Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
من با این که دارم میبینم بازی ایراداتی داره ولی عجیب داره بهم حال میده :D
دقیقا همون حسو حال نسخه اول رو برام داره و امروز که از صبح سر کار بودم تا الان که بیام تو خونه فقط داشتم استرس اینو می کشیدم که کی برسم خونه بازی رو ادامه بدم :D
چجور ممکنه یوبی سافت بازی بده و آدم چنین حسی داشته باشه :D
به قول شخصیت های داخل بازی: الحمدالله - تبارک الله - تقبالله :D
+
داشتم بازی میکردم بین راه به یک خانمی برخورد کردم برگشته میگه نه ادب داری نه شخصیت :دی

من با این که دارم میبینم بازی ایراداتی داره ولی عجیب داره بهم حال میده :D
دقیقا همون حسو حال نسخه اول رو برام داره و امروز که از صبح سر کار بودم تا الان که بیام تو خونه فقط داشتم استرس اینو می کشیدم که کی برسم خونه بازی رو ادامه بدم :D
چجور ممکنه یوبی سافت بازی بده و آدم چنین حسی داشته باشه :D
به قول شخصیت های داخل بازی: الحمدالله - تبارک الله - تقبالله :D
+
داشتم بازی میکردم بین راه به یک خانمی برخورد کردم برگشته میگه نه ادب داری نه شخصیت :D

اگر این چندین و چند نسخهِ غالبا کپی پیست شده بین نسخه سوم و میراژ رو تجربه کرده بودید، احتمال فراوان نظر متفاوتی میداشتید..

• Like
Reactions: ( Layken )
منم یه ۱۴ ۱۵ ساعتی بازیش کردم کلا من همیشه نظر مثبتی دارم به این سری ومیراژ هم به نظرم بازی خوبیه.گرافیک بازی که قطعا بهترین تو سری هستش و طراحی محیط بغداد و مسجد ها و منار ها را خیلی دوست دارم.موسیقی عربی بازی بینظیره .از بسیم هم راستش تو والهالا خوشم نمیومد ولی اینجا باهاش حال کردم. فقط نکته ضد حالش لودینگش تو فست تراول هستش که ناخداگاه ادم با لودینگ های برق اسا فرست پارتی های سونی مقایسه میکنه.
در کل یه بازی ۸ از ۱۰ تمام و کماله قیمت ۵۰ دلاریشم مناسبه

من اصلا نمیخواستم بازی رو بگیرم ولی فقط به خاطر ذره ای زنده شدن خاطرات نسخه های قدیمی تصمیم گرفتم بگیرم
راجع به داستان اول اینگه اوایل بازی هستم قطعا درست نیست نظر کلی بگم ولی حداقل میتونم بگم داستان بازی خیلی سَرسری و آبکی شروع میشه ، کلا پروسه ای که بسیم یه دزد خیابونیه تا وقتی که تبدیل به یه اساسین حرفه ای میشه دو ساعت هم بهش پرداخته نمیشه ، درباره دورانی هم که بازی توش روایت میشه و خوده بازی ازش به عنوان‌ دوران طلایی نام میبره فقط یه راوی در حد ۴ تا خط اول بازی توضیح میده و تمام ، به نظرم جا داشت یکم prologue پُر و پیمون تر باشه و عمیق تر تو بطن بازی بریم
درباره گیم پلی چیزی که بخوام از کلمه ای بهتر از خوب استفاده کنم ندیدم صرفا خوب بود شاید در ادامه چیزای باحال تری وارد گیم پلی بشه ولی بعید میدونم ، اما یه انتقاد بزرگ از گیم پلی این که بسیم از نظر یه سری از توانایی ها قبل از اساسین شدنش با بعد از اساسین شدنش هیج فرقی نداره ، قبل از این که اساسین بشه عین آب خوردن از در و دیوار میره بالا خیلی راحت میاد پایین پرش های حرفه ای میزنه جامپ اتک میزنه حتی از حرکات نیمچه پارکور هم استفاده میکنه و دقیقا همین مهارت هارو بعد از اساسین شدن هم داره ، یه جورایی وقتی اساسین میشه فرقش اینه که فقط یه هیدن بلید میاد زیر دستش با یه شمشیر در کل از این نظر هم به نظرم ضایعست ، جا به جایی و پرش زدن از روی ساختمان ها هم خیلی روون پیاده نشده تو بازی
گرافیک بازی وقتی تو شهر انبار بودم به نظرم خوب نبود ، اصلا تو همون اتاق اول بازی که بسیم از خواب بیدار میشه تکسچر درو پنجره رو که دیدم خورد تو ذوقم قشنگ در حد اوایل نسل هشت بود ، با این حال بازی میره تو الموت و بغداد به نظرم یه جهش خوبی میزنه ولی فقط در حد این که دیگه حال آدم گرفته نشه
در کل نظرم اینه بازی رو که تموم کنم نه حس خوبی دارم نه حس بدی طبیعیم هست بالاخره نمیتونیم بگیم سازنده سنگ تموم گذاشته برای بازی ، اون یه ذره حس خوب هم به خاطر زنده شدن سه گانه اتزیو و به خصوص برادرهود کبیر هست :D

بازی عالیه فقط من تنها مشکلم با بازی کنترل گاها بد بازیه
دگمه دویدن رو میزنم گاهی خوب و به موقع عمل نمیکنه یا پری کردن حتی با تایمینگ خوب بازم درست انجام نمیشه یا دگمه جیب بری رو بزنی یه کم دیلی داره انجامش. نمی‌دونم این فقط مشکل منه یا شما هم دارید

شتر سواری بازی خیلی حال میده
رسما از لامبورگینی توی فورزا تند تر میره =))

از وقتی سوار شتر شدم یک دقیقه نیومدم پایین از این ور به اونور
قشنگ قهترین وسیله نقلیه توی بازیهاس این شتر =))

• Like
Reactions: bayern_vahid
قیمت چغندر رو دیدی؟! :))
View attachment 313504
خرسْ پیر من؟
نکنه یوبیسافت با AI این صداها در آورده :-?
قطعا اون کسی که به اون روونی فارسی حرف میزنه خرس پیر رو اونطوری نمیگه و یک نکته دیگه،
با لحن ادبی صحبت میکنند که غیر معاصر بنظر برسه ولی از کلمه shock استفاده میکنن که قطعا اونموقع جز دایره لغات زبان پارسی نبوده

خلاصه نکته دوم یا از سوتی نویسنده است که به این کلمه دقت نکرده یا فرضیه اینکه این دیالوگ هارو AI میگه پررنگ تر می‌کنه

برای غیر فعال کردن Chromatic Aberration در بازی با استفاده از یک Hex Editor فایلهای ACMirage_plus.exe و ACMirage.exe رو باز کنید. سپس ترکیب 80 79 32 00 75 4E رو پیدا کنید و بعد از تغییرش به 80 79 32 01 75 4E با اسم جدید ذخیره کنید و جایگزین فایلهای قبلی با همون نام کنید. برای اطمینان از فایلهای اصلی قبل از این کارها جای دیگه کپی بگیرید.

ادیتور آنلاین مناسب برای این کار هم اینجاست.

من تست کردم و جواب داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or