Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
حالا این شد یه حرف درست ، اون چیزی که شما قبل تر گفتی تقریبا قابل قبول هیچکس نبود ، اما این حرف رو فکر کنم خیلی ها موافق باشن ، تعداد ماموریت های جانبی تا اینجا پایین بوده و اون کارهایی که مثلا توی عنوانی توی GTA می شه انجام داد اینجا نیست ، خودم هم قبول دارم که کلا طراحی مراحل بازی های یوبی ضعف دارن ، مثل شماره های قبلی که توی خشکی همیشه یه روال ثابت رو داشته! اما این شماره هنوز نیومده ، ولی صحبت هایی که سازنده ها کردن نشون می ده حداقل مراحل اصلی رو می شه با روش های گوناگون که تنها تنوع اون ها فقط به مسیر ختم نمی شه پشت سر گذاشت ، و اینکه با ماموریت های فرعی متنوع تری همراه هستیم، و یه سری ساختار ها عوض یا بهینه شدن. حالا چیزی تا اومدن بازی نمونده ، صبر می کنیم و امیدوارم که توی این سری بتونه از لحاظ داستان ، گیم پلی ، طراحی مراحل و گرافیک و صدا گذاری کسایی که بدبین هستن و اونایی که بازی رو همچنان دوست دارن خوشحال کنه. از اولین نمایش های بازی بهش امیدوار بودم و هنوز هم امید دارم که یکی از بهترین ها باشه!

خوشم میاد بچه های قدیمی سایت کلا منطقی ترند... منظورم منم از اول همین بود منتها انقدر تیکه انداختند نشد درست بیان کنیم که... درست حرف زدن خودش واقعا یه هنر هست.

البته از نظر من هم این نسخه به مراتب بهتر از نسخه های قبل میشه... چون یه کم بازخورد خوبی از دیگران گرفتند... به هر حال ما که از خدامونه با یه بازی عالی طرف باشیم.

Art of Assassin’s Creed Unity

آرت اسسین کرید 11 نوامبر توسط Titan Books منتشر میشه و 192 صفحه هست به قیمت 24 دلـار و 89 سنت . آکیبا سه 4 نسخه تهیه کن :) :d
تو یک بار دیگه از این خبرا بزار تا برم درخواست بنت رو بدم:bighug:
رفتم یه گشتی تو آمازون زدم،الان در چند راهی گیر کردم :| پولم رو صرف بازی کنم، آرت بوک GOW III ، آرت بوک GOW:A ، یا آرت بوک ND رو Limited بنماییم :|
البته الان کلا پولی نیست =))

اتفاقا از نظر من چیزی که AC ها شدید ازش رنج می بردن وجود قابلیت هایی بود که هیچ استفاده ای ندارن و فقط برای قشنگی بودن! مشکلشون هم ضعف پیاده سازی بود. تو AC:B این موارد به اوج خودشون رسیده بودن دیگه که بعد کم کم حذفش کردن
در حقیقت این امکانات و ویژگی ها به بازی اضافه شده بودن تا نقص گیم پلی تکراری بازی رو برطرف کنن ولی جالب از اب در نیومده بودن.
مثلا bomb های ACR رو در نظر بگیرید, اصلا لزومی داشتن این بمب ها تو کل بازی؟ فوق العاده چیز های بی خاصیتی بودن. اون bomb ها رو با Smoke بمب های سری batman:arkham مقایسه کنید تا ضعف پیاده سازی رو ببینید. کلا بر خلاف AC, تک تک gadget های بتمن تو بازی کاربرد های خیلی خوبی داشتن که به نظر من باید الگوی سازنده های AC قرار بگیرن.
مثلا همون Brotherhood و اساسین های کاراموز, ایده ی بسیار خوبی داشت اما پرداختش افتضاح و خیلی خسته کننده بود از نظر من. نمی دونم تو unity این قابلیت بر می گرده یا نه, البته با ذات co op بازی (که اتفاقا اسم مراحل co op همین brotherhoodـه) تناقض داره برای همین امیدوارم کلا برنگرده.
اون ویژگی های Economy تو AC های قبلی هم به نظر من چیز دندونگیری نبودن, یعنی شاید وجودشون باعث می شد وضع مالی پلیر تو بازی بهتر بشه ولی بود و نبودشون فرقی نمی کرد.
از نظر من یا این ویژگی های اضافی رو کلا از بازی حذف کنن, یا یه خاصیت درست درمورن بهشون بدن! همون خرید armor و ... تو AC های قبلی جز اضافه کردن به sync bar یا همون نوار سلامتی و ظاهر شخصیت کاربرد دیگه ای نداشت , ولی این بار واقعا کاربردشون دوچندان شده و ویژگی های شخصیتو عوض می کنن. همون smoke bombـی هم که اضافه شده خیلی بهتر از بمب های بی مصرف ACR به نظر می رسه.

البته یه چیزی باید در مورد این Bomb Crafting و تنوعش که ایدش از ACR استارت خورد بگم
تو یه مصاحبه با Alex Amancio میخوندم که گفت ما ایده Bomb Crafting رو توی ACR شروع کردیم .
در نسخه های بعد ازش استفاده نشد اما خودمون دوباره این ویژگی رو از نو طراحی کردیم و تهیه و ساخت بمب و تسلیحات شیمیایی رو به Unity برگردوندیم .
من خودم احتمال میدم ساختن این وسایل با وجود شخصیتی چون لاوازیه فراهم میشه

دوستانی که میخوان بازی رو تهیه کنن برای گرفتن DLC مجانی به این لینک برن و با اکانت Uplay خودشون لاگین کن یا اگر اکانت ندارن یه اکانت بسازن
روزی لانچ بازی براتون یه ایمیل میفرستن که DLC مجانی رو دریافت میکنین که شامل:

including a mission, a hood, a rapier and a pistol
فکر کنم فرصتش تا فردا صبحه پس بشتابید :d

دوستانی که میخوان بازی رو تهیه کنن برای گرفتن DLC مجانی به این لینک برن و با اکانت Uplay خودشون لاگین کن یا اگر اکانت ندارن یه اکانت بسازن

برای PC هم چواب میده ؟

including a mission, a hood, a rapier and a pistol
فکر کنم فرصتش تا فردا صبحه پس بشتابید

xc71kirocigri1q6pddh.png

تو نسخه چهارم هم ک ما کنترل ی شخصی رو داریم ک قیافشو ندیدیم چون از دید اول شخص بازی دنبال میشه،تو این نسخه تو ابسترگو هستیم و انگار بعد از قضایای دزموند به یه شرکت عمومی تبدیل شده ک هدفش عمومی کردن انیموس رو داره،ی سری فایل های صوتی تو بازی با هک کردن کامپیوترا پیدا میشه ک راجب گذشته ابسترگو و ازمایشات دکتر ویدیک،دوستای دزموند رو میبینیم ک با تغییر قیافه ی جایی رو این شرکت عمومی واسه خودشون دست و پا کردن و با این شخصی ک ما کنترل میکنیم ارتباط برقرار میکنن،خیلی نکات از شماره چهارم هنوز مبهمه ک امیدوارم تو این نسخه مشخص بشه،راستی اونی هم ک اخر این نسخه ب بازیباز حمله میکنه همونیه ک تو طول بازی بش کمک میکرده،دلیل حملشم درست نمیدونم،ولی راجب همون جونو بود،ک احتمال زیاد این شماره بیشتر بش پرداخته میشه
داستان خیلی خیلی خلاصه شده و خیلی جاها رو حذف کردم ک کوتاه و مختصر بشه ولی تقریبا همه کلیات رو گفتم
تشکر ک وقت گذاشتین و پست طولانیمو خوندین

دلیل حمله Sage (زمان حال، همون تکنسین) این بود که میخواست ما رو ضعیف کنه که Juno بیاد تو بدن ما و با هم دیگه زندگی کنن. خود Sage در واقع یه Clone انسانی از شوهر جونو، Aitaـه!
از این میشه نتیجه گرفت که کاراکتر AC: IV زن هستش:دی

The origin supplied is not allowed to access this service. اقا این ایرور چیه میده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or