Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
Assassin's Creed: Unity | PS4

سلام
امروز ميخواستم يونيتي بازي كنم وقتي زدم يه سؤال ازم پرسيد من هم تأييد كردم
يهو نمي دونم چي شد بازي از اول شروع شد!
سيو بازي پاك شد! تمام زحماتم به هدر رفت
راهي هست بشه برگردوند سيو ها رو؟ مثلاً ريستور ps4 به روز قبل!
يا همچين چيزي؟! بكاپ نگرفته بودم، پلاس هم ندارم
ممنون ميشم اگه راهي هست بگيد -
اگه درست نشه مجبورم براي هميشه اين بازي رو كنار بذارم
چون تو اين دوماه واقعاً همه ي زندگي ام رو پاش گذاشته

آخرین ویرایش:
یعنی شما با اون اپدیت اخری باگ های گرافیکیتون رفع شد (مثلا داری از بین ادما رد میشی یهو تغییر میکنه ظاهرشون...)؟
من خودم از اولش به هیچکدوم از این باگ های عجیب غریب بر نخوردم! :d
ولی به طور کلی،برای بقیه آره تا حد زیادی رفع شده! :d

در راستای این بحث باگ و آپدیت های رفع کننده اش ؛ برا من هم از اول باگ عجیبی نداشت ..فقط سرعت نرخ فریم بود که بعد از هر 3 تا آپدیت باز هم درست نشد و همون سرعت فریم پایین رو داره :-"

واسه من همش ارور میده میگه آپدیت کن مستقیم وصل میشم میزنه 6 گیگ سرعتم پائینه کسی لینک مستقیم نداره از طریقه کامپیوتر بگیریم با usb بریزیم رو ps4 بازی زهرمون شد بابا

سلام
دوستان شاید سئوال عجیب به نظر برسه منتها دیگه واقعا مغزم نکشید تو این مورد ! اقایون من چند تا بازی رو گذاشته بودم رو هم به صورت افقی،وقتی اومدم ورشون دارم بذارمشون سر جاشون،به این بازی که رسیدم دیدم کاورش از یه جا یه مقدار پاره شده ! خیلی خیلی عجیب و بدون این که کسی بهش دست بزنه ! :d
خواستم ببینم کلا واسه کسی چه در مورد این بازی،یا چه در مورد کل بازی های PS4 همچین اتفاقی پیش اومده ؟!

سلام
دوستان شاید سئوال عجیب به نظر برسه منتها دیگه واقعا مغزم نکشید تو این مورد ! اقایون من چند تا بازی رو گذاشته بودم رو هم به صورت افقی،وقتی اومدم ورشون دارم بذارمشون سر جاشون،به این بازی که رسیدم دیدم کاورش از یه جا یه مقدار پاره شده ! خیلی خیلی عجیب و بدون این که کسی بهش دست بزنه ! :d
خواستم ببینم کلا واسه کسی چه در مورد این بازی،یا چه در مورد کل بازی های PS4 همچین اتفاقی پیش اومده ؟!
حتما کار بلید ارنو بوده=))

دوستان مگه Dead Kings رایگان نیست؟ چون من نمیدونم باید از کجا دانلودش کنم. تو فروشگاه بازی هم نیستش. باید یه بار بازی اصلی را تموم کنم تا اضافه بشه؟

دوستان بگید باید از کجا دانلودش کنم ممنون میشم.

و این که ما این آپدیتم ریختیم و تنها منفعتی که برام داشت اینه که تونستم آنلاین بازیش کنم. وگرنه هیچ تغییر خاصی ندیدم. فقط مقدار خیلی کمی باگ‌هاش رفته ولی بازم باگ داره و سر همین باگش من مردم. چون وقتی به طرف دشمن شمشیر میزدم توهمو داشت میزد:|

و کلا من توقع داشتم وقتی به اندازه حجم یه بازی بزرگ و نزدیک 7 گیگ آپدیت بیرون دادن، حداقل یکم مشکل دورنماهاش حل بشه، ولی بازم هیچ فرقی نکرده و اشیای بازی از دور وقتی بهشون نزدیک میشی تازه تشکیل میشن و این مشکل وقتی بیشتر تو ذوق میزنه که بالای یه ویو پوینت میری و کل منطقه را میبینی و متوجه میشی که مردم و جزییات فقط تا یه فاصله خاص قابل دیدن هستن و دیگه بعدش زمین‌های خالی و بدون هیچ جزییاتی دیده میشه.

دوستان من با یه مشکل مواجه شدم که اعصابمو خرد کرده.

اونم این که سر اون ماموریته که به یک باره دنیای بازی قاطی میکنه و مردم ناپدید میشن و میگه خودتو به پرتال برسون تا نجات پیدا کنی، وقتی من میرم تو پرتال یکدفعه بازی پیغام ارور میده و کلا از بازی میاد بیرون و بعدش یه پیغام میاد که میگه آپدیت‌های بازی یا آپدیت خود کنسول را چک بکن. در حالی که همه چی درست هستش. خواهشا یه راهنمایی بکنید چجوری این مشکلو حل کنم. ممنون.

خب یه دو سه روزیه دارم این گیمو بازی میکنم، تا این جاش که واقعا همه چیز خوب بود ، تا حالا گیمی ندیده بودم که انقدر تو محیطش جزییات وجود داشته باشه، گرافیک عالیه، گیم پلی هم مثل نسخه های قبل خوبه، مشکل افت فریمو این هاهم نداشتم و فریم خوبی بم میده بدون اپدیتا ، راضیم ازش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or