Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
راستش اون رو من اصلاً نديدم تو استور!
چه پولي -چه رايگانش
اما dead kings واقعاً ارزش داره براي دانلود از كنارش نگذر ،چون يه شهر اضافه ميشه، قشنگي بازي چند برابر ميشه
براي dlc حتماً ريجن بازي با اكانت يكي باشه وگرنه زحمتت هدر ميره
اگه ريجن all نتونستي گيربياري حتماً يه اكانت مناسب با ريجن بازي بساز

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

ممنون وایبر نداری؟؟؟
مطمعنی؟؟؟این DLC نیست؟؟؟خودم تبیغشو دیدم شاید هنوز دارن میسازن؟؟؟

اون چین DLC نیست و کلا یک بازی دو بعدیه جداست! :-" هیچ دخلی از هیچ نظر هم به AC:U نداره و اشاره ای هم به چیزی بشه،به AC II میباشد! (احتمالا داستان بعد از پایان اون انیمیشنی که برای پایان کار اتزیو ساخته بودن هست! )
دوم اینکه توی سیزن پس بود، که الان سیزن پس رو برداشتن،هر موقع بازی ریلیز بشه برای اونایی که قبلا خریده بودن مجانیه،بقیه هم وقتی عرضه شد(فعلا هیچ خبری از تاریخ انتشار و ... نیست! نپرسید:-" ) میتونند بخرند/بخریم:-"

انتظار زیادی هم ازش نداشته باشید:-" بهش نمیخورد گیم پلی روونی داشته باشه :-" شاید چیزی مثل Strider بشه...گرچه امیدوارم مثل اون نباشه :(

Assassin's Creed: Unity | PS4

اون چین DLC نیست و کلا یک بازی دو بعدیه جداست! :-" هیچ دخلی از هیچ نظر هم به AC:U نداره و اشاره ای هم به چیزی بشه،به AC II میباشد! (احتمالا داستان بعد از پایان اون انیمیشنی که برای پایان کار اتزیو ساخته بودن هست! )
دوم اینکه توی سیزن پس بود، که الان سیزن پس رو برداشتن،هر موقع بازی ریلیز بشه برای اونایی که قبلا خریده بودن مجانیه،بقیه هم وقتی عرضه شد(فعلا هیچ خبری از تاریخ انتشار و ... نیست! نپرسید:-" ) میتونند بخرند/بخریم:-"

انتظار زیادی هم ازش نداشته باشید:-" بهش نمیخورد گیم پلی روونی داشته باشه :-" شاید چیزی مثل Strider بشه...گرچه امیدوارم مثل اون نباشه :(

من يه توضيح خلاصه بگم:
اون چينيه با dead kings هر دو باهم بصورت dlc و پولي براي يونيتي اومدن، اما بعداً بخاطر مشكلاتي كه بازي داشت، اين دوتا dlc از استور حذف شدن و يوبي سافت بخاطر جلب نظر افرادي كه بازي رو خريده بودن dead kings رو رايگان داد
و به افرادي كه قبلاً dead kings و اون چيني رو خريده بودند به انتخاب خودشون يه بازي هديه داد تا اعتراضي نداشته باشن
اما ديگه خبري از اون dlc چين نشد، شايد كلاً بيخيالش شدن ديگه
و اون چينيه 8 ساعت گيم پلي داشت و دو بعدي

اون چینیه اصلا عرضه نشد! اون موقع هم که اومده بود(بازم بگم DLC نیست:-" ، کلا بازیه جداست:-" ) سیزن پس بود که برای پیش خرید بازی بود! :d
اون بازی هم که مجانی دادن بهشون،به جای DK بود که به بقیه هم مجانی دادن،تا اونجایی که یادمه گفتن بقیه ی موارد سیزن پس هنوز براشون مجانی خواهد بود! که الان از سیزن پس، فقط دو ست اسلحه و ... ـش اومده! :-"

اون چینیه اصلا عرضه نشد! اون موقع هم که اومده بود(بازم بگم DLC نیست:-" ، کلا بازیه جداست:-" ) سیزن پس بود که برای پیش خرید بازی بود! :d
اون بازی هم که مجانی دادن بهشون،به جای DK بود که به بقیه هم مجانی دادن،تا اونجایی که یادمه گفتن بقیه ی موارد سیزن پس هنوز براشون مجانی خواهد بود! که الان از سیزن پس، فقط دو ست اسلحه و ... ـش اومده! :-"

بله شما درست مي گيد
من الآن جعبه ي بازي رو چك كردم
dfc968e71ca36c012a7858773f0f5676.jpg
94cdef55a1057b6011639edf858db68e.jpg

من بازی رو آبدیت نکردم رو حالت Ulteraبدون کوچکترین افت فریمی بازی میکنم اما باگ های زیادی میبینم مثلا کاه را هواست یا مردم میرند تو دیوار یا رو هوا میمونند
می خوام آبدیت کنم سیو بازی از بین میره؟
ضمن اینکه قسمتی از داستان بازی عاشقانه است این موضوع چقدر قویه؟نیاز بود در بیام بهم بگید

آخرین ویرایش:
منم این آپدیت جدید رو ریختم و هیچ فرقی تو فریم بازی نکرد!!!
لعنت به یوبی این هم خرج سیستم کردیم آخرش با کارت 580 و 8 گیگ رم و i5 4440 باید زیر 30 فریم بازی کنیم اونم با پایینترین تنظیمات!!!!:(

منم این آپدیت جدید رو ریختم و هیچ فرقی تو فریم بازی نکرد!!!
لعنت به یوبی این هم خرج سیستم کردیم آخرش با کارت 580 و 8 گیگ رم و i5 4440 باید زیر 30 فریم بازی کنیم اونم با پایینترین تنظیمات!!!!:(

دوست عزیز من با کارت های 760 و 770 بازی رو با تمامی آپدیت ها اجرا رکدم و این کارت ها هم کم میارن . کارت 580 کارت منسوخ شده ای هستش . تا قیمتش خیلی افت نکرده ردش کن و دست کم یه 960 بگیر.

خوب بنده هم ورژن Skidrow بازی که فکر کنم بی مشکل ترین ورژن بازی بود رو با حجم تقریبا 42 گیگ دانلود کردم و امروز نصب کردم .
آپدیت های 1.3 ، 1.4 ، 1.5 اسکیدرو هم به ترتیب نصب کردم (هنوز Dead Kings رو دانلود نکردم و نصب نکردم) ، وارد بازی شدم .
فکر نمیکنم فریم تغییر آنچنانی کرده باشه که بازی کن فیکون بشه اما بهبود پیدا کرده ، باگ های زیادی وجود داره و رفع نشده ، مثلا رو هوا راه رفتن مردم یا گیر کردن آرنو روی بعضی قسمت های پشت بوم ها و مشکلاتی هنگام پرش روی بعضی قسمت ها . اما فکر کنم کلا بهتر شده .
حجم کل بازی پس از آپدیت هم 43.1 گیگ هست که 46.334 گیگ از هارد رو میگیره .
فریم روی آخرین تنظیمات روی FXAA + MFAA همه Ultra و رزولوشن 1920*1080 کلا همیشه روی 60 هست ، و توی کات سین ها تا 50 هم میاد پایین و روی TXAA + MFAA بین 60-45 هست و تو کات سین ها تا 39 هم میاد پایین
فریم توی 4k و بدون AA روی 31-35 هست ، و روی 3k بدون AA روی 45-55 هست .
اسکرین شات هم اگر جایی مدنظرتون بود بگید بگیرم .

;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or