Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
اتفاقا من اصلاً با نمایش بازی حال نکردم . گیم پلی و گرافیک در حد نسل بعد نبودن بخصوص گیم پلی که عیناً نسل قبلی بود با اون سیستم مخفی کاری داغون و هوش مصنوعی تعطیل . گرافیک هم خوب بود ولی اصلاً wow نبود .

من مي ترسيدم اين هارو بگم و مورد عنايت تمام و كمال يوبي پرستان و AC بازان قرار بگيرم :|:d
گيم پلي كلا" همون بود ! با اين كه خيلي قصد داشتن روي اين مانور بدن كه بازي ماموريت هاي متنوعي داره ولي واقعيت اينه كه همون بود
باو اين همون بود فقط رنگ و لعابش عوض شده !

هر بار ک تریلراش رو نگاه میکنم ... بیشتر از قبل بی تابش میشم ... اصن داغون میکنه آدمو...
چ گرافیکی خیره کننده ای
چ گیم پلی زیبایی
طراحی مراحل محشره
جزئیات دیوانه کننده

اما ب نظرم خود لباس Arno جای کار داره، مخصوصا تکون خوردن لباسش

من عاشقش شدم...
اصن رفتم تو لاک بدااا ... بخاطر این بازی...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

^^^^
خوبه فقط درباره این:

خودشون که بصورت رسمی اعلام کردن 5 برابره.:|

هر چند اونا هم یه Assassin's دیگه براشون تو راهه.
و این:

مثل همیشه.:-/ التایر، اتزیو، کانر و ادوارد هیچکدوم اینکارو نمیکردن. اگر درست یادم نمیاد روشنمان کنید :دی. آرنو (کرکتر اصلی Unity) اولین نفریه که اینکارو میکنه.
------------------------------------------------------------------------
اینا که گفتم صرفا برای اطلاعات کسایی هست که هنوز تریلرا رو ندیدن:)

درسته من اشتباه نوشتم پنج برابره.
نه من برای پرجذبش نوشتم مثل همیشه!!!وگرنه که هیچ کدوم اینکارو نمیکردن!!!!!!!!!!!!!!
من کنفرانس E3 رو ندیدم!درباره Comet هم چیزی گفتند؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

AC III بزرگترین عنوان این سری بود که از آخر کوچکترین عنوان این سری به حساب میومد :|
باز درباره این نسخه هم حرف زیاد میزنن از آخر در حده هایپاش نمیشه میخوره تو ذوقمون :| بابا مثل همون AC IV بی شیله پیله منتشر کنین حال کنیم دیگه :|

اون عکسا هم از تریلر CG هست و گرافیک بازی اونقدر نیست :|
البته گرافیک که عالیه ولی میگم اونا CG ـه :دی

---

آقا این تریلر CG ـه بالا توی کنفرانس یوبی ـه؟ اگه آره که آخرای دانلود کنفرانسه پس هیچی!
اگه نیست که یکی لینک بده :دی

و یک چیز دیگه اینکه چهره آرنو رو کجا کامل نشون میده ببینیم چه شکلیه؟ :| یک عکسی چیزی بدین!
والا این جمله رو که مثل فیلم سینمایی طراحی کردیم رو خود یوبی گفت!!!!
ولی با سابقه درخشانی که از یوبی به جا موند...
مطمئنا افت خواهیم داشت:|

Lorde - Everybody wants to rule the world
آها منظورم همون Lorde بود اشتباهی اسم آهنگشو گفتم :| :| :| :| :دی
با تشکر :دی

------------

این تریلر سینگلشو جداگونه دانلود کرده بودم خوب بود اما دیشب که کنفرانس یوبی رو دیدم اونجا بشدت داغون بود! چقدر باگ داشت :| یعنی یوبی سافت مدیون میشه این باگای انیمیشن بازی رو درست کنه! :|

یارو درجا داشت سر جاش میدوید :| اینا اگه تو نسخه آخرم اینقدر داغون باشه خیلی بده :|

اسم آهنگ و خواننده اون تریلر رو کسی نمیدونه چیه ؟ خیلی خوب بود آهنگ

- - -ویرایش - - -

اسم آهنگ و خواننده اون تریلر رو کسی نمیدونه چیه ؟ خیلی خوب بود آهنگ
خودم فهمیدم :) اسم خواننده lorde و اسم آهنگ Everybody Wants To Rule The World

عکس رو کوچیک تر هم مزاشتی میتونستی ببینیم!
اول اینکه بازی 3-4 ماه دیگه میاد , OPEN WORLD هست , و چند صد NPC همزمان پردازش میشه. حالا یه NPC این وسط لنگ اش دو سانت جابه جا شده!!! شما بهش گیر دادی!

اول اینکه بازی 3-4 ماه دیگه میاد , OPEN WORLD هست , و چند صد NPC همزمان پردازش میشه. حالا یه NPC این وسط لنگ اش دو سانت جابه جا شده!!! شما بهش گیر دادی!
دو سانت؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه ذره دیگه پاش باز شه 180 رو میزنه:|
این اشتباه واسه بازی به این پر سابقگی موجه نیست!چه موردی که من گفتم چه اون موردی که طرف داشت درجا میدوید!!!!
مطمئنا بر طرف میشه موقع انتشار;)

دو سانت؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه ذره دیگه پاش باز شه 180 رو میزنه:|
این اشتباه واسه بازی به این پر سابقگی موجه نیست!چه موردی که من گفتم چه اون موردی که طرف داشت درجا میدوید!!!!
مطمئنا بر طرف میشه موقع انتشار;)

باگ تو همه ی نسخه های AC بوده هست و خواهد بود:d

خو اصلا مگه قرار بوده گیم پلی رو متحول کنند؟ همون شیوه ی قبلی که خیلی هم خوب بود رو همچنان بهبود میبخشن :x
همین اضافه شدن Co Op به بازی رو نگاه کنید چقدر جذاب شده! یه بار دیگه فقط نمایش کنفرانس مایکرو رو ببینید:x
+همین رنگ و روی بازی رو که عوض کردن! بازی شده یه مخلوطی از AC I و II ! از اون شهرهای داغون AC III دور شدیم و دوباره به یه شهر اروپایی خفن اومدیم! :x خیلی هم خوب! :دی
فقط حیف که مثل برادرهود فقط یه شهر داره:(

بحث اون نیست :دی الان دوتا تریلر گیم پلی اومده شونصد تا باگ ازش گرفته شده دیگه تو کل بازی رو حساب کن :دی
حالا باگاشم همش باگ انیمیشنیه :| مثلا یکی در جا داشت میدوید و این یکی هم پاش اومده پشت سرش :|

من موندم Watch Dogs این همه بازی کردم اصلا یادم نمیاد باگ انیمیشنی دیده باشم توش :| یا هم خیلی کم که به چشم نمیاد! خیلی خوب ساخته شده بود اما AC هنوز که هنوز پر باگ انیمیشنیه! یک بارم نشده این باگارو درست کنن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or