Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed: Unity | PS4

دوستان براي اين كه مكان تمامي گنج‌ها، ماموريت‌هاي فرعي و چيزهاي ديگه تو نقشه بازي برام مشخص بشه بايد حتما گوشه گوشه محيط‌ها را بگردم يا ميشه از روش ديگه‌اي جاي همه اين موارد را رو نقشه مشخص كرد؟

اگه بخوام همه گوشه و كنار محيط را بگردم يكم رو اعصابه.

اگه بازي ات ريجن 1 باشه براحتي ميشه از استور همون طور كه دوست مون اشاره كرد بخري
اما بنظرم اين بازي اونقدر ارزش نداره براش بيشتر از اين خرج كني !
اون كافه رو آپگريد كن حدود 43000 تا بهت پول ميده هر دفعه
ميخواي چيكار ديگه

از تو استور خود بازی میتونی نقشه ی گنج ها رو بخری :-"

نخیر ؛ درست نمیشه . همونطوریه عین سابق . فقط خدارو شکر تک فریمی نمیشه /m\:-"

--------------

پ.ن: من نمیدونم چرا هنوز دد کینگ برام اینستالینگ مونده !! کسی اگه چیزی میدونه بگه ..این نه پاک میشه نه نصب ! :d

موافقم درست نميشه شايد براتون جالب باشه براي من بد تر هم شده!! چند دفعه هست كه وسط مبارزه يهو سلاح آرنو گير مي كنه (يعني نمي توني شمشير بزني!)
اون dlc هم بايد ريجن اكانت تون با ريجن بازي يكي باشه تا بياد، احتمالاً شما هم مثل بيشتر افراد اكانت آمريكا داريد ولي بازي تون ريجن 2 هست

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام دوستان!
این Initiates داستانش چیه؟ هر وقت میخوام واردش بشم ارور میده!!!!!!
فعلا سرویسش ترکیده:-" برای باز کردن جعبه های نارنجی بوده، که خوب الان میتونی بدون Initiates ، بازشون کنی( لباس اساسین های قدیمی توشونه:-" )
در کل این سیستم همه ی کارایی که توی سری انجام میدی رو ثبت میکنه، مثلا قبل ترکیدنش، تعداد تک تک کیل هایی که با کدوم کلاس اسلحه گرفتی ، یا چندتا هدشات و فلان و بیسار و ... رو ثبت میکنه:-" و بهت امتیاز میده:دی

دوستان براي اين كه مكان تمامي گنج‌ها، ماموريت‌هاي فرعي و چيزهاي ديگه تو نقشه بازي برام مشخص بشه بايد حتما گوشه گوشه محيط‌ها را بگردم يا ميشه از روش ديگه‌اي جاي همه اين موارد را رو نقشه مشخص كرد؟

اگه بخوام همه گوشه و كنار محيط را بگردم يكم رو اعصابه.
برو توی Estore و از بخش Time Saving نقشه رو بخر ، اگر پول رو خرج کردی، 150 تا از Uplay میتونی بگیری:-" نیاز به یک قرون خرج اضافی نداره:دی

---
این آپدیت رو اکثرا که میگن خیلی از مشکلات رو رفع کرده، نمیدونم چرا اینجا فقط میگن تغییری نکرده :|
من خودم که کلا مشکلی نداشتم با بازی خدا رو شکر :دی ولی بقیه رو میگم که راضی بودن از آپدیت ها:-"

و... لکه ننگ سری؟ بی خیال! قبول دارم بازی زود منتشر شده، ولی جزو بهترین های سریه بدون شک! :دی

و... لکه ننگ سری؟ بی خیال! قبول دارم بازی زود منتشر شده، ولی جزو بهترین های سریه بدون شک! :دی
یونیتی اصلا لکه ننگ نیست ... بعد از Brotherhood دیگه اساسینز رو بوسیدم گذاشتم کنار ... همشون یکی بیشتر از دیگری آشغال ! ولی یونیتی متاسفانه نظرمو نسبت به این سری دوباره عوض کرد :|! این بازی اگه دوماه دیرتر منتشر میشد اسمش رو میزاشتم آشتی یوبیسافت با گیمر ها ... فقط باگ و افت فریم های آزار دهنده بازی دهنمونو سرویس کرده وگرنه پاریس بسی زیباست ! نه خیلی خیلی زیباست :d و از نظرم وجود الیس داخل بازی خودش میتونه نشونه عالی بودن یک بازی باشه :d ساختن همچین کرکتر تو دل برویی اصلا کم نیست :d :d :-"

من بالاخره امروز بخش داستانی بازی رو تموم کردم بنظرم بازی خیلی خوبی بود من که بشدت ازش لذت بردم حیف که باگ ها بازی رو یه مقدار خراب کرده بود اگه باگ نداشت خیلی خیلی بهتر بود ولی در بقیه موارد بازی خوبی بود.

-------
حالا بریم سراغ farcry4 :d:d

سلام.
من تو بازی group healing رو خریدم اومد جای دکمه جهت پایین ، الان assassin cache خریدم اومد جای جهت پایین دیگه ، حالا دیگه نمیتونم group healing رو جایگزینش کنم ، راه حلی داره؟
بیخودی 10 تا پوینت بی زبود رو حروم assassin cache کردم ، میتونستم چند تا اسکیل استیلث بخرم.

سلام
كسي هست كه راهنمايي مختصر در مورد باز كردن صندوق هاي آبي بگه؟
البته به پول صندوق ها نيازي ندارم چون كافه رو تا آخر آپگريد كردم
ولي ميخوام تا جايي كه در توانم هست بازي رو تكميل كنم

سلام
ب مشکل برخوردم
من بازی رو تموم کردم آپدیت رو هم گرفتم
Dlc
dead kings رو هم گرفتم.
الان چجوری dead kings رو بازی کنم هر کاری میکنم نمیشه؟؟؟
مگه داخل منوی اصلی بازی نیس؟؟؟؟؟
اگه کسی میدونه جواب بده.
ممنون

سلام
كسي هست كه راهنمايي مختصر در مورد باز كردن صندوق هاي آبي بگه؟
البته به پول صندوق ها نيازي ندارم چون كافه رو تا آخر آپگريد كردم
ولي ميخوام تا جايي كه در توانم هست بازي رو تكميل كنم

اگر اسمارت فون داری ، Assassin's Creed Unity Companion App رو دانلود کن، با حجم 500 مگ:-"
بقیشم مشخصه! :دی

سلام
ب مشکل برخوردم
من بازی رو تموم کردم آپدیت رو هم گرفتم
Dlc
dead kings رو هم گرفتم.
الان چجوری dead kings رو بازی کنم هر کاری میکنم نمیشه؟؟؟
مگه داخل منوی اصلی بازی نیس؟؟؟؟؟
اگه کسی میدونه جواب بده.
ممنون
خیر!
برو توی بازی، توی حیاط کافه تئاتر یک کالسکه میبینی که توی نقشه هم با F معلومه، با اون برو به شهر DLC :d

یا حضرت اتزیو
خود بازی رو میزاشتن برا دانلود دیگه چرا رو DVDعرضه کردند:|
والا دی وان پچ نیست و قرار نبود انقدر اپدیت باشه منتهی انقدر داغون لانچ کردنش مجبور شدن واسه رفع باگ ها و افت فریم انقدر اپدیت بدن...
بازی رو ندارم که بگم اپدیت کنی یا نه و تاثیر داره یا نه:دی
خوابم میاد داغون تایپ کردم... Sry:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or