Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
Hidden Blade در کار هست زیر این Phantom Blade قرار داره ...

این تیغه ای که میبینی زده بیرون Hidden Blade هست و اون تیغه ای که بین اون دو تا کمان قرار داره تیغه Phantom Blade هست ...

شما تریلرا رو یک نگاه بنداز متوجه میشی ...;)
منظورمو اشتباه گرفتی فکر کنم :دی
اسم اینی که الان تو دستشه Phantom Blade هست! اون تیغه اسمش Hidden Blade ـه اما دیگه به وسیله ای که تو دستشه اصلا هیدن بلید نمیگن!

Phantom Blade ـه که بین Hidden Blade Mode و Crossbow Mode سویچ میکنه ولی دیگه اسمش کلا تغییر کرده!
من نمیگم هیدن بلید نیست منظورم این بود که دیگه به اون وسیله به هیچ وجه هیدن بلید نمیگن و کلا ساختارش تغییر کرده!

خلاصه هر کسی نحوه کار Phantom Blade رو نمیدونه تریلر مخصوص خود فانتوم بلید دادن میتونین ببینین :x

آخرین ویرایش:
یه سری اطلاعات جدید دیدم توی انجمن یوبی حالا ممکنه جدید هم نباشه ! اما من نمیدونستم پس شاید بعضی ها ندونن !

نسخه ی Assassins Creed Unity از زمان BrotherHooD یعنی سال 2010 در دست ساخت و توسعه بوده
شما میتونید مراحل بازی رو به صورت کاملا مخفیانه به اتمام برسانید
شما میتوانید Arno رو بیشتر از نسخه ی های قبلی شخصی سازی کنید طوری که یک ابر قدرت باشد
آپگرید های بازی و تجهیزات بازی به مراتب خیلی بیشتر از سری های قبل شده است
قابلیت Haystacks در بازی وجود خواهد داشت
ساختمانهای موجود در بازی بسیار زیاد و گسترده شده است و شما میتوانید درون انها پنهان شوید
مبارزات سخت تر شده است شاید بتوانید 2 یا 3 سرباز را از پا در بیاورید اما 5 سرباز به مراتب سخت تر و دشوار تر است همچنین اراذل اوباش در بازی وجود دارد و ممکن است هر ان به شما حمله کنند !
boss fight همدر بازی برای اولین بار وجود خواهد داشت

آخرین ویرایش:
مبارزات سخت تر شده است شاید بتوانید 2 یا 3 سرباز را از پا در بیاورید اما 5 سرباز به مراتب سخت تر و دشوار تر است همچنین اراذل اوباش در بازی وجود دارد و ممکن است هر ان به شما حمله کنند !
boss fight همدر بازی برای اولین بار وجود خواهد داشت​

این دو خط آخری به کل قابلیتای بالا میرزه! یعنی اگه این دوتا واقعا خوب پیاده بشه عالی میشه!
مبارزات که فکر نکنم خیلی سخت شده باشه! تریلرا که مبارزاتش تقریبا مثل گذشته بود با انیمیشن های جدید ولی این باس فایت خودش خیلی امیدوار کننده هست!

مخفی کاری توی AC IV بدک نبود اما بازم زیاد خوب نبود این نسخه رو ا گه بتونن مخفی کاریشو تقویت کنن خیلی خوب میشه! ACII و Brotherhood بنظرم از این نظر خیلی خوب بودن! اگه اشتباه نکنم مرحله Banker توی BH بود که دهن آدم سرویس میشد تا طرفو بکشی عالی بود!
8366890.jpg
جوری بود که هیچ کس نباید متوجه میشد و خودتم نمیتونستی با شمشیر بکشیش و اینقدر زیبا بود که هیچ وقت فراموش نمیکنم! اما مرحله شاخ و به یاد موندنیی از ACIII و AC IV من یادم نمیاد! دشواری AC های قدیم به همین چیزاش بود!

در کل حالا که آب و کشتی توی این بازی نیست تا مثل ACIV جذابش کنه باید روی چیزای دیگه تمرکز کنن تا مثل BH و ACII جذاب بشه :x

The New Gameplay Of Assassin's Creed Unity - Features - www.GameInformer.com
اون ویدیو 10 دقیقه ای رو حتما ببینید قشنگ مشخصه مبارزه یه جوری شده که دیگه یه نفری نشه یه ارتش 30000 نفری رو کشت !
خیلی از مکانیزم ها رو هم بهبود دادن و کلا آزادی عمل زیادی برامون تو گیمپلی گذاشتن و خودشونم گفتن از نظر جو و ماموریت گرفتن از دوستان ( اسسین ها ) شبیه نسخه اول خواستیم بکنیمش ولی یه جوری میسازیم که مثلا مثل نسخه اول تکراری نشه و ... من که درجه هایپم چسبیده به سقف :| شما رو نمیدونم :دی

راجب به بخش مخفی‌کاری، اطلاعات کامل‌تری در این مصاحبه هست:
چیز خاصی نگفته یه جورایی گفته شده که مالتی پلیر شخصیش شبیه عنوان Watch Dogs هست

مرسی.
اینBoss Fight به قول خودمون غول مرحله آخره دیگه. نه؟

آره یه چیزایی تو همین مایه ها

نابود شدم اینو خوندم:))

Me too :d

این شگرد یوبی سافته :d

درود :bighug:

بچه ها برای کسی که نتونستن از لینکی که شروین جون گذاشتن رو ویدیو رو تماشا کنن توی مدیا فایر آپلود کردم که بچه ها بتونن دان کنن :x
البته کیفیت متوسطش هست :-"

03.gif

اینم لینک دانلود :
03.gif

البته این رو باید بگم که بعد از دریاییزه شدن نسخه ی قبل منتظر یک نسخه سُنتی بودم که اومد و میتونم بگم تریلر عالی بود هیچوقت فکر نمیکردم دوباره از اومدن اساسین هیجان زده بشم . :d

راستی امیر آکیبا کجاست !؟ :-"
میگم امیر میترسم بازی زیاد روی CO-OP مانور داده باشه تا سینگل قوی نظرت چیه !؟
بیا نظرت رو درباره ی این مکانیزم های جدید بگو دیگه امیر !!‌ :bighug:

درود :bighug:

بچه ها برای کسی که نتونستن از لینکی که شروین جون گذاشتن رو ویدیو رو تماشا کنن توی مدیا فایر آپلود کردم که بچه ها بتونن دان کنن :x
البته کیفیت متوسطش هست :-"

03.gif

اینم لینک دانلود :
03.gif

البته این رو باید بگم که بعد از دریاییزه شدن نسخه ی قبل منتظر یک نسخه سُنتی بودم که اومد و میتونم بگم تریلر عالی بود هیچوقت فکر نمیکردم دوباره از اومدن اساسین هیجان زده بشم . :d

راستی امیر آکیبا کجاست !؟ :-"
میگم امیر میترسم بازی زیاد روی CO-OP مانور داده باشه تا سینگل قوی نظرت چیه !؟
بیا نظرت رو درباره ی این مکانیزم های جدید بگو دیگه امیر !!‌ :bighug:

اول تشکر بابت مستقیم کردن لینک بردیا جان :دی
دوم اشکالی نداره من هم جواب بدم :دی ؟ ( فرض میگیریم که گفتی نه اشکالی نداره :-" )
واقعا خیلی خوشحالم از دریا دور شدن ( هرچند با عکس های ROGUE حال کردم و یه تستی میکنمش ولی کلا زیاد با دریا حال نمیکنم )
دوم اینکه طبق گفته خودشون همه جای بازیو نمیشه CO-OP رفت ! ممکنه رو CO-OP مانور داده باشند اما محاله تمرکز اصلیشونو رو اون بذارن ، چون که کاملا مشخصه این سری یک اسسین با تجربه کاملا ناب میسازن . من با دوشخصیت قبلی اونقدری که با اتزیو و الطائر حال کردم ، حال نکردم ( همچنین AVELIN که کلا دوست دارم همچون خاطره تلخیو که از این شخصیت دارم از ذهنم پاک کنم :دی ) ولی این سری حتی از تو تریلر ها هم میشه با آرنو حال کرد:|! اصلا شخصیت خیلی سنگین و خوبی داره ، امیدوارم فقط مسائل احساسی و عاطفی باعث نشه گروهش از هم پاشیده بشه ...
خب حالا آکیبای عزیز بیاد بگه :-" :دی

به احتمال زیاد بهترین نسخه بازی همین نسخه ps4 بشه!
البته امکان یکسان بودن با نسخهXO هم وجود داره که بر می گرده به هنر یوبی!( و گرنه سخت افزار کنسول XO هم کاملا قابل احترام و قابلیتهای زیادی داره)
به هر حال من که چشمم آب نمیخوره نسخه pc بهینه از آب در بیاد از الان باید به فکر تهیه نسخهps4 باشم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or