Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
اتفاقا من اصلاً با نمایش بازی حال نکردم . گیم پلی و گرافیک در حد نسل بعد نبودن بخصوص گیم پلی که عیناً نسل قبلی بود با اون سیستم مخفی کاری داغون و هوش مصنوعی تعطیل . گرافیک هم خوب بود ولی اصلاً wow نبود .

گرافیک در حد نسل بعد نبودن؟ :| شما به نسل بعد چی میگین؟عزیز من بازی چهار برابر از کل نسخه چهارم بزرگتره فقط خود شهر پاریس ! شما تعداد npc ها تو یه جا رو تو تریلر ببین تا تو افق محو بشی! از قضا بخش مخفی کاری عالی شده بود و به ریشه ها برگشته بوده ! گیم پلی این بازی رو همه اونجوری دوست دارن اصلا نمیشه تغییر داد و همه خوششون میاد مگر یه هیتر اساسنس :d شما حرکات پارکور رو دیدی؟ به اون نمیگن گیم پلی؟ حرکات پارکور کلا دچار تحولات شده دیگه نامردی نکنین! هوش مصنوعی اتفاقا عالی بود و درسته بعضی جاها افتضاح بود:دی ولی کلا عالی بود! مثلا میگم الان من بیام بگم انچارتد 4 یا هیلو 5 افتضاح میشه چون گیم پلی فرقی نخواهد کرد! عزیز من این بازیها کل دورانه اینجوری ساخته میشه و هر نسخه هم شاهکاری میشه اصلا مگه میشه گیم پلی یه بازی محبوب رو تغییر داد؟مگه گیم پلی بازی ضعف داره تغییر بدن؟ وقتی همه راضین چرا تغییر بدن؟گیم پلی بازی دچار تغییراتی شده مثل حرکات پارکور و نحوه پایین اومدن و بالا اومدن از ساختمان ها و بسیاری از چیز های دیگه که تو تریلر کاملا مشخصه
در کل میگم بازی نمایشش عالی بود ایراد الکی نگیرین و یه چیز هم بگم این که به این بازی امید داشته باشین چون خالق اساسینس دوباره به بازی برگشته یعنی جید ریموند

اما یکی از آشنا های ما تو سالن نمایشگاه حضور داشت و خودش دیده که دارن Split Screen بازی میکنن و خودشم صحبت کرده با سازنده و سازنده هم تایید کرده کاملا
تو این interview دقیقا دقیقه 21:16 تایید می کنه که فقط آنلاین داره:d (این کسی هم که تایید می کنه creative director بازیه)
امیدوارم حالا بعدا تایید بشه که آفلاین هم داره
البته ما از این آشنا ها (مخصوصا پسر عمو) خاطره خوبی نداریم:d (اشاره به مراسم معرفی Xbox و تایید gears 4 با انگشتان دست)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
اما یکی از آشنا های ما تو سالن نمایشگاه حضور داشت و خودش دیده که دارن Split Screen بازی میکنن و خودشم صحبت کرده با سازنده و سازنده هم تایید کرده کاملا
خرید این بازی پول دور ریختنه باید پولمونو برای بازیهای بزرگتری ذخیره کنیم. موافقی ؟

این بازی خودش رو ثابت کرده
داره داد میزنه من به درد نمیخورم
همیشه asassin همینطوریه تریلرش خیلی باحاله ولی وقتی خودت بازی کنی تازه میفهمی پولت رو دور ریختی

همیشه asassin همینطوریه تریلرش خیلی باحاله ولی وقتی خودت بازی کنی تازه میفهمی پولت رو دور ریختی

این رو من وقتی داشتیم با یکی از دوستان گیم پلی رو تماشا میکردیم بهش گفتم، گفتم همیشه گیم پلی خیلی جذابی رو نشون میدن ولی بازی در کل همیشه خسته کننده از آب در میاد.

یه نکته ای دوست داشتم در رابطه با این CG های خفن تبلیغاتی AC بگم :d

از نظر کیفیت و کارگردانی بخوایم قضاوت کنیم کیفیتشون حتی نزدیک و به گرد پای CG های اسکوار انیکس و بیلیزارد نمیرسه به هیچ وجه ولی نامردا بزرگترین نقطه قوتشون انتخاب اهنگ های خیلی عالی هست ! :d

الان همین اهنگ Lorde -Every body wants to rule the World عملا مناسب ترین فضا و شعر رو برای بازی داره . کلا همین موضوع هست که باعث شده cg هاشون خفن باشه . :d

یه نکته ای دوست داشتم در رابطه با این CG های خفن تبلیغاتی AC بگم :d

از نظر کیفیت و کارگردانی بخوایم قضاوت کنیم کیفیتشون حتی نزدیک و به گرد پای CG های اسکوار انیکس و بیلیزارد نمیرسه به هیچ وجه ولی نامردا بزرگترین نقطه قوتشون انتخاب اهنگ های خیلی عالی هست ! :d

الان همین اهنگ Lorde -Every body wants to rule the World عملا مناسب ترین فضا و شعر رو برای بازی داره . کلا همین موضوع هست که باعث شده cg هاشون خفن باشه . :d
CG BROTHER HOOD - REVELATIONS نابودت میکرد :| مخصوصا رویلیشنز دیوانمون کرده بود :دی
تنها ترس من همونطور که قبلا گفتم هوش مصنوعیه :|

بله 100% موافق هستم با شما چون نسخه های قدیمی Asassins Creed واقعا عالی بودن اما نسخه های جدید چنگی به دل نمیزنه و بیخود هستش

ولي من بر خلاف خيلي ها، بنظرم يوبي سافت هميشه مؤفق بوده
حتي در نسخه 3
كامپيوتر من iv رو در بهترين شكل نمي كشيد و بازي نكردم، بزودي ميخوام ps4 بگيرم و اول از همه AC IV
و اين جديده رو هم حتماً مي گيرم
و نسخه هاي قديمي فقط بخاطر تازگي شون و تجربه ي اول بود كه بنظر مياد برتري دارن به اين جديد ها، وگرنه بنظر من كه يوبي خيلي خوب عمل كرده در جديد ها

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

ولي من بر خلاف خيلي ها، بنظرم يوبي سافت هميشه مؤفق بوده
حتي در نسخه 3
كامپيوتر من iv رو در بهترين شكل نمي كشيد و بازي نكردم، بزودي ميخوام ps4 بگيرم و اول از همه AC IV
و اين جديده رو هم حتماً مي گيرم
و نسخه هاي قديمي فقط بخاطر تازگي شون و تجربه ي اول بود كه بنظر مياد برتري دارن به اين جديد ها، وگرنه بنظر من كه يوبي خيلي خوب عمل كرده در جديد ها

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
خوب هر ساله کارشونو به نظر خودشون درست انجام میدن اما با مقایسه با نسخه های قدیمی خیلی ضعیفتر هستن این نسخه های جدید چه صداگذاری چه موسیقی و ... خیلی چیزی های دیگه ولی خوب سال به سال شاهد پیشرفت گیم پلی هستیم هر چند چشمگیر نیست ولی بالاخره پیشرفت داره و مشکلاتش هم برطرف میشه اما باید اونایی المان هایی که در نسخه های قدیمی بودن رو هم در نسخه های جدید قرار بدن تا نسخه ی کاملی رو شاهد باشیم

این رو من وقتی داشتیم با یکی از دوستان گیم پلی رو تماشا میکردیم بهش گفتم، گفتم همیشه گیم پلی خیلی جذابی رو نشون میدن ولی بازی در کل همیشه خسته کننده از آب در میاد.
AC Iو AC II و AC brotherhood و AC IV خسته كننده نبودن و من ازشون لذت بردم:d (البته Brotherhood كمي خسته كننده ميشد)

بله 100% موافق هستم با شما چون نسخه های قدیمی Asassins Creed واقعا عالی بودن اما نسخه های جدید چنگی به دل نمیزنه و بیخود هستش

خوب هر ساله کارشونو به نظر خودشون درست انجام میدن اما با مقایسه با نسخه های قدیمی خیلی ضعیفتر هستن این نسخه های جدید چه صداگذاری چه موسیقی و ...

موسیقی اتفاقا همیشه نقطه قوت سری AC بوده و در تمام نسخه ها بسیار خوب کار شده و مشکلی از این بابت وجود نداشته تا حالا /:)
از نظر گیم پلی هم آخرین نسخه خیلی خوب و جذاب بود و مورد تایید اکثریت.
داستان بازی هم با توجه به بازه زمانی که انتخاب کردن ظاهرا خوب از آب دربیاد
تنها نگرانی که وجود داره در مورد ضعف در سیستم مبارزاته که با اطلاعاتی که از بازی اومده, دارن روی سخت تر کردن مبارزات کار میکنن
با توجه به اطلاعاتی که از بازی در حال حاضر وجود داره و همگی حکایت از خوب بودن این نسخه داره,
برای قضاوت درمورد بد بودن ,بدرد نخور بودن, (:| بودن و... یکم زوده ;)

پ.ن: عزیزان در مورد Brotherhood کم لطفی نکن,از خوبای سری هستند ایشون :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or