Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
همه چی خوبه ، فقط این هوش مصنوعی و توی هم رفتن آبجکت ها بعضی وقت ها نگران کنندس :(

ولی خوب بقیه چیز ها خیلی خوبه و همون چیزی هست که یوبی توی نمایش ها نشون داده ;;)

اینایی که دارن بازی می کنن دیوانه ان :)) فقط دارم می خندم :))=))

آخرین ویرایش:
خب تو بخش co-op میشه لباس ها رو عوض کرد! در حقیقت لباس نیست! الان این خانم ها همون اساسین های ما هستن!:دی

بابت کیفیت بد عکس عذر می خوام! تو ساعات رایگان هستم و مجبورم رو کیفیت Low ببینم.

- - -ویرایش - - -

اینایی که دارن بازی می کنن دیوانه ان :)) فقط دارم می خندم :))=))

واقعا دیوانه ان! یکیشون پرید تو کاه ها و اون یکی پرید روش! با این کار حال کردن و دوباره تکرارش کردن! =))

یا بازی واقعا سخت شده یا این بچه ها شل گرفتن که هی میمیرن تو کواپ !!! :d

- - -ویرایش - - -

متاسفانه بعد این همه تماشا چیز جدیدی ندیدم . همشو تو تریلرا نشون داده بودن
چقدم شفت بازی درمیارن . یه مرحله رو نمی تونن عین آدم و تیم ورک تموم کنن :|

خب ایونت تموم شد

بعد از اون مرحله، یه نمایش از مرحله سینگل هم داشتند که مربوط به Chemical Revolution بود.
بعدش دوباره نمایش co-op با یه تیم دیگه.
و تمام.
فعلا رو به موتم! فردا اگه وقت کردم یه سری تصاویر قرار میدم.

ریلیز رسمی 3 شنبه ولی بازی از الان برای فروش در ایران پیدا میشه :d
ممنون که گفتین پس ساعت 8 صبح احتمالا میاد دیگه! من pre-order آنلاین کردم و دیگه حجم 38.6 گیگابایتی رو تازه پنج شنبه تموم شد !
خوس پس سه شنبه ! با این بازی فقدان یک هفته تا عرضه جی تی ای وی کمی قابل تحمل تر میشه!

یه بازی منتشر کردن این خز بازیارو نداره که:|:d

امسال اونایی که احتمالش می رفت و می گفتن بازی با نمایش ها فاصله داره و اینجور چیز ها این کار رو کردن، Dragon Age ، COD و الان هم این. اینطوری هم بد نیست البته! مردم می بینن واقعا با چی طرف هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or