یه موردی رو میخواستم بگم ، یه اشتباهی که الان یوبیسافت و کلا سازنده های حال حاضر اساسین دارن انجام میدن اینه که دارن برای هر نسخه جدید یه کرکتر جدید معرفی میکنن این روال هم فکر میکنم از اساسینز کرید 3 شروع شد ، این بدترین تصمیم برای یه بازی هست که قراره نسخه های زیادی ازش ساخته باشه و تمرکز روی داستان داره ، یکی از دلایل ماندگاری سه گانه اتزیو همین بود که توی سه نسخه و برای چند سال همه رو با این کرکتر همراه کرد داستان از یه جایی با اتزیو شروع شد و تو نسخه های بعدی بال و پر گرفت از دوران جوونیش تا میانسالی ، این فوق العادس ، خود به خود تو ذهن حک میشه ، حالا من نمیگم تا الان اتزیو رو تو سناریو بازی حفظ میکرد ولی حداقل میتونست یه کم با فکر و خلاقیت یه کرکتر جدید دوباره معرفی کنه و مثلا یه سه گانه دیگه باهاش خلق میکرد حتی 4 تا هم به نظرم جا داره ، میراژ سیزدهمین نسخه از اساسینزه و ما به ازای سیزده نسخه اگر اشتباه نکنم 10 تا یا 11 تا کرکتر برای این بازی داریم ، به نظرم خیلی بده ، تصمیم گیران اساسینز هرکی هستن به نظرم کلا دارن با فرمون اشتباه میرن ، حالا امیدوارم میراژ نقطه شروع تغییر مسیر بهتری باشه و ارزش اصالت بازی رو درک کنن چون اساسینز کرید به نظرم خیلی جای پیشرفت و حرکتای خفن داره
خُب وقتی که زمان و جغرافیای هر نسخه کاملن متفاوت با قبلی هاست، دیگه همچین فرمولی نشدنی هست، همون نسخهی رولیشن هم به زور یه جوری گذر اتزیو رو در میانسالی به ترکیه کشوندن {البته در نهایت خوب درآورده بودن}
یا بلک فلگ به گذشته رفته بود نسبت به 3 و مثلن دیگه نمیشد که روی کانر مانور بدن
این وسط بنظرم شخصیت آرنو و فرانسه واقعن پتانسیل این رو داشت که حداقل یه نسخه ی دیگه ازش بسازن و یا حتی میشد که یه جوری گذر آرنو رو هم به مصر بکشونن {با توجه به حملهی ناپلئون به مصر}
اما خُب کلن یوبی از اولش هم روی آرنو و اون سبک یونیتی همین یک نسخه حساب کرده بود.
ولی من هم قبول دارم که به ویژه بعد از سیندیکیت، داستان سرایی و پرداختن به شخصیت اصلی به عنوان مرکز داستان، بطور کامل در سری اساسین کنار گذاشته شده و کاراکتر اصلی صرفن شده یک جزء و بهانه برای شبیه سازی یک محیط تاریخی -جغرافیایی در بازی
پ.ن: امیدوارم این موفقیت باعث بشه عناوین بیشتری تو این سبک از یوبی سافت ببینیم.
با اخباری که از پروژههای بعدی AC وجود داره، برنامهای برای ساختن یک AC مشابه میریج وجود نداره، اتفاقن بیشتر به همون سه تای قبلی شبیه هست
میریج رو هم که میگفتن اصلن خودش dlc بوده ،حالا گفتن برای استراحت به سری، این بار یک بازی کوتاه بدیم
ولی همین مؤفقیت ها از نظر فروش، میتونه به یوبی این انگیزه رو بده که بیشتر به همچین مدلی فکر کنه تا مثل سه گانهی قبلی
پن: البته این قیمت 50$ هم در تصمیم خرید گیمرها برای همون روز های اول میتونه که بیتأثیر نباشه
در شرایطی که راکستار یه پورت سادهی بازی نسل هفتمی رو 50$ میده
یا سونی میاد یک صرفن آپدیت گرافیکی رو به اسم ریمیک 70$ میده
یوبی اومده این بازی جدید رو {با هر نکتهی منفی و ایرادی هم که داشته باشه به هر حال بازی جدید محسوب میشه} 50$ قیمت زده
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
«ناآمدگان اگر بدانند که ما از دَهْر چه میکشیم، نایند دگر»