Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
سلام من اخر این بازی رو بخرم یانه؟؟؟؟باگ هاش چطوریه؟؟؟یهویی پیدا میشه یا نه دسته خودته مثلا جایی سوتی بدی ؟؟؟

توروخدا پاسخ بدید
یه موردی که خیلی به چشم میاد موقعی که داری میدوی و npc ها یکدفعه لود میشن که خیلی مسخره شده.

سلام من اخر این بازی رو بخرم یانه؟؟؟؟باگ هاش چطوریه؟؟؟یهویی پیدا میشه یا نه دسته خودته مثلا جایی سوتی بدی ؟؟؟

توروخدا پاسخ بدید

بنظر من ارزش خريد رو داره
به سه دليل: 1- تاريخي هست 2-گرافيك خوبي داره 3-كه از همه مهم تره open world هست و ميتوني حالا حالاها باهاش حال كني اگه dead kings رو هم بگيري كه ديگه عالي ميشه
مشكلات هم بيشترش حل شده

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

کسی co op بازی کرده راستی؟ چجوریه؟ باید 4نفری بریزین سر 4تا دیگه یا باید باهم ماموریت برین؟

از 2 تا 4 نفر میتونین تو مپ واسه خودتون بچرخین یا یسری ماموریتهای co-op داره که باید برین.مثل کشتن چندتا ادم تو نقاط مختل یا دزدیدن گنجینه و نجات ادما و ...
pvp نداره این شمارش

بازیش بازی بدی نبود نسبت به نسخه های قبلیش خیلی خوب بود اما اونقدری که یوبی تبلیغ کرد چیزی نداشت بازی.
با این کار یوبیسافت که هر سال یه نسخه می ده بیرون واقعا مخالفم بخاطر همین یونیتی هم لطمه بدی خورد.

عزیزان اهل فن راهنمایی کنند
دو هفته دیگه orderمیاد می خوام اینو در کنار یه بازی دیگه بخرم
unityیاdragon age
?????????
بستگي داره چه سبكي رو بپسندي اين دو تا بازي با هم قابل مقايسه نيستن .اگه RPG‌ باز هستي dragon age . اگر action adventure باز هستي unity

بستگي داره چه سبكي رو بپسندي اين دو تا بازي با هم قابل مقايسه نيستن .اگه RPG‌ باز هستي dragon age . اگر action adventure باز هستي unity
رفیقRPGباز هستم و Skyrimبهترین بازی عمرم بوده
تونستم بودجه بیشتری جور کنم :D بین Dying LightوUnityگیر کرده بودم کهUnityرو به همراه oder-Dragon ageمیخرم

دوستان هر چقدر گشتم هیچ لینکی از بازی تو اینترنت نتونستم پیدا کنم
ممنون میشم لینک دانلود بازی رو قرار بدید یا پ.خ کنید برام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or