Multi Platform Assassin's Creed Mirage

سازنده
Ubisoft Bordeaux
تاریخ انتشار
5 October
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

a3fep-tl283.jpg

Developer: Ubisoft Bordeaux
Publisher: Ubisoft
Genre: Action Adventure
Release Date: October 12, 2023
Platforms: Xbox Series X/S, Playstation 5, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows

- بازی شما را در نقش بسیم بن اسحاق جوان، 20 سال پیش از وقایع نسخه Valhalla قرار می‌دهد.
- طبق گفته سازندگان، این بازی بسیار داستان محور است.
- خانم شهره آغداشلو بازیگر و صداپیشه، کار صداگذاری راهنما و استاد ایرانی بسیم، یعنی روشن را انجام خواهد داد.
- این نسخه به نوعی بازگشت به ریشه‌های سری می‌باشد.
- مخفی کاری، پارکور و ترور بخش‌هایی کلیدی از گیمپلی را تشکیل می‌دهند.
- محل وقوع داستان، بغداد قرن نهم می‌باشد.
- شخصیت‌های تاریخی واقعی نقش مهمی در پیش‌برد داستان ایفا می‌کنند.
- قیمت نسخه پایه این بازی 50 دلار می‌باشد.
- برای اولین بار در تاریخ این سری، قلعه الموت به تصویر کشیده خواهد شد.

ACMirage_Basim_Promotional_Image_1.jpg ACMirage_Roshan_Promotional_Image_1.jpg

Screenshots

IMG_20220910_223547_441 (1).jpg IMG_20220910_223548_730.jpg
IMG_20220910_223551_602.jpg IMG_20220910_223552_635.jpg

Box Art

AC_Mirage_cover.jpg AC_Mirage_Deluxe_cover.jpg

Trailers

آخرین ویرایش:
من واقعا عشق کردم . استراتژی باید بچینی
. مثل سه نسخه قبلی راش بدی مرگت حتمیه انیمیشن ها تمیزه و مشخصه که از والهالا بهتر و روم تره اما انتظار یونیتی همچنان نباید داشت ازش . تو دو سه ساعت اول فقط یه باگ دیدم
ارزش خرید داره؟ الان بگیریم یا وایسیم یه تخفیف بخوره؟
این لباس الطیر همینطوری تو بازی هست یا حاصل پیش خرید چیزیه؟
تو باید بگیری هرچی زودتر :D
لباس الطایر هست + بسیم والهالا و اتزیوی Revelations.

آخرین ویرایش:
قبلا هم گفته بودم، آخرین نسخه اساسینز که بازی کرده بودم همون Unity بود که محیطش، پارکورش، داستانش، گرافیکش و همه چیش در بهترین سطح برای زمان خودش بود و یک تجربه خیلی خیلی خاص بعد از نسخه های 1-2 و برادرهود و رولیشن. متاسفانه غیر از این نسخه ها، دیگه چیزی رو نتونستم تجربه کنم، مخصوصا به خاطر RPG شدن بازی و از یونیتی هم چیز زیادی یادم نیست. اما 2-3 ساعت اولی که میراژ رو بازی کردم حس خیلی خوبی داشته و دوست دارم هی برگردم کنسول روشن کنم ادامه ش رو برم در سریع ترین زمان ممکن! تجربه بازی با توجه به محیطش که بغداد هست، رنگ زردش، عربی صحبت کردنشون و البته فارسی وسطاش! جالبه و حس خوبی داره. جدا از اینکه گرافیک بازی همچنان برام با عناوین سونی مخصوصا HFW مقایسه میشه (دست خودم نیست) و در برابر اون بازی نسل هشتی به حساب میاد... ولی قشنگ یک حس تازه و نابی داره که از در و دیوار راحت بالا رفتن و مخفی کاری کردن و تگ کردن و نایف پرت کردن و با محیط ارتباط برقرار کردن، همه و همش اون حس اساسینز کرید های همیشه رو داره برام.

Assassin's Creed® Mirage_20231005022235.jpg
Assassin's Creed® Mirage_20231005133612.jpg

رفرنس های تاریخی خیلی خوبی داره بازی. فوق العاده است این حرکات یوبی سافت. شما وارد مسجد میشی یه صفحه از قرآن رو بهت نشون میده. این یه عکس واقعی از قرانه که بهت میگه این صفحه از کجا و چه زمانی کشف شده

IMG_20231005_235233_040.jpg

پ.ن: بعد از دیدن این صفحه توی بازی یه بنده خدایی توی مسجد از جلوم رد شد جیبشو زدم :))

اینم از کلیله و دمنه

IMG_20231006_000226_354.jpg

آخرین ویرایش:
رفرنس های تاریخی خیلی خوبی داره بازی. فوق العاده است این حرکات یوبی سافت. شما وارد مسجد میشی یه صفحه از قرآن رو بهت نشون میده. این یه عکس واقعی از قرانه که بهت میگه این صفحه از کجا و چه زمانی کشف شده

View attachment 312996

پ.ن: بعد از دیدن این صفحه توی بازی یه بنده خدایی توی مسجد از جلوم رد شد جیبشو زدم :))

اینم از کلیله و دمنه

View attachment 313000
این یوبیسافت نمیدونم مشکلش با ایران چیه
کاملا بر ریزترین جزییات آگاهی داره ولی یکبار این Assassin's Creed تو زادگاهش (ایران) طراحی نمیکنه با اینکه قطعا میدونن فرقه حشاشین متعلق به ایران و اون داستان حسن صباح و قلعه الموت که رفرنس واقعی تاریخیه از تمام داستان های ساختگی این سری جذابتره
از اسکاندیناوی تا جزایر کارائیب و حتی بغداد آوردن این سری رو ولی ایران نه
یا که POP میسازه بعد طرف تو هندوستان و قیافش هندی آفریقای

با لحن پیشرو باید ازشون پرسید
*** معلوم نیست دوستی دشمنی چیی؟

این یوبیسافت نمیدونم مشکلش با ایران چیه
کاملا بر ریزترین جزییات آگاهی داره ولی یکبار این Assassin's Creed تو زادگاهش (ایران) طراحی نمیکنه با اینکه قطعا میدونن فرقه حشاشین متعلق به ایران و اون داستان حسن صباح و قلعه الموت که رفرنس واقعی تاریخیه از تمام داستان های ساختگی این سری جذابتره
از اسکاندیناوی تا جزایر کارائیب و حتی بغداد آوردن این سری رو ولی ایران نه
یا که POP میسازه بعد طرف تو هندوستان و قیافش هندی آفریقای

با لحن پیشرو باید ازشون پرسید
*** معلوم نیست دوستی دشمنی چیی؟
تو این زمینه هم داریم چوب EA رو می خوریم دیگه.

من واقعا عشق کردم . استراتژی باید بچینی
. مثل سه نسخه قبلی راش بدی مرگت حتمیه انیمیشن ها تمیزه و مشخصه که از والهالا بهتر و روم تره اما انتظار یونیتی همچنان نباید داشت ازش . تو دو سه ساعت اول فقط یه باگ دیدم

تو باید بگیری هرچی زودتر :D
لباس الطایر هست + بسیم والهالا و اتزیوی Revelations.
میگیرمش :D 8->
بین این و الن ویک موندم وایسادم ببینم اون تو چه وضعیتیه، امیدوارم اون دیگه قفل نداشته باشه
اساسین کرید بدون باگ، مثل زنبور بدون عسله

• Like
Reactions: Destro and Taha75
مکالمات فارسی توی بازی زیاد شنیده میشه.

صحبت از شخصی به نام ابوسهل نوبختی که تفکرات درخشانی در فلسفه و معنویت داره!

یا خرید عطر برای همسر و آشنایی با مسئله زناشویی :D
آره خیلی چرت و پرتای باحالی میگن:))
ولی عجیب کار کردن، یه دوبلور کاملا محاوره ای صحبت میکنه، یکی کتابی ...

خو یه دستش کنید:-"
---

خود بازی هم میخواستم عربی برم، تستش کردم ولی خیلی داغون بود، قشنگ مشخصه اینم کتابیه دوبلش:دی
همون انگلیسی وضعش بهتره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or