Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
عجب خوب میشد اگه یوبیسافت میومد از سری از بازی یه فیلم با گرافیک مث همین تریلرای سی جی میساخت:(
لامصب بدجور فروش میکرد!
من یجوری بهم الهام شده که این یارو الیس خواهر این آرنو ـه که تو بچگی از هم جدا شدن:d
داستان غیرمنتظره میشه اینطوری

اقا منکه از ارنو خوشم اومد ... قیافه هم خیلی برام اهمیتی نداره ولی به اندازه ادوارد خوش قیافه نیست .... :d

دوستان یه چیزی من اتزیو به اندازه ی الطیر خوشم نیامد چرا؟ چون اتزیو اصلا به اندازه الطیر خفن و مرموز نبود و اینکه الطیر مستقل بود همه کاراشو خودش میکرد ولی اتزیو هزار جور ادم کمکش میکردن :d
این یکی به نظر میاد به اندازه الطیر خفن باشه ...:x

عجب خوب میشد اگه یوبیسافت میومد از سری از بازی یه فیلم با گرافیک مث همین تریلرای سی جی میساخت:(
لامصب بدجور فروش میکرد!
من یجوری بهم الهام شده که این یارو الیس خواهر این آرنو ـه که تو بچگی از هم جدا شدن:d
داستان غیرمنتظره میشه اینطوری
كجايكاري ساختن يه قشنگشم ساختن :دى

به به! چه نقشه ای! >:)
ولی یحتمل من 3 ثانیه ای یکبار مپ رو باز میکنم ببینم کجام =)) همینجوریش کم گم میشدم،حالا اون مرکز شهر شلوغش هم اضافه بشه:-" :d

فقط یکم محیط های غیر شهریش کم نیست؟ :-" منظور دشت و دمن و بیابون( :| بیابون؟ :)) ) و ... میباشد :d

خوب تو خبر نوشه بودن 3 برابر نقشه ی نسخه 4 که گمراه کننده بود :دی
3 برابر اون که اصلا یه چیز تخیلیی میشه :-" به جای 10 تا استودیو،باید 30تا روش کار میکردن:-" :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or