Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
4 گیگ پچ تا الان دانلود کردیم دریغ از بهبود ... باز اون پچ های اولی یه بهبود جزئی ای حاصل می کردند اما این پچ 1.4 و 1.5 دیگه اخر سرکار گذاشتن هستند.

خب یه دو سه روزیه دارم این گیمو بازی میکنم، تا این جاش که واقعا همه چیز خوب بود ، تا حالا گیمی ندیده بودم که انقدر تو محیطش جزییات وجود داشته باشه، گرافیک عالیه، گیم پلی هم مثل نسخه های قبل خوبه، مشکل افت فریمو این هاهم نداشتم و فریم خوبی بم میده بدون اپدیتا ، راضیم ازش!

یه سری به Dead Rising 3 بزن؛ نظرت عوض میشه :d

- - -ویرایش - - -

دوستان خود بازی چه DLC هایی داره؟؟منظورم DLC هایی که باید دانلود کنیم نیست مثل Dead Kings.منظورم همون DLC هاییه که همراه بازی بوده.

(Season pass (The Chemical Revolution – The American Prisoner – Killed By Science

یه سری به Dead Rising 3 بزن؛ نظرت عوض میشه :d

- - -ویرایش - - -

(Season pass (The Chemical Revolution – The American Prisoner – Killed By Science
جزییات زیاد و بی دلیل و NPC های زامبی که اکثرا شبیه هم هستند زیاد چنگی به دل نمیزنه ، به نظر من واقعا این بازی خیره کننده ترین گرافیک Open World رو تا الان به نمایش گذاشته ، حس پاریس واقعا تو دل شهر هست ،
جزییات به جا و تکسچر های فوق العاده ، سایه های بی نظیر با Soft Shadows و تکنیک های عالی مثل HBAO+ این زیبایی رو دو چندان کرده ، به نظر من که گرافیک ـش بی نظیره و بهترین گرافیک OW رو تا به اینجا داره . (امیدوارم GTA V با این تاخیر بتونه جلو بزنه چون خیلی دوسش دارم:x)
میتونیم تا حدی هم بگیم قابل رقابت با Order 1886 هم هست ، (لطفا Order Fan ها نیان بریزن سر ما:d)
چند تا اسکرین شات عالی قرار دادم که همه لذت ببرند ، رزولوشن 1920*1080 هست و تنظیمات گرافیک حداکثر...

;)

بله، قطعا همینطوره؛ من به صورت کلی گفتم :d ، مگر نه هر چیزی باید در حد متعادل و همراه با هنر و ظرافت باشه؛ که صد البته AC این ویژگی رو داره.

هوش مصنوعی ضعیف بازی ربطی به آپدیت داره یا نه؟
برای Assassinatکردن باید هفت خان رستم رو رد بکنیم,گیم پلی رو سعی کردن مثل هیتمن بکنند مثلا ریختن سم در ظرف شراب و قایم شدن در اتاق اعتراف و کشتن اعتراف کنند و یا کارای دیگه,اما انجامش خیلی سخته زود لو میری و NPCها سریعا متوجه حضورت میشند

هوش مصنوعی ضعیف بازی ربطی به آپدیت داره یا نه؟
برای Assassinatکردن باید هفت خان رستم رو رد بکنیم,گیم پلی رو سعی کردن مثل هیتمن بکنند مثلا ریختن سم در ظرف شراب و قایم شدن در اتاق اعتراف و کشتن اعتراف کنند و یا کارای دیگه,اما انجامش خیلی سخته زود لو میری و NPCها سریعا متوجه حضورت میشند
نه اپديت ها كارى به هوش مصنوعى ندارن ،
شما مگه نميگى assassinate سخته ، پس چرا اولش ميگى هوش مصنوعى ضعيف بازى ؟!

نه اپديت ها كارى به هوش مصنوعى ندارن ،
شما مگه نميگى assassinate سخته ، پس چرا اولش ميگى هوش مصنوعى ضعيف بازى ؟!

مگه به تحرکات و نوع برخورد NPCها هوش مصنوعی نمیگن؟حالا نمیدونم
این قضیه خیلی رو مخه به نظرم NPCها روشون خوب کار نشده سریعا متوجه میشند انجام ماموریت های اصلی که بیشترش مربوط به Assassinateکردن هست بخاطر رفتارNPCها خیلی سخت شده

مگه به تحرکات و نوع برخورد NPCها هوش مصنوعی نمیگن؟حالا نمیدونم
این قضیه خیلی رو مخه به نظرم NPCها روشون خوب کار نشده سریعا متوجه میشند انجام ماموریت های اصلی که بیشترش مربوط به Assassinateکردن هست بخاطر رفتارNPCها خیلی سخت شده
بله ، سخت شده ، ولى به نظرم همين كه سخت شده يعنى روشون كار شده:)
ولى تو اينكه بعضى جاها اين سختى باعث اعصاب خورد شدن هم ميشه قبول دارم;)

آخرین ویرایش:
خوب بنده هم ورژن Skidrow بازی که فکر کنم بی مشکل ترین ورژن بازی بود رو با حجم تقریبا 42 گیگ دانلود کردم و امروز نصب کردم .
آپدیت های 1.3 ، 1.4 ، 1.5 اسکیدرو هم به ترتیب نصب کردم (هنوز Dead Kings رو دانلود نکردم و نصب نکردم) ، وارد بازی شدم .
فکر نمیکنم فریم تغییر آنچنانی کرده باشه که بازی کن فیکون بشه اما بهبود پیدا کرده ، باگ های زیادی وجود داره و رفع نشده ، مثلا رو هوا راه رفتن مردم یا گیر کردن آرنو روی بعضی قسمت های پشت بوم ها و مشکلاتی هنگام پرش روی بعضی قسمت ها . اما فکر کنم کلا بهتر شده .
حجم کل بازی پس از آپدیت هم 43.1 گیگ هست که 46.334 گیگ از هارد رو میگیره .
فریم روی آخرین تنظیمات روی FXAA + MFAA همه Ultra و رزولوشن 1920*1080 کلا همیشه روی 60 هست ، و توی کات سین ها تا 50 هم میاد پایین و روی TXAA + MFAA بین 60-45 هست و تو کات سین ها تا 39 هم میاد پایین
فریم توی 4k و بدون AA روی 31-35 هست ، و روی 3k بدون AA روی 45-55 هست .
اسکرین شات هم اگر جایی مدنظرتون بود بگید بگیرم .

;)

بسیار عالی البته علی جان MFAA در حالتی جواب میده که شما تنظیمات AA رو روی یکی از درجات MSAA تنظیم کرده باشی نه FXAA با TXAA
من پچ 1.40 هستم نسخه ریلودد
بازی از نظر بصری چه گرافیک فنی و چه گرافیک هنری لنگه نداره
با تمام احترام برای فنهای ORDER باید بگم خیلی خیلی سرتره بخصوص وقتی بازی رو در رزولوشنهای بالا و AA مناسب اجرا میکنید و اصلا نمیشه محیط بسته و تاریک بازی ORDER رو با این مقایسه کرد

چندتا اسکرین شات از بازی:

4K+FXAA~30FPS

3K+MSAA 2X~45-60FPS

FHD+TXAA~60FPS

بسیار عالی البته علی جان MFAA در حالتی جواب میده که شما تنظیمات AA رو روی یکی از درجات MSAA تنظیم کرده باشی نه FXAA با TXAA من پچ 1.40 هستم نسخه ریلودد بازی از نظر بصری چه گرافیک فنی و چه گرافیک هنری لنگه نداره با تمام احترام برای فنهای ORDER باید بگم خیلی خیلی سرتره بخصوص وقتی بازی رو در رزولوشنهای بالا و AA مناسب اجرا میکنید و اصلا نمیشه محیط بسته و تاریک بازی ORDER رو با این مقایسه کرد چندتا اسکرین شات از بازی: 4K+FXAA~30FPS 3K+MSAA 2X~45-60FPS FHD+TXAA~60FPS
با سلام برای مقایسه بهتره نسخه کنسولی اساسین رو با ORDER مقایسه کنیم نه نسخه پی سی خدا تومنی

بسیار عالی البته علی جان MFAA در حالتی جواب میده که شما تنظیمات AA رو روی یکی از درجات MSAA تنظیم کرده باشی نه FXAA با TXAA
با تمام احترام برای فنهای ORDER باید بگم خیلی خیلی سرتره بخصوص وقتی بازی رو در رزولوشنهای بالا و AA مناسب اجرا میکنید و اصلا نمیشه محیط بسته و تاریک بازی ORDER رو با این مقایسه کرد

4K+FXAA~30FPS

3K+MSAA 2X~45-60FPS

FHD+TXAA~60FPS

با سلام برای مقایسه بهتره نسخه کنسولی اساسین رو با ORDER مقایسه کنیم نه نسخه پی سی خدا تومنی
حرفتون كاملا تاييد ميشه
خيلى دوست داشتم كه order مولتى پلتفورم بود ، شايد دوباره ميتونستيم يه انقلاب گرافيكى داشته باشيم
ممنون از Rouly جان ، هم براى عكس ها و هم توضيحاتتون.
راستى پيشنهاد ميكنم عكساى پست اول اين صفحه رو هم ببينى

- - -ویرایش - - -

اینم سه تا اسکرین شات خیلی زیبا دیگه (رو مود Capture ـیم)
:d

- - -ویرایش - - -

این آقاهه رو نگاه به لنز هم داره نگاه میکنه =)):)):d

آخرین ویرایش:

4K+FXAA~30FPS

3K+MSAA 2X~45-60FPS

FHD+TXAA~60FPS

من نمیدونم ORDER دقیقا چه ربطی داره به AS که مقایسه میشه
ORDER طراحی مراحله خطی داره و AS هم OPEN WORLD , انجین ها کاملا شرایط متفاوتی دارن برای رندر
ضعف های تکنیکی این نسخه هم میشه از pop-in برای بافت ها و گوشه های ناصاف در بسیاری از لبه ها نام برد
در ضمن انجین این بازی تا بیخ از کتابخانه gamework انودیا استفاده کرده و خروجیش رو در نورپردازی و شیدر زنی داریم میبینیم که ORDER فاقد اینهاست

بازی رو همین الان تموم کردم
داستان فوق العاده مزخرف!یوبی سافت اولش رو خوب شروع میکنه و پایانش رو افتضاح تموم میکنه
AC-AC II-AC brotherhoodتنها سری بودند که داستانشون تاثیر گذار بود مخصوصا AC II
Unityبا یک داستان عاشقانه شروع میشه و شروعش بسیار عالیه اما در ادامه این نکته نادیده گرفته میشه و پایان بازی هم بسیار افتضاح هست
میدونم الان طبق معمول بعضی ها از این پست ناراحت میشند و به رگ غیرتشون بر میخوره چون فقط دوست دارند تعریف و تمجید بشنوند اما خود من انتظار بیشتری داشتم
مرگ elisاصلا تاثیر گذار نبود و من از اواسط بازی فهمیدم قرار این شخصیت بمییره چون یوبی سافت جز کپی کردن کار دیگه ای بلد نیست دقیقا همون اتفاقی رخ داد که در AC Brotherhoodشاهدش بودیم!

آخرین ویرایش:
دوستان من Dead Kings رو دانلود و نصب کردم ، اما چیزی توی منو اصلی بازی اضافه نشده ؟!
حتی دوباره بازی رو نصب کردم و آپدیت 1.3 ، 1.4 رو ریختم و بعدش Dead Kings رو ریختم ، اما بازم نیومد .
چیکار باید کرد ؟ و اینکه من سیو هامو پاک کردم ، و اول بازی هستم ، نکنه به همین خاطر Dead Kings نمایش داده نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or