Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
بازی رو تموم کردم. پیشرفت بازی نسبت به نسخه قبلی (black flag) در تغییر و سخت تر شدن سیستم مبارزات و بهتر شدن هوش مصنوعی دشمنان و گرافیک بسیار خوب آن است. اما باید بگم که در سایر زمینه ها چیز خاصی اضافه نکرده و حتی پسرفت هم داشته. اول اینکه همین سیستم مبارزات که سخت تر و واقعی تر شده و هوش مصنوعی دشمنان که بهتر شده از وجود باگ های متعدد در حین مبارزات ضربه سنگینی می خوره. گرافیک و به خصوص نور پردازی در سطح عالی قرار داره اما باز هم قربانی باگ و رندر بد میشه.
خط سیر داستان که کاملا معمولی و سوپر کلیشه ای هست، و اصلا داستان اون سبک روایت در روایت خودش رو از دست داده (دنیای انیموس و دنیای خارج). میشه گفت اگر تا الان تمامی قسمت های این فرانچایز رو تموم کردین ولی این قسمت رو نرفتین هیچی از دست نمیدین. موسیقی بازی خوب بود اما خب باز ساندترک نسخه قبل که کار Brian Tyler بود بیشتر به دلم نشست. گیم پلی هم همون سبک و سیاق همیشگی رو داره که لزوما نقطه ضعف نیست.
در کل به نظرم ضعف بزرگ این بازی نبود ایده جدید و وا دادن خط داستانی بازی و پس از آن باگ های متعدد در سیستم مبارزات و هوش مصنوعی است.
Dead kings dlc هم دانلود کردم اما مطمئنم بازیش نمی کنم.
اتفاقا DK بازی کن! خیلی خوبه! جو و اتمسفر قشنگی داره.

کلا بازی خوبیه خدائی، من که راضی بودم، فقط مشکل اساسیش همین باگ هاشه. داستانشم سعی کردن به AC 2 برسونند ولی خب نتونستن به اون پختگی برسونن دلیل اصلیش هم این بود که سر AC R زدن از پایه داستان به گند کشیدن با تغییر اینکه اینا رباطه خونی ندارن! رسما بنیان بازی فنا رفت.
تو بازی هم عملا ما جنگ تمپلار و اساسین نداریم و بیشتر اینطوری شده بود که دشمن دشمن من دوست منه و جفتشون دنبال یه هدف بودن!

یک کم باید رو داستان و آخر بازی کار میکردن که نکردن! وگرنه شخصیت آرنو شخصیت جالبی بودف نسبت به کانر نسخه ی سوم و ادوارد BF خیلی بهتر بود، کانر که رسما اصلا شخصیت پردازی نداشت، ادوارد هم که یه دزد بود که لباس اساسین رو دزده بو دو تو نصف بازی هم همه بهش میگفتن تو اساسین نیستی و لباسو پس بده!

Assassin's Creed: Unity | PS4

بخاطر مشکلاتی که این بازی داشته نخریدمش
می خوام بدونم حجم اپدیت بازی چقدره؟

آره دوست عزيز مشكلي نداره با اين آپديت ها
فقط بازي رو كه گرفتي ، بعد از نصب آپديت اجرا كن
البته مشكلات صد در صد رفع نميشه، باگ هاي كم داره هنوز
ولي الآن ديگه در بهترين شرايط هست
يوبي هم براي اينكه گيمر هايي كه بازي اورجينال خريدن كمتر دلخور بشن صندوق هاي طلايي رو براي همه باز كرد و dead king رو رايگان داد
البته حجم آپديت ريجن 2 يا 3 بيشتر هم هست (بخاطر دلايلي مثل زبان هاي بيشتر)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

آخرین ویرایش:
خدایش مشکل این یونیتی فقط افت فریمش بود و باگ هاش وگرنه بعد مدت ها یه اساسین خوب بازی کردیم حداقل از دریا خلاص شدیم! داستان و گیم پلی خوب بود واقعا نامردیه بخواییم به تمام چیزای بازی ایراد بگیریم

Assassin's Creed: Unity | PS4

خدایش مشکل این یونیتی فقط افت فریمش بود و باگ هاش وگرنه بعد مدت ها یه اساسین خوب بازی کردیم حداقل از دریا خلاص شدیم! داستان و گیم پلی خوب بود واقعا نامردیه بخواییم به تمام چیزای بازی ایراد بگیریم

حالا مشكلات با آپديت ها حل شد يه جورايي
اما جاي اسب واقعاً خالي بود توي بازي

سلام.
من تو بازی group healing رو خریدم اومد جای دکمه جهت پایین ، الان assassin cache خریدم اومد جای جهت پایین دیگه ، حالا دیگه نمیتونم group healing رو جایگزینش کنم ، راه حلی داره؟
بیخودی 10 تا پوینت بی زبود رو حروم assassin cache کردم ، میتونستم چند تا اسکیل استیلث بخرم.

هیچ کس تا حالا این دو تا رو آپگرید نکرده بخواد جاشون رو عوض کنه؟

منو رو ميزني وارد character customization ميشي بعد گزينه ي دوم gear loadout رو ميزني
تو صفحه ي جديد گزينه ي آخر boosts and co-op skills رو ميزني
گزينه ي اول Active Skill رو بزن
به احتمال زياد همين جا بايد تغيير بدي
قبول دارم بازی ضعف های خودش رو داشت
اما ازون فاجعه روگ و نسخه های قبلی خیلی خیلی بهتره!

روگ رو بازي نكردم
ولي بلك فلگ حرف نداشت ! خيلي مؤفق بود بنظرم

حالا مشكلات با آپديت ها حل شد يه جورايي
اما جاي اسب واقعاً خالي بود توي بازي

خیابون های پاریس اصلا جای راه رفتن نداشت،دیگه چه برسه به اسب:-" :d
البته اگر بین شهرها یه محیطی مثل AC I درست میکردن هم میتونست خیلی خوب و جذاب باشه! ولی خوب حیف که دیگه هیچوقت چنین چیزی ندیدیم :( و به یک Fast Travel خلاصه میشه :(
ولی خوب از یک نظر هم منطقیه! بازیی که شهرش انقدر بزرگ و شلوغه که اسب به کار نمیاد،ساخت چنین چیزی اضافه کاریه:-"

من آپگرید کردم ولی چون اون قدرت به کارم نمیومد اصلا فکرش هم نکردم که کجا رفته :-" حالا بعدا اگر شد میرم سراغش ببینم پیداش میکنم یا نه:-"

بازی ارزش خریدن داره یا نه؟
100% !
واقعا یک AC اصیل بود ایندفعه! :x نه Pirate's Creed و ...! :-"

من آپگرید کردم ولی چون اون قدرت به کارم نمیومد اصلا فکرش هم نکردم که کجا رفته :-" حالا بعدا اگر شد میرم سراغش ببینم پیداش میکنم یا نه:-"

قربون دستت ، رفتم درستش کردم بازی هم تموم شد :d

دست اون رفیقمون هم که راه حال رو گفت درد نکنه.

خیابون های پاریس اصلا جای راه رفتن نداشت،دیگه چه برسه به اسب:-" :d
البته اگر بین شهرها یه محیطی مثل AC I درست میکردن هم میتونست خیلی خوب و جذاب باشه! ولی خوب حیف که دیگه هیچوقت چنین چیزی ندیدیم :( و به یک Fast Travel خلاصه میشه :(
ولی خوب از یک نظر هم منطقیه! بازیی که شهرش انقدر بزرگ و شلوغه که اسب به کار نمیاد،ساخت چنین چیزی اضافه کاریه:-"

100% !
واقعا یک AC اصیل بود ایندفعه! :x نه Pirate's Creed و ...! :-"

منظور من هم همين بود، يوبي نقشه ي بزرگي ساخته اما اگه مثلاً بين پاريس و ورساي يك فضاي آزاد مثل AC 1&2 ميذاشتن خيلي جالب تر مي شد
شهر رو هم مي شد طوري بسازن كه اسب جا بشه
چون واقعاً اسب رو كم داشت
تو بلك فلگ كشتي داشت كه جاي اسب رو مي گرفت اما يونيتي...

سلام من اخر این بازی رو بخرم یانه؟؟؟؟باگ هاش چطوریه؟؟؟یهویی پیدا میشه یا نه دسته خودته مثلا جایی سوتی بدی ؟؟؟

توروخدا پاسخ بدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or