Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
بسم تعالی

منم امروز گرفتم .حدود 6 درصدش رو هم رفتم.
گرافیکش یکم رنگ و رو پریده است.
5 دقیقه اول اونقدر افت فریم داشتم که یهو بازی گیر کرد و مجبور شدم خارج بشم.اما دوباره که وارد بازی شدم حدود 5 ساعت بازی کردم و افت فریم خاصی یادم نمیاد که دیده باشم.من رو ps4 بازی میکنم.

راستی اون ویدئو رو که دوستمون گذاشتن که مربوط به ارتباط دونسخه است رو ترجیحا نبینید!
خیلی از رازهای بازی اینه که در طول بازی ندونی که کی پدر آرنو رو کشته. من که خیلی دپرس شدم وقتی دیدم.

ميشه چندتا عكس بزارى

بابا چه توقعی دارید شما ها ! بازی های دو ماه پیش تازه میاد روی ۱۹۵ اینا . بازی هنوز عرضه ی جهانی نشده ؛ زیر دویست میخواین ؟!!!

همین که یه دعوایی افتاده بین این فروشنده های توپخونه و قیمتا سریع میخوره تو سرش جای شکر داره . تا چند روز دیگه صبر کنین . قیمتا همون دویست و خورده ای میشه . الان خیلی گرونه . عجله نکنید .
فیفا با اون همه سر صدا و شلوغ کاری که فروشنده ها براش کردن توی 5 روز اومد زیر 195 ، این که دیگه جای خود دارد ... .

فیفا با اون همه سر صدا و شلوغ کاری که فروشنده ها براش کردن توی 5 روز اومد زیر 195 ، این که دیگه جای خود دارد ... .
خب خودت داری میگی ۵ روز ! هنوز بازی عرضه رسمی نشده . اینا هم که دارن قاچاقی ماچاقی آوردن !
بعد هم این بازی دست کمی از فیفا نداره هااا

دوستان بازی آپدیت داره صبح هیچی نمیومد ولی الان برا من اومده حدود 800 مگابایته

آخه وقتی بازی عرضه رسمی نشده چه جوری آپدیت اومده ؟

خودمم تعجب کردم ولی به هر حال اومده حجمش هم نسبتا بالاس حالا باید دانلود کنم ببینم چه تغییراتی ایجاد میکنه

حاجی دان کردی یه چک بکن از توی UPDATE INFO ببین چیکارا میکنه

پ.ن : همونطور که گفتم واسه مشکلات بازی یه پچی میدن . اینم احتمال زیاد واسه باگ و افت فریم بازی هست ...

ضد حال نزنین لطفا 800 mb همون اول کار خبره بدیه برا منی که فقط بخش داستانی بازی میکنم و نزدیک 1 گیگ حال پول دادن بیشتر برا دانلود ندارم تا بازی بهتر بشه ...من رو خرید بازی هفته بعد برنامه داشتم و خیلی امیدوارم بهش یکی که بازیو کرده بدونه اون آپدیت که اگر وجود خارجی داره البته اون آپدیت بگه تو 2 3 ساعت اول بازی از 10 چند میده بهش تا فک نکنم من که بازی پر از باگ و مشکلاته...
من فقط داستانش برام مهمه بخشای دیگش هم بازی نمیکنم ...لطفا کسی بازیش کرد بعد چند ساعت اول ی نمره از 10 بهش بده و فقط هم بین اسسینهای قبلی مقایسش کنه نه با بازیای دیگه تو ذهنش......

تو بازی امکان تغییر و انتخاب جزئیات چهره (مو و ریش بیشتر) ارنو و شخصیتمون کلن هست؟ اخه توی کاور اضلی بازی 3 نفر دیگه خیلی ریششون با ارنو فرق داره!! میشه ایا؟

همونطور که می دونید,Ubisoft گفته بود که بین AC Unity و AC Rogue یک ارتباطی هست.
حالا هر کسی نمی خواد AC R رو بازی کنه و می خواد این ارتباط رو بدونه اسپویلر رو باز کنه.
پایان ACR رو که لینکش پایین هست ببینید.متوجه می شید.
Rogue Ending.mp4 - 29.1 MB

فقط یکی بگه به من کمریکو تو یونیتی میکشیم قاتل پدر ارنووو رو فقط یکی بگه یعنی من میرم تو یوبی سافت خون به پا میکنم اونو نکشیم

دوستان لیست تغییرات آپدیت 1.01 خیلی زیاده 28 مورد هست که شامل stability & performnne - AI - matchmaking,connectivity &replicatin - menus and hud و یکی دو تا قسمت دیگه هست که من برای دوستان لیست تغییرات قسمت stability & performance رو مینویسم که 6 مورد هست
fixed numerous random craches both on compagin and coop gameplay
fixed edge case cover issues
fixed various edge case camera issues
fixed edge case beam navigation issues
fixed edge case drop navigation issues
fixed edge case animation issues

این نسل 8 عجب نسل مزخرفی بوده خدایی هرچی تولید کردن بازی براش گند کاری زیاد توش داشته بازی نیامده 1 گیگ آپدیت داره یعنی خاک تو سرشون....
ی بازی ورزشی دیگه هم اسمشو نگم دموش 2 گیگ اینا آپدیت داشت نمیدانم اینا چیکار میکنن فیلم درست کردن با آپدیتاشون اه اه به خدا اگر اعتیاد به بازی نداشتم کنسولمو میفروختم استراتژیک تو pc بازی میکردم...
هرچی تو ذهنمون رشته میکنیم راجب بازی ها به چند روز نمیرسه پنبه میشه....اون از آپدیت 1 گیگ اول nba 2k اون از اون آپدیت 2گیگه دمو اون از آپدیت فیفا اون از آپدیتای واچ داگز اون از آپدیت یگانه آشغاله این نسل کیلزون شادوو فال که واقعا تو عمرم انقدر بازی بد فک نمیکردم باشه تو مرحله چینی و فیزیک و گیم پلی تو این نسل .....
من نمیدانم چه غلطی میکنن خوب 10 روز انتشارشو بندازن عقب شده فیلم همش آدمم تا آپدیت نکه دلش نمیاد همش میگه بازی کم داره ی چیزی برا منی که هر گیگم 10 هزار آب میخوره صرف 10تومن پول اضافی کنار دیسکش حرصمو در میاره....

خدایی جا داشت ی دونه میزدم زیر سفره تمام شرکتای بازی سازی ..اینا تا بیان یاد بگیرن برا این نسل بازی تولید کنن شده سال 2017 ....کلا مشخصه ..حرصمو در آوردن نقشه هام آب شد گفتم میرم هفته بعد 210 215 میخرمش الان میگم ولش کنم اول فارکرای بخرم و جی تی ای بعد سراغ این برم البته فارکرای هم کار دست همین ubisoft....

زور داره به خدا آفلاین باز باشی و داستان بازی برات مهم باشه بازی نخریده نزدیک 1 گیگ آپدیت بخواد...تا آپدیتم نکنی تو ذهنت میگی بازی مشکل داره فلانه و بهمانه ....چقدر این بازی دوست دارم و رو داستانش حساب کردم اما الان فقط میگم معلومه گند زیاد داره که ی گیگ همان اول آپدیت داره اگه نه دلیل نداشت هنوز تو دنیا پخش نشده آپدیت بدن بیرون امیدوارم اینطور نباشه و فکرم غلط...
کلا ps4 وصل نت میکنی نوبتی آپدیت همه بازی ها شروع میشه :((

- - -ویرایش - - -

این از بازی ما که رسید Limited Edition :d

xosahxzto8smmhugr189.jpg

فرصت بشه راجب بازی توضیح میدم ;;)

آقا بخش داستانی بازی رو لطفا بدون آپدیت اینا اگر راه داشت اولش برو ی 1 2 ساعت و ی نمره هم بده از 10 بهش تا معلوم بشه چه خبره و اون آپدیت که میگن رو بازی اثر داره یا نه....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or