملت رو گرفت دیدن عجب بازیه خوبیه و منتظر بعدی شدن...
اما الان کار یوبی سافت به جایی رسیده که شاهد عرضه کلی نسخه در عرض فقط دو سال هستیم

مطمئنا طرفدار هارو اندازه نسخه 2 هایپ نمیکنه چون اون موقع هرکسی اساسین رو بازی نکرده بود اما الان همه دیگه بازی کردن اونم نه یه سری بلکه چندتا سری شو و اون قدر عین 2 هیجان زده نمیشن

من بشخصه اون موقع که 2 اومد تا قبلش اصلا سمت اساسین نرفته بودم ولی یکی از دوستام گفت بگیر قشنگ ه منم گرفتم یه ذره که بازی کردم کلی هیجان زده شدم که عجب بازیه قشنگیه!

یعنی این بازی از Middle-earth: Shadow of Mordor سنگین تره ؟ من فکر نکنم این سیستمی که اعلام کردن حقیقت داشته باشه

بله سنگینه ، البته همه امیدوارند کذب محض باشه اما.......

این بازی را در بعضی از صحنه ها بایستی با دد رایزینگ 3 مقایسه کرد ، میدونید این تعداد مردم انقلابی در یک صحنه با اون نمای شهری چه پردازشی نیاز دارد.

Shadow of Mordor که نهایت من 50 تا اورک به زور دور خودم دیدم ، محیط بازی هم به نسبت یونیتی فوقلاده خلوت تر است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or