Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
دقیقا من صفحه پیش همین رو داشتم می گفتم،وقتی توی menu می ری فن کنسول در حد جارو برقی صدا می ده.تو تاپیک های خارجی خیلی ها این مشکل رو داشتند.از خود سونی پرسیدم گفت به هیچ وجه بازی رو تو دستگاه نذار اگه فن صدا می ده،گفت به شدت صدمه می زنه به دستگاه.واقعا باید به حال این یوبیسافت تاسف خورد که اینطور بازی رو می ده بیرون.من که تا عمر دارم دیگه سمت بازی های یوبیسافت نمی رم،حتی اگه خدایی نکرده 10 هم بگیره.
محمد جان من بازی رو دارم آزمایش میکنم ببینم مال منم اینجوریه البته آپدیت نکردم

من یه آزمایشاتی انجام دادم:
1-بازی رو کلا پاک کردم باز همین مشکل بود
2-آپدیت کردم همین مشکل پابرجا بود.
ولی خب وقتی sava data رو پاک کردم مشکل حل شد ولی وقتی اولین مرحله بازی رو رفتم و از بازی اومدم بیرون و دوباره بازی رو امتحان کردم باز مشکل بوجود میاد.هر چی هست مشکل بعد از save data بوجود میاد.توی خیلی از تاپیک ها هم دقیقا همین مشکل رو داشتن: [PS4] In game menus loud fan noise | Forums
سونی گفت کاری از دست من بر نمیاد،یه کار هم گفت بکن ولی من نکردم.گفت ps4 رو initialize بکن ،ولی من شرایطش رو ندارم اگه این کار رو بکنم تمام فایلهام پاک می شه ،اگه کسی می تونه این کار رو بکنه.
محمد من الان بازی رو اجرا کردم رو کنسولم اول بازی آره فن صدا میده ولی از همون جایی که اولین شخصیت بازی که باهاش بازی میکنه میمیره دیگه فن کنسول صداش افت شدید میکنه اگه مال تو اینجوریه کاملا عادیه اگه باز هم موقع بازی کردن با شخصیت بچه همون صدای اولیه فن اومد غیر طبیعیه محمد گرافیک بازی خیلی بالاس صدای فن با همچین گرافیکی زیاد دور از انتظار نیست البته شاید موتور بازی زیاد بهینه نباشه

برای من هم مثل تو هست.وقتی بازی رو اجرا می کنم و لوگوی assassins creed میاد که میگه start رو بزن دور فن میره بالا طوری که واقعا صدای جارو برقی انگار میده،ولی وقتی می رم تو بازی با کاراکتر بازی کنم دور فن خیلی کم می شه.به نظرت بازی کنم؟کنسول رو خراب نمی کنه؟

نه مشکلی نداره وقتی داخل بازی صدای فن پایین هست چرا بازی نکنی گرافیک بازی بالاست من قبلا کامپیوتر داشتم یه کارت گرافیک 7770 روش نصب بود موقع بازی بتلفیلد تنظیمات رو میزاشتم بالا صدای فن بالا میرفت صدای اولیه فن به خاطر اینه اگه داخل بازی صدای فن کم بود حتما بازی کن زیاد حساس نباش من خودم پلی چهار رو به خاطر گرافیک بازی گرفتم بازی گرافیک نداشته باشه فایده نداره راستی اگه آنلاین میزنی لاست بازی باحالیه

سلام!
دوستان آپدیت جدید اومده اگه کسی دانلود کرده یا قصدش رو داره لطفا حجمش رو هم بگه!
در ضمن من الان دارم آپدیت قبلی رو با PSX دانلود میکنم، بعد از این که آپدیت قبلیه (6 GB )رو ریختم تو کنسول میشه این آپدیت جدیده رو هم جدا بگیرم؟یا باید قید اپدیت قبلیه رو بزنم و دوباره آپدیت جدیده و قدیمیه رو یکجا بگیرم؟(الان کلا گیج شدم!)

سلام!
دوستان آپدیت جدید اومده اگه کسی دانلود کرده یا قصدش رو داره لطفا حجمش رو هم بگه!
در ضمن من الان دارم آپدیت قبلی رو با PSX دانلود میکنم، بعد از این که آپدیت قبلیه (6 GB )رو ریختم تو کنسول میشه این آپدیت جدیده رو هم جدا بگیرم؟یا باید قید اپدیت قبلیه رو بزنم و دوباره آپدیت جدیده و قدیمیه رو یکجا بگیرم؟(الان کلا گیج شدم!)
حجمتون الکی مصرف نکنید ،اپدیت جدید بگیر،حتی اگر دانلودت تمامم بشه چطور میخوای بریزیش؟با برنامه psx اخرین ورژن اپدیت میاد مثلا1.04 اما شما 1.03 دانلود کردی نامها همخونی نداره اپدیت نمیریزه،پس اخرین اپدیتی که امده دانلود کن.

آپدیت جدید چیز خاصی نیست:-"
برای باز کردن جعبه های آبی دیگه نیازی به Companion App نیست(و همینطور جعبه های نارنجی که البته خیلی وقته این مورد نیست:-" )
تغییر خاصی گویا ایجاد نشده :d

ممنون. حالا یه سوال...

این آپدیت جدید که 6 گیگ (!!!) حجمشه رو اگر دانلود کنیم نیازی به دانلود آپدیت 6 گیگی قبلی(آپدیت چهارم) نیست؟
یا اونم باید بدانلودیم؟؟ :-/

راستش من یه مشکل عجیب هم تو خود جریان بازی دارم...

اونم اینکه اصلا شب نمیشه تو بازی! مگه بازی چرخه شب و روز داینامیک نداره؟؟:-/
نزدیک 4 ساعت تو محیط شهر ول گشتم اما همچنان هوا آفتابیه! فقط داخل Option قابلیت تغییر DayTime وجود داره که وقتی اون رو هم مثلا به شب تغییر میدم، رو همون زمان شب میمونه و با گذشت چندین ساعت تغییر نمیکنه!!
واقعا گیج شدم. ممنون میشم اگر کسی نظری یا راه حلی در این مورد به ذهنش میرسه بگه!

آپدیت 1.5 هم عرضه شد. هرچی هم که مربوط به این برنامه موبایلش بود, برای همه آنلاک کرده. توی نسخه کرکی هم باید آنلاک شده باشه.
لباس Altair, به به. :d

من تو ps4 آپديت كردم تمام صندوق هاي آبي رو باز كردم اما...
لباس الطاير باز نشد چون شرط باز شدنش رو عوض كردن و گذاشتن مأموريت هاي مربوط به helix !

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or