Assassin's Creed: Revelations | Xbox360

یعنی تا حالا تریلری به قشنگی این ندیده بودم :d محشر بود واقعا آدم هرچی نگاه میکنه دوست داره بیشتر ببینه :d اون بالا که الطیر با وقار تمام داره راه میره دیوانه میشه آدم :d آهنگشُ که نگو دیگه :d

درسته که همه از تریلر CGـش خوشمون اومده، اما گیم پلیش اصلا چیز دندونگیری نیست.
همون BH هست، همون انیمیشن ها، همون راه رفتن ها، همون Multiplayer. هنوز چیز جدیدی نداشتیم. (اسلحه شعله افکن که واقعا مزخرف و غیرمنطقی بود، هوک بلید هم خیلی کاربرد معمولی داره)

تا اینجا من واقعا به Skyrim امید دارم. تریلر in-game ـش فوق العاده بود :d GOTY همینه :p:d

در GOTY بودن Skyrim که شکی نیست:x
ولی این بازی هم مطمئنن باشید از لحاظ داستان که فقط پیشرفته
گیم پلی هم با استفاده از هووک بلید و بمب ها زیبا تر میشه

زیرا سازنده بازی تازه اقدام به ساخت بازی نموده و مجبوره از اول شخصیت ها را تولید بکند و ما نیز چیز بدی در این پویانمایی و نماهنگ ندیده ایم.
بابا مرد موئمن این چه حرفیه میزنی گرافیک بازی عین BH هست ازه لباس اتزیو باحال تر و با کیفت تر شده!

درسته که گرافیک بازی با BH زیاد فرق نداره ولی همونطور که همتون می دونید میخوان از MOCAP استفاده کنن که خودش یه پیش رفت خیلی بزرگیه

راستی یه سوال بزرگ که هیچکس بهش توجه نکرد!مصیاف دست تمپلار ها چیکار می کنه؟تو تریلر به این قضیه اشاره هم کردش!با نشون دادن آرم اسیسن ها روی زیمن<در حالی که تمپلار ها داشتن اتزیو رو می بردن!

• Like
Reactions: hosein_fisher
راستی یه سوال بزرگ که هیچکس بهش توجه نکرد!مصیاف دست تمپلار ها چیکار می کنه؟تو تریلر به این قضیه اشاره هم کردش!با نشون دادن آرم اسیسن ها روی زیمن<در حالی که تمپلار ها داشتن اتزیو رو می بردن!
دقیقا من به این فکر میکردم ولی هی پیش خودم میگفتم قبلا یکی از بچه ها دلیلشو گفته!
جدی چرا؟
فکر کنم بعد مرگ الطائر اساسینز ضعیف شدن و همه فرار کردن بعد ماصیاف متروکه شده و تمپلار ریختن اونتو!

مصیاف در سال1511 دست تمپلارها میوفته، اما خدمت شما عرض شود که،هنوز به طور دقیق هیچ جا اشاره نشده و شاید هم اصلا نشه چه جوری؟
اما درباره اش باید یه چیزی در مورد الطائر بدونی.
الطائر بعد از شکست دادن المعلم به سمت قبرس میره برای دفن تکه ی بهشتی که شما خوب درباره اش میدونی.در اونجا اتفاقات باب میل الطائر پیش نمیره و با تمپلاری به نام bouchart درگیر میشه.بعد از اون الطائر به مصیاف برنمیگرده.الطائر همراه ماریا به بزرگ کردن دو فرزند پسرش میپردازه، و بعد از این الطائر برای مبارزه با چنگیز خان به سمت شرق میره!که این هم گوشه ای از پیچیدگی داستان الطائر ابن لااحد هستش.با این نتیجه مصیاف رهبر نداشته و تمپلارها به راحتی تونستند که اونجا رو فتح کنن. اما به چه دلیل؟به دلیل Five Seals که قراره توی Revelations دقیقا مشخص شه چرا و چگونه؟
این تمام چیزی بود که من میدونستم.
اینم یه نکته ی دیگه ی تریلر که شاید قبلا گفته شده.

خوب دوستان اون ارورهایی که انیموس توی تریلر میداد رو میخوایم بررسی کنیم.
توی تاپیک Trivia هم گذاشتم اما بد نیست اینجا دم دستتون باشه.
کد ها :
  • source\S17.anima.06102001.SVJlbWVtYmVy => IRemember
  • source\S17.anima.21032002.QmxhY2tIaWxscw== => BlackHills
  • source\S17.anima.16030002.V29vZFNtb2tl => WoodSmoke
  • source\S17.anima.08212002.TW90aGVyU2Fk => MotherSad
  • source\S17.anima.08212002.RmF0aGVyTWFk => FatherMad
  • source\S17.anima.22072002.Tm90aGluZ0lzVHJ1ZQ== => NothingIsTrue
  • source\S17.anima.22072002.RXZlcnl0aGluZ0lzUGVybWl0 dGVk => EverythingIsPermitted
  • source\S17.anima.04022003.Qm9yZWRPZldhclN0b3JpZXM= => BoredOfWarStories
  • source\S17.anima.30082003.UGFpbktpbGxlcnM= => PainKillers
  • source\S17.anima.23082003.RmFjZXNJblN0b25l => FacesInStone
  • source\S17.anima.16082003.RXNjYXBl => Escape
  • source\S17.anima.23082003.V2hhdElzVGhpc1BsYWNl => WhatIsThisPlace
  • source\S17.anima.16052003.Q2hpY2Fnb0dpcmxz => ChicagoGirls
  • source\S17.anima.27082003.Tm90RmFyRW5vdWdo => NotFarEnough
  • source\S17.anima.14082004.MTJUbzY= => 12To6
  • source\S17.anima.11032004.VGhleVdpbGxGaW5kTWU= => TheyWillFindMe
  • source\S17.anima.03032005.SnVzdEFDdWx0!Q== => JustACult
  • source\S17.anima.16082005.V0hFUkVBUkVZT1Uh => WHEREAREYOU!
  • source\S17.anima.16082008.U29NdWNoTm9pc2U= => SoMuchNoise
  • source\S17.anima.12062008.Q0FMTEhPTUUh => CALLHOME!
  • source\S17.anima.16022009.VGhlRXZlcnl0aGluZ0NpdHk= => TheEverythingCity
  • source\S17.anima.04022011.SnVzdEFkZEdpbg== => JustAddGin
  • source\S17.anima.17092011.VGhlSk1a => TheJMZ
  • source\S16.anima.08082012.SSBBbSBOb3QgQWxpdmU= => I Am Not Alive
  • source\S17.anima.09082012.QmFkV2VhdGhlcg== => BadWeather
  • source\S17.anima.10082012.TmluZVllYXJzQWxvbmU= => NineYearsAlone
  • source\S17.anima.17092012.QXJlWW91RGVzbW9uZE1pbGVz Pw== => AreYouDesmondMiles?
  • source\S17.anima.19092012.QmFzdGFyZHMh => Bastards!
نکته:اتفاقاتی رو این نوشته بیان میکنه.از جمله میشه به بمب گذاری در ایستگاه قطار مادرید در سال 2004

یا درگیری مسلحانه در سال 2003 در شیکاگو.در انتها به ربوده شدن دزموند توسط ابسترگو اشاره میشه.

:-/
توجه:این رمز گشایی کار دوست عزیزمون WastingMyTIM3" هستش که در فروم یوبی سافت عضو هستند.من فقط وظیفه ی اطلاع رسانی به شما دوستان عزیز رو دارم.
پست ایشون در فروم یوبی سافت

اطلاعات بیشتر:خطر اسپویل! Trivia

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: daniel45
دوستان ببخشیدیه چیز ضایعی رو من متوجه نمیشم ...
اول تریلر تا قبل از کشتی، کلاً چیه اونجا ؟ چرا اتزیو به دست تمپلار ها افتاده ؟

دوستان ببخشیدیه چیز ضایعی رو من متوجه نمیشم ...
اول تریلر تا قبل از کشتی، کلاً چیه اونجا ؟ چرا اتزیو به دست تمپلار ها افتاده ؟
اول تریلر در اصل وسط تریلر هست یعنی اونجا که Ezio داره مبارزه میکنه و میوفته زمین بعدش اول تریلر رخ میده و اینجا جابه جا کردن برای قشنگ شدن ...

=================
به یه نکته خیلی باحال پی بردم، Ezio موهاش رو کوتاه کرده صحنه آخر رو که تناب میندازه گردن Ezio نگاه کنید، موهاش دیگه بلند و بسته نیست و تناب میره زیر موهاش باید فریم فریم ببینید :دی.
100 و خورده ای این آهنگش رو گوش کردم از دیشب تاحالا :دی مدارکش هم توی Last.fm موجوده :دی چقدر حال داد!

بعد یه نکته دیگه به نظرم اونجا Ezio به الطیر نگاه نمیکنه بلکه داره به اون عقابه نگاه میکنه، توی AC BH اون CG اش یه لحظه صدای یه عقاب اومد و بعد یه پرش اومد پایین و چندین Assassin ظاهر شدن به نظرم در اینجا هم همون اتفاق میوفته، یعنی اون عقابه اون جا بود بی دلیل نشون ندادن، وقتی اون عقاب رو نشون میده یهو Ezio که کلا نا امید صاف وایمیسه و بر میگرده یارو رو میگیره ...

کاملا واضحه که به نظرم اساسین ها حمله می کنند :دی.

بعد یه نکته دیگه به نظرم اونجا Ezio به الطیر نگاه نمیکنه بلکه داره به اون عقابه نگاه میکنه
کاملا واضحه که به نظرم اساسین ها حمله می کنند .

نه ، دقت کن گردنش رو کامل چرخونده به سمت الطیر و وقتی یه لحظه اون طرف کلاش رو میکشه پایین " که از ایم کارش خیلی بدم اومد " و صدای عقاب رو میشنوه یه تیک میزنه . . . :d با دقت نیگاش کن . و تو کل AC وقتی صدای عقاب میشنویم اتفاق بدی رخ نمیده یه جور استارت برا اساسین ها هست یه جور حمله . . .

اول تریلر در اصل وسط تریلر هست یعنی اونجا که Ezio داره مبارزه میکنه و میوفته زمین بعدش اول تریلر رخ میده و اینجا جابه جا کردن برای قشنگ شدن ...

=================
به یه نکته خیلی باحال پی بردم، Ezio موهاش رو کوتاه کرده صحنه آخر رو که تناب میندازه گردن Ezio نگاه کنید، موهاش دیگه بلند و بسته نیست و تناب میره زیر موهاش باید فریم فریم ببینید :دی.
100 و خورده ای این آهنگش رو گوش کردم از دیشب تاحالا :دی مدارکش هم توی Last.fm موجوده :دی چقدر حال داد!

بعد یه نکته دیگه به نظرم اونجا Ezio به الطیر نگاه نمیکنه بلکه داره به اون عقابه نگاه میکنه، توی AC BH اون CG اش یه لحظه صدای یه عقاب اومد و بعد یه پرش اومد پایین و چندین Assassin ظاهر شدن به نظرم در اینجا هم همون اتفاق میوفته، یعنی اون عقابه اون جا بود بی دلیل نشون ندادن، وقتی اون عقاب رو نشون میده یهو Ezio که کلا نا امید صاف وایمیسه و بر میگرده یارو رو میگیره ...

کاملا واضحه که به نظرم اساسین ها حمله می کنند :دی.
فکر نکنم اونجا اسیسن ها حمله کنند.با اومدن عقاب روحیه می گیره,اما به الطیر هم نگاه می کنه.اصولا عجیبه که چرا با دیدن الطیر روحیه می گیره!اتزیو به چی فکر کرد که به این نتیجه رسید که نباید بمیره؟
پ.ن:نسخه ی اول بعد از صدای عقاب الطیر از به سمت هدفش حمله کرد.تو BH با اومدن صدای عقاب برادرهود حمله کرد,این یکی با صدای عقاب اتزیو حمله کرد,ولی نسخ هی دوم را یادم نمیاد!اونجا کی صدای عقاب میاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or