Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
خو اصلا مگه قرار بوده گیم پلی رو متحول کنند؟ همون شیوه ی قبلی که خیلی هم خوب بود رو همچنان بهبود میبخشن :x
همین اضافه شدن Co Op به بازی رو نگاه کنید چقدر جذاب شده! یه بار دیگه فقط نمایش کنفرانس مایکرو رو ببینید:x
+همین رنگ و روی بازی رو که عوض کردن! بازی شده یه مخلوطی از AC I و II ! از اون شهرهای داغون AC III دور شدیم و دوباره به یه شهر اروپایی خفن اومدیم! :x خیلی هم خوب! :دی
فقط حیف که مثل برادرهود فقط یه شهر داره:(

دیگه بی خیال این قابلیت Co-Op کذایی بشو :d,خوده یوبی میگه فقط در حد یه دوره همی بیشتر نیست بعد میگی جذابش کرده.:|

ولی بغیر از این بخش با سایر مواردی که گفتی موافقم + داستان خوب که ظاهرا در این مورد مشکلی توی این نسخه نیست ( چون شماره 4 واقعا روند داستانیه داغونی داشت)+ سختی مبارزات رو هم بیشتر کنن دیگه میشه یه AC خوب :bighug:

بحث اون نیست :دی الان دوتا تریلر گیم پلی اومده شونصد تا باگ ازش گرفته شده دیگه تو کل بازی رو حساب کن :دی
حالا باگاشم همش باگ انیمیشنیه :| مثلا یکی در جا داشت میدوید و این یکی هم پاش اومده پشت سرش :|

من موندم Watch Dogs این همه بازی کردم اصلا یادم نمیاد باگ انیمیشنی دیده باشم توش :| یا هم خیلی کم که به چشم نمیاد! خیلی خوب ساخته شده بود اما AC هنوز که هنوز پر باگ انیمیشنیه! یک بارم نشده این باگارو درست کنن :|

اگر یادت باشه اولین نسخه اساین که گیمپلی اش رو زنده برای اولین بار رو استیج بازی میکردن , یک باگ خیلی ضایع داشت.
کلا این مدل باگ ها در اساسین ریشه ای هست. این باگ ها مربوط میشه اکثرا به collision detection یا همون عدم تشخص برخورد که تو بازی های open word بسیار رایج هست ولی اساسین انصافا در این زمینه خیلی خوب عمل کرده , هر چند باگ هایی داره

اگر بگیم بازی 60 ساعت گیم پلی داشته باشه، 20 ساعتش بخش داستانی باشه:-"
خو یه چیزی در حدود 40 ساعت میشه Co Op :-" کجاش میشه یه چیز دور همی؟ :دی
میگم که همین نمایش هایی که دادن رو ببین، مسلما اونقدر هم نخودی نیست این بخشش:دی وقتی حتی CG بازی هم بر پایه Co Op میباشد:دی

AC IV از نظر داستانی فوق العاده بود:دی ققط ربطی به AC نداشت:-"
از این به بعد میخواید به داستانش اشاره کنید دقیق شفاف سازی کنید که در حقش ظلم نشه:-"

Coop اونقدرم دور همي نيست:d ، علاوه بر اينكه تقريبا ازادانه ميشه داخل چرخيد احتمالا كلي مرحله هاي جانبي براي اين قسمتش ميزارن(دقيقا مثل RDR سرگرم كننده ميشه يا كلا coop هاي Freeroam)
در كنارشم كه مراحل داستاني coop داره.
من كه از نمايشش راضي بودم.
-
میگم که همین نمایش هایی که دادن رو ببین، مسلما اونقدر هم نخودی نیست این بخشش:دی وقتی حتی CG بازی هم بر پایه Co Op میباشد:دی

از این به بعد میخواید به داستانش اشاره کنید دقیق شفاف سازی کنید که در حقش ظلم نشه:-"
AC IV از نظر داستاني افتضاح بود. شخصيت پردازيشم كه هيچي..:d
بقيه قسمت هاش باعث شد بازي خوبي باشه

در مورد داستان AC IV به شدت مخالفم! :دی
داستان از این خفن تر در مورد دزدان دریایی نمیشه اصلا! :دی عالی بود! :x
به بهترین شکل ممکن دنیای دزدای دریایی رو به تصویر کشیده بودن! و حیلی هم کاراکترهای خوبی خلق کرده بودن:دی

البته اگر وان پیس رو فاکتور بگیریم، AC IV میشه بهترین شکل و ... :-"

من مي ترسيدم اين هارو بگم و مورد عنايت تمام و كمال يوبي پرستان و AC بازان قرار بگيرم :|:d
گيم پلي كلا" همون بود ! با اين كه خيلي قصد داشتن روي اين مانور بدن كه بازي ماموريت هاي متنوعي داره ولي واقعيت اينه كه همون بود
باو اين همون بود فقط رنگ و لعابش عوض شده !
دقیقا مورد عنایت همون دوستان AC باز قرار میگیری :|
نه جون ما دقیقا گیم پلی چیه؟ :| :دی
کل گیم پلی عوض شده و از بیخ پارکوری شده! نه جون ما فقط اول تریلر سینگل بازی که از ساختمون میاد پایینو اگه تونستی توی نسخه های قبل اونطوری بیای پایین من AC رو میبوسم میزارم کنار :دی
اصلا یک چیزش شبیه قبلی نبود غیر از فایتینگش که تقریبا همون بود با حرکت جدید!

گرافیک هم نمیدونم چجوری بچه ها میگن نسل بعدی نبود :دی فن بازی در نمیارما ولی یک بازی نسل قبلی همچین گرافیکی داره آیا؟ :| فضای بازش Draw Distance فوق العاده ای داره فضای بستشم که دیگه میتونین پایین ببینید و دیگه نمیدونم چی بگم :|

اگه اینا نسل بعدی نیست یکی دقیقا به من بگه نسل جدید چیه که ما تصورش کنیم :دی

در مورد داستان AC IV به شدت مخالفم! :دی
داستان از این خفن تر در مورد دزدان دریایی نمیشه اصلا! :دی عالی بود! :x
به بهترین شکل ممکن دنیای دزدای دریایی رو به تصویر کشیده بودن! و حیلی هم کاراکترهای خوبی خلق کرده بودن:دی

در مورد Co-Op اصلا نظرت رو قبول ندارم ,
از این نظر که روی رفتن مراحل داستانی بازی به صورت 4 نفره تاکید شده بود بعد گفت شد که Co-Op محدود و برای مراحل جانبی و گشت زدن هست.(این معنای دیگه دور همیه:d )
حالا از این موضوع ردبشیم بهتره چون چیز خاصی هم نیست که زیاد در موردش تامل بشه;)

در مورد داستان هم اگر کل سری رو نگاه کنیم میشه بهتر قضاوت کرد.
بله شاید AC IV اگر به صورت یک بازی مستقل بهش نگاه کنیم داستان متوسطی داشت:d
ولی در خود سری نمیشه از روند داستانیش دفاع کرد.
به عنوان نمونه نحوه اساسین شدن Edward Kenway چطوری توجیح میکنی؟! :-"

پ.ن:در مورد داستان بازی هایی که فنشون هستی, کمی افراطی طرفداری میکنی :d ( مثل قضیه Gow:A :-" )

آخرین ویرایش:
در مورد Co-Op اصلا نظرت رو قبول ندارم ,
از این نظر که روی رفتن مراحل داستانی بازی به صورت 4 نفره تاکید شده بود بعد گفت شد که Co-Op محدود و برای مراحل جانبی و گشت زدن هست.(این معنای دیگه دور همیه:d )
حالا از این موضوع ردبشیم بهتره چون چیز خاصی هم نیست که زیاد در موردش تامل بشه;)

در مورد داستان هم اگر کل سری رو نگاه کنیم میشه بهتر قضاوت کرد.
بله شاید AC IV اگر به صورت یک بازی مستقل بهش نگاه کنیم داستان متوسطی داشت:d
ولی در خود سری نمیشه از روند داستانیش دفاع کرد.
به عنوان نمونه نحوه اساسین شدن Edward Kenway چطوری توجیح میکنی؟! :-"

پ.ن:در مورد داستان بازی هایی که فنشون هستی, کمی افراطی طرفداری میکنی :d ( مثل قضیه Gow:A :-" )
یا پستا رو درست نمیخونید،یا همین پستا رو درست نمیخونید:-" راه دیگه ای نداره! :d
خودمم گفتم دیگه : " AC IV از نظر داستانی فوق العاده بود :d فقط AC نبود! :-" "
چندجای دیگه هم گفتم،بهتره اسم بازی رو Pirate's Creed بزاریم! :d
برای همین هیچ توجیح کردنی در اون موردی که گفتی نیاز نیست! :d

خود ادوارد هم در بهترین حالت،از نظر اساسین بودن، میتونه در حد نخودی های اساسین های تاریخ رده بندی بشه! :d
گرچه آخرش اساسین میشه:-" ولی بعد از 8 چپتر:-" :| ، در این مورد هم اتزیو و کانر هم بر پایه ی انتقام اساسین شدن! آرنو هم به نظر میرسه بر همین اساس اساسین شده! :-"
این اسکورپیون رو هم ببینید،میخواد انتقام بگیره و چقدر هم شبیه اساسین ها شده قیافش توی MK X :))

+ من زمان حال AC IV رو خیلی بیشتر، از زمان حالی که دزموند بود دوست داشتم! :d :-"

در مورد GOW:A من هنوز رو نظرم هستم! :d
کسی که باس آخر GOW I و GOW III رو رفته باشه، CoO و GOS رو بازی کرده باشه! کمیک رو خونده باشه، یا حداقل نصف اینا رو هم انجام داده باشه!
هیچ جوره نمیتونه بگه این کریتوس،اون کریتوسی که ما میشناسیم نیست! :d
اگر بگه مشخصه کلا کریتوس رو نشناخته! :d

+ بازه ی زمانی GOW:A وقتی هست که کریتوس هیچ امیدی به انتقام نداشته!!! آریس ولش کرده، بقیه ی خداها و تایتان ها هم هنوز بهش رو نکردن! 10 سال بعد از GOW:A تازه کریتوس امیدی برای انتقام پیدا میکنه! نه 6 ماه بعدش،که افتضاح ترین فاجعه ی ادوار رو رقم زدم و هیچ راه رو به جلویی نداره! :d

چرا اتفاقا پستت رو دقیق خوندم ( مثل اینکه پست من اصلا نخوندی :-"), خودم گفتم که جدای ازسری حرفت تقریبا درسته:d ولی وقتی اسم AC میاد روش با کل سری قیاس میشه و مشکل اینجا نمایان میشه.
در واقع داری همون حرفیو میزنی که من میگم منتها با یه ادبیات دیگه :>:d

+ من زمان حال AC IV رو خیلی بیشتر، از زمان حالی که دزموند بود دوست داشتم!

:-b:-?:|

----------------------------------------
در مورد گاو هم واقعا دفاعت از داستان بازی قابل ستایشه ولی قانع کننده نیست :>;)

بچه ها خوبی این بازی اینه که رو حالت Offline دو نفره هم داره که خوب خیلی پیشرفت بزرگی هستش و مردم به شدت از این استقبال میکنن چون واقعا حال میده

اصلا یوبیسافت کلا بازیاش مخصوصا اساسین هاش باگ نداشته باشن تعجب داره.
یه سری هم داشتم AC III بازی میکردم سربازه رو نیم ساعت داشتم میزدم....آخرم نمرد!
یوبی عزیز ممنون از این که موجبات خنده و شادی مارا فراهم میکنید:|

آخرین ویرایش:
واقعا؟ Local co-op داره؟ عالییییییه! Must buy شد از همین الان.

بله تایید شده و بصورت Offline و Split Screen میتونید بازی کنید در واقع همون مراحل Co Op هستش که بصورت Offline و Split Screen به صورت دو نفره میشه بازی کرد که خوب Split Screen هم کاملا نسل بعد هست و اصلا احساس ناراحتی ندارید باهاش بلکه احساس راحتی میکنید و حس لذت بخشی بهتون میده مطمئنم بازیه خوبی میشه

بله تایید شده و بصورت Offline و Split Screen میتونید بازی کنید در واقع همون مراحل Co Op هستش که بصورت Offline و Split Screen به صورت دو نفره میشه بازی کرد که خوب Split Screen هم کاملا نسل بعد هست و اصلا احساس ناراحتی ندارید باهاش بلکه احساس راحتی میکنید و حس لذت بخشی بهتون میده مطمئنم بازیه خوبی میشه
منبع این که تایید شده چیه؟:d
تو interview با creative director بازی، تایید می کنه بازی فقط CO-OP آنلاین داره
Assassin's Creed: Unity gameplay video and interview - E3 2014

آخرین ویرایش:
منبع این که تایید شده چیه؟:d
تو interview با creative director تایید می کنه فقط بازی CO-OP آنلاین داره
Assassin's Creed: Unity gameplay video and interview - E3 2014

اما یکی از آشنا های ما تو سالن نمایشگاه حضور داشت و خودش دیده که دارن Split Screen بازی میکنن و خودشم صحبت کرده با سازنده و سازنده هم تایید کرده کاملا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or