اتفاقا از نظر من چیزی که AC ها شدید ازش رنج می بردن وجود قابلیت هایی بود که هیچ استفاده ای ندارن و فقط برای قشنگی بودن! مشکلشون هم ضعف پیاده سازی بود. تو AC:B این موارد به اوج خودشون رسیده بودن دیگه که بعد کم کم حذفش کردن
در حقیقت این امکانات و ویژگی ها به بازی اضافه شده بودن تا نقص گیم پلی تکراری بازی رو برطرف کنن ولی جالب از اب در نیومده بودن.
مثلا bomb های ACR رو در نظر بگیرید, اصلا لزومی داشتن این بمب ها تو کل بازی؟ فوق العاده چیز های بی خاصیتی بودن. اون bomb ها رو با Smoke بمب های سری batman:arkham مقایسه کنید تا ضعف پیاده سازی رو ببینید. کلا بر خلاف AC, تک تک gadget های بتمن تو بازی کاربرد های خیلی خوبی داشتن که به نظر من باید الگوی سازنده های AC قرار بگیرن.
مثلا همون Brotherhood و اساسین های کاراموز, ایده ی بسیار خوبی داشت اما پرداختش افتضاح و خیلی خسته کننده بود از نظر من. نمی دونم تو unity این قابلیت بر می گرده یا نه, البته با ذات co op بازی (که اتفاقا اسم مراحل co op همین brotherhoodـه) تناقض داره برای همین امیدوارم کلا برنگرده.
اون ویژگی های Economy تو AC های قبلی هم به نظر من چیز دندونگیری نبودن, یعنی شاید وجودشون باعث می شد وضع مالی پلیر تو بازی بهتر بشه ولی بود و نبودشون فرقی نمی کرد.
از نظر من یا این ویژگی های اضافی رو کلا از بازی حذف کنن, یا یه خاصیت درست درمورن بهشون بدن! همون خرید armor و ... تو AC های قبلی جز اضافه کردن به sync bar یا همون نوار سلامتی و ظاهر شخصیت کاربرد دیگه ای نداشت , ولی این بار واقعا کاربردشون دوچندان شده و ویژگی های شخصیتو عوض می کنن. همون smoke bombـی هم که اضافه شده خیلی بهتر از بمب های بی مصرف ACR به نظر می رسه.