Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
خداکنه یه چیزی درجد نسخه 2 دربیاد :دی اون حس انتقامی که اتتزیو داشتو هیچ بنی بشری نداشت :دی دونه دونه دشمنا رو کُشت :| از دشمن جوونی خودشم نگذشت لامصب :دی یعنی اون تیکه که اونو بالای قلع میکشه عمو ـش میاد احترام گذاشتن به مُرده ها رو بهش یاد میده بهترین سکانس زندگیم بود :دی
حتی از کتاباشم بهتر دراومده بود :دی

خداکنه یه چیزی درجد نسخه 2 دربیاد :دی اون حس انتقامی که اتتزیو داشتو هیچ بنی بشری نداشت :دی دونه دونه دشمنا رو کُشت :| از دشمن جوونی خودشم نگذشت لامصب :دی یعنی اون تیکه که اونو بالای قلع میکشه عمو ـش میاد احترام گذاشتن به مُرده ها رو بهش یاد میده بهترین سکانس زندگیم بود :دی
حتی از کتاباشم بهتر دراومده بود :دی

يه حسي به من مي گه اين نسخه هم مثل 2 خيلي مؤفق ميشه
من جاي يوبي سافت بودم اساسين كريد 2 رو يكبار ديگه با كيفيت بالاتر براي نسل جديد ميزدم!
چون مطمئنم كه خيلي ها هستن پول بدن براش تا دوباره بازي زنده بشه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

پ.ن: عزیزان در مورد Brotherhood کم لطفی نکن,از خوبای سری هستند ایشون :>

آره، من هم موافقم، تنها بدي برادرهود نقشه ي كوچكش نسبت به 2 بود كه خب طبيعي بود ، چون يك ورژن مكمل بود
وگرنه از نظر داستان و گيم پلي حرف نداشت

خدا کنه هرکاری میکنند فقط یه فکری به حال درجه سختی بازی بکنند که خیلی پرته کلا !:|

فکر نکنم بتونن این یه موردو کاری بکنن! خصوصا توی co op اصلا مهلت نمی دادن به کسی همه پخ پخ میشدن. تو 4م با اینکه یه نفر بود دیگه لامصب تانک شده بود:دی تو چند ثانیه میشد دخل 7-8 نفرو یه جا اورد

هیچ شهری دمشق-فلورانس-ونیز نمیشه :دی ! یعنی خودشونو بکشنم نمیتونن شهر با ابهت اینا بسازن :دی مگر اینکه تو شماره حدید شهرش واقعا خوف باشه که خوب این احتمالش خیلی بالائه :دی

فکر نکنم بتونن این یه موردو کاری بکنن! خصوصا توی co op اصلا مهلت نمی دادن به کسی همه پخ پخ میشدن. تو 4م با اینکه یه نفر بود دیگه لامصب تانک شده بود:دی تو چند ثانیه میشد دخل 7-8 نفرو یه جا اورد

کلا ادم کوچترین اضطراب و ترسی طی این بازی احساس نمیکنه ! :| میشه عملا و کاملا منطقی درست 100 نفر تو این بازی در عرض 5 دقیقه از بین برد :| کوچکترین چلنجی در بازی وجود نداره ! :|

نوشته شده توسط [emoji769:
TyrioN;3292702]خدا کنه هرکاری میکنند فقط یه فکری به حال درجه سختی بازی بکنند که خیلی پرته کلا !:|

يوبي سافت از اساسين كريد 2 به بعد سختي رو از بازي برداشت ،
و به جاش از اون مأموريت هاي ويژه و اضافي گذاشت تا حرفه اي ها و علاقه مند ها بازي كنن و درصد بالاتر بره و گيمر هاي مبتدي هم بتونن بدون سختي خاصي بازي رو تموم كنن
ولي من خودم اين روش رو خيلي نمي پسندم، چون آزادي عمل رو مي گيره همون بهتر بود كه مثل 2 سخت و مراحل سخت تر داشت، ولي اين طوري نبود!
تو نسخه ي جديد اينكار رو بكنن بهتره

کلا ادم کوچترین اضطراب و ترسی طی این بازی احساس نمیکنه ! :| میشه عملا و کاملا منطقی درست 100 نفر تو این بازی در عرض 5 دقیقه از بین برد :| کوچکترین چلنجی در بازی وجود نداره ! :|

موافقم نسخه های جدید درجه ی سختی شون مثله ماسته :dیادش بخیر توی نسخه ی 2 دشمنا به چند گروه تقسیم میشدن که برای کشتن هر کدومشون باید یه روشی رو میرفتی مخصوصا اون نیزه دارا که کلا از AC2 به بعد توی بازی نبودن

هیچ شهری دمشق-فلورانس-ونیز نمیشه :دی ! یعنی خودشونو بکشنم نمیتونن شهر با ابهت اینا بسازن :دی مگر اینکه تو شماره حدید شهرش واقعا خوف باشه که خوب این احتمالش خیلی بالائه :دی
مثل چی باهات موافقم :دی
یعنی هنوز ونیزو یادم نرفته! طراحی محیط ... فقط WoW :دی همین الان با اون گرافیک سال 2010 بری به محیطش نگاه کنی میری تو بحر خوشگلیش :دی
اصلا چی بود لامصب :دی فلورانسم خیلی خوب بود!:دی
این یکی جدیده هم خیلی خوب بنظر میاد و بنظر میرسه از نسخه های قبلی بهتر بشه ولی بازم فکر نمیکنم بتونه به ACII برسه :دی و نهایت خیلی خوب بشه در حد Rome میشه :دی البته اونم چیز کمی نبود خیلی شهر قشنگی بود! مخصوصا اون ورزشگاهه چیه همون خیلی قشنگ در آورده بودن تو روم :دی

- - -ویرایش - - -

آره! :|
باز ACI از II سخت تر بود!
یادمه یک جا بین 10-15 نفر مونده بودم بزور زدم کشتمشون یک جوری احساس غرور کردم ... :|
اما حالا توی AC IV میری مثلا مخفی کاری کنی و اون قسمت مورد نظرو بدون اینکه کسی بفهمه بگیری وسط کار هی از خودت سوال میپرسی دقیقا چرا داری مخفی کاری میکنه؟ مگه مرض داری؟ برو وسطشون همشونو عین پشم در عرض 1 مین بکش هیچ خطری هم تهدیدت نمیکنه :|
بعدم مثلا لو میری میگی ولش کن بزار حمله کنن مثلا چه ***(شکری:|) میخوان بخورن؟؟!؟ :دی

دوستان یوبسافت گفته که پاریس تنها ناحیه ای نیست که بازیکنان میتونن توش به گشت و گذار بپردازن. یکی از نقاط خارج از شهر کاخ ورسای (Palace of Versaille) هست.
منبع
از Revolution دیگه تقریبا بازی تو چند تا شهر انجام میگرفت که این ماجرا تا‌bf هم ادامه داشت و بعید نیست که تو این نسخه هم ببینیم!

Revelation چیه؟ AC II فقط 400 تا شهر داشت:|
گفتی شهر های AC2 ...
شهر های ACIII/ACIV رو با وینز و فلورانس مقایسه می کنم نمی دونم باید بخندم یا گریه کنم :(
یعنی می شه اون طراجی شهر برگرده به AC؟ :(

از Revolution دیگه تقریبا بازی تو چند تا شهر انجام میگرفت که این ماجرا تا‌bf هم ادامه داشت و بعید نیست که تو این نسخه هم ببینیم!

از نسخه های اصلی فقط AC:B بود که یک شهر داشت برای گردش آزاد. بقیه حداقل دو شهر داشتن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or