Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
کلا کمپانی ای هست که تو خز کردن استاده .
تو گند زدن هم تبهر خاصی داره تو این شکی نیست .

ای جانم:دی... جناب خز شناس و گند زن شناس شما سعی کن همون مشت محکم رو بزنی که رفیقمون گفت، اینطوری هم ما خیالمون راحته، هم شما شاید رستگار شدی...

چه لذتی از بازی کردن چیزی که بالاش پول دادی و بعد تبدیل به افتضاح میشه وجود داره دوست من ؟ !!!
چه wd چه ac. شما پایرت زدی بد بوده خوب بوده نوش جونت .
در ضمن خطاب به ناظم محترم ، اینجا هرکسی می تونه در چهارچوب قوانین راجع به اون موضوع خاص صحبت کنه و نظر بده ،
چه مثبت چه منفی ،
شما و سایر دوستان که خوشتون نمیاد میتونید بلک لیست کنید .
البته نظرات ترولرها هم میتونه بار مثبت تاپیک رو افزایش بده .
بیاید یاد بگیریم به نظرات هم احترام بزاریم ، نه ترولش کنیم .

در ضمن من از بازی حرفی نزدم ، اسمی هم نیاوردم .
منظور خودکمپانی بود .

آخرین ویرایش:
چه لذتی از بازی کردن چیزی که بالاش پول دادی و بعد تبدیل به افتضاح میشه وجود داره دوست من ؟ !!!
در ضمن خطاب به ناظم محترم ، اینجا هرکسی می تونه در چهارچوب قوانین راجع به اون موضوع خاص صحبت کنه و نظر بده ،
چه مثبت چه منفی ،

منظور خودکمپانی بود .

شما یه سر به استیم من بزن ببین پایرت زدم یا نه ، اگه شما می خوای نظرتون محترم شمرده بشه توی هر تاپیکی که از بازی های یوبی هست نیا یه سری کلمات رو به کار نبر ، اینجوری من احساس می کنم شمایی که داری به افرادی یا اصلا هیچکس ، فقط خود بنده بی احترامی می کنی!! و اینکه شما یه بار دوبار هم اینکارو نمی کنی ، هر خبری بشه یه پست مخالف و 90% بی منطق و فقط برای خالی کردن خودتون توی اون تاپیک می زنید.

وقتی نقل قول نکردم یعنی منظورم شما نبودی و کلی گفتم
چشم ، اگر به شما بر خورد یا توهین شد بنده معظرت خواهی می کنم
در ضمن دوست عزیز ، ی بازی ارزش اینو نداره که به هم یا باهم به ی نفر توهین کنیم و برچسب بزنیم .
شما خوشت میاد من نه .
شما نظرت رو میگی ، 1000 بار میگی که خوشت اومده
بنده هم نظرم رو میگم ، که خوشم نمیاد ،
شما از ابتدای این تاپیک بشمر ببین من چندتا پست ارسال کردم .
و اون پست های بی منطق رو برای من پ.خ کن .
اینکه فلان بازی این کمپانی پرفورمنس نمیده تنها گفته من نیست تمام فروم های دنیا اشاره کردن و کاربرهاش عکس العمل نشون دادن. مشکل اینجا اینه که هرچی هرکی بگه ی نفر این وسط خودش رو مخاطب قرار میده و به خودش می گیره .
کسی هم منکر مشکلات تمام بازیهای این کمپانی تا به امروز نبوده و نیست خواه ac یا غیر .

آخرین ویرایش:
والا منم نمیام به به و چه چه نمی کنم ، تا بازی نکنم از بازی حرف نمی زنم، خودت هم تعداد پست های من رو ببینی با توجه به تاریخ عضویت متوجه می شی که چنین حرف هایی نمی زنم ،
درسته کسی منکر مشکلات بازی های این شرکت و عموما روی PC نیست ، اما این مشکلات یه بخش از بازی هست ، اینگه گرافیک بد باشه یا فلان جور باشه دلیل بر بد بودن بازی نیست ( اشاره به پست های تاپیک Watch Dogs ) یا خیلی موارد دیگه! خیلی ها میان او این شرکت رو می کوبن در صورتی که همین شرکت خیلی خیلی باعث پیشرفت بازی ها شده ، طرف میاد توی پست اول می گه خاک تو سر یوبی بره از ND یاد بگیره، خوب آخه چه ربطی داره ، اینجور چیزا رو از بس دیدم الان واکنش نشون می دم ، خوب باشه شما بدتون میاد ، شرکت های دیگه خوب ، چرا با گفتن این چیز ها باید تاپیک رو به سمت دیگه برد، منم اصلا نمی خوام رابطه ای خراب بشه یا کسی ناراحت بشه ،فقط می خوام یکم جو فرق کنه ، شما خودتون پست اول رو نگاه کنید ، هیچی از بازی دیده نشده ، یعنی کسی هنوز بازی نکرده و نظری نداده ، بعد شما اومدی شرکت و بازی رو کوبیدی، درست نیست اینطوری

آقایون بیاین درمورد نام گذاری بازی صحبت کنیم..:> از یوبی بکشید بیرون تورو خدا ...:|

این فرنجایز با Assassin's Creed شروع شد که خب اسمش میشه I و توش شخصیت Altair معرفی شد.
Assassin's Creed II= Ezio
Assassin's Creed Brotherhood= Ezio
Assassin's Creed Revelations=Ezio

بعدش شماره 3 اومد بازم بدون هیچ پسوندی
Assassin's Creed III=Connor

شماره 4 زد ترتیب رو بهم ریخت
Assassin's Creed IV Black Flag=Edward

این شماره چهار هم شماره داشت و هم اسم پسوند و هم معرفی شخصیت جدید.. درحالیکه هروقت شماره بازی عوض شد یک شخصیت جدید رو هدایت کردیم..شماره 1 الطیر بود..شماره 2 اتزیو و شماره 3 کانر...اینا هیچ پسوندی نداشتن..شماره چهار رو که گفتم..

حالا Unity رو شماره ی V حساب میکنید ؟؟ باید یه شماره اعلام میکردن بعدش شخصیت جدید و پسوند..:-/

نظرتون درمورد این سیر Bullshit چیه؟؟:d

منظور من اصلا این بازی نبود و نیست ،
کی بدش میاد ی تجربه ناب داشته باشه بدون باگ و مشکلات گرافیکی و ...
اما قبول داری ، عده ای ، فقط عده ای میان و چشمشون رو میبندن و فقط تعریف می کنن . مثل شما اینجاست که امثال بنده هم واکنش نشون میدن .
کسی که یوبی سافت رو با naghty dog مقایسه میکنه هم دلیل خاص خودشو داره ، بله درسته ربطی هم به همدیگه ندارن .
امیدوارم این بار خلاف سایر موارد این کمپانی بتونه طرفدارهاش رو راضی نگه داره چه اونهایی که فن بی چون و چرا هستن چه کسانی که زده شدن و حق هم دارن . هر دو گروه حالش رو ببرن .

- - -ویرایش - - -

آقایون بیاین درمورد نام گذاری بازی صحبت کنیم..:> از یوبی بکشید بیرون تورو خدا ...:|

این فرنجایز با Assassin's Creed شروع شد که خب اسمش میشه I و توش شخصیت Altair معرفی شد.
Assassin's Creed II= Ezio
Assassin's Creed Brotherhood= Ezio
Assassin's Creed Revelations=Ezio

بعدش شماره 3 اومد بازم بدون هیچ پسوندی
Assassin's Creed III=Connor

شماره 4 زد ترتیب رو بهم ریخت
Assassin's Creed IV Black Flag=Edward

این شماره چهار هم شماره داشت و هم اسم پسوند و هم معرفی شخصیت جدید.. درحالیکه هروقت شماره بازی عوض شد یک شخصیت جدید رو هدایت کردیم..شماره 1 الطیر بود..شماره 2 اتزیو و شماره 3 کانر...اینا هیچ پسوندی نداشتن..شماره چهار رو که گفتم..

حالا Unity رو شماره ی V حساب میکنید ؟؟ باید یه شماره اعلام میکردن بعدش شخصیت جدید و پسوند..:-/

نظرتون درمورد این سیر Bullshit چیه؟؟:d

یکی از چیزهایی که همیشه تو این سری مطرح بوده اینه که هیچ کدوم ، حداقل بعد از نسخه دوم ربطی به نسحه اصلی نداشته ! اسمش با assasins creed شروع شده اما هم به نوعی ریبوت بوده هم نبوده و اغلب شاهد فلش بک هایی به قبل درش هستیم .
ایا این فرغه از ی نژاد خاص بودن ! یا افراد خاصی بودن یا چی ؟
بعد از پایان نسخه دوم که اون گوی اومد و ادزیو رو کشت و کلا پایانی بود بر داستان ،
دوباره شروع ابدوخیاری نسخه و نسخه های بعدی بدون هیچ ارتباطی با اصل داستان کلید خورد و ساخته شد .
اگر حداقل ادزیو پیر نمیشد و در طول قرون مثل ومپایر جلو میومد خیلی جذاب تر میشد .
اصلا معلوم نیست این اساسین های فعلی از نسل اتزیو هستن ! یا کلا از کلا و به چه شکل سبز شدن

چه مثبت چه منفی ،

منظور خودکمپانی بود .

من چون علاقه ی خاصی به سبک بازی سازی یوبی دارم تا جایی که در توان مالیم باشه اکثر بازیهای این شرکتو ارجینال خریداری کردم !
درضمن خطاب به خودت من اینجام که نظم تاپیک رو برقرار کنم مه اینکه بذارم سر حرفت تاپیک بخش منو خراب کنی ! اگه قرار باشه بلک لیست کنم که اصن برا چی ریت ناظمی رو گذاشتن !

من فن یوبی هستم کاملا هم مشخصه از همون اول بودمو هستم ! ( اما هیچ وقت فن بازی در نیاوردم ) 28 ساله یوبی سافت تاسیس شده که رفته رفته بزرگ شده 21 ساله این شرکتو میشناسم دلیل نمیشه به خاطر یه عنوان که اونم از نظر شما بد هست بیای کل کمپانی رو ببری زیر سوال که فلانه !
یوبی سافت الان جزو 3 شرکت برتر بازی سازیه !

آهان! حالا شد! :d
پس مثل AC III ، ایندفعه هم 2تا کاور داره! :d خیلی هم خوب! :d
اینجایی که دست گرفته،کلیسای نتردام میباشد؟ :d
ویرایش: گویا نتردام به اون پشتیه بیشتر میخوره باشه! :-"

چه مثبت چه منفی ،

منظور خودکمپانی بود .
نظری که در چارچوب قوانین باشه! چه منفی چه مثبت قابل قبوله و کسی هم باهاش کاری نداره1

ولی وقتی نظری بدی که 2 صفحه پشت سر هم تا اینجا نقل قول بشه و دعوا راه بیوفته اون نظر چارچوب قوانینو رد کرده!
مهم اینجاست شما نظر منفی در مورد بازی نداری کلا کارت شده ترول کردن بازی های یوبی سافت! هیچ مهم نیست چه بازیی باشه فقط ناشرش یوبی سافت باشه شما میای ترولش میکنی!

دیگه قبول کن اینقدر که توی تاپیکای مختلف بازی های یوبی سافت از AC گرفته تا Farcry 3 ـی که بازی نکردی و The Crew که هنوز منتشر نشده شما در حال تیکه انداختن به اینا بودی و با این حال دیگه فکر نکنم کسی باشه که شک داشته باشه شما یوبی هیتر هستی!

- - -ویرایش - - -

دوستان طبق تریلر هایی که من دیدم فک می کنم Arno یک دونه hidden blade بیشتر نداره، درسته؟
Hidden Blade ـی در کار نیست! دیگه اسمش کلا تغییر کرده!
توی این نسخه Phantom Blade به بازی اضافه شده که خودش به شکل Hidden blade mode هست بعد یک حالت دیگش هم Crossbow mode هست!
خیلی شیک تر هم شده در کل :دی
webrm2dm7ur39t26mq3u.jpg

آخرین ویرایش:
Hidden Blade ـی در کار نیست!
توی این نسخه Phantom Blade به بازی اضافه شده که خودش به شکل هیدن بلید هست بعد یک حالت دیگش هم مثل یک Crossbow عمل میکنه!
خیلی شیک تر هم شده در کل :دی
webrm2dm7ur39t26mq3u.jpg

Hidden Blade در کار هست زیر این Phantom Blade قرار داره ...

این تیغه ای که میبینی زده بیرون Hidden Blade هست و اون تیغه ای که بین اون دو تا کمان قرار داره تیغه Phantom Blade هست ...

شما تریلرا رو یک نگاه بنداز متوجه میشی ...;)

یه مطلبی اینجا میذارم! البته ربطی به بازی نداره ولی با توجه به هیت هایی که به یوبی سافت ورزیده میشد، جالب دونستم که این مطلب را قرار بدم.
این مطلب مربوط به وضعیت نمرات بازی ها به تفکیک پابلیشرها، در سال گذشته هست.

عکس زیر مربوط به رده بندی سایت metacritics برای پابلیشرها با توجه به نمرات کسب شده بازیهاست :

قسمت جالب اینکه یوبی سافت در رده دوم قرار داره.:)
=====================================
عکس بعدی مربوط به بیشترین میانگین امتیازها برای پابلیشرهایی که برای PC بازی منتشر کردند :

چه جالب!! یوبی سافت اوله! ناشری که همه بازیهاش روی پی سی مزخرف هست و اصلا اهمیتی به PC نمیده:)
===================================
عکس بعدی مربوط به بیشترین میانگین امتیازها برای پابلیشرهایی که برای 360 بازی منتشر کردند :

اینجا هم یوبی سافت بین پنج ناشر برتر قرار داره!! رتبه اش پنجمه!! به نظرم سوژه خوبی می تونه برای ترول بعضی افراد باشه:)
======================================
عکس بعدی مربوط به بیشترین میانگین امتیازها برای پابلیشرهایی که برای PS3 بازی منتشر کردند :

اینجا هم که یوبی سافت سومه!!:)
==============================
عکس بعدی مربوط به بیشترین میانگین امتیازها برای پابلیشرهایی که برای WiiU بازی منتشر کردند :

اینجا یوبی سافت دومه!! البته با توجه به خلقیات هیتر گرامی، گرافیک بازیها روی WiiU کاغذ و مقوا هست و یحتمل براشون اهمیت نداره!:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or