Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی زیاد تغییر انچنانی نسبت به والهالا نداشته که میشد بیشتر از این چیزا ازش انتظار داشت سیستم مبارزاتی هم چیزی که من تا اینجای کار دیدم فرق زیادی با نسخه قبل نداره کماکان سیستم دفاع کردنش روی مخ هستش چطوری بگم انگار دفاع کردنش بگیر نگیر داره:D

درود
عزیزان توی گیم پلی هایی که از بازی دیدم انیمیشن شمشیرزنی و برخورد به دشمنان خیلی آبکی هست و انگار شمشیر از داخل بدنشون رد میشه
توی بازی هم چنین چیزی حس میشه یا حس سنگین شمشیر زنی Ghost of Tsushima رو داره ؟

نه ابدا مث سوشیما نیست.(الیته مقایسه درستی نیست به نظرم چون اونجا تمرکز روی سامورایی هاست و باید حسابی روی شمشیرزنی وقت بزارن) حتی نسبت به والهالا هم شمشیرزنی سبک تر شده به نظر من ولی از اونور تمرکز اصلی بازی رفته روی مخفی کاری. برای مخفی کاری هم کلی اپشن در اختیارت هست.

در مورد اینکه شمشیر از داخل بدن رد میشه و معلق موندن اشیا روی هوا و اینجور مسائل هم دیگه اینا امضای کارای یوبیسافته. برای من که لخظات شاد آوری رو رقم میزنن :D

پ.ن: outfit میلاد رو از دست ندید! یه چیز عجیب غریب خوبه. باید ۵تا شردر داشته باشید واسه گرفتنش.

نه ابدا مث سوشیما نیست.(الیته مقایسه درستی نیست به نظرم چون اونجا تمرکز روی سامورایی هاست و باید حسابی روی شمشیرزنی وقت بزارن) حتی نسبت به والهالا هم شمشیرزنی سبک تر شده به نظر من ولی از اونور تمرکز اصلی بازی رفته روی مخفی کاری. برای مخفی کاری هم کلی اپشن در اختیارت هست.

در مورد اینکه شمشیر از داخل بدن رد میشه و معلق موندن اشیا روی هوا و اینجور مسائل هم دیگه اینا امضای کارای یوبیسافته. برای من که لخظات شاد آوری رو رقم میزنن :D

پ.ن: outfit میلاد رو از دست ندید! یه چیز عجیب غریب خوبه. باید ۵تا شردر داشته باشید واسه گرفتنش.
خوشگل نیست... قابلیتشم زیادی خوب بود، حال نکردم :))

تا الان بهترین لباسای بازی، لباس اصلی ، لباس رستم ، لباس الطایر و لباس اتزیو هستن :D
بقیه رو باید انداخت دور:-" (از نظر شکل و شمایل:-" )

فکر کنم دو تا هدف دیگه مونده باشه از بازی:-"
احتمالا با این وضع جمعه تموم بشه...

• Like
Reactions: Madridista
خوشگل نیست... قابلیتشم زیادی خوب بود، حال نکردم :))

تا الان بهترین لباسای بازی، لباس اصلی ، لباس رستم ، لباس الطایر و لباس اتزیو هستن :D
بقیه رو باید انداخت دور:-" (از نظر شکل و شمایل:-" )

فکر کنم دو تا هدف دیگه مونده باشه از بازی:-"
احتمالا با این وضع جمعه تموم بشه...

پس نسخه دیلاکس چی؟ خود پرینس میشه لعنتی واقعا حس خوبی داره و دوست داشتم یه نسخه شیش از پرینس میساخت یوبیسافت با گرافیک نسل نهم.

دوستان عزیز یه سوال داشتم ازتون
گیم پلی بازی از والهالا بیشتره یا کمتره و اینکه مفید بازی چند ساعت گیم پلی داره

گیم پلی بخش داستانی 15 ساعت، مراحل جانبی و گشت و گذار و پلات کردن 25 ساعت و تمام.

• Like
Reactions: гадюка
موفقیت میراژ: یوبیسافت می‌گوید که بازی Assassin’s Creed Mirage از نظر تعداد نسخه‌های فروخته‌شده، بزرگ‌ترین فروش افتتاحیه برای این شرکت در نسل ۹ را کسب کرد.

هیچ‌کدام از بازی‌های دیگر شرکت Ubisoft تاکنون طی روزهای نخست انتشار، روی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس/اس به فروشی بالاتر از فروش افتتاحیه AC Mirage روی این کنسول‌ها نرسیده است.

پ.ن: امیدوارم این موفقیت باعث بشه عناوین بیشتری تو این سبک از یوبی سافت ببینیم.

پس خیلی از والهالا کمتره لامصب والهالا رو هرچی بازی میکردی تموم نمیشد
من والهالا رو بعد ۶۰ یا ۷۰ ساعت تموم کردم فک کنم. به نظرم اودیسه از اون بدتر بود. کلی بازی می‌کردی داستان هم خیلی کند جلو میرفت‌. کلی وقتمو گرفت تا تازه ننه الکسیس(الکسیوس) پیدا بشه. منم دراپ کردم بازیو :D
به نظرم بهترین نسخه بلک فلگ بود. بهترین شخصیت هم ادوارد کنوی.

• Like
Reactions: гадюка
موفقیت میراژ: یوبیسافت می‌گوید که بازی Assassin’s Creed Mirage از نظر تعداد نسخه‌های فروخته‌شده، بزرگ‌ترین فروش افتتاحیه برای این شرکت در نسل ۹ را کسب کرد.

هیچ‌کدام از بازی‌های دیگر شرکت Ubisoft تاکنون طی روزهای نخست انتشار، روی پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس/اس به فروشی بالاتر از فروش افتتاحیه AC Mirage روی این کنسول‌ها نرسیده است.

با اینکه تیتر و متن خبر خیلی خوبه ها! :x

ولی نفس خبر اینه که یوبی سافت کلا این نسل تو دیوار بوده و بازی درستی نداده که آدم بخواد مقایسه کنه:دی

با این حال امیدوارم بازگشت به ریشه ها پررنگ تر و بهتر بشه:x :(

یه موردی رو میخواستم بگم ، یه اشتباهی که الان یوبیسافت و کلا سازنده های حال حاضر اساسین دارن انجام میدن اینه که دارن برای هر نسخه جدید یه کرکتر جدید معرفی میکنن این روال هم فکر میکنم از اساسینز کرید 3 شروع شد ، این بدترین تصمیم برای یه بازی هست که قراره نسخه های زیادی ازش ساخته باشه و تمرکز روی داستان داره ، یکی از دلایل ماندگاری سه گانه اتزیو همین بود که توی سه نسخه و برای چند سال همه رو با این کرکتر همراه کرد داستان از یه جایی با اتزیو شروع شد و تو نسخه های بعدی بال و پر گرفت از دوران جوونیش تا میانسالی ، این فوق العادس ، خود به خود تو ذهن حک میشه ، حالا من نمیگم تا الان اتزیو رو تو سناریو بازی حفظ میکرد ولی حداقل میتونست یه کم با فکر و خلاقیت یه کرکتر جدید دوباره معرفی کنه و مثلا یه سه گانه دیگه باهاش خلق میکرد حتی 4 تا هم به نظرم جا داره ، میراژ سیزدهمین نسخه از اساسینزه و ما به ازای سیزده نسخه اگر اشتباه نکنم 10 تا یا 11 تا کرکتر برای این بازی داریم ، به نظرم خیلی بده ، تصمیم گیران اساسینز هرکی هستن به نظرم کلا دارن با فرمون اشتباه میرن ، حالا امیدوارم میراژ نقطه شروع تغییر مسیر بهتری باشه و ارزش اصالت بازی رو درک کنن چون اساسینز کرید به نظرم خیلی جای پیشرفت و حرکتای خفن داره

من والهالا رو بعد ۶۰ یا ۷۰ ساعت تموم کردم فک کنم. به نظرم اودیسه از اون بدتر بود. کلی بازی می‌کردی داستان هم خیلی کند جلو میرفت‌. کلی وقتمو گرفت تا تازه ننه الکسیس(الکسیوس) پیدا بشه. منم دراپ کردم بازیو :D
به نظرم بهترین نسخه بلک فلگ بود. بهترین شخصیت هم ادوارد کنوی.
اودیسه رو که همون اوایل بازی رهاش کردم حوصلم نکشید بازی کنم والهالا هم چون سبکش وایکینگی بود خوشم اومد وگرنه داستان انچنان درگیرکننده ای نداشت الکی هم داستان بازی کش داده بودن و روند داستانی بازی خیلی کند پیش میرفت خداروشکر اون داستان اپگرید کردن بیس کلا یوبسافت حذفش کرد چی بود اخه مسخره بازی

من بازی رو دو سه روز پیش تموم کردم . استوری چیزی که انتظار می‌رفت بود . نه بیشتر و نه کمتر .
میراژ برای من در کنار اوریجینز قرار میگیره . کلا محیط شرقی بیشتر به اساسین کرید میشینه و مهم تر از اون با کلی چرت و پرت و آیتم های تکراری محیط پرنشده و طراحی محیط با هوش مصنوعی صورت نگرفته . مشخصه که برای زمین بازی وقت گذاشتن که خب جمع و جور بودن بازی به خروجی بهتر کمک کرده . لامصب توی اودیسی و والهالا هرجا می‌رفتی همه چیز یه شکل بود :D
روی هم رفته بازی خوبی بود برای من اما می‌تونست بهتر هم بشه .تصمیم دارم پلتش کنم ( تا ۴ صبح روز عرضه رسمی میراژ مشغول پلت اوریجینز بودم و خوشحال که موفق شدم :دی ).
و البته امیدوارم این آخرین اساسین کریدی باشه که با این هوش مصنوعی ، فیزیک و انیمیشن ها میبینیم . واقعا دیگه وقتشه بی خیال نسل هشتم بشن

یه موردی رو میخواستم بگم ، یه اشتباهی که الان یوبیسافت و کلا سازنده های حال حاضر اساسین دارن انجام میدن اینه که دارن برای هر نسخه جدید یه کرکتر جدید معرفی میکنن این روال هم فکر میکنم از اساسینز کرید 3 شروع شد ، این بدترین تصمیم برای یه بازی هست که قراره نسخه های زیادی ازش ساخته باشه و تمرکز روی داستان داره ، یکی از دلایل ماندگاری سه گانه اتزیو همین بود که توی سه نسخه و برای چند سال همه رو با این کرکتر همراه کرد داستان از یه جایی با اتزیو شروع شد و تو نسخه های بعدی بال و پر گرفت از دوران جوونیش تا میانسالی ، این فوق العادس ، خود به خود تو ذهن حک میشه ، حالا من نمیگم تا الان اتزیو رو تو سناریو بازی حفظ میکرد ولی حداقل میتونست یه کم با فکر و خلاقیت یه کرکتر جدید دوباره معرفی کنه و مثلا یه سه گانه دیگه باهاش خلق میکرد حتی 4 تا هم به نظرم جا داره ، میراژ سیزدهمین نسخه از اساسینزه و ما به ازای سیزده نسخه اگر اشتباه نکنم 10 تا یا 11 تا کرکتر برای این بازی داریم ، به نظرم خیلی بده ، تصمیم گیران اساسینز هرکی هستن به نظرم کلا دارن با فرمون اشتباه میرن ، حالا امیدوارم میراژ نقطه شروع تغییر مسیر بهتری باشه و ارزش اصالت بازی رو درک کنن چون اساسینز کرید به نظرم خیلی جای پیشرفت و حرکتای خفن داره

خُب وقتی که زمان و جغرافیای هر نسخه کاملن متفاوت با قبلی هاست، دیگه همچین فرمولی نشدنی هست، همون نسخه‌ی رولیشن هم به زور یه جوری گذر اتزیو رو در میانسالی به ترکیه کشوندن {البته در نهایت خوب درآورده بودن}
یا بلک فلگ به گذشته رفته بود نسبت به 3 و مثلن دیگه نمی‌شد که روی کانر مانور بدن
این وسط بنظرم شخصیت آرنو و فرانسه واقعن پتانسیل این رو داشت که حداقل یه نسخه ی دیگه ازش بسازن و یا حتی می‌شد که یه جوری گذر آرنو رو هم به مصر بکشونن {با توجه به حمله‌ی ناپلئون به مصر}
اما خُب کلن یوبی از اولش هم روی آرنو و اون سبک یونیتی همین یک نسخه حساب کرده بود.
ولی من هم قبول دارم که به ویژه بعد از سیندیکیت، داستان سرایی و پرداختن به شخصیت اصلی به عنوان مرکز داستان، بطور کامل در سری اساسین کنار گذاشته شده و کاراکتر اصلی صرفن شده یک جزء و بهانه برای شبیه سازی یک محیط تاریخی -جغرافیایی در بازی

با اخباری که از پروژه‌های بعدی AC وجود داره، برنامه‌ای برای ساختن یک AC مشابه میریج وجود نداره، اتفاقن بیشتر به همون سه تای قبلی شبیه هست
میریج رو هم که می‌گفتن اصلن خودش dlc بوده ،حالا گفتن برای استراحت به سری، این بار یک بازی کوتاه بدیم
ولی همین مؤفقیت ها از نظر فروش، می‌تونه به یوبی این انگیزه رو بده که بیشتر به همچین مدلی فکر کنه تا مثل سه گانه‌ی قبلی
پ‌ن: البته این قیمت 50$ هم در تصمیم خرید گیمرها برای همون روز های اول می‌تونه که بی‌تأثیر نباشه
در شرایطی که راکستار یه پورت ساده‌‌ی بازی نسل هفتمی رو 50$ می‌ده
یا سونی میاد یک صرفن آپدیت گرافیکی رو به اسم ریمیک 70$ می‌ده
یوبی اومده این بازی جدید رو {با هر نکته‌‌ی منفی و ایرادی هم که داشته باشه به هر حال بازی جدید محسوب میشه} 50$ قیمت زده

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه می‌کشیم، نایند دگر»

آخرین ویرایش:
من بازی رو دو سه روز پیش تموم کردم . استوری چیزی که انتظار می‌رفت بود . نه بیشتر و نه کمتر .
میراژ برای من در کنار اوریجینز قرار میگیره . کلا محیط شرقی بیشتر به اساسین کرید میشینه و مهم تر از اون با کلی چرت و پرت و آیتم های تکراری محیط پرنشده و طراحی محیط با هوش مصنوعی صورت نگرفته . مشخصه که برای زمین بازی وقت گذاشتن که خب جمع و جور بودن بازی به خروجی بهتر کمک کرده . لامصب توی اودیسی و والهالا هرجا می‌رفتی همه چیز یه شکل بود :D
روی هم رفته بازی خوبی بود برای من اما می‌تونست بهتر هم بشه .تصمیم دارم پلتش کنم ( تا ۴ صبح روز عرضه رسمی میراژ مشغول پلت اوریجینز بودم و خوشحال که موفق شدم :D ).
و البته امیدوارم این آخرین اساسین کریدی باشه که با این هوش مصنوعی ، فیزیک و انیمیشن ها میبینیم . واقعا دیگه وقتشه بی خیال نسل هشتم بشن
دقیقا حرف شمارو قبول دارم کلا محیط شرقی بیشتر به سبک بازیه اساسین میشینه تا محیط غرب من کلا با ۲ نسخه قبلی اونطوری که باید بتونم ارتباط برقرار کنم نتونستم اودیسه رو که همون اوایل بازی رهاش کردم والهالا رو هم فقط چون سبکش وایکینگی بود بازی کردم وگرنه از نظر من انچنان داستان پرمحتوایی نداشت که بخواد درگیرت کنه
خُب وقتی که زمان و جغرافیای هر نسخه کاملن متفاوت با قبلی هاست، دیگه همچین فرمولی نشدنی هست، همون نسخه‌ی رولیشن هم به زور یه جوری گذر اتزیو رو در میانسالی به ترکیه کشوندن {البته در نهایت خوب درآورده بودن}
یا بلک فلگ به گذشته رفته بود نسبت به 3 و مثلن دیگه نمی‌شد که روی کانر مانور بدن
این وسط بنظرم شخصیت آرنو و فرانسه واقعن پتانسیل این رو داشت که حداقل یه نسخه ی دیگه ازش بسازن و یا حتی می‌شد که یه جوری گذر آرنو رو هم به مصر بکشونن {با توجه به حمله‌ی ناپلئون به مصر}
اما خُب کلن یوبی از اولش هم روی آرنو و اون سبک یونیتی همین یک نسخه حساب کرده بود.
ولی من هم قبول دارم که به ویژه بعد از سیندیکیت، داستان سرایی و پرداختن به شخصیت اصلی به عنوان مرکز داستان، بطور کامل در سری اساسین کنار گذاشته شده و کاراکتر اصلی صرفن شده یک جزء و بهانه برای شبیه سازی یک محیط تاریخی -جغرافیایی در بازی
بنظر منم تا نسخه سیندیکیت داستان سرایی بازی به عنوان مرکز داستان بازی بود نسخه اوریجینز هم به نسبت قابل قبول بود ولی رسما دو نسخه بعد از نظر خط داستانی بازی ضعیف بودن یعنی بازخورد نسخه های قبلی رو از نظر داستانی نداشتن قشنگ معلوم بود یچیزی سرهم کردن و دادن بیرون فقط اسم اساسین کرید رو یدک میکشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or