Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
اره كرك ها مشكلى نداره
سيو ها چند تا فايله و كجا ميريزيشون ؟
مثلا الان اون سيو ريلودد رو كجا ريختى كه با ورژن اسكيدرو لود كردى؟
آهان، یعنی بازی بالا میاد؟ من فکر کردم بازی هم بالا نمیاد!!!

سیو Ali که تو پوشه خود بازیه. یه پوشه به اسم Profile

سیو ریلوود هم تو این مسیره :

C:\ProgramData\Orbit\720\RLD!

این ته RLD یه !هست که به خاطر راست چین و چپ چین افتاده اینور حواست باشه.

هست. دوتا فایل Save001 و save002 که میریزم تو اون آدرس.
------------
سیو های بازی های کرک اسکیدرو هم که میره
C:\Users\Username\AppData\Local\SKIDROW
اینجا!

آهان، یعنی بازی بالا میاد؟ من فکر کردم بازی هم بالا نمیاد!!!

سیو Ali که تو پوشه خود بازیه. یه پوشه به اسم Profile

سیو ریلوود هم تو این مسیره :

C:\ProgramData\Orbit\720\RLD!

این ته RLD یه !هست که به خاطر راست چین و چپ چین افتاده اینور حواست باشه.

هست. دوتا فایل Save001 و save002 که میریزم تو اون آدرس.
------------
سیو های بازی های کرک اسکیدرو هم که میره
C:\Users\Username\AppData\Local\SKIDROW
اینجا!

خوب من سیو ها رو کجای این فولدر باید بریزم ؟
آخه دو تا فولدر توی فولدر اسکیدرو هست که توشون خالیه ؟!
درضمن من یه خورده گشتم دیدم سیو هایی که الان 2 درصد با اسکیدرو رفتم توی این مسیره :
C:\ProgramData\SkidOrbit\720
آخه وقتی پاک کردم ، دوباره بازی از اول اومد ...
حالا یه خواهش هم داشتم ، شما اگه داری الان با اسکیدرو بازی میکنی ، سیو ـتو برام میتونی آپلود کنی ؟ همچنین توی دقیقا کدوم فولدر بریزم ؟
ممنون .
اینم داستان شده ها !!!:d

Attachments

• a.jpg
    a.jpg
    81.5 KB · مشاهده: 11
خوب من سیو ها رو کجای این فولدر باید بریزم ؟
آخه دو تا فولدر توی فولدر اسکیدرو هست که توشون خالیه ؟!
درضمن من یه خورده گشتم دیدم سیو هایی که الان 2 درصد با اسکیدرو رفتم توی این مسیره :
آخه وقتی پاک کردم ، دوباره بازی از اول اومد ...
حالا یه خواهش هم داشتم ، شما اگه داری الان با اسکیدرو بازی میکنی ، سیو ـتو برام میتونی آپلود کنی ؟ همچنین توی دقیقا کدوم فولدر بریزم ؟
ممنون .
اینم داستان شده ها !!!:d
راست میگی این ادرس که تو دادی درسته برای این بازی :| :|.
سر AC III یا AC IV کدومشو نمیدونم ولی یادمه که میگفتن، سیو های اورجینال بازی به اسکیدرو میخورد یه تست بکن سیو های اورجینال بریز همونجا.
-------------
ببین آخه سیو های من ریلوود هست!

من بازی رو کلا از نو دانلود کردم ورژنی که اسکیدرو داده بود، بعد گشتم دنبال مبدل سیو ریلوود به اسکیدرو آخه برای AC III بود همچین چیزی که سیو های مختلف تبدیل میکرد ولی برای این بازی هنوز نیمده. دیدم نیست برای همین اومدم از کرک ریلوود برای بازی استفاده کردم.
یعنی بازی اصلش اونی هست که اسکیدرو داده ولی کرک بازی رو کرکی که ریلوود داده ریختم که سیو هام قابل بازی باشه.
لامصب بازی کلا داستانه :|.
------------------
کرک ریلوود باید بریزی :
C:\ProgramData\Orbit\720
یه پوشه به اسم RLD! تو اون دوتا فایل Save001 و Save002 باید باشه.

کرک Ali رو تو پوشه خود بازی باید بریزی یه پوشه به اسم Profile تو پوشه اصلی بازی هست که سیو ها ذخیره میشه.

کرک اسکیدرو هم که خودت آدرسشو دادی :

ولی سیو های هیچ کدوم از نسخه ها بهم نمیخورن.
بهترین کار برای ادامه بازی همین که کرک بازی رو همون کرکی بزاری که قبلا سیو داشتی، هیچ مشکلی هم بوجود نمیاد ادامه بازی رو هم میری.

Assassin's Creed: Unity | PS4

میگم برای خرید صلاح اعلاوه بر نیاز به پول به یه چیزی به نام hack هست که نمیدونم چطور بدست میاد ، خوب چطور باید گیر بیارم

سلام
اونا رو بيخيال شو... بايد از استور بخري! در اصل يوبي مي گه بيا به من باز هم پول بده تا ويژگي هاي بازي رو زود تر باز كنم :|
شما فقط اون كافه تئاتر رو آپگريد كن و همه ي مأموريت هاي اون زنه كه تو كافه نشسته رو برو و مغازه ها رو بخر كه قرمز هستن، راحت پول بدست بيار (مثل 2 و برادرهود)

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام
اونا رو بيخيال شو... بايد از استور بخري! در اصل يوبي مي گه بيا به من باز هم پول بده تا ويژگي هاي بازي رو زود تر باز كنم :|
شما فقط اون كافه تئاتر رو آپگريد كن و همه ي مأموريت هاي اون زنه كه تو كافه نشسته رو برو و مغازه ها رو بخر كه قرمز هستن، راحت پول بدست بيار (مثل 2 و برادرهود)

فکر کنم بخاطر همین نمراتش پایین شده ، اگر بازشون نگه میداشت الان نمراتش خیلی خیلی بهتر میشد

Assassin's Creed: Unity | PS4

فکر کنم بخاطر همین نمراتش پایین شده ، اگر بازشون نگه میداشت الان نمراتش خیلی خیلی بهتر میشد

نه ، ربطي نداره
علت نمره ي پايين باگ ها و افت فريم هاي زياد در نسخه ي اوليه بود كه يوبي با آپديت هايي كه داد كه تا حدود زيادي مشكلات رو حل كرد و dlc deadkings رو هم رايگان داد كه خيلي زيبا تر ميشه بازي
اگه يه جوري مي شد كه منتقدها دوباره نمره بدن (به نسخه آپديت شده) قطعاً متاي بالاي 90 دريافت مي كرد! من مطمئنم
بازي در گرافيك، گيم پلي، صداگذاري و... حرف نداره

دوستان تو بازی ی جاهایی هست که تو نقشه به صورته کاغذ نمایانه و میری میبینی شکل های عجیب غریبی هست رو دیوار که 3 تا گزینه داره که یکیش accept یکیش accept و ی چیز دیگه هست یکیشم که شکلشو گویا نگاه میکنی تو منو بعد من اون گزینه accept و ی چیز دیگه رو میزنم میپذیرم بعد چه اتفاقی دقیقا میوفته؟؟؟؟

تو بالای نقشه که به صورت زنده در حین بازی در حاله نشان دادن جاهایی که میریم هست نوشته حل کن riddle چیستان های بازیو اون آیکون عکس شبیه کاغذه هم هست اما میریم تو نقشه و چیستان هارو پیدا میکنم بعد از پذیرفتن و دادن اون امکانات اون چیستانه میره باید چیکار کنم دقیقا هدف چیه با اون شکلکها باید چیکار کنم؟؟؟

دوستان تو بازی ی جاهایی هست که تو نقشه به صورته کاغذ نمایانه و میری میبینی شکل های عجیب غریبی هست رو دیوار که 3 تا گزینه داره که یکیش accept یکیش accept و ی چیز دیگه هست یکیشم که شکلشو گویا نگاه میکنی تو منو بعد من اون گزینه accept و ی چیز دیگه رو میزنم میپذیرم بعد چه اتفاقی دقیقا میوفته؟؟؟؟

تو بالای نقشه که به صورت زنده در حین بازی در حاله نشان دادن جاهایی که میریم هست نوشته حل کن riddle چیستان های بازیو اون آیکون عکس شبیه کاغذه هم هست اما میریم تو نقشه و چیستان هارو پیدا میکنم بعد از پذیرفتن و دادن اون امکانات اون چیستانه میره باید چیکار کنم دقیقا هدف چیه با اون شکلکها باید چیکار کنم؟؟؟

اون شکل ها معما های Nostradamus Enigmas هست که وقتی Accept میکنی باید طبق اون چیزی که میگه تو همون منطقه بگردی دنبال شکل بعدی و همینطور بری دنبال شکل های بعد
ویدیو های معما رو میتونی تو گوگل سرچ کنی. چون خودت بخوای حل کنی باید کامل به تاریخ و اینا مسلط باشی:d
لینک ویدیو ;)

آخرین ویرایش:
اون شکل ها معما های Nostradamus Enigmas هست که وقتی Accept میکنی باید طبق اون چیزی که میگه تو همون منطقه بگردی دنبال شکل بعدی و همینطور بری دنبال شکل های بعد
ویدیو های معما رو میتونی تو گوگل سرچ کنی. چون خودت بخوای حل کنی باید کامل به تاریخ و اینا مسلط باشی:d
لینک ویدیو ;)

من فک کردم برا اون محل که تو زیر زمینه خونه آرنو مهم باشه که ی لباسه خاصه دورش میله کشیدن و ی چیزی باید پیدا کنم بزارم تا باز بشه...اگه برا اون نیست و ربطی نداره و زیاد مهم نیست از خیرش میگذرم:d

من فک کردم برا اون محل که تو زیر زمینه خونه آرنو مهم باشه که ی لباسه خاصه دورش میله کشیدن و ی چیزی باید پیدا کنم بزارم تا باز بشه...اگه برا اون نیست و ربطی نداره و زیاد مهم نیست از خیرش میگذرم:d
برای همونه دقیقا

دیروز آپدیت دانلود شد , رفتم تو بازی احساس کردم گرافیک اومده پایین یکم ! و البته برای اولین بار بعد از این همه بازی به شدت افت فریم دیدم !

واقعاً عجیب بود , حالا یا واسه همه اینجوری شده یا شانس منه آپدیت بددرومده واسم .. ولی قشنگ حس کردم گرافیک کمی پایین اومده و موقع دویدن مثل همیشه نبود و یجورایی لگ میزد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or