الطیر شخصیت قابله بازیه.نگران نباش.لعنتی انگاری میخوان منو یه عالم شوق و ذوق بدن ! اگه بزارن یه دقیقه هم با الطیر بازی کنیم من راضیم . انقد اون چک پوینتو رد نم کنم تا حرص ِ عالم در آد .
گفتند که اسم تکنولوژیه بازی MoCap هستش و شبیه مال l.a noire هست!ولی ما که تغییر رو فقط تو دموی cg دیدیدم اگه میخوای متوجه بشی اون دموی از پیش زرندر شده بازی brotherhood که اولش نشون میده رو با مال revelation ه جدیدا (e3 ) بیرون اومده رو مقایسه کن میفهمی
اره انیمیشن های چهره CG پیشرفت کرده ولی خود بازی چیزی نشون ندادن!خیلی دقت نکردم ولی اشتباه نکنم تو گیم پلی اونجاها که یوسف داره با اتزیو حرف می زنه حرکت چهره ها خیلی پیشرفت کردن....
نه فکر کنم revelation اینجا یعنی آشکار سازی...چون در این نسخه بر می گرده تمام راز های الطایر رو فاش می کنه، اینطور نیست:d
یه نظریه جدید!
اونجایی که داره اتزیو رو اعدام میکنه بعد از سوت زدن عقاب یهو به جلو نگاه میکنه!
اسم بازیrevelation یا همون وحی هستش! اتزیو یه لحظه یاده پدر و برادراش رو سکوئه اعدام میوفته و الطائر یا اونا با وحی بهش میگن هنوز نباید تسلیم بشی! و...
بنظرتون اینطوری نیست؟
چرا!دقیقاً همینجوره!!نه فکر کنم,revelation اینجا یعنی آشکار سازی...چون در این نسخه بر می گرده تمام راز های الطایر رو فاش می کنه، اینطور نیست:d
خیلیم پیشرفت نکرده بود.... هنوزم مشکلاته ریزی داشت
بعد این صدای اتزیو نمیخواد تغییر کنه ؟؟؟ خیلی رو اعصابه .... هنوزم صداش مثله 20 سالگیشه !!
نه اتفاقا!خیلی فرق کرده.برای اینکه متوجه بشی تو BH ماموریت های دختره(همون فلش بک ها به فلورانس)رو برو,تفاوت صداش کاملا محسوسه...خیلیم پیشرفت نکرده بود.... هنوزم مشکلاته ریزی داشت
بعد این صدای اتزیو نمیخواد تغییر کنه ؟؟؟ خیلی رو اعصابه .... هنوزم صداش مثله 20 سالگیشه !!
خوب تو اگه ثابتش کنی من خفه میشم!revelations یعنی آشکار سازی,راز گشایی.به راز گشایی اتزیو از الطیر برمی گرده,نه جیز دیگه ای...
نه اتفاقا!خیلی فرق کرده.برای اینکه متوجه بشی تو BH ماموریت های دختره(همون فلش بک ها به فلورانس)رو برو,تفاوت صداش کاملا محسوسه...