<{ALTAIR}>
کاربر سایت
!!!!!!!!!!چی رو ثابت کنم؟اینکه revelations یعنی راز گشایی؟خب برو دیکشنری رو نگاه کن.revelations یعنی راز گشایی.داستانی اصلی بازی هم راز گشایی از اسرار الطیر هست.نیست؟خوب تو اگه ثابتش کنی من خفه میشم!
!!!!!!!!!!چی رو ثابت کنم؟اینکه revelations یعنی راز گشایی؟خب برو دیکشنری رو نگاه کن.revelations یعنی راز گشایی.داستانی اصلی بازی هم راز گشایی از اسرار الطیر هست.نیست؟خوب تو اگه ثابتش کنی من خفه میشم!
فکر کنم از همون اول هم معلوم بود منظورشون از Revelations همون "آشکار سازی" یا به قول <{ALTAIR}> "رازگشایی" هست
خیلی بعیده منظورشون "وحی" باشه
راست میگیا ولی حالا نمی دونم یوبیسافت از همون اول می خواسته یه نسخه دیگه از الطایر بده یا چون داستانش واقعیه اینو گذاشته بودند و بعد تصمیم گرفتند بسازند
نه اتفاقا من فکر میکنم قبل از شروع نسخه یک اینها داستان همه شماره ها رو نوشتن!
و 100% با الطائر قسمت زیادی رو بازی میکنیم
Assassin Creed:Trivia|پست اول حتما خوانده شود Spoiler Warning*|دوستان میشه لطف کنید داستان کامل سری assassin رو برام بزارید خیلی به دردم میخوره.......
و 100% با الطائر قسمت زیادی رو بازی میکنیم
منبعFind a seal and you get to play as Altair, reliving that particular memory.
Alexandre Amancioیعنی با الطایر بازی نمیکنیم؟
, each seal Ezio locates will allow him to relive individual memories set throughout the different periods of Altairs life, from youth to his older self.
چرا بازی میکنیم،منتها مهمترین قسمتهای زندگیش که بیشتر بر حالت داستانی بازی تمرکز داره.اینطور نیست که 50-50 بین اتزیو و الطایر گیم پلی تقسیم شده باشه.بعد از پیدا کردن هر Seal قسمتی از زندگی الطایر از جوانی تا پیریش نشان داده خواهد شد.البته فکر میکنم،اومدن کتاب Secret Crusade مقدمه ای بود بر این بازی،چون به طور کامل به زندگی الطایر در اون کتاب پرداخته و قسمت هایی که شاید با الطایر در Reveltaions بازی کنیم شامل:game will conclude the story arcs of both Ezio and Altair’s adventures, explaining why Ezio is so important