Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
خاک بر سر عوامل تولید بازی ها کنم که همه رو مسخره کردن ....این نسل 8 عجب نسل مزخرفی بوده خدایی هرچی تولید کردن بازی براش گند کاری زیاد توش داشته بازی نیامده 1 گیگ آپدیت داره یعنی خاک تو سرشون....
ی بازی ورزشی دیگه هعم اسمشو نگم دموش 2 گیگ اینا آپدیت داشت نمیدانم اینا چیکار میکنن فیلم درست کردن با آپدیتاشون اه اه به خدا اگر اعتیاد به بازی نداشتم کنسولمو میفروختم استراتژیک تو pc بازی میکردم...
هرچی تو ذهنمون رشته میکنیم راجب بازی ها به چند روز نمیرسه پنبه میشه....اون از آپدیت 1 گیگ اول nba 2k اون از اون آپدیت 2گیگه دمو اون از آپدیت فیفا اون از آپدیتای واچ داگز من نمیدانم چه غلطی میکنن خوب 10 روز انتشارشو بندازن عقب شده فیلم همش آدمم تا آپدیت نکن دلش نمیاد همش میگه بازی کم داره ی چیزی برا منی که هر گیگم 10 هزار آب میخوره صرف 10تومن پول اضافی کنار دیسکش حرصمو در میاره....

خدایی جا داشت ی دونه میزدم زیر سفره تمام شرکتای بازی سازی ..اینا تا بیان یاد بگیرن برا این نسل بازی تولید کنن شده سال 2017 ....کلا مشخصه ..حرصمو در آوردن نقشه هام آب شد گفتم میرم هفته بعد 210 215 میخرمش الان میگم ولش کنم اول فارکرای بخرم و جی تی ای بعد سراغ این برم البته فارکرای هم کار دست همین ubisoft....

زور داره به خدا آفلاین باز بشی و داستان بازی برات مهم باشه بازی نخریده نزدیک 1 گیگ آپدین بخواد...تا آپدیتم نکنی تو ذهنت میگی بازی مشکل داره فلانه و بهمانه ....چقدر این بازی دوست دارم و رو داستانش حساب کردم اما الان فقط میگم معلوم گند زیاد داره که ی گیگ همان اول آپدیت داره اگه نه دلیل نداشت هنوز تو دنیا پخش نشده آپدیت بدن بیرون امیدوارم اینطور نباشه و فکرم غلط...
کلا ps4 وصل نت میکنی نوبتی آپدیت همه بازی ها شروع میشه :((

من بازی رو نصب کردم یه اپدیت 800 مگی داد شما اون 1 گیگ و از کجا آوردی ؟
با برنامه psx میشه سریع دانلودش کرد حالا نمیدونم سرعت نتت چقدر هست که محدودیت داری
ضمن اینکه در نسل حاضر دیگه 1 گیگ اپدیتی حجمی حساب نمیشه که این همه شاکی هستی :-/
من اول اپدیت میکنم بعد بازی میکنم بدون اپدیت عمرا تو بازی نمیرم :d

ضد حال نزنین لطفا 800 mb همون اول کار خبره بدیه برا منی که فقط بخش داستانی بازی میکنم و نزدیک 1 گیگ حال پول دادن بیشتر برا دانلود ندارم تا بازی بهتر بشه ...من رو خرید بازی هفته بعد برنامه داشتم و خیلی امیدوارم بهش یکی که بازیو کرده بدونه اون آپدیت که اگر وجود خارجی داره البته اون آپدیت بگه تو 2 3 ساعت اول بازی از 10 چند میده بهش تا فک نکنم من که بازی پر از باگ و مشکلاته...
من فقط داستانش برام مهمه بخشای دیگش هم بازی نمیکنم ...لطفا کسی بازیش کرد بعد چند ساعت اول ی نمره از 10 بهش بده و فقط هم بین اسسینهای قبلی مقایسش کنه نه با بازیای دیگه تو ذهنش......
بازی باگ یا مشکل خیلی بزرگی نداره (حتی بدون آپدیت ) فقط یه کم افت فریم داره که اونم تو صحنه های شلوغ خودشو نشون میده و این که به نظر من حال و هوای این بازی به نسخه brotherhood نزدیک شده و در کل خودم نمره 85 به این بازی میدم و به احتمال زیاد متا هم بین 82 تا 85 میشه در کل خیالت راحت به هیچ وجه از خریدن این بازی پشیمون نمیشی

من بازی رو نصب کردم یه اپدیت 800 مگی داد شما اون 1 گیگ و از کجا آوردی ؟
با برنامه psx میشه سریع دانلودش کرد حالا نمیدونم سرعت نتت چقدر هست که محدودیت داری
ضمن اینکه در نسل حاضر دیگه 1 گیگ اپدیتی حجمی حساب نمیشه که این همه شاکی هستی :-/
من اول اپدیت میکنم بعد بازی میکنم بدون اپدیت عمرا تو بازی نمیرم :d

من 2 هست سرعتم و اول شرکت اینترنتی هم مب هست اسمش اصلا بحث سرعت نیست و 10 تومن هرگیگه با مالیت 10400 میفته....اون 1 گیگ تقریبی بود دوستمون که گفته بودن 800 حالا شما اون 200 ببخش....معلومه هم پولداری هم عاشق این بازی ...منم دوستش دارم اما قبول کن 800 mb اول کاری مشخصه بازی مشکلات داره دیگه..

شما رو و دوستان دیگه رو نمیدانم اما به دل من نمیشینه 210 215 پول بازی بدم... هفته ای هم 20 30 تمون پول آپدیت بازی بدم یکم حس میکنم پولم الکی میره تو جوب البته بحث پول نیست که داریم یا نداریم بحث خوده اصله پوله که تو این زمانه برا همه چی باید الکی هزینه کنی و زحمتی که میکشی بدست بیاد آخرش میره تو بعضی چیزای نه چندان جدی صرف میشه.....منم مطمعن باش بازی بخرم اون آپدیت رو انجام میدم چون تا نکنم بازی به دلم نخواهد نشست ومنم طرفدار بازیم و تا بازی نکنم هرچقدرم بگن آشغاله باید بازیش کنم...

- - -ویرایش - - -

بازی باگ یا مشکل خیلی بزرگی نداره (حتی بدون آپدیت ) فقط یه کم افت فریم داره که اونم تو صحنه های شلوغ خودشو نشون میده و این که به نظر من حال و هوای این بازی به نسخه brotherhood نزدیک شده و در کل خودم نمره 85 به این بازی میدم و به احتمال زیاد متا هم بین 82 تا 85 میشه در کل خیالت راحت به هیچ وجه از خریدن این بازی پشیمون نمیشی
خدا رو شکر

آخرین ویرایش:
این نسل 8 عجب نسل مزخرفی بوده خدایی هرچی تولید کردن بازی براش گند کاری زیاد توش داشته بازی نیامده 1 گیگ آپدیت داره یعنی خاک تو سرشون....
ی بازی ورزشی دیگه هم اسمشو نگم دموش 2 گیگ اینا آپدیت داشت نمیدانم اینا چیکار میکنن فیلم درست کردن با آپدیتاشون اه اه به خدا اگر اعتیاد به بازی نداشتم کنسولمو میفروختم استراتژیک تو pc بازی میکردم...
هرچی تو ذهنمون رشته میکنیم راجب بازی ها به چند روز نمیرسه پنبه میشه....اون از آپدیت 1 گیگ اول nba 2k اون از اون آپدیت 2گیگه دمو اون از آپدیت فیفا اون از آپدیتای واچ داگز اون از آپدیت یگانه آشغاله این نسل کیلزون شادوو فال که واقعا تو عمرم انقدر بازی بد فک نمیکردم باشه تو مرحله چینی و فیزیک و گیم پلی تو این نسل .....
من نمیدانم چه غلطی میکنن خوب 10 روز انتشارشو بندازن عقب شده فیلم همش آدمم تا آپدیت نکه دلش نمیاد همش میگه بازی کم داره ی چیزی برا منی که هر گیگم 10 هزار آب میخوره صرف 10تومن پول اضافی کنار دیسکش حرصمو در میاره....

خدایی جا داشت ی دونه میزدم زیر سفره تمام شرکتای بازی سازی ..اینا تا بیان یاد بگیرن برا این نسل بازی تولید کنن شده سال 2017 ....کلا مشخصه ..حرصمو در آوردن نقشه هام آب شد گفتم میرم هفته بعد 210 215 میخرمش الان میگم ولش کنم اول فارکرای بخرم و جی تی ای بعد سراغ این برم البته فارکرای هم کار دست همین ubisoft....

زور داره به خدا آفلاین باز باشی و داستان بازی برات مهم باشه بازی نخریده نزدیک 1 گیگ آپدیت بخواد...تا آپدیتم نکنی تو ذهنت میگی بازی مشکل داره فلانه و بهمانه ....چقدر این بازی دوست دارم و رو داستانش حساب کردم اما الان فقط میگم معلومه گند زیاد داره که ی گیگ همان اول آپدیت داره اگه نه دلیل نداشت هنوز تو دنیا پخش نشده آپدیت بدن بیرون امیدوارم اینطور نباشه و فکرم غلط...
کلا ps4 وصل نت میکنی نوبتی آپدیت همه بازی ها شروع میشه :((

- - -ویرایش - - -

آقا بخش داستانی بازی رو لطفا بدون آپدیت اینا اگر راه داشت اولش برو ی 1 2 ساعت و ی نمره هم بده از 10 بهش تا معلوم بشه چه خبره و اون آپدیت که میگن رو بازی اثر داره یا نه....

کجا گیگی 10 تومن ازت میگیرن؟
خب برادر من برو کافی نت بده برات دانلود کنن بعد با psx اننقال بده...یه گیگ و دو گیگ آپدیت برا ممالک کافر چیزی به حساب نمیاد..

کجا گیگی 10 تومن ازت میگیرن؟
خب برادر من برو کافی نت بده برات دانلود کنن بعد با psx اننقال بده...یه گیگ و دو گیگ آپدیت برا ممالک کافر چیزی به حساب نمیاد..

م ب ی ن ن ت با طرح 1 ساله و سرعت 2 من هر گیگم 10 میوفته باور کن ...ممالک کافر اینترنت شبیه هوا همه جا هست...بیخیال
بازی به نظر من خوب باشه همه جوره اما ترسیدم اول کاری ی گیگ آپدیت داره سر اون یکم ناراحت بودم...قبولم کن بازی سازها چندان بازی جالبی برا این نسل تولید کردن و بازی های خوب هم بیشتر برا نسل پیش بوده که تو این نسل بهش رسیدن دادن بیرون....
من سر این بازی حساب زیاد باز کرده بودم وقتی شنیدم 1 گیگ اول کاری باید آپدیت کنم فک کردم بازی مشکل زیاد داره که دوستان گفتن بیشتر برا فریم ها هست....

م ب ی ن ن ت با طرح 1 ساله و سرعت 2 من هر گیگم 10 میوفته باور کن ...ممالک کافر اینترنت شبیه هوا همه جا هست...بیخیال
بازی به نظر من خوب باشه همه جوره اما ترسیدم اول کاری ی گیگ آپدیت داره سر اون یکم ناراحت بودم...قبولم کن بازی سازها چندان بازی جالبی برا این نسل تولید کردن و بازی های خوب هم بیشتر برا نسل پیش بوده که تو این نسل بهش رسیدن دادن بیرون....
من سر این بازی حساب زیاد باز کرده بودم وقتی شنیدم 1 گیگ اول کاری باید آپدیت کنم فک کردم بازی مشکل زیاد داره که دوستان گفتن بیشتر برا فریم ها هست....
خب مگه مجبوری از مبین نت بگیری برو از یه جای دیگه بگیر فوقش 4500 میشه

خب مگه مجبوری از مبین نت بگیری برو از یه جای دیگه بگیر فوقش 4500 میشه

ما گیگی 3800 میخریم کجای کاری ولی خب اسیاتک مقداری دزده واسه همین بیش از حد کم میکنه از حجم :|:|

پ.ن : امکانات گیلد اساسین چطوره ؟ اصلا داره ؟ منظورم مثل برادر هود یا رولیشن هست که میرفتی اساسین اموزش میدادی و اینا ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or