Wrath OF Joker
کاربر سایت
برادر من خب Ezio داشت میره پا چوب دار (حالا اینجا چوبش رو هوا بود ) الطیر داشت از اون بالا میپرید پایین خیلی فرق میکنه خب، تو در حال مردن باشی بیشتر میترسی یا به انتخاب خودت بری بپری پایین؟ .نکته ی دیگه ضعیف نشون دادن اتزیو در برابر الطیر بود!جایی که اتزیو امیدش رو از دست داده بود,الطیر داشت با اعتماد به نفس تمام راه می رفت!و در واقع دیدن الطیر بود که به اتزیو دوباره امید داد!(البته اینجوری که ما دیدیم عملکرد اتزیو به عنوان یه اسیسن بهتر از الطیر بود!اتزیو اشتباهی نکرد,اما الطیر باعث شد یکی از اعضای برادرهود دستش را از دست بده!)
لینک این تریلر رو میدی من هم دانلود کنم. یکی تو تاپیک تریلرهای E3 بود اما خراب بودش و باز نمیشد.در مورد تریلر سفر دزموند!
شما کامل نخوندی عزیزم بنده اشاره کرده بودم به این موضوع و تو همین تاپیک هم بودبعدش هیچکس به این مسئله اشاره نکرد آخر تریلر وقتی تناب رو انداخت گردن Ezio، برگشت یارو رو یه کاریش کرد که تریلر تموم شد.
چرا؟ مگه چه مشکلی داشت؟ اتفاقا من خیلی با این نسخه حال کردم و حتی بعضی وقت ها روند طی کردن مراحلش از 2 هم به نظرم بهتر بود. داستانش هم که کلا خوب بود دیگه و ادامه اتفاقات دو بودش.بر خلاف اشغالی به اسم Brotherhood به نظرم این بازی میتونه شاهکار باشه فقط یک کم روش کار کنند دیگه این مدل دویدن ها، بالا رفتن ها خسته کننده شده بابا طرف 50 سالش شده باید تو این مدل ها یه تجدید نظر بکنند ...
شرمنده اگر عصبانی می شم!ولی اشغالی به اسم BH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!برادر من خب Ezio داشت میره پا چوب دار (حالا اینجا چوبش رو هوا بود ) الطیر داشت از اون بالا میپرید پایین خیلی فرق میکنه خب، تو در حال مردن باشی بیشتر میترسی یا به انتخاب خودت بری بپری پایین؟ .
بعدش هیچکس به این مسئله اشاره نکرد آخر تریلر وقتی تناب رو انداخت گردن Ezio، برگشت یارو رو یه کاریش کرد که تریلر تموم شد.
ولی جدی Ezio تبدیل به چیزی شده که من اون رو توی AC2 میخواستم چیزی که الطیر بود یه شخصیت کاملا محکم دقیقا کشتن هاش عین الطیر بود توی تریلری که از AC2 برای اولین بار نشون دادن CG بود اصلا با شخصیت Ezio حال نکردم یه جوری سوسول بود توی همون تریلر هم ولی اینجا خیلی محکم بود.
بر خلاف اشغالی به اسم Brotherhood به نظرم این بازی میتونه شاهکار باشه فقط یک کم روش کار کنند دیگه این مدل دویدن ها، بالا رفتن ها خسته کننده شده بابا طرف 50 سالش شده باید تو این مدل ها یه تجدید نظر بکنند ...
تریلر اینقدر عالی بود که نزدیک 100 بار دیدم دقیق 100 بار . خیلی حال کردم یه تنه زد به دل دشمن ...
ولی هنوز هیچی اون تریلر 2006 الطیر نمیشه.
اگه منظورت همونی باشه که دزموند رو نشون میده توی یه جای سر سبزه این لینکش هست البته کیفیت عالیش نیست :لینک این تریلر رو میدی من هم دانلود کنم. یکی تو تاپیک تریلرهای E3 بود اما خراب بودش و باز نمیشد.
من سه صفحه آخر رو خوندم .شما کامل نخوندی عزیزم:biggrin1: بنده اشاره کرده بودم به این موضوع و تو همین تاپیک هم بود:biggrin1:
حالا من یک کم پیاز داغش رو زیاد کردم آشغال نبود بازیه خوبی بود ولی اون حس و حال AC رو نداشت همه چیزش تکراری از AC2 بود و طراحی مراحلش هم چیز جدید و شگفت انگیزی نداشت البته تو یه سال بیشتر نمی شد ازش انتظار داشت.چرا؟ مگه چه مشکلی داشت؟ اتفاقا من خیلی با این نسخه حال کردم و حتی بعضی وقت ها روند طی کردن مراحلش از 2 هم به نظرم بهتر بود. داستانش هم که کلا خوب بود دیگه و ادامه اتفاقات دو بودش.
آقا یکم خودت رو کنترل کن خوب هرکی یک نظری داره. خود میثم هم گفت یکم پیاز داغش رو زیاد کرده اما خیلی باهاش حال نکرده. در هر صورت نظر همه که نمیشه یکسان باشه. بیشتر رعایت کنید ممنون میشم.شرمنده اگر عصبانی می شم!ولی اشغالی به اسم BH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا عصبانیت داره!آخه چرا آشغال؟بهترین اکشون ادونچر سال که GOW3 رو شکست داد شد آشغال؟یه دلیل قانع کننده به من بده تا Bh آشغال باشه!دیگه درجه عصبانیت آدم را می چسبونید به سقف!!!!!!
پ.ن:در ضمن,تریلر گیم پلی منتشر شده از بازی نشون می ده که گیم پلی خیلی با BH فرق نکرده,اگر به نظرت اون شاهکار یه آشغاله,اینم آشغال خواهد بود.
دستت دردنکنه زدم دانلود شه ببینم همونه یا نه!اگه منظورت همونی باشه که دزموند رو نشون میده توی یه جای سر سبزه این لینکش هست البته کیفیت عالیش نیست :
http://uploadfa.com/m6xnd161h12i
پست 84 صفحه ششممن سه صفحه آخر رو خوندم :biggrin1:.
درسته که همه از تریلر CGـش خوشمون اومده، اما گیم پلیش اصلا چیز دندونگیری نیست.به بهترین بازی سال داره میاد
اتزیو اول Bh هم یه خنجره شد دوباره!ولی بعدا باز داوینچی براش ساخت!اینم بگم اتزیو هم ک حنجره میشه!چون اونجا یکیش میشکنه!چه فازی کنیم انگشتشم قطع بشه
به بهترین بازی سال داره میاد