حاجی لینک خرابه !
درسته که همه از تریلر CGـش خوشمون اومده، اما گیم پلیش اصلا چیز دندونگیری نیست.
همون BH هست، همون انیمیشن ها، همون راه رفتن ها، همون Multiplayer. هنوز چیز جدیدی نداشتیم. (اسلحه شعله افکن که واقعا مزخرف و غیرمنطقی بود، هوک بلید هم خیلی کاربرد معمولی داره)
تا اینجا من واقعا به Skyrim امید دارم. تریلر in-game ـش فوق العاده بود :d GOTY همینه :d
زیرا سازنده بازی تازه اقدام به ساخت بازی نموده و مجبوره از اول شخصیت ها را تولید بکند و ما نیز چیز بدی در این پویانمایی و نماهنگ ندیده ایم.
بابا مرد موئمن این چه حرفیه میزنی گرافیک بازی عین BH هست ازه لباس اتزیو باحال تر و با کیفت تر شده!
دقیقا من به این فکر میکردم ولی هی پیش خودم میگفتم قبلا یکی از بچه ها دلیلشو گفته!راستی یه سوال بزرگ که هیچکس بهش توجه نکرد!مصیاف دست تمپلار ها چیکار می کنه؟تو تریلر به این قضیه اشاره هم کردش!با نشون دادن آرم اسیسن ها روی زیمن<در حالی که تمپلار ها داشتن اتزیو رو می بردن!
فکر کنم بعد مرگ الطائر اساسینز ضعیف شدن و همه فرار کردن بعد ماصیاف متروکه شده و تمپلار ریختن اونتو!
مصیاف در سال1511 دست تمپلارها میوفته، اما خدمت شما عرض شود که،هنوز به طور دقیق هیچ جا اشاره نشده و شاید هم اصلا نشه چه جوری؟راستی یه سوال بزرگ که هیچکس بهش توجه نکرد!مصیاف دست تمپلار ها چیکار می کنه؟تو تریلر به این قضیه اشاره هم کردش!با نشون دادن آرم اسیسن ها روی زیمن<در حالی که تمپلار ها داشتن اتزیو رو می بردن!
اول تریلر در اصل وسط تریلر هست یعنی اونجا که Ezio داره مبارزه میکنه و میوفته زمین بعدش اول تریلر رخ میده و اینجا جابه جا کردن برای قشنگ شدن ...دوستان ببخشیدیه چیز ضایعی رو من متوجه نمیشم ...
اول تریلر تا قبل از کشتی، کلاً چیه اونجا ؟ چرا اتزیو به دست تمپلار ها افتاده ؟
بعد یه نکته دیگه به نظرم اونجا Ezio به الطیر نگاه نمیکنه بلکه داره به اون عقابه نگاه میکنه
کاملا واضحه که به نظرم اساسین ها حمله می کنند .
فکر نکنم اونجا اسیسن ها حمله کنند.با اومدن عقاب روحیه می گیره,اما به الطیر هم نگاه می کنه.اصولا عجیبه که چرا با دیدن الطیر روحیه می گیره!اتزیو به چی فکر کرد که به این نتیجه رسید که نباید بمیره؟اول تریلر در اصل وسط تریلر هست یعنی اونجا که Ezio داره مبارزه میکنه و میوفته زمین بعدش اول تریلر رخ میده و اینجا جابه جا کردن برای قشنگ شدن ...
=================
به یه نکته خیلی باحال پی بردم، Ezio موهاش رو کوتاه کرده صحنه آخر رو که تناب میندازه گردن Ezio نگاه کنید، موهاش دیگه بلند و بسته نیست و تناب میره زیر موهاش باید فریم فریم ببینید .
100 و خورده ای این آهنگش رو گوش کردم از دیشب تاحالا مدارکش هم توی Last.fm موجوده چقدر حال داد!
بعد یه نکته دیگه به نظرم اونجا Ezio به الطیر نگاه نمیکنه بلکه داره به اون عقابه نگاه میکنه، توی AC BH اون CG اش یه لحظه صدای یه عقاب اومد و بعد یه پرش اومد پایین و چندین Assassin ظاهر شدن به نظرم در اینجا هم همون اتفاق میوفته، یعنی اون عقابه اون جا بود بی دلیل نشون ندادن، وقتی اون عقاب رو نشون میده یهو Ezio که کلا نا امید صاف وایمیسه و بر میگرده یارو رو میگیره ...
کاملا واضحه که به نظرم اساسین ها حمله می کنند .