Assassin's Creed: Revelations | Xbox360

ای بابا!باز می گه کلاهش!شنل داره آقا جون!شنل داره.یه شنلش پشتش معلومه قشنگ.از دور لباسش سفید می زنه.اصلا داره سفر اتزیو رو به مصیاف نشون می ده چه ربطی به الطیر داره؟

حالا شنل یا پالتو یا هر چیزی :d مهم نیست که مهم اینه که لباسش خیلی شبیه الطائر هست و اصلا از دور معلومه داد میزنه خودشه......

من فکر می کنم اتزیوه...
آخه خدایی اون اصلا شباهتی به فرم لباس اتزیو نداره که لباس الطائره که فقط یهدسته کامله و تا پایین میاد و ولی لباس اتزیو طراحیه لباسش فرق میکنه.......یعنی خودتو تو عکس نمیتونی تشخیص بدی :d
اول از همه اینکه خودت رو کنترل کن و با خونسردی جواب بقیه کاربرها رو بده. ایشون حالا به اشتباه یا درست به اون قسمت میگه کلاه(مثل سوئی شرت هایی که کلاه دارن، به اون قسمتی که رو سر طرف میاد میگن کلا نمیگن شنل یا مثلا سوئی شرت) و دلیل نمیشه که اگه اشتباه هم دارن میگن اینجوری برخورد کنی! این از این.
برهان جان مهم نیست :) ;) ... زیاد سخت نگیر ;) .... من فهمیدم بطور شوخی گفتن الطائر جان. :d

اون اسمایلی به اون گندگی رو دقیقا برای این گذاشتم که اینجوری فکر نکنید.
اینجا هم همون لباس تیره اش رو پوشیده.منتها از فاصله ی خیلی دوره اینجوریه.آخه آبی نفتی کمرنگ هم هست لباسش.
پ.ن:حالا خیلی چیز مهمی هم نیست.شما فکر کن الطیره.من فکر می کنم اتزیوه....
چون معمولا آخر جمله میزارن اون جمله رو گفتم و چون تاکیید هم داشتی رو حرفت خیلی برداشت جالبی نمیشد ازش کرد.
والا من نمیدونم فاصله چه تاثیری تو تشخیص رنگ داره.
خوب برای شما مهم نیستش. من برام سوال شده بود که پرسیدم و از دوست خوبم Hosein_Fisher هم جواب یک سری چیزها رو گرفتم و این شخص ممکنه الطایر باشه و مربوط به زمان قدیم بشه.

دوستان اهل فن یک سوال داشتم:biggrin1: امروز برای بار شونصدم داشتم تریلر بازی رو با اون آهنگ قشنگش میدیدم و گوش میدادم که یکهو این صحنه رو توش دیدم. تو تاپیک ندیدم کسی بهش اشاره کرده باشه و شاید هم گفته باشید و من ندیده باشم. می خواستم بدونم که به نظر شما این الطایر نیستش؟ درسته که تو صحنه قبل و بعدش اتزیو نشون داده میشه اما من فکر کنم از قصد این رو اینجا گذاشتن. لباس هاش رو نگاه کنید سفید هست:biggrin1:
مهندس مگه اون شنل پشتشو نمیبینی که تو باد داره قلط میخوره و قر میده:dالطائر شنل داشته اخه
خوده خودشه.......اصلا از اون لباس سفید و کلاهش معلومه.
ولی چرا مثله بچه آدم از راه خاکی میاد؟؟؟؟:d
همیشه از رو کوه اینا میرفت جایی.:d
جان!×! الطائر تعیید شد؟:dکلاهشو چطوری میبینی از 10 کلیومتری؟ بعد الطیر مگه سخره نورده که همیشه از رو کوه بره مسافرت مثلا!:d
در مورد اینکه سفر اتریو رو داره نشون میده که شکی نیست ولی برای من خیلی عجیبه که همه جا و تو همه مکان هایی که اتزیو رو نشون میده اون لباس تیره رنگ تنش هست اما تو این عکسی که من گذاشتم لباسش کاملا سفید هست و هیچ ربطی به لباس اتزیو که تو این تیزر نشون داده شده نداره و برای همین با درصد خیلی بالایی فکر می کنم که ایشون الطایر هستند.
توی ویدیویی که داره سفر اتزیو رو نشون میده که نمیان یک صحنه 2 ثانیه ای از شخصیتی که ربطی به سفر اتزیو نداره بذارند اونم شنل به اون تابلویی پشتش داره تکون میخوره چطوری فکر میکندی الطائره
بعد میگید استیلش به اتزیو نمیخوره به الطائر میخوره !الطائر روی هم 10 ثانیه ام نشون نمیده اونم نه اونقدر که راه رفتنش رو انقدر ببینی که بتونی از 10 فرسخی بفهمی که اینی که داره راه میره الطائره بعدشم اونقدر پیچیده نیست که فکر میکنید اول اتزیو رو نشون میده که تو اب با کشتی داره میره بعد خشکی روی زمین بعد کوه در اخر مسیاف که میخواد سختی بی حدی که اتزیو میکشه نشون بده
حالا شنل یا پالتو یا هر چیزی :d مهم نیست که مهم اینه که لباسش خیلی شبیه الطائر هست و اصلا از دور معلومه داد میزنه خودشه......

آخه خدایی اون اصلا شباهتی به فرم لباس اتزیو نداره که لباس الطائره که فقط یهدسته کامله و تا پایین میاد و ولی لباس اتزیو طراحیه لباسش فرق میکنه.......یعنی خودتو تو عکس نمیتونی تشخیص بدی :d
داری شوخی میکنی دیگه ؟:d
این مصیافی که طراحی کردن یک کم تخیلی نیست؟ :biggrin1:. تو سوریه اصلا برف میاد ؟ این مصیافی که عکساش رو میبینیم با اونی که تو بازی هست خیلی فرق داره.
نه !!!
این دوتا عکسو مقایسه کن میفهمی که کپی همدیگه اَند! حتی از اون درخت تخشکیده هم نگذشتن

سایت مخصوصی به جز فروم خود یوبی برای این بازی هست که اطلاعات کامل و بی نقصی از اول تا پایان BH داشته باشه؟!
hosein_fisher :d
فروم یوبی بهترین منبع اطلاعاتیه یه چیزایی مینویسن خودت که هیچ صندلی کامپیوترتم خشکش میزنه دیگه تکون نمیخوره!:d
این کتابی هم که حسین معرفی کرد Secret Cruasde بسیار منبع عالی برای زندگی الطائره فقط درک نمیکنم الطائر با این داستان شگفت انگیز و پر پیچ و خم زندگیش رو ول کردند اتزیو رو چسبیدند
داستتان اتزیو تو BH اصلا داستانی در حد و اندازه AC نبود در عوض الطائر هر گوشه از زندگیش یه نسخه AC ـه:d
3گانه الطائر قطعا جذاب تر میشد (نظر شخصی)
توی مقاله که دارم مینویسم (که معلوم نیست کی اماده بشه بخاطر اتفاق وحشتناکی که افتاد)خیلی از مطالب این کتاب رو بازگو میکنم

• Like
Reactions: hosein_fisher

برهان جان مهم نیست :) ;) ... زیاد سخت نگیر ;) .... من فهمیدم بطور شوخی گفتن الطائر جان. :d
جدی بچه ها مثل اینکه پست های منو کلا نمی خونن!آقا لباس الطیر رو تا حالا دیدید؟الطیر لباسش شنل نداره.اتزیو لباسش شنل داره....

نباید زوبین رو از شماره اول بر میداشتن البته الطایر کبیر بدون زوبین هم یاور همه رواستاد میکرد
خیلی عجیب بود حرکتشون!چون حتی تو AC2 هم نذاشتنش و AC:BH اولین بار وارد بازی شد که خیلی چیز بدرد بخوری هم بود(با وجود اینکه خیلی گرون بود)

دوستان انسان جایزه الخطاست........... من اون عکسو با دقت ندیدم..... الان تریلرشو با دقت دیدم اره اتزیوئه.......:)

مهراد جان ممنون بابت توضیحات کاملت و الان دیگه از گمراهی در اومدم:دی دمت گرم که با منطق جواب میدی و الکی نمیپیچونی;)
خدارو شکر ارشاد شدین بار گناهش روی دوشم سنگینی میکرد داشت سر دوشیم میشکست:d البته نکته ای یاد اور بشم، دوستان عزیز قسمت پایین پست ها و پست خوده بنده این 3تا (
user_online.gif
reputation.gif
report.gif
)هستند که در مواقع لازم میتونید از اون وسطی که مدال هستش احیانا ، استفاده کنید :d.
خیلی عجیب بود حرکتشون!چون حتی تو AC2 هم نذاشتنش و AC:BH اولین بار وارد بازی شد که خیلی چیز بدرد بخوری هم بود(با وجود اینکه خیلی گرون بود)
ذهنم یاری کنه دلیلش رو اونموقع گفتند که کراس بو با مکانیزم گیم پلی جور نبود و حذف شد ولی مثله اینکه با مکانیزم CG ها جوره:d
دوستان عزیز لطفا توجه کنید
مهرداد نیستم مهراد ـَـم!
اون (د)که بلد کردم کلا حذفه به جان مادر همسایم :d

آخرین ویرایش:
مهرداد نیستم مهراد ـَـم!
اون (د)که بلد کردم کلا حذفه به جان مادر همسایم

این اسمو من خیلی خوشم میاد ازش :)....... با مهراد هیدن همسایه این گفتی آخه جونه مادر همسایه.:d =))
خدارو شکر ارشاد شدین بار گناهش روی دوشم سنگینی میکرد داشت سر دوشیم میشکست
آ
ره داش حل شد ......شما و سهراب منو و برهان رو کچل کردین انقد گفتین الطائر شنل نداره و پالتو نداره :d :)) =))
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or