Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
help me
بچه ها من هنوز با این riddle های بازی مشکل دارم...
وقتی میرم رو یکی از شکل ها و میپذیرم و accept میزنم رو نقشه ی riddle دیگه رو بزرگ میکنه که باید برم اونجا اما میرم اونجا نمیدانم چرا دوباره اون 3 گزینه میاد واگر گزینه accept و گزینه accept and track بزنم ی هشدار میده که شما در حال انجام این مرحله هستین و اگر yes تو هر دو گزینه رو بزنید میپره و مینویسه 1st riddle و ی دایره میاد رو شکل هر چقدر هم میزنی تاثیر نداره و باید برم سراغه ی عکس دیگه تا بهم بگه برو دنباله ی عکس دیگه و باز همین رویه تکرار میشه و بالای نقشه باز مینویسه solve the first riddle باز من اعصابم خورد میشه یکی بگه این باگه یا مشکل از منه....

در ضمن من بازیو 3 ماه پیش خریدم و آپدیت 1.4 رو داشتم که بازیو به دلایلی فروختم وقته بازی نداشتم اما باز الان خریدم و آپدیتم 1.4 مشکل رو یکی برام رفع کنه لطفا..

دوستان من الان sequence 5 memory 3 هستم و بازیم حدود ۱۰ درصده مقداری که رفتم . کی تموم میشه بازی :(( به طرز فاجعه ای رو اعصابه مبارزاتش ! نمیدونم سربازا قوی تر شدن یا ارنو ملنگه :دی
ولی جدا بازی رو چه قدر دیگه باید برم تموم شه؟

دوستان من الان sequence 5 memory 3 هستم و بازیم حدود ۱۰ درصده مقداری که رفتم . کی تموم میشه بازی :(( به طرز فاجعه ای رو اعصابه مبارزاتش ! نمیدونم سربازا قوی تر شدن یا ارنو ملنگه :دی
ولی جدا بازی رو چه قدر دیگه باید برم تموم شه؟

تایمش دقیق یادم نیست ولی اینو بدون حالا حالا باید بری:d
آره کلا مبارزاتش سخت تر شده. دشمنا قوی تر شدن و سازنده ها هم سعی کردن مبارزات رو سخت تر کنن. در حقیقت یوبیسافت خواسته گیم رو تحریک کنه که همچون ریشه های این سری با مخفیکاری و در بین مردم پیش بری. تمرکز یوبیسافت روی مخفیکاری اصلا قابل انکار نیست. من اکثرا با مخفیکاری رفتم که اگر چه اکشن باز هم هستم ولی خب توی این عنوان مخفیکاری خیلی جذب تر بنظرم

تایمش دقیق یادم نیست ولی اینو بدون حالا حالا باید بری:d
آره کلا مبارزاتش سخت تر شده. دشمنا قوی تر شدن و سازنده ها هم سعی کردن مبارزات رو سخت تر کنن. در حقیقت یوبیسافت خواسته گیم رو تحریک کنه که همچون ریشه های این سری با مخفیکاری و در بین مردم پیش بری. تمرکز یوبیسافت روی مخفیکاری اصلا قابل انکار نیست. من اکثرا با مخفیکاری رفتم که اگر چه اکشن باز هم هستم ولی خب توی این عنوان مخفیکاری خیلی جذب تر بنظرم

الان 14 درصدم :دی اقا جدا داره خیلی سخت میشه :|
سر یه مموریش (ماموریت اصلی :دی) 10 بار رو داغون میشم حداقل :| به امید این که تا قبل عید تموم شه !

دوستان این آپدیتی که میگید جدید اومده یا منظورتون همون آپدیت 18 فوریه است ؟​

من یه مدتی بود بازی نکرده بودم , رفتم دیدم این آپدیت اومده واسم . فکر کنم واسه همون 18 فبریه باشه .

اقا این دی ال سی Deadking رو دانلود کنم , کلا فضای بازی رو تغییر میده ؟ یا یه مد جدا هست ؟ چون من بازی رو تمام نکردم هنوز میخوام بدونم اگه کلا تغییر میده شهر و فضا رو فعلا دانلود نکنم .

کلا یه توضیح در این رابطه دی ال سی Deadking بازی بدید که چجوریا هستش ممنون میشم

دوستان من بازی رو تموم کردم چند تا سوال تو ذهنم موند قاتل پدر ما کی بود ؟ قاتل پدر الیس کی بود ؟ و اینکه اصلا خود جرمین کی بود که اخر سر کشتیمش ؟چرا به گروه اساسین ها ملحق شدیم و دلیل اینکه مارو از گروه اساسین ها کنار گذاشتن چی بود
ممنون میشم پاسخ بدید

Assassin's Creed: Unity | PS4

دوستان من بازی رو تموم کردم چند تا سوال تو ذهنم موند قاتل پدر ما کی بود ؟ قاتل پدر الیس کی بود ؟ و اینکه اصلا خود جرمین کی بود که اخر سر کشتیمش ؟چرا به گروه اساسین ها ملحق شدیم و دلیل اینکه مارو از گروه اساسین ها کنار گذاشتن چی بود
ممنون میشم پاسخ بدید

اسپويل:
پدر آرنو رو همون شاي پاتريك شخصيت AC Rouge هست مي كشه
دستور قتل پدر اليز رو همون جرمن داده بوده كه دوتا از اون تمپلار ها تو اون جشن مي كشن
جرمن رئيس تمپلار ها بود
ورود به گروه اساسين ها هم بخاطر پدرش بود-بليك هم دوست پدر آرنو بود
اون جايي هم كه آرنو بيرون مي كنن فكر كنم بخاطر سهل انگاري كه كرد و باعث شد جرمن فرار كنه

Last edited by a moderator:
اون جايي هم كه آرنو بيرون مي كنن فكر كنم بخاطر سهل انگاري كه كرد و باعث شد جرمن فرار كنه
اصلاح می شود :d برای این اخراجش کردن چون سر خود عمل کرده بود و در واقع به جای اینکه به آیین اساسین ها پایدار باشه، دنبال انتقام بود

Last edited by a moderator:
من یه مدتی بود بازی نکرده بودم , رفتم دیدم این آپدیت اومده واسم . فکر کنم واسه همون 18 فبریه باشه .

اقا این دی ال سی Deadking رو دانلود کنم , کلا فضای بازی رو تغییر میده ؟ یا یه مد جدا هست ؟ چون من بازی رو تمام نکردم هنوز میخوام بدونم اگه کلا تغییر میده شهر و فضا رو فعلا دانلود نکنم .

کلا یه توضیح در این رابطه دی ال سی Deadking بازی بدید که چجوریا هستش ممنون میشم

شما با خيال راحت dead kings رو نصب كن
فضاي پاريس عوض نميشه ،يه شهر اضافه ميشه
مأموريت هاي dead kings رو هم مي توني بعد از تموم كردن بازي اصلي يا زود تر تموم كني

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

سلام دوستان.
چند روز پیش این آپدیت حجیم (6.5 گیگابایتی) رو نصب کردم.
مدت زیادی رو بدون انجام هیچکدوم از آپدیتها بازی کرده بودم...
باید بگم متاسفانه شایعه دانگرید شدن گرافیک بازی بعد از نصب این آپدیت حقیقت داره و البته کاملا محسوسه! خود یوبی سافت هنوز نظری نداده در این مورد اما سایتهای زیادی این مساله رو تایید کردن. (اتفاق مشابهی هم بعد از نصب آپدیت 1.5.0 عنوان FARCRY 4 رخ داد!)

جدای از اینها بعد از نصب آپدیت هم هیچکدوم از مشکلات بازی بطور کامل رفع نشده ولی تا حدود زیادی ایرادات خفیف و کمرنگ شده! از POP-UP بگیر تا دیر لود شدن بافتها و افت فریم. اما بازم میگم... هیچکدوم بطور کامل برطرف نشدن!
در مجموع نصب آپدیت رو حتما توصیه میکنم به دوستان...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or