Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
انشاالله که نخواهد بود.
دادا قفل کردی رو اینا:دی...
بابا تمپلار ها زدن زندگی ارنو رو داغون کردن واسه چی باید تمپلار بشه؟

شاید این دختره جاسوسی تمپلار ها رو میکنه اصلا شاید تمپلار باشه ولی در اخر به راه راست هدایت میشه :d

به نظرم اینطوری خعلی دیگه مسخره میشه:|
به هرحال این خانوم تحت حمایت من است:دی

حتما یک دی ال سی برا الیس میدن مثل اون یارو سیاه پوسته تو نسخه 4 ...

خدا وکیلی لباس آرنو تو اون تریلر های سینمایی خیلی بهتر از تو بازی هست ... جزئیاتش بیشتر از اونی که تو بازیه هست ... خدا کنه رو لباسش بیشتر کار کنن

طراحیه دختره تو تریلر سینماتیک چقدر زشت بود :| چشم هاش با صورتش تناسب نداشت و کلا صورتش مثل عروسک بود. اما در عوض آرنو بسیار زیبا طراحی شده بود.

ناشکر نباش همینم قنیـــمته:|
در خوب بودن بازی شکی نیست ولی ubi از سال 2009 هر سال داره assassins میده خب یکی نیست بگه مگه مجبورت کردن ؟ الان naughty dog از 2007 تا حالا چند تا uncharted داده ، یکی هم از یکی دیگه بهتر همه هم تو تاریخ ثبت شدن ، نیابد کیفیت رو فدای کمیت کنن .

در خوب بودن بازی شکی نیست ولی ubi از سال 2009 هر سال داره assassins میده خب یکی نیست بگه مگه مجبورت کردن ؟ الان naughty dog از 2007 تا حالا چند تا uncharted داده ، یکی هم از یکی دیگه بهتر همه هم تو تاریخ ثبت شدن ، نیابد کیفیت رو فدای کمیت کنن .

من منظورم اون کارکتر مونث بازی بود:d

کالاف دیوتی دیگه یادم رفته از چه سالی داره پیوسته ساخته میشه...:>آساسین چیزی نیست درمقابلش...شما هم عضو شرکت یوبیسافت باشی از ساخت ادامه برای IP موفق و درو کردن پول بدت نمیادl-)

کاشکی بزارن دوباره مردمو بکشیم:|:|
چی بود از این 3 به بعد اصن ادما نمیمردن:|:|(البته با شات گان adevale میشد کشت:دی:دی:دی)

من تو اسسین دو میرفتم جاهایی که مردم نشستن ماهی گیری میکنن میدویدم تند سمتشون خودشون میوفتادن تو آب =)) خیلی حال میداد :|

من تو اسسین دو میرفتم جاهایی که مردم نشستن ماهی گیری میکنن میدویدم تند سمتشون خودشون میوفتادن تو آب =)) خیلی حال میداد :|

لول من توی دی ال سی فریدوم کرای میرفتم با شات گان توی جمعیت یه تیر میزدم همه میمردن ! خود بازی کف کرده بود چجوری:دی

عجب مردم آزارهایی بودین شما :-"
مطمئنید که احیانا تمپلار نبودید؟ :-" :d

:> چجوری فهمیدی :>
من تو برادر هود با جارو مردم رو ناکار میکردم :|انصافا از زدن دشمنا بیشتر حال میداد ، بعد جنازه ـشونو از رو زمین برمیداشتم تو چاه پرت میکردم =)) خیلی فاز میده بخدا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or