Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
خوب چون فن سری هستم و سر این تریلرا خیلی هایپ شدم یک والپیپر زدم گفتم برا بچه ها بزارم!
البته خیلی کم طول کشید درست کردنش :دی واسه تفریح!

این هم برای کسایی که ترلر رو ندیدن:
بالاخره یوبیسافت از عنوان جدید مجموعه ی طولانی ACپرده برداری کرد.
مجموعه Assassin's Creed از AC Iشروع و با AcII-AC BH-AC Revoloution-AC III-AC IV ادامه داشت.و نسخه جدید آن Unity در 28 اکتبر در دسترس خواهد بود.

یوبیسافت در کنفرانسی که در همایش E3داشت به وضوح اعلام کرد...

Ubisoft:ما گرافیک بازی را مانند فیلم سینمایی طراحی کردیم.
104.gif
این بازی بزرگترین نسخه از فرنچایز Assassin's Creed خواهد بود

و این یعنی دنیایی پنج برابر AC IV. و گرافیکی به مراتب بهتر.احتمالا برای اجرای بازی با این گرافیک نیاز به سیستم قویی خواهیم داشت.حالا خر بیار و باقالی بار کن((لامصب باقالی هم گرونه
4.gif
))مطمئنا بازی برای سیستم های High Performance ساخته شده.

Untitled.png

همانطور که از نام بازی مشخص است:UNITY((اتحاد)) به معنای واقعی کلمه در بازی به نمایش در خواهد آمد!!!طبق تریلری که یوبیسافت در E3 به نمایش گذاشت این نسخه در بازی مانند III در مورد انقلاب است.انقلابی خونین.در تریلر اساسین های مثل همیشه پر جذبه قسمتی از کار را انجام داده و ماموران اصلی و ظالم را بدست مردم میسپارند.
بازی قرار است برای کنسول های نسل هشتم یعنی PS4,Xbox Oneو Pc منتشر شود و ظاهرا نسل هفتمی ها ((دارندگان ps3 و xbox360)) باید بروند به....
بروند به...
بروند به بازی فروشی یک بازی دیگه خریداری کنند.
عکس هایی از تریلر منتشر شده:
ac.png
ac789003.png

آخرین ویرایش:
^^^^
خوبه فقط درباره این:
و این یعنی دنیایی دوبرابر AC IV.
خودشون که بصورت رسمی اعلام کردن 5 برابره.:|
اینم خیلی باحال بود :دی :
ظاهرا نسل هفتمی ها ((دارندگان ps3 و xbox360)) باید بروند به....
بروند به...
بروند به بازی فروشی یک بازی دیگه خریداری کنند.
هر چند اونا هم یه Assassin's دیگه براشون تو راهه.
و این:
در تریلر اساسین های مثل همیشه پر جذبه قسمتی از کار را انجام داده و ماموران اصلی و ظالم را بدست مردم میسپارند.
مثل همیشه.:-/ التایر، اتزیو، کانر و ادوارد هیچکدوم اینکارو نمیکردن. اگر درست یادم نمیاد روشنمان کنید :دی. آرنو (کرکتر اصلی Unity) اولین نفریه که اینکارو میکنه.
------------------------------------------------------------------------
اینا که گفتم صرفا برای اطلاعات کسایی هست که هنوز تریلرا رو ندیدن:)

آخرین ویرایش:
بنده به شدت جذب این بازی شدم..گرافیک عالیه و پارکور هم تغییر بنیادین کرده که بسیار هم زیبا شده........فقط امیدوارم طراحی مرحله گوناگون و خوبی داشته باشه + داستان خوب

Ubisoft:ما گرافیک بازی را مانند فیلم سینمایی طراحی کردیم.
104.gif
این بازی بزرگترین نسخه از فرنچایز Assassin's Creed خواهد بود
AC III بزرگترین عنوان این سری بود که از آخر کوچکترین عنوان این سری به حساب میومد :|
باز درباره این نسخه هم حرف زیاد میزنن از آخر در حده هایپاش نمیشه میخوره تو ذوقمون :| بابا مثل همون AC IV بی شیله پیله منتشر کنین حال کنیم دیگه :|

اون عکسا هم از تریلر CG هست و گرافیک بازی اونقدر نیست :|
البته گرافیک که عالیه ولی میگم اونا CG ـه :دی

---

این تریلر CG ـه که توی کنفرانس یوبی پخش شد عالی بود :دی
آهنگش یکی لینک نداره بگه خیلی خوب بود :دی یک حس عجیبی میداد و خیلی مچ بود با تریلر :دی

یحتمل خوانندش Lorde نبود؟ :| خیلی شبیه بود صداش :دی

آخرین ویرایش:
4 نفره بازی کردن هم خیلی جذابه! :d ، البته تو تاپیک کنفرانس MS بود فکر کن، گفتم که بخش داستانی رو Co-Op نمیرم!

این بخش Co-Op چهار نفره هم که تو زرد از آب در اومد:|(البته من تنها بازی کردن در بخش داستانی رو ترجیح میدم :d)
Ubiosoft اعلام کرده که قسمت های محدودی از بخش داستانی رو میشه بصورت چهار نفره به اتمام رسوند یعنی عملا Co-Op چهار نفره یعنی کشک 8-|
اول یه مانور تبلیغاتی روی قضیه میدن و گیمرا کلی خوشحال میشن,بعد میگن نه به اون صورت هم گفتیم,نیست :^o

من که ترجیح می دم بخش سینگلش رو به تنهایی و به سبک خودم جلو ببرم و گنجاندن کو آپ در بخش داستانی کار درستی نیست ولی اگه مثل فارکرای 3 مد مستقلی از بخش تک نفره داشته باشه استقبال می شود.

Co-op اگه خوب و تر و تمیز باشه، واقعاً باحاله (کو آپِ حضرت Portal رو به خاطر بیارید :d). البته خیلی هم واسم مهم نبود که بخش داستانی بازی کو آپ داشته باشه یا نه. ترجیح می‌دم تنهایی بازی کنم.

نوید خوب الان هم از AC III بازی بخش Wolfpack رو داره دیگه :دی
---
اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم که خیلی لز مراحل داستانی رو نمیشه اینجوری رفت :دی
با خیال راحت بازی مینماییم، کسی هم نمیاد یقمون رو بگیره بیا Co-Op بریم بازی رو:-"

اتفاقا من اصلاً با نمایش بازی حال نکردم . گیم پلی و گرافیک در حد نسل بعد نبودن بخصوص گیم پلی که عیناً نسل قبلی بود با اون سیستم مخفی کاری داغون و هوش مصنوعی تعطیل . گرافیک هم خوب بود ولی اصلاً wow نبود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or