Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
ادوارد اولش تمپلار بود :d

درضمن تمپلار ها مه هدفشون کشتن مردم نیست هدفشون سلطه بر کل مردم جهانه :d
ادوارد کلا دزد دریایی بود! هرجا پول بود،ادوارد هم بود:-" (همون اولاش:-" ) آخر داستان تازه فهمید چی به چیه! :d

مهم اینه آدم بده ی داستانند:-" کم هم کرم نریختن البته در این راه :d

من تو اسسین دو میرفتم جاهایی که مردم نشستن ماهی گیری میکنن میدویدم تند سمتشون خودشون میوفتادن تو آب =)) خیلی حال میداد :|

:> چجوری فهمیدی :>
من تو برادر هود با جارو مردم رو ناکار میکردم :|انصافا از زدن دشمنا بیشتر حال میداد ، بعد جنازه ـشونو از رو زمین برمیداشتم تو چاه پرت میکردم =)) خیلی فاز میده بخدا :دی

منم دقیقاً همچین مرضایی میریختم:دی...
با جارو این سرباز گنده‌هارو که میزدی خداییش خعلی فاز میداد:دی

چرا باو اولش تمپلار میشه ندیدی اون حلقه مخصوص تمپلار ها رو کرد دستش ؟ البته هدفش فقط پول +کنجکاوی بود:d

خب باو تمپلار نبود که...اصن نمیدونست جریان شیه!:دیالبت خودت توی تبصرت اضافه نمودینگا:دی

Last edited by a moderator:
ادوارد کلا دزد دریایی بود! هرجا پول بود،ادوارد هم بود:-" (همون اولاش:-" ) آخر داستان تازه فهمید چی به چیه! :d

مهم اینه آدم بده ی داستانند:-" کم هم کرم نریختن البته در این راه :d

دیگه از وقتی اون جیمز کید مرد تصمیم گرفت اساسین واقعی بشه ....اون استاد جیمز کید هم دیگه اموزشش داد کامل شد اساسین :x

:> چجوری فهمیدی :>
من تو برادر هود با جارو مردم رو ناکار میکردم :|انصافا از زدن دشمنا بیشتر حال میداد ، بعد جنازه ـشونو از رو زمین برمیداشتم تو چاه پرت میکردم =)) خیلی فاز میده بخدا :دی

من تو revelation بمب مینداختم وسط یه گروه مردم:دی:دی

دیگه از وقتی اون جیمز کید مرد تصمیم گرفت اساسین واقعی بشه ....اون استاد جیمز کید هم دیگه اموزشش داد کامل شد اساسین :x
خوب دیگه آخر داستان بود :-" فکر کنم بازی 14 چپتر بود، این واقعه مربوط به 10~11 بود:-" (تازه یه چپترش که کلا گیم پلی نداشت! فقط توی کشتی بود و با دختر صحبت میکرد :d :-" )
اساسین شد،ولی در حد اساسین های دست آموز اتزیو که فقط پولدار بوده:-" :d تازه اساسین های دست آموز اتزیو حتی مقام بالاتری از ادوارد داشتن:-" :d

به نظرم اینکه یوبی هر سال داره اساسین میده چیز بدی نیست هیچ اتفاقا خیلی هم عالیه خصوصا نسخه ی Unity که منو خیلی جذب کرد واقعا من با این سنم مثل بچه ها طاقت ندارم برا بازی کردنش

خوب دیگه آخر داستان بود :-" فکر کنم بازی 14 چپتر بود، این واقعه مربوط به 10~11 بود:-" (تازه یه چپترش که کلا گیم پلی نداشت! فقط توی کشتی بود و با دختر صحبت میکرد :d :-" )
اساسین شد،ولی در حد اساسین های دست آموز اتزیو که فقط پولدار بوده:-" :d تازه اساسین های دست آموز اتزیو حتی مقام بالاتری از ادوارد داشتن:-" :d
برعکس همتون اصلا با ادوارد حال نکردم.
خداییش اون حس و حال Assassin ها رو نداشت.

دادا قفل کردی رو اینا:دی...

به نظرم اینطوری خعلی دیگه مسخره میشه:|
به هرحال این خانوم تحت حمایت من است:دی
بابا قفل چیه؟؟؟؟گفتم امیدوارم نباشه که با توجه به حرف دوستان نیست.
راستی...
:dحمایتت تو حلقم واقعا!!!:d
نمیدونم چرا... ولی به هرحال وقتی اون تریلر اولیه رو میبینم یاد یکی از تریلر های BH میفتم

آخرین ویرایش:
کلا کمپانی ای هست که تو خز کردن استاده .
تو گند زدن هم تبهر خاصی داره تو این شکی نیست .
پست قبلیمو زدم پاک کردم :دی تله رو حال کردی؟ :دی

شما هم در خودت جستجو کن ببین توی چه چیزی تبهر خاصی داری :دی من میدونم! اون میدونه! همه میدونن :دی
if you know what i mean :>

اتفاقا Unity پتانسیل این رو داره که سری رو دوباره به مسیر درستش برگردونه البته اگر در کنار گیم پلی مناسب یه داستان خوب هم داشته باشه.
شخصا به Unity خیلی امیدوارم و بی صبرانه منتظرشم :bighug:

دوست عزیز کسی مجبورت نکرده بشینی یه بازیو خز رو بازی کنی !
دوس نداری بازیش نکن !

اینا تکراری شده ، جواب نمی ده ، باس چیزای دیگه ای هم اضافه کرد ،

آخه من موندم ایشون که کلا به بازی های یوبی گیر داره چرا باید توی تاپیک هاش باشه و اینکه اظهار نظر کنه و به کسایی هم که به این کمپانی علاقه دارن به نوعی توهین .

عزیز من خوشت نمیاد ندیده بگیر ، اصلا نیا سمتش ، هم خودت راحت تری هم خیلی های دیگه!! فکر کنم کلا شما ازین کار لذت می بری:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or