Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
نقل قول نوشته شده توسط majidred2011 مشاهده نوشته
بحث اون نیست الان دوتا تریلر گیم پلی اومده شونصد تا باگ ازش گرفته شده دیگه تو کل بازی رو حساب کن
حالا باگاشم همش باگ انیمیشنیه مثلا یکی در جا داشت میدوید و این یکی هم پاش اومده پشت سرش

من موندم Watch Dogs این همه بازی کردم اصلا یادم نمیاد باگ انیمیشنی دیده باشم توش یا هم خیلی کم که به چشم نمیاد! خیلی خوب ساخته شده بود اما AC هنوز که هنوز پر باگ انیمیشنیه! یک بارم نشده این باگارو درست کنن

شما که هرچی بده بازی میکنی
پس اعتراض کردنت دیگه چیه ؟!!
لذت ببر :))

دوستان نمیدونم چرا قیافه این بشر همش منو یاد رابرت پتینسون میندازه (بازیگر فیلمای توایلایت)

راستی تریلر سینمایی عالی بود! راستش همیشه یک موسیقی شاهکار می تونه یک تریلر عادیو شاهکار کنه. اهنگ everybody wants to rule the world از lorde که برای فیلم The Hunger Games Catching Fire خونده بود بدجور در تریلر عالی در اومده بود!

شما که هرچی بده بازی میکنی
پس اعتراض کردنت دیگه چیه ؟!!
لذت ببر :))
آدم وقتی بازی میکنه باید نکات ضعف بازیشو بسنجه منم این نکاتو قبول دارم و مثل بعضیا هیتر یک شرکت نیستم و رو هوا بکوبمش :)
AC هم هیچ موقع بد نبوده!

آدم وقتی بازی میکنه باید نکات ضعف بازیشو بسنجه منم این نکاتو قبول دارم و مثل بعضیا هیتر یک شرکت نیستم و رو هوا بکوبمش :)
AC هم هیچ موقع بد نبوده!
معلومه AC هبچ وقت بد نبوده!!!من خودم از فن های ثابت بازیم!!!!
یکی تو همین تاپیک بیاد بازی به این پرطرفداری رو بکوبه همه میریزن سرش;)

- - -ویرایش - - -

Revelation چیه؟ AC II فقط 400 تا شهر داشت:|
شاید هیچکی باورش نشه ولی من AC II رو به دلیل ضعف سیستم نتونسته بودم بازی کنم و چون مطمئن نبودم AC II هم اینطوری هست یا نه حرفی نزدم!!!

میگم داستان AC ها به هم ربط داره ؟ من فقط شماره یک رو تا وسطاش بازی کردم دیگه ول کردم ولی این اواخر یه کم به بازی علاقه من شدم دوباره ( به خصوص به دزد دریایه :دی)

میگم داستان AC ها به هم ربط داره ؟ من فقط شماره یک رو تا وسطاش بازی کردم دیگه ول کردم ولی این اواخر یه کم به بازی علاقه من شدم دوباره ( به خصوص به دزد دریایه :دی)

-داستان زمان حال (دزموند) از 1 شروع میشه و تا 3 به پایان میرسه (البته همراه با اسپین آف ها) - شماره 4 هم که کلا زمان حالش ...:|
-شماره های 1 و سه گانه اتزیو ( 2, BH و R ) بهم مربوط میشن که شامل داستان اتزیو و اتایر میشن.
- روند داغون داستانی تا حدودی میشه گفت از 3 شروع و در 4 به اوج خودش میرسه
که البته ارتباطی هم با 2 نسخه اول + اسپین آف ها ندارن( البته انتهای داستان شماره 4 کمی به 3 مربوط میشه ولی زیاد مهم نیست).
- نسخه ویتا رو هم که اصلا در موردش صحبت نکنم بهتره ( از هر نظر :-& )

در کل چون شماره 4 از لحاظ داستانی ربط چندانی به اساسین ها نداره ,
مشکلی نداره و میتونی با خیال راحت بازی کنی و از گیم پلی,موسیقی خوب ,دنیای دزد های دریایی و محیط های زیبای بازی لذت ببری ;)

آخرین ویرایش:
تریلر cg یه چیزی ماورای تصورم بود :| خیلی حال داد :| ! خواننده آهنگ کی بود ؟
چقدر این آرنو دوریان باحاله :دی !
واقعا خوشم اومد :دی DAY-ONE شد :دی
پ.ن :
Lorde -Every body wants to rule the World اسم آهنگه :دی صفحات قبل رو ندیدم که دوستان نوشتند :دی

شاید هیچکی باورش نشه ولی من AC II رو به دلیل ضعف سیستم نتونسته بودم بازی کنم و چون مطمئن نبودم AC II هم اینطوری هست یا نه حرفی نزدم!!!
بهترین نسخه AC رو بازی نکردی :-" :دی

میگم یک عکس از قیافه آرنو نیومده بدون این کلاهش؟؟؟؟ اصلا قیافش مشخص نیست درست :|

تاپیکش چقدر خلوته :-"
AC U جز بهترین نمایش های E3 امسال بود قابلیت 4 نفره بودنش خیلی عالی بود و البته سوپرایز هم بود واقعا :دی هر شخصیت ویژگی خاص خودشون دارند که خودش نکته خیلی مثبتیه :دی
به نظرم اینکه برای نسل قبلی نمیاد خودش نکته مثبتیه برای بازی هم از نظر گیم پلی هم گرافیک و به نظرم قابلیت این داره با بهترین نسخه های سری رقابت کنه :دی
هم نمایش E3 و هم اون CG (که طبق معمول خیلی خوب بود :دی ) من یاد AC2 و BH انداخت :(
امیدوارم فقط تنوع مراحلش بیشتر از 3 و4 باشه درسته 4 نسبت به R و 3 خوب بود و ولی هنوز مشکلاتی داشت یکی اینکه ادوارد هیچ جوریه آساسینز نمیتونست قبولش کنی هست یا باشه یکی هم هنوز مراحل خسته کننده زیاد داشت کلا 4 به نظرم بهترین بازی برساس دزدای دریایی بود تا آساسینز کرید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or