Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
همونطور که می دونید,Ubisoft گفته بود که بین AC Unity و AC Rogue یک ارتباطی هست.
حالا هر کسی نمی خواد AC R رو بازی کنه و می خواد این ارتباط رو بدونه اسپویلر رو باز کنه.
پایان ACR رو که لینکش پایین هست ببینید.متوجه می شید.
Rogue Ending.mp4 - 29.1 MB
اسپویل وحشتناک داره,پس مراقب باشید!

آخرین ویرایش:
همونطور که می دونید,Ubisoft گفته بود که بین AC Unity و AC Rouge یک ارتباطی هست.
حالا هر کسی نمی خواد AC R رو بازی کنه و می خواد این ارتباط رو بدونه اسپویلر رو باز کنه.
پایان ACR رو که لینکش پایین هست ببینید.متوجه می شید.
Rogue Ending.mp4 - 29.1 MB

ربطی که به پایان unity نداره؟

منظور اینو ببینیم unity واسمون که اسپویل نمیشه؟

دیشب داخل چت باکس twitch یکی می گفت نسخه فیزیکی ps4 رو از امازون سفارش داده و الان دستشه و می پرسید الان اگر استریم کنه تو دردسر می افته یا نه !
کانادا بود .
احتمالا نسخه pc یک دقیقه زودتر از زمان ریلیز بیرون درز نکنه .

منم بازی رو گرفتم 175
یه چیز خیلی خوبی که داره اینه که احساس نقش آفرینی هم داره این بازی یعنی من مرده ارتقا ام کلا بازی آشغال باشه ارتقا و درخت مهارت داشته باشه خیلی جیزاش حله

مطمین نیستم ولی احتمال داره که افت فریم بازی با یه اپدیت درست بشه . الان دقیقا پچی اپدیتی چیزی منتشر نشده ؟ اگه شده لطف میکنی حجمش رو متذکر بشی ؟

اگر پچی در کار باشه بعد از انتشار رسمی بازی میاد ولی فکر نمیکنم فریم بازی رو خیلی بتونن با آپدیت بهتر کنن چون در کل بازیش سنگینه

توییچ رو الان دیدم .

افت فریم واقعا تو ذوق میزد . بازی به شدت سنگینه . آبجکت های هر صحنه خیلی زیاده .

امیدوارم چون با وان بازی میشد اینجوری باشه . من این هفته به خاطر این بازی میخواستم کنسول رو بخرم ولی اگه خروجی نهایی با همین فریم باشه واقعا افتضاحه .

توییچ رو الان دیدم .

افت فریم واقعا تو ذوق میزد . بازی به شدت سنگینه . آبجکت های هر صحنه خیلی زیاده .

امیدوارم چون با وان بازی میشد اینجوری باشه . من این هفته به خاطر این بازی میخواستم کنسول رو بخرم ولی اگه خروجی نهایی با همین فریم باشه واقعا افتضاحه .
داداش خیالت تخت افت فریم و باگ به خاطر کنسولی بود که باهاش بازی میشد روی PS4 و PC همچین نیست اگرم باشه کمتره البته PC رو بعید میدونم چون همیشه افیت فریم شدید داشت اولش و با آپدیت حل شد
منم تا 4 روز دیگه بازیو میگیرم

داداش من امروز از نزدیک شاهد بازی شدنش روی ps4 بودم و باید بگم هیچ افت فریمی مشاهده نکردم فقط گه گاهی که خیلی صحنات شلوغ میشه ممکنه یکم افت فریم پیدا کنه هممین و گرنه در حالت عادی خیلی خوبه :)

داداش من امروز از نزدیک شاهد بازی شدنش روی ps4 بودم و باید بگم هیچ افت فریمی مشاهده نکردم فقط گه گاهی که خیلی صحنات شلوغ میشه ممکنه یکم افت فریم پیدا کنه هممین و گرنه در حالت عادی خیلی خوبه :)
اگه اینجوری باشه که عالیه .
منتظرم قیمت ش معقول بشه تا برم سراغش .

دوستان دیگه هم اگه کسی بازی کرده با ویدئو و عکس ما را در جریان بذاره .

بسم تعالی

منم امروز گرفتم .حدود 6 درصدش رو هم رفتم.
گرافیکش یکم رنگ و رو پریده است.
5 دقیقه اول اونقدر افت فریم داشتم که یهو بازی گیر کرد و مجبور شدم خارج بشم.اما دوباره که وارد بازی شدم حدود 5 ساعت بازی کردم و افت فریم خاصی یادم نمیاد که دیده باشم.من رو ps4 بازی میکنم.

راستی اون ویدئو رو که دوستمون گذاشتن که مربوط به ارتباط دونسخه است رو ترجیحا نبینید!
یکی از رازهای بازی اینه که در طول بازی ندونی که کی پدر آرنو رو کشته. من که خیلی دپرس شدم وقتی دیدم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or